Hát igen, úgy könnyen ekkora a pofája.Faust írta: Persze hogy örülni fog, fater 50 évesen is el fogja tartani.
Politika
Re: Politika
Persze hogy örülni fog, fater 50 évesen is el fogja tartani.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor is fogsz örülni, amikor majd megint elveszik a magánnyugdíj vagy mas penzt, hogy ne legyen szarban az ország? Vagy amikor a kórházban órák múlva kerülsz majd sorra?_Bushido_ írta: Én csak annyit mondanék, hogy NYERTÜNK!
(nem kicsit, nagyon )
Amúgy nem tudom ki mit várt, de ilyen semmitmondó "kapitánnyal" (Gyurcsány megmondta), alapból várható volt a vereség. Jakabot is utálom, de most igaza volt, oda lett adva a gyeplő MZP-nek, ahelyett, hogy győzelemre vezette volna őket, kb kicsinálta a komplett ellenzéket.
A hódmezővásárhelyi eredménynek külön örülök. Naagyon!
Feri megmondta, hogy mennek tovább.
Viszont ha jót akarnak, akkor szét kell válni, aztán megpróbálni egyedül, külön. Megnézni, hogy az emberek melyik pártokra kíváncsiak, s azokba beállni, nem újabbat és újabbat létrehozni, hanem max 3at fenntartani. Nyilván a MKKP, Gödény féle pártok csak viccnek valók, Gattyán hiába örül az eredménynek, sehova se jók. Jobbik kuka. Mi Hazánkra leszek most kiváncsi, mondanak pár idiótaságot, de ott a lehetőség bennük.
Közvéleménykutatók remélem most elbújnak jó mélyre, rettenetesen mellészámoltak / mellétippeltek.
p.s.: Nem tudom felfogni a népszavazási papírokat miért nem adták oda alapból a szavazásokon, én pl megkaptam a többivel együtt, a nagyszüleimtől Vas megyében megkérdezték, hogy "Kérik-e?" Szerintem főleg emiatt lett érvénytelen a dolog.
Nem lett volna akkora baj MZP-vel ha az ilyen Jakab meg Gyurcsány fele suttyok rendesen beálltak volna mögé. Utólag persze nagyon okos mindkettő, de ha nyertek volna, elsőként kertek volna szót. Igazi parazita mindkettő. Undorito amit lemuveltek.
Abban igazat tudok adni, hogy külön kell folytatni, mert ezekkel a lényekkel (direkt nem embert írok, nem érdemlik meg) nem lehet együtt dolgozni.
Az összes ellenzéki part nagy kamu, egyedül a kutyapart ami ér valamit. Gattyan, Mi hazánk? Hagyjuk mar, teny, többet ernek mint a gödeny fele.
A népszavazást meg remelem poénnak gondoltad. Le se szsrjak, hogy érvénytelen. Szerény véleményem szerint:
a, van egy haver akinek valami papírral kapcsolatos cége van, hogy legyen egy pár milliárdos haszna.
b, Kell valami ami eltereli a figyelmet arról, hogy kozben kilopjak az államkasszából a penzt.
Mondjuk úgy vagyok vele, bánja tokom is. De akkor aki a fityiszre szavazott, remelem nem fog sírni, amikor majd valami baja lesz és várja majd az isteni Vityát, hogy oldja meg. Egyek meg amit főztek.
MZP, a semmitmondó Szerencsétlen folyamatosan csak beszélt, pontosan elmondott mindent vagy 100szor pontosan mit hogy akarna, ellenben a "Folytatjuk"-kal, az aztán ugye nem semmit mondó.....Amúgy nem tudom ki mit várt, de ilyen semmitmondó "kapitánnyal" (Gyurcsány megmondta), alapból várható volt a vereség.
Oda lett adva?Jakabot is utálom, de most igaza volt, oda lett adva a gyeplő MZP-nek, ahelyett, hogy győzelemre vezette volna őket, kb kicsinálta a komplett ellenzéket.
Megnyerte az előválasztást úgy, hogy 5. helyről indult erősorrend alapján....
De mint Fletó mondta, nem az a kapitány, akit megválasztanak
Szóval Vitya le is köszönhet
Esélye se lett volna senkivel leváltaniuk a Fideszt, se Klárikával, se KariGerivel.
