Én is.Sierra írta:A kelet felé orientálódásra írtam.Realista24 írta:
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
@füst:
az uj nyuggerekben talan jobban megmarad a 90-tol 2020ig tarto idoszak, hatha az arány a balfasz szavazok es a fiatal szavazok kozt nem lesz olyan eltero, mint az elmult 2-3 evtizedben.
tovabbra is tartom viszont, hogy szellemi szinvonalhoz kell kötni a szavazi jogot.
felejtsuk el vegre, hogy minden ember egyenlo, mert hatalmas baromsag.
nyilvan fel is hasznaltak a temat, hogy a sok (ismetcsak a tema) ostoba es naiv embert beszopassak a haboru vs beke a tet a valasztassal, mert mzp rakuldene a gripeneket kijevre.
szoval en elhiszem, es latom, hogy nehez, itt nem kotnek bele vityaba, viszont ott mar igen, hogy a hatterben sajnos nem azon dolgozik, mar 12 eve meglenne ra a lehetosege!, hogy biztositsa az energiakerdest, fejlessze a mezogazdasagot, infrastrukturat, hogy onellato orszag lehessunk amennyire csak lehet, fuggetlenedni a kulso tenyezok kenyetol kedvetol, hanem csomo faszsagra, idiotasagra, latszatdolgokra megy el a penz, amit ez a plazatarsadalom be is szop es elhiszi, hogy jo az irany.
az uj nyuggerekben talan jobban megmarad a 90-tol 2020ig tarto idoszak, hatha az arány a balfasz szavazok es a fiatal szavazok kozt nem lesz olyan eltero, mint az elmult 2-3 evtizedben.
tovabbra is tartom viszont, hogy szellemi szinvonalhoz kell kötni a szavazi jogot.
felejtsuk el vegre, hogy minden ember egyenlo, mert hatalmas baromsag.
sztem összefosták magukat a haboru elso heteben, nem tudva az oroszok igazi erejet es akaratat, valahol megertem az allaspontot, hogy pont a hatarzonaban vagyunk 2 tuz kozott, gecinehez igy evickelni ket/harom nagyhatalom között, hogy egyiknel se huzzuk ki a gyufat.Én azt is elismerem, hogy Orbán egy geci jó politikus, karizmatikus, iszonyatos befolyásoló képessége van, azt is elhiszik neki, amit kérdez. Ilyen egy jó vezető. Én csak az irányt nem értem gecire, miért kell szopkodni megint a kurva oroszok faszát? Miért az az irány?
nyilvan fel is hasznaltak a temat, hogy a sok (ismetcsak a tema) ostoba es naiv embert beszopassak a haboru vs beke a tet a valasztassal, mert mzp rakuldene a gripeneket kijevre.
szoval en elhiszem, es latom, hogy nehez, itt nem kotnek bele vityaba, viszont ott mar igen, hogy a hatterben sajnos nem azon dolgozik, mar 12 eve meglenne ra a lehetosege!, hogy biztositsa az energiakerdest, fejlessze a mezogazdasagot, infrastrukturat, hogy onellato orszag lehessunk amennyire csak lehet, fuggetlenedni a kulso tenyezok kenyetol kedvetol, hanem csomo faszsagra, idiotasagra, latszatdolgokra megy el a penz, amit ez a plazatarsadalom be is szop es elhiszi, hogy jo az irany.
