Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 5., kedd 15:17

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
vegre, hogy kimondtad mit gondolsz rolam :mrgreen:
Magamról beszéltem. :mrgreen:

De akkor mit puffogsz a 2/3ad ellen, ha el sem mentél? :mrgreen:
Egy szavazást kaphatunk? :kalapos:
Kire szavaztál (listán)? fidesz, ellenzék, mi hazánk, kutyák, nem voltam.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 5., kedd 15:14

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: es akkor visszakanyarodtunk oda, amit az elejen irtam, hogy mennyire ostoba es naiv egy tarsadalom a magyar. hogy igy megesznek barmit, akarmilyen szart, lefetyelik befele két marekkal, teli pofara.
baratok közt, szomszedok. ez a szint.
De mind a két fele ostoba akkor, mert akkor én azt mondom, hogy aki az ellenzékre nyomott az is az, mert nem igaz, hogy nem látja, hogy MZP csak egy báb volt, mindeféle erő nélkül.
A különbség annyi, hogy Gyurcsány kormányon belül se tudta volna minden akaratát átvinni, mert a 6 pártból talán (!) néha lett volna 1-1 (momentum, párbeszéd ?) akik szembe mentek volna vele. Míg Orbán azt csinál, amit akar, egy fideszes se fog nemet mondani.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 5., kedd 15:12

a felsobbrendu ertelmiseg jol elvan magaban, nem kozoskodnek szerintem a politikai halmazokkal.
nekik, foleg pl kulfoldi multik jovoltabol nincsenek gondjaik, vagy van sajat vallakozasuk, mintegy fuggetlenek ezektol a kerdesektol.
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 5., kedd 15:11

hehetheoriginal írta: az ertelmisegnek legalabb van mire buszkenek lenni, igenis fontos es szamit, ha valaki ertelmesebb es okosabb masoknal.
hogy azt hogy adod elo, az mar mas kerdes.
Igen egyébként, én tökre megértem MZP-t, hogy ezeket gondolja, de egy miniszterelnök jelölt ezeket nem engedheti meg magának. Ilyeneket a nyilvánosság előtt nem mondhat, semmilyen formában. Nyilván OV-nak is megvan a véleménye sok mindenről, de mégsem mondhatja ki. Nem is értem, annyira amatőrnek hat ez így.

MZP kampánya is miről szólt? A fidesz lop, OV hazudik. Kb erre a két tézisre épült. Én már az elején is mondtam, hogy ez kurva gyerekes, ugyanaz a szint mint a túloldalon. Ennél én többet vártam. Igazából amit az előválasztás óta művelt, az kurva gáz volt. Abban igaza volt Parizernek, hogy többet ártott mint használt az ellenzéknek a legtöbb interjúja, kijelentése.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2022. április 5., kedd 15:12-kor.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 5., kedd 15:10

hehetheoriginal írta: az ertelmisegnek legalabb van mire buszkenek lenni, igenis fontos es szamit, ha valaki ertelmesebb es okosabb masoknal.
Amikor megnéztem az összeomlás listáján szereplő embereket, akkor arra gondoltam, hogyha ezt sikerült kitermelnie a felsőbbrendű baloldali értelmiségnek, akkor milyen lehet a többi...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 5., kedd 15:07

Ugyanez a mentalitás jellemző a belpesti nagyonértelmiségi rétegre is, akik amúgy majdnem mind úgy néznek ki, mint a csövesek.
az ertelmisegnek legalabb van mire buszkenek lenni, igenis fontos es szamit, ha valaki ertelmesebb es okosabb masoknal.
thereisonly1ronaldo

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 5., kedd 15:06

rashidm írta: Nehezen tudom eldönteni, melyik a rosszabb...
Nem működik az a fajta hozzáállás, amit a baloldal képvisel.
Jól mutatja ezt MZP kampányának a hatékonysága is, ami kis túlzással nem állt másból, mint vérig sérteni mindenkit, aki nem azt a felvilágosult vonalat képviseli, amit ő.