MZPvel volt magasan a legtöbb esély, de sajna a Jobbikosokat nem lehetett megszólítani, kiábrándult fideszesek se tűntek fel semelyik bokorból....
Valamennyi balos se ment el szavazni MZP miatt.
Szétcsúszott a végére a dolog, a háború meg csak hab volt a tortán.
Jó próbálkozás volt, de sok helyen félrement a dolog, a Jobbikosok elpártolása az durva volt, hogy telibe kihátráltak a szavazók, mondjuk a helyükbe én is ezt tettem volna.
Meg hát a pártok se vitték túlzásba a dolgokat, az is látszott a végére.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Reddit, madridom is bubi.. Aki használja, írogat ide/oda valszeg nem gyökketes iq-s idióta, s van annyi agya, hogy lássa a hibákat, uszítást és ugyanúgy a hányinger fogja el azt is, téged is ettől, mint engem..Caraway írta:Jaja, de en total el is ismerem. Sajnos hittem benne, es tul sokat lattam bele. Rengeteget olvastam a redditet, ahol full kormanyvalto hangulat volt tele mzp fanokkal, es magaval vitt a hullam. Nagyon csunyan mellement.Realista24 írta: Amíg egység csak papíron van.
Új vezetés csak papíron van.
Addig nem lesz változás, minimális sem, csak mégjobban beszűkült támogatói réteg.
És akkor engem ekéztetek amikor írtam, hogy miért is kéne ezekre szavazni. A mocskos nagy egység máris egymást öli, egymásra mutogatnak, legalja szintet tolnak.
Mi lett volna, ha hatalomhoz jutnak...
Caraway meg mókás vagy, no offense, de mintha buborékban éltél volna, ami kipukkant. Pár kommented korábbról rémlett, ránéztem. Magabiztosabb voltál, mint OV. Sosem értettem, hogy miért, és te jó ég, mennyi ilyennel van tele a fb.
De azt is állítom, hogy soknak a szája nagy fórumokon és fb-on, közben meg odaszavazott a narancsra. (nem rád értettem Caraway)
Ez volt a 2.szavazasom, 2018-ba Vonanal is elhittem, szoval ezt a folosleges remenykedest egy eletre megtanultam. Megtapasztaltam milyen a dupla bukta, de en le is vonom belole a konzekvenciat, ellentetben az ellenzekkel.
Akit érdekel a politika, tisztában van pártunk és kormányunk hibáival, de 9m hüje között nem reprezentatív, h ugyanazzal a 2-5E emberrel próbálsz vitatkozni és abból kiindulva véleményezni/jövőt tippelni..
Nekem, mint jobbos embernek ez már sok volt. Alapvetően csúfolta meg a kampány, Vitya, a sleppje azokat az értékeket, amelyekben hiszek (CSALÁD, TISZTESSÉG, BECSÜLET, HAZA)..
De "örülök", h maradtak.. Tegyük fel egy normális csapat kerül most a székekbe.. Ekkora államadóssággal, 380as euróval, háború miatt kinéző stagnáló/csökkenő gazdasággal, meg lett volna kötve a kezük.. Most lehet megenni amit főztek 12 év alatt, lehet megmutatni, h nem csak a lopás megy, mert ezen faktorok miatt ha tovabbra is csak a szájkarate megy, megszoritasok, stb nélkül fix a bukó.. Nem tudják csak a nem rájuk szavazókat fingatni, és a pénztárcára mindenki érzékeny.. Egyszerűen nem hiszem el, h 4 év múlva újrázhatnak, ha mostantól is ugyanígy tolják a baromságokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2022. április 4., hétfő 21:11-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
4.1 millio szavazat kellett volna az ervenyesseghez, 3.5 millio erkezett, tehat 600 ezer szavazat hianyzott (1.6 millio volt az ervenytelen)_Bushido_ írta: p.s.: Nem tudom felfogni a népszavazási papírokat miért nem adták oda alapból a szavazásokon, én pl megkaptam a többivel együtt, a nagyszüleimtől Vas megyében megkérdezték, hogy "Kérik-e?" Szerintem főleg emiatt lett érvénytelen a dolog.