thereisonly1ronaldo
Szerintem meg azért, mert ők is szétloptak mindent, meg lebukott az öszödi beszédével. Azért ha Orbánnak is kiszivárogna egy ilyen beszéde, kíváncsi lennék hogy reagálna rá a nép.Swineherd írta: Pont azért van folyamatosan 2/3, mert megtapasztalta az ország, hogy Feriék milyen fasza européerek.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Pont azért van folyamatosan 2/3, mert megtapasztalta az ország, hogy Feriék milyen fasza européerek.Sierra írta: Gyurcsányék talán ezt a folyamatot visszafordították volna. Én is utálom őket, meg kb mindenkit az ellenzékből, Kunhalmitól kezdve Jakabgecin át Fletóig, de ők legalább nem egy elnyomó rezsimet folytattak volna.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
A kelet felé orientálódásra írtam.Realista24 írta:Sierra írta: . Gyurcsányék talán ezt a folyamatot visszafordították volna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sierra írta:. Gyurcsányék talán ezt a folyamatot visszafordították volna.Realista24 írta: Nincs rendben, de mi lett volna a megoldás? Odaszavazni Feltóékra?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én is most is belátom, egy büdös nagy sunyi patkány az ember, a magyar politika legnagyobb mételye, de még mindig nyugat felé nyitna szerintem, mintsem Putyinék felé.hehetheoriginal írta: sierra remelem egyszer talan belatod, hogy feri meg a fidesznel es viktornal is rosszabb.
Én azt is elismerem, hogy Orbán egy geci jó politikus, karizmatikus, iszonyatos befolyásoló képessége van, azt is elhiszik neki, amit kérdez. Ilyen egy jó vezető. Én csak az irányt nem értem gecire, miért kell szopkodni megint a kurva oroszok faszát? Miért az az irány?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
És nem lesznek új "nyuggerek"?ismet nem sikerult osszerakni, megerteni az irast. nem baj, akkor ujra (tudom szemelyeskedo geci vagyok): a nyuggerek kihalasarol beszelek, akik begyepesedve, buborekban, a kadar korszakban felnove, csak azt ismerve eltek le az eletuket, es a "darabszamukkal" nyomtak el az ujat, frisset, modernet, 21. szazadit akaro uj generaciokat evtiezdeken keresztul.
Én is megismétlem magam akkor, egyre öregedő társadalmunk van, a század utolsó harmadiáig biztosan nem lesz olyan pont amikor darabszámmal lenyomja a friss meg a modern a begyepesedettet.
Tudod van egy olyan dolog, hogy ahogy öregszik az ember, úgy barátkozik meg egyre jobban a konzervatív értékekkel. Egy 20 éves még lázadozik, egy 60 éves már rendet akar. A darabszámmal sose fog megtörténni az amire vársz.
- hehetheoriginal
sierra remelem egyszer talan belatod, hogy feri meg a fidesznel es viktornal is rosszabb.
thereisonly1ronaldo
Sajnos az se, de még mindig jobb mint ebben a gyűlöletben és uszításban élni tovább szerintem. Én nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol távolodunk Nyugat-Európától, és közeledünk a Szovjetúnióhoz. Márpedig ez fog történni, szépen, fokozatosan. Gyurcsányék talán ezt a folyamatot visszafordították volna. Én is utálom őket, meg kb mindenkit az ellenzékből, Kunhalmitól kezdve Jakabgecin át Fletóig, de ők legalább nem egy elnyomó rezsimet folytattak volna. Tényleg vissza fogunk térni a sötét komcsi korszakban, mindenki aki nem ért egyet velük, felszámolják, eltapossák, befenyítik stb. Lassan ott tartunk, hogy leuralják a teljes médiát. Mi maradt a "független" médiából? Telex, 444, 24.hu, Hvg, 168óra. Tv-ből RTL meg ATV talán, a többi minden fideszes, vagy fidesz közeli. És biztos vagyok benne, hogy ezek nagy részét is előbb-utóbb beszántják vagy elkussoltatják. Ez normális a fidesz szavazók szerint?Realista24 írta: Nincs rendben, de mi lett volna a megoldás? Odaszavazni Feltóékra?