Ugyanez a mentalitás jellemző a belpesti nagyonértelmiségi rétegre is, akik amúgy majdnem mind úgy néznek ki, mint a csövesek.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 5., kedd 15:05

ez mar felig buzis ez a diskurzus itt, de te szegyelld magad, amiert nem szavaztal, en meg a legokosabb vagyok, hogy nem szavaztam.

na igy. :mrgreen:
most prezi van, majd meg jövök, dont be afraid. :D
mint mondottam volt, mert gyulolom az osszes gecit, es alapjaban veve a hatalom ellen vagyok, azok ellen, akik azt hiszik tobbek es nagyobbak barki masnal. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. április 5., kedd 15:06-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 5., kedd 15:03

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

És akkor aki nem szavazott, az a legokosabb. :mrgreen:
Magamról beszéltem. :mrgreen:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 5., kedd 15:03

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
igy igy.
szellemi szint kepessegi vizsgalat mindenkire kiterjed, nem csak a fideszre szavazokra :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 5., kedd 15:02

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

De mind a két fele ostoba akkor, mert akkor én azt mondom, hogy aki az ellenzékre nyomott az is az, mert nem igaz, hogy nem látja, hogy MZP csak egy báb volt, mindeféle erő nélkül.
igy igy.
szellemi szint kepessegi vizsgalat mindenkire kiterjed, nem csak a fideszre szavazokra :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 5., kedd 15:01

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: es akkor visszakanyarodtunk oda, amit az elejen irtam, hogy mennyire ostoba es naiv egy tarsadalom a magyar. hogy igy megesznek barmit, akarmilyen szart, lefetyelik befele két marekkal, teli pofara.
igy igy.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 5., kedd 15:00

hehetheoriginal írta:
brutális módon! gyakorlatilag ezzel lett 2/3, egyre több helyen olvasom magyarázatként, és nekem is ez volt az első gondolataim között a választás után. Egy végtelenül primitív ugyanakkor tökéletesen működő üzenet, fidesz=béke, ellenzék=háború. Most egy egyszerű embernek a biztonság a legfontosabb, látva mi történik a szomszédba. Tökéletesen meglovagolták ezt a háborús témát, persze itt is csak hazugsággal sikerült megnyerni az embereket, de kurvára működött (mint már 8 éve működik is töretlenül). De a politika erről szól, azzal kell operálni, amit az emberek hallani akarnak. A fidesz ezt tökéletesítette az elmúlt 12 évben.
es akkor visszakanyarodtunk oda, amit az elejen irtam, hogy mennyire ostoba es naiv egy tarsadalom a magyar. hogy igy megesznek barmit, akarmilyen szart, lefetyelik befele két marekkal, teli pofara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. április 5., kedd 15:00

Swineherd írta:
Sierra írta: Szerintem meg azért, mert ők is szétloptak mindent, meg lebukott az öszödi beszédével. Azért ha Orbánnak is kiszivárogna egy ilyen beszéde, kíváncsi lennék hogy reagálna rá a nép.
Látod, pont ez a rossz válasz.
Nem a lopás volt a gond, hanem a magyarellenes hozzáállás.
Nehezen tudom eldönteni, melyik a rosszabb...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 5., kedd 14:56

Sierra írta:
Szerintem meg azért, mert ők is szétloptak mindent, meg lebukott az öszödi beszédével. Azért ha Orbánnak is kiszivárogna egy ilyen beszéde, kíváncsi lennék hogy reagálna rá a nép.
Semmi.
Az ingerküszöb már egész máshol jár.
OV egy ilyennel csak még nagyobb népi hőssé válna.

De ilyet amúgy sem fog hibázni Viktor, ez szinte biztos.
A szavazóit meg amúgy sem érdekelné túlzottan.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 5., kedd 14:54

brutális módon! gyakorlatilag ezzel lett 2/3, egyre több helyen olvasom magyarázatként, és nekem is ez volt az első gondolataim között a választás után. Egy végtelenül primitív ugyanakkor tökéletesen működő üzenet, fidesz=béke, ellenzék=háború. Most egy egyszerű embernek a biztonság a legfontosabb, látva mi történik a szomszédba. Tökéletesen meglovagolták ezt a háborús témát, persze itt is csak hazugsággal sikerült megnyerni az embereket, de kurvára működött (mint már 8 éve működik is töretlenül). De a politika erről szól, azzal kell operálni, amit az emberek hallani akarnak. A fidesz ezt tökéletesítette az elmúlt 12 évben.
es akkor visszakanyarodtunk oda, amit az elejen irtam, hogy mennyire ostoba es naiv egy tarsadalom a magyar. hogy igy megesznek barmit, akarmilyen szart, lefetyelik befele két marekkal, teli pofara.
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 5., kedd 14:52

hehetheoriginal írta: sztem összefosták magukat a haboru elso heteben, nem tudva az oroszok igazi erejet es akaratat, valahol megertem az allaspontot, hogy pont a hatarzonaban vagyunk 2 tuz kozott, gecinehez igy evickelni ket/harom nagyhatalom között, hogy egyiknel se huzzuk ki a gyufat.
ezt én is aláírom, ez egy teljesen új helyzet volt, erre azt mondom hogy jól csinálta, mást nem nagyon lehetett mondani. viszont ezt is magának köszönheti és az elmúlt 12 év putyin seggnyalásának. Ha nem ilyen politikát folytat, akkor most nem kellett volna fosni tőle, hogy vajon a gazdi mit reagál majd.
hehetheoriginal írta: nyilvan fel is hasznaltak a temat, hogy a sok (ismetcsak a tema) ostoba es naiv embert beszopassak a haboru vs beke a tet a valasztassal, mert mzp rakuldene a gripeneket kijevre.
brutális módon! gyakorlatilag ezzel lett 2/3, egyre több helyen olvasom magyarázatként, és nekem is ez volt az első gondolataim között a választás után. Egy végtelenül primitív ugyanakkor tökéletesen működő üzenet, fidesz=béke, ellenzék=háború. Most egy egyszerű embernek a biztonság a legfontosabb, látva mi történik a szomszédban. Tökéletesen meglovagolták ezt a háborús témát, persze itt is csak hazugsággal sikerült megnyerni az embereket, de kurvára működött (mint már 8 éve működik is töretlenül). De a politika erről szól, azzal kell operálni, amit az emberek hallani akarnak. A fidesz ezt tökéletesítette az elmúlt 12 évben.
hehetheoriginal írta: szoval en elhiszem, es latom, hogy nehez, itt nem kotnek bele vityaba, viszont ott mar igen, hogy a hatterben sajnos nem azon dolgozik, mar 12 eve meglenne ra a lehetosege!, hogy biztositsa az energiakerdest, fejlessze a mezogazdasagot, infrastrukturat, hogy onellato orszag lehessunk amennyire csak lehet, fuggetlenedni a kulso tenyezok kenyetol kedvetol, hanem csomo faszsagra, idiotasagra, latszatdolgokra megy el a penz, amit ez a plazatarsadalom be is szop es elhiszi, hogy jo az irany.
Igen, ez a nagyobbik baj, de ezeket már nem is írom, mindenki tudja. Amíg ezek kiskirályként élnek, kizsigerelve mindenkit, addig vidéken sokan nyomorban, éhségben "élnek" (inkább túlélnek), de a szavaztuk így is megvan. Szomorú dolgok ezek.
Realista24 írta:Én is.
Ezek szerint, akkor szerinted Gyurcsány is Putyin felé mozgott volna, ha esetleg nyer az ellenzék?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 5., kedd 14:45

Nem sok politikus mondhatja el magarol, hogy Putyin a sajat villajaban fogadhatta, de gyurcsany kozejuk tartozik. Az a csavo max a sirba forgatja az orszagot, sehova mashova.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 5., kedd 14:45

Sierra írta: Szerintem meg azért, mert ők is szétloptak mindent, meg lebukott az öszödi beszédével. Azért ha Orbánnak is kiszivárogna egy ilyen beszéde, kíváncsi lennék hogy reagálna rá a nép.
Látod, pont ez a rossz válasz.
Nem a lopás volt a gond, hanem a magyarellenes hozzáállás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 5., kedd 14:45

Sierra írta:
Realista24 írta:

:mrgreen: :mrgreen:
A kelet felé orientálódásra írtam.
Én is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: