Nyilván nem erre gondoltam, de értem, faszát kellett mondanod. Hehébbek kedvéért a spektrum nyilván széles, de perpillanat konmunikációban két nagy tömb viszi a prímet.hehetheoriginal írta:ha előbb megérted, hogy nem csak 2 oldal van, akkor talan összeáll a kép.Sokszor próbáltam ma különbözőképpen megfogalmazni, de