HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 4., hétfő 9:40
El kell ismerni a fidesz gyozelmet, ez van. De gratulalni nem fogok nekik, nem lehet. Jozan ember nem gratulal ennek az undorito, kirekeszto, diszkriminativ, gyuloletkelto rendszerhez. Nem felejtettem el azt a sok undorito intezkedest, a rengeteg lopast, hazugsagot, ejfeli torvenyalkotast, a 45.000 halottat, a katasztrofalis egeszsegugyi rendszert, az alapjogok eltiprasat, a meleg elleni fellepest es gyuloletkampanyt, a kirekesztest, az osszes sikkasztast es lopast, amit felgongyolitett az “ellenzek” es a meg megmaradt fuggetlen ujsagirok, Szajer, Kaleta, Völner, Schadl, stb. Nem felejtek!
De azt sem fogom elfelejteni, es ez meg sulyosabb, ami az ellenzeknek folyik. Nem kell nagy okosnak lenni, hogy lassuk, mit csinalnak: langyos vizben csipegetik a morzsakat, mint a kishalak a capak kozott, megturik oket, cserebe a hatalmat szolgaljak kozvetve es kozvetlen modon. Jakab Petike elmehet pcsba, fel ora utan akkorat rugott az osszefogasba, amekkorat nem szegyellt. Gyurcsany detto. Sosem hittek a gyozelemben, sosem akartak rendszert donteni, csak es kizarol a sajat pecsenyejuket sutogetik es megelegszenek azzal ami van. Ezt eddig is lehetett sejteni, de most vegleg lehullt a lepel. Hadhazy, MZP, a momentum nehany tagja, Karacsony, ok maradtak, es legalabb volt annyi gerincuk, hogy kialltak a szavazoik ele, es vallaltak a vereseget. Ez tobbet mond minden szonal, lojalitas keremszepen, betyar becsulet!
Hatalmas vereseget “szenvedtunk”, mindenkitol elnezest kerek az elmult hetek csorteje miatt, ami ebben a topicban folyt, es hozzajarultam, remelem mindenki megnyugszik hamar, es ahogy MZP mondta, megyunk tovabb, maradunk, nem engedjuk el egymas kezet, magyarok vagyunk es kitartunk.
Tudnek meg mit irni, de mindenki szamara vilagos minden, tobben leirtatok az igazsagokat, jo meglatasokat, ezekkel mind egyet is ertek. Megertem azokat az embereket is, igy utolag, miert nem szavaztak az osszefogasra, nem tudtak megkerulni azt a tenyt, hogy kikbol allt ossze a hatparti koalicio, es most mar nyilvanvalo, kik kepviseltek oszinten a valtozast akarokat, es kik nem. Sokan szavaztak emiatt inkabb a fideszre, kvazi kenyszerbol. Ez van, el kell ismerni a fidesz elkepeszto gyozelmet es folenyet. De csak igy, kisbetukkel.