3.5+1.6=5.1 ennyien vettek el a nepszavazasi lapot, mikozben 5.2 millioan voltak szavazni. Tehat csak kb 100 ezer ember nem vette el a lapot; Ha ok el is veszik es senki nem szavaz ervenytelenul, akkor is a maradek 1.6 millio ervenytelenbol fel millioan ervenyesen kellett volna szavazzanak.
- ateeemadrid
Micsoda véletlen, itt is raisen, lordgabi es tarsai a fidesz szavazok, úgy látszik kicsiben is megallja a helyét, ami nagyban. no offense amúgy, vicc volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Pont ez a bajom, Gyurcsány-klán és Parizer úr meghunyászkodik, viszont ha nyertek volna fix még szót is kérnek MZP előtt.El Sie7e írta:Márki-Zay Péter maga kérte, hogy a családjával álljon ki a színpadra.(....)Bár kétségtelen, hogy nem sok politikus volt ott a záróbeszédet meghallgatni.bonaparte100 írta: Évek múlva a 22'-es választásról egy kép fog beugrani:
MZP egyedül áll családja előtt a végén.
Utólag megköszönheti mindenki, hogy nem ez a sz@rh@zi összefogósdi banda nyert, ezeknek semmi sem fontos, csak a hatalomvágy tartotta őket össze. De bezzeg megint beulnek milliós gazsiert, és harcolnak 16! vesztes év után is.
(Kutyákat sajnálom nagyon továbbra is.)
Karácsony amilyen gyökér volt a villamosos kijelentésével, olyan korrekt, hogy ott volt az eredményváron
Na már csak te hiányoztál innen.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Én csak annyit mondanék, hogy NYERTÜNK!
(nem kicsit, nagyon )
Amúgy nem tudom ki mit várt, de ilyen semmitmondó "kapitánnyal" (Gyurcsány megmondta), alapból várható volt a vereség. Jakabot is utálom, de most igaza volt, oda lett adva a gyeplő MZP-nek, ahelyett, hogy győzelemre vezette volna őket, kb kicsinálta a komplett ellenzéket.
Viszont ha jót akarnak, akkor szét kell válni, aztán megpróbálni egyedül, külön. Megnézni, hogy az emberek melyik pártokra kíváncsiak, s azokba beállni, nem újabbat és újabbat létrehozni, hanem max 3at fenntartani. Nyilván a MKKP, Gödény féle pártok csak viccnek valók, Gattyán hiába örül az eredménynek, sehova se jók. Jobbik kuka. Mi Hazánkra leszek most kiváncsi, mondanak pár idiótaságot, de ott a lehetőség bennük.
Közvéleménykutatók remélem most elbújnak jó mélyre, rettenetesen mellészámoltak / mellétippeltek.
p.s.: Nem tudom felfogni a népszavazási papírokat miért nem adták oda alapból a szavazásokon, én pl megkaptam a többivel együtt, a nagyszüleimtől Vas megyében megkérdezték, hogy "Kérik-e?" Szerintem főleg emiatt lett érvénytelen a dolog.
(nem kicsit, nagyon )
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jaja, de en total el is ismerem. Sajnos hittem benne, es tul sokat lattam bele. Rengeteget olvastam a redditet, ahol full kormanyvalto hangulat volt tele mzp fanokkal, es magaval vitt a hullam. Nagyon csunyan mellement.Realista24 írta: Amíg egység csak papíron van.
Addig nem lesz változás, minimális sem, csak mégjobban beszűkült támogatói réteg.
És akkor engem ekéztetek amikor írtam, hogy miért is kéne ezekre szavazni. A mocskos nagy egység máris egymást öli, egymásra mutogatnak, legalja szintet tolnak.
Caraway meg mókás vagy, no offense, de mintha buborékban éltél volna, ami kipukkant. Pár kommented korábbról rémlett, ránéztem. Magabiztosabb voltál, mint OV. Sosem értettem, hogy miért, és te jó ég, mennyi ilyennel van tele a fb.