- hehetheoriginal
radikalis gondolataim vannak, magamban tartom.Realista24 írta:Most ki volt a jobb választás?hehetheoriginal írta: oke, mondom, nekem mindegy, akkor hajra, sok boldogsagot.
de akkor nem akarom hallani (2/3ra szavazokrol), hogy ez is rossz, az se mukodik, stb.
es azt se akarom hallani, hogy de hát nem volt jobb valasztas.
mindig van jobb valasztas, kerdes ki akar erte tenni, ki akar erte aldozni, es valoban akarja-e.
az van mindig elfelejtve, hogy a nep mondja meg mi legyen, nem a politikus, fel vannak itt cserelve a dolgok, a csik huzza a repulot.
de akinek ez megfelel, mondom hajra, en mosolygok, hogy nyugat europai arak mellett balkani fizetesek vannak.
ratko korszakra kell meg egy kb 10-15 evet varni, 1-2 fiatal generacio ezt sajnos beszopta, utana remelhetoleg tisztabb es egeszsegesebb lesz a közgondolkodas.
de amig ilyen langyos gyenge higfosban lapatol mindenki, elevickelve az eletben igy vagy ugy, ki jobban, ki atlagosan, ki szarul, addig ez marad meg evtizedeken at.
mondom nekem mindegy, en megoldom, de te /ti inkabb a gyerekeitek szempontjabol nezzetek, nekik meg van elottuk egy kozvetlen 20 ev, amiben fel kell noniuk. lehet ti is megoldjatok, sot egesz biztos vagyok benne, de azert letett munkaert cserebe erkezhetne tobb bevetel a szamlara azert havonta, nem? mert ide lyukad ki mindig az ember, ez mindennek az alapja, alfaja es omegaja. aztan jonnek az allami szolgaltatasok minosege, termeszetesen a nep adoibol, stbstb.
ezt "elemeztem" ki a korabbi par hsz-ben, ami nyilvan szerintetek tomeny faszsag, olyat nem lehet mondani egy tarsadalomra, hogy ostoba es naiv. nincs klasszikus ertelemben vett allamferfi, aki valoban jot akar tenni es maga kore nyajat gyujtve epiteni, gyarapitani akarna azt. mert mindenkinek kell valamibol elnie, ha el van lehetetlenitve, vagy nincs mit az ebedloasztalra tenni, akkor lehetsz te a legnagyszerubb ember is a vilaogn.Mi akadályozza meg abban a népet, hogy felállítson egy jó alternatívát?
ismet nem sikerult osszerakni, megerteni az irast. nem baj, akkor ujra (tudom szemelyeskedo geci vagyok): a nyuggerek kihalasarol beszelek, akik begyepesedve, buborekban, a kadar korszakban felnove, csak azt ismerve eltek le az eletuket, es a "darabszamukkal" nyomtak el az ujat, frisset, modernet, 21. szazadit akaro uj generaciokat evtiezdeken keresztul.Ne várj a Ratkó korszakra.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. április 5., kedd 14:34-kor.
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ne várj a Ratkó korszakra. Nem lesz több. A Ratkó-unokák pont 2010 környékén értek a szülőképes koruk végére, és hála a válságnak és recessziónak, nem volt kiugrás a születésszámban, szóval többet nem lesz hatással a demográfiára Ratkó.hehetheoriginal írta: oke, mondom, nekem mindegy, akkor hajra, sok boldogsagot.
de akkor nem akarom hallani (2/3ra szavazokrol), hogy ez is rossz, az se mukodik, stb.
mindig van jobb valasztas, kerdes ki akar erte tenni, ki akar erte aldozni, es valoban akarja-e.
az van mindig elfelejtve, hogy a nep mondja meg mi legyen, nem a politikus, fel vannak itt cserelve a dolgok, a csik huzza a repulot.
de akinek ez megfelel, mondom hajra, en mosolygok, hogy nyugat europai arak mellett balkani fizetesek vannak.
ratko korszakra kell meg egy kb 10-15 evet varni, 1-2 fiatal generacio ezt sajnos beszopta, utana remelhetoleg tisztabb es egeszsegesebb lesz a közgondolkodas.
A társadalom öregszik, ha az elmúlt években nagyon lassan emelkedő születésszám továbbra is emelkedni fog akkor kb. 40 év múlva megfordul a népességfogyás.
- Swineherd
Mi akadályozza meg abban a népet, hogy felállítson egy jó alternatívát?hehetheoriginal írta: mindig van jobb valasztas, kerdes ki akar erte tenni, ki akar erte aldozni, es valoban akarja-e.
