Te is véglegest akarsz?Remy írta:Mehetne is egy szavazás.hehetheoriginal írta: en dobnam penzemát is ha hali is jöhetne bapival együtt.
Eladnád e Benzemat, ha fixen jön Bappe és Haaland?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ___Samy___
Ramesz a downvote king cimre?hehetheoriginal írta: en dobnam penzemát is ha hali is jöhetne bapival együtt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mehetne is egy szavazás.hehetheoriginal írta: en dobnam penzemát is ha hali is jöhetne bapival együtt.
Eladnád e Benzemat, ha fixen jön Bappe és Haaland?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
en dobnam penzemát is ha hali is jöhetne bapival együtt.
thereisonly1ronaldo
Rendkivul komolytalan lenne tole ha nem irna ala legkesobb juli elso heteben. Ha szabad ugynokkent elhuzza augusztusig azzal kb alaassa az egesz eloszezonjat. Nem latok ra eselyt, hogy ha jon akkor ne jonne legkesobb juli elso heteben.
- Pad'em
Mindeközben Kak a L'equipe címlapján.
Karim Benzema tells @hugoguillemet on L'Équipe: "Kylian Mbappé could be the third star with Vinicius and me? Yes, I say this a lot of times. With Mbappé we get on well because we know what the other is going to do on the pitch. It's perfect".
Nincs semmilyen 3.csapat, csak a franciák szenvednek ezerrel, meglovagolták a számukra bíztató vasárnapi nyilatkozatát. Próbálják aláásni a dolgot. Júni végén lejár a szerződése, tehát augusztusig sehogy nem tud ez húzodni, ott legkésőbb elválik a dolog. De nagyon remélem, hogy már miután bajnok lesz a PSG v lement az utolsó tétmeccsük.
Ha meg hosszabbítana, amire kb 5% esélyt látok, akkor remélem örökre el is felejtjük. Biztos nehéz lehet neki ez a nyomás amit kap, de semmi nem indokolja sportszakmailag, hogy ott maradjon még pár évet.
Karim Benzema tells @hugoguillemet on L'Équipe: "Kylian Mbappé could be the third star with Vinicius and me? Yes, I say this a lot of times. With Mbappé we get on well because we know what the other is going to do on the pitch. It's perfect".
Nincs semmilyen 3.csapat, csak a franciák szenvednek ezerrel, meglovagolták a számukra bíztató vasárnapi nyilatkozatát. Próbálják aláásni a dolgot. Júni végén lejár a szerződése, tehát augusztusig sehogy nem tud ez húzodni, ott legkésőbb elválik a dolog. De nagyon remélem, hogy már miután bajnok lesz a PSG v lement az utolsó tétmeccsük.
Ha meg hosszabbítana, amire kb 5% esélyt látok, akkor remélem örökre el is felejtjük. Biztos nehéz lehet neki ez a nyomás amit kap, de semmi nem indokolja sportszakmailag, hogy ott maradjon még pár évet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erről még nem volt hír, de ha úgy nézzük, hogy;Donát írta:Akkor később, mint gondoltam. Az előszezon meg júli 25 magassága, vagy pár nappal később? Szóval az nagyon randa lenne, ha nem töltené a teljes előszezont a jövő évi csapatánál, bármelyik legyen is az.Realista24 írta:Augusztus 13-ai hétvégén kezdődik.
Utolsó forduló a bajnokságban másjus 21-23. BL döntő május 29.
Kapnak 4-5 hét szabit, akkor július 1-vel már munkába tudnak állni gond nélkül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Akkor később, mint gondoltam. Az előszezon meg júli 25 magassága, vagy pár nappal később? Szóval az nagyon randa lenne, ha nem töltené a teljes előszezont a jövő évi csapatánál, bármelyik legyen is az.Realista24 írta:Augusztus 13-ai hétvégén kezdődik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Augusztus 13-ai hétvégén kezdődik.Donát írta:Na, az gusztustalan lenne, ha ilyen előzmények után csak augusztus végén írna alá. De nem tudom elképzelni, már csak az edzések miatt sem. Eleve mikor kezdődik a szezon? A VB miatt gondolom már kb. augusztus elején. Akkor az előszezon legkésőbb júli 20. Nem tudom elképzelni, h addigre ne legyen meg az új szerződése, bármelyik csapatot is választja. Mondjuk az is gusztustalan lenne, ha ilyen herce-hurca után maradna Párizsban. Madrid vagy City lesz, jóval nagyobb eséllyel előbbi.Realista24 írta: Kylian Mbappe’s father wants him to stay at PSG.
@partidazocope
Mbappé’s mother has begun telling people close to the family that Mbappe will leave PSG.
@juanmacastano
Szerintem egyik legdurvább nyarunk lesz ever pletyka szempontból
Aki nem bírja az ilyet, húzza ki a netet aug31ig
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Na, az gusztustalan lenne, ha ilyen előzmények után csak augusztus végén írna alá. De nem tudom elképzelni, már csak az edzések miatt sem. Eleve mikor kezdődik a szezon? A VB miatt gondolom már kb. augusztus elején. Akkor az előszezon legkésőbb júli 20. Nem tudom elképzelni, h addigre ne legyen meg az új szerződése, bármelyik csapatot is választja. Mondjuk az is gusztustalan lenne, ha ilyen herce-hurca után maradna Párizsban. Madrid vagy City lesz, jóval nagyobb eséllyel előbbi.Realista24 írta: Kylian Mbappe’s father wants him to stay at PSG.
@partidazocope
Mbappé’s mother has begun telling people close to the family that Mbappe will leave PSG.
@juanmacastano
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kylian Mbappe’s father wants him to stay at PSG.
@partidazocope
@juanmacastano
@partidazocope
@juanmacastano
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szerintem csak fél Nasszer kommandósaitól és a biztonsága miatt inkább ilyen faszságokat beszél, majd június 1-én lép a csába .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az osszes ilyen hir mar csak kitalacio es reg megvan a deal. Egyszeruen nem lehet annyira hulye, hogy maradjon es nem is lesz. Reg eldolt ez mar, de szerintem a psg ragaszkodott ahhoz, hogy az utolso pillanatig ugy kell tenni, van remeny a maradasara
- hehetheoriginal
ehhez képest a figo pesetero a disznófejjel kutyafasza
nem hiaba utalom legalabb a franciakat (is)
nem hiaba utalom legalabb a franciakat (is)
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hogy mondjam... ha marad, pfú, az a legalja szint... remélem kurva nagy szekrényt vesz a wish szintű bajnoki kupáknak.
De ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy nem jön.
De ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy nem jön.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mondom én. Szánalmas, 5 éve hajkurásszuk a gyereket, itt az idő elengedni.Pad'em írta:
@DanielRiolo: “Kylian Mbappé will extend to PSG and the announcement will take place in May.” @AfterRMC via @psgcommunity_
JUST IN: France President Emmanuel Macron and the Emir of Qatar are trying to convince Mbappé to stay at PSG. @Romain_Molina
PSG’s priority is as follows: do everything to extend Kylian Mbappé’s contract - 2-year contract, more freedom for image rights, building a global project around him and making him the club's biggest earner. @ArthurPerrot
- Pad'em
@DanielRiolo: “Kylian Mbappé will extend to PSG and the announcement will take place in May.” @AfterRMC via @psgcommunity_
JUST IN: France President Emmanuel Macron and the Emir of Qatar are trying to convince Mbappé to stay at PSG. @Romain_Molina
PSG’s priority is as follows: do everything to extend Kylian Mbappé’s contract - 2-year contract, more freedom for image rights, building a global project around him and making him the club's biggest earner. @ArthurPerrot
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ilyet még én sem trollkodokRealista24 írta: Mbappe PSG
Haaland City
Lewa Barca
Mayoral Real Madrid
Amúgy jöhet a padra Mayoral Jovic és Mariano helyett
de Haaland és Mbappé leigazolása után
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mit csinálnál Te nélkülünk bömbi.hehetheoriginal írta:raul 4 ever írta:
Likeribi
Szóval már 2 ok, h a francia (+ a norvég) jöjjön...
latom megertetted hogy tettem a forumot magamnak win-win szituba
2hét a madridom nélkül, majd rájönnél, hogy itt még Téged is elfogadnak és még a hülyeségeidet is elolvassák. Kint a rííl lájfban meg elvesznél.
Itt vagy otthon.
Egyébkénk az csúnya lenne ha bappe hülyét csinálna belőlünk. Ez a rohadt sziti is vehetne valami angol csodát, a viking kell nekünk.