De azt is állítom, hogy soknak a szája nagy fórumokon és fb-on, közben meg odaszavazott a narancsra. (nem rád értettem Caraway)
Ez volt a 2.szavazasom, 2018-ba Vonanal is elhittem, szoval ezt a folosleges remenykedest egy eletre megtanultam. Megtapasztaltam milyen a dupla bukta, de en le is vonom belole a konzekvenciat, ellentetben az ellenzekkel.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Nézzük meg, hogy kit dobtak oda elsőként veszni. Ezt a szegény, naiv és hiszékeny embert. Képzeljük el mi lett volna ha nyernek. Feribók és társai ott lettek volna, sajnos. Ezt (is) kegyetlenül beárazták a szavazók. A profik ligájában indultak, ificsapatként. Én csak egy egyetemi kutató műhelyet vezetek, de volt már olyan, hogy egy munkatársat le kellett állítanom. Mert bár igaz lett volna a tanulmány amit közölni akart, de... De! Azzal az igazsággal több kárt okozott volna mint a hallgatással. Néha tudni kell hallgatni is, méghozzá nagyon.Realista24 írta: Amíg egység csak papíron van.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez ment ma egesz nap
https://www.youtube.com/watch?v=6pkJvd1 ... nel=444.hu
https://www.youtube.com/watch?v=6pkJvd1 ... nel=444.hu
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Tok mindegy ki lesz hatalmon, nyartol igyis-ugyis vegák leszunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amíg egység csak papíron van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ott volt a Jobbik, aki a vidéket akarta képviselni, ugyanúgy kicsinálták.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Bocs: álértelmiségi
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Az a baj a magyarországi ellenzékiekkel, hogy fogalmuk sincsen Magyarországról.
A libsikeltetőkben nem fog megképződni a harmadik pólus, hogy a totál idióta Puzsér víziójára utaljak.
A pesti álértelmeségi arrogancia, a vidék kutyázása, az SZDSZ hagyatékát továbbvivő magyarellenes retorika nem fog semmi mást eredményezni, mint azt, hogy egyre jobban zsugorodni fog ez a magát felsőbbrendűnek gondoló úgymond ellenzéki elitréteg.
Nem rosszból írtam, jót akarok nektek...
A libsikeltetőkben nem fog megképződni a harmadik pólus, hogy a totál idióta Puzsér víziójára utaljak.
A pesti álértelmeségi arrogancia, a vidék kutyázása, az SZDSZ hagyatékát továbbvivő magyarellenes retorika nem fog semmi mást eredményezni, mint azt, hogy egyre jobban zsugorodni fog ez a magát felsőbbrendűnek gondoló úgymond ellenzéki elitréteg.
Nem rosszból írtam, jót akarok nektek...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
És még mindig tolja a sok downvote-t a sok kis hülyegyerek.
Fantasztikus.
Fantasztikus.
Ahogy én látom: az összefogás csak azért jött létre, hogy leváltsa a fideszt. Legalábbis a tenni akarók így gondolták. Viszont egyrészt a megélhetési ellenzékiek belülről tudták fúrni az egészet, másrészt a legnagyobb probléma, hogy a közvélemény azon az állásponton volt végig, hogy összefogás=bal oldal=komcsik=Gyurcsány. Persze hogy jobb oldali ember nem fog balra szavazni.csababarca írta:Én már nem hiszek ilyenekben.Nika91127 írta:
Tegnap ügyeletes voltam. Sok idős "sietett", lássuk el hamar, menni kell szavazni A Viktorra, mert az ad nyugdíjat meg nem lesz háború... 80-90 évesek, akiket úgy hurcibáltak be. Döbbenetes. A fél lábbal a sírban lévő, nagyrészt demensek a "mérleg nyelve".
Ahogy írtam 800ezerrel kapott kevesebbet most az ellenzék mint 4 éve.
De vegyük le a mi hazánk 300ezer szavazatát, akkor is eltűnt félmillió szavazó.
Fideszé meg nem nőtt akkorát.
Írtam, ők stabilan hozzák azt a 2,6-2,8 körüli szavazót, tök mindegy mi van.
Ellenzéknél keresném a kudarc okait.
Az meg egy szép gondolat, hogy meg kell szólítani a vidéket, de sajnos ez szinte lehetetlen. Itt még a csapból is a propaganda folyik. Egy út lenne szerintem: a helyi ""vezetőket"" meggyőzni valahogy (mondjuk pénz beszél alapon) és lassan adagolva telebeszélni az emberek fejét. Sajnos ezek az emberek többnyire a fidesz zsebében vannak, így nulla az esély.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???