Vasárnap volt olyan a szavazólapon, aki jobb választás lett volna?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs rendben, de mi lett volna a megoldás? Odaszavazni Feltóékra?Sierra írta: Hagyd hehe, semmi értelme. Úgysem tudod meggyőzni őket, csak felidegesíted magad. Én is elengedtem, aki szerint minden rendben van ezzel a rendszerrel, és nem kéne változás, az tökéletesen megérdemli a 2/3-od. Aztán amikor majd személyesen is érinti valamilyen kellemetlen dolog, akkor majd pislognak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ki volt a jobb választás?hehetheoriginal írta: oke, mondom, nekem mindegy, akkor hajra, sok boldogsagot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hagyd hehe, semmi értelme. Úgysem tudod meggyőzni őket, csak felidegesíted magad. Én is elengedtem, aki szerint minden rendben van ezzel a rendszerrel, és nem kéne változás, az tökéletesen megérdemli a 2/3-od. Aztán amikor majd személyesen is érinti valamilyen kellemetlen dolog, akkor majd pislognak.
- hehetheoriginal
oke, mondom, nekem mindegy, akkor hajra, sok boldogsagot.
az van mindig elfelejtve, hogy a nep mondja meg mi legyen, nem a politikus, fel vannak itt cserelve a dolgok, a csik huzza a repulot. csak itt ez a vezer/kádár/nagyfonok kultusz, meg a benne elo, az autoritastol, "nagy" tekintelytol es hatalomtol be van szarva mindenki, remego terdek es tordelt kezek, balvanyimadat.
az van mindig elfelejtve, hogy a nep mondja meg mi legyen, nem a politikus, fel vannak itt cserelve a dolgok, a csik huzza a repulot. csak itt ez a vezer/kádár/nagyfonok kultusz, meg a benne elo, az autoritastol, "nagy" tekintelytol es hatalomtol be van szarva mindenki, remego terdek es tordelt kezek, balvanyimadat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. április 5., kedd 14:22-kor.
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
És az nem lehet, hogy pont azok élnek egy sokkal zártabb buborékban, akik szerint nyomorog az ország, minden szar, mindenki hülye, aki nem akar forradalmat?hehetheoriginal írta: Pont errol (is) beszelek.
Ezek szerint ha akarnanak, hozzajuthatnanak az infohoz.
De ezek szerint jo jekik igy.
Jo a 2/3.
Jo naprol napra kuzdeni, szamolni a forintot, hogy jovo heten vajon lesz e uzsonnaja a gyereknek.
Vagy akkor gyarapodik a magyar, minden teren, nincs itt semmi baj, semmi látnivaló, minden oke, akkor akinek nem tetszik a 2/3, az latja rosszul, ne bomlasszatok, simuljatok bele szepen a tarsadalom kozos akarataba es mindenki eljen boldogan meg sokaig
- hehetheoriginal
Pont errol (is) beszelek.Swineherd írta:Komolyan azt gondolod, hogy Budapestet elhagyva el van vágva minden zsinór, ami a nagy igazsághoz vezet?hehetheoriginal írta: Ez oke, de itt az informacioforrasrol, es tajekozodasi lehetosegekrol volt szo.
Ezek szerint ha akarnanak, hozzajuthatnanak az infohoz.
De ezek szerint jo jekik igy.
Jo a 2/3.
Jo naprol napra kuzdeni, szamolni a forintot, hogy jovo heten vajon lesz e uzsonnaja a gyereknek.
Vagy akkor gyarapodik a magyar, minden teren, nincs itt semmi baj, semmi látnivaló, minden oke, akkor akinek nem tetszik a 2/3, az latja rosszul, ne bomlasszatok, simuljatok bele szepen a tarsadalom kozos akarataba es mindenki eljen boldogan meg sokaig
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
Komolyan azt gondolod, hogy Budapestet elhagyva el van vágva minden zsinór, ami a nagy igazsághoz vezet?hehetheoriginal írta: Ez oke, de itt az informacioforrasrol, es tajekozodasi lehetosegekrol volt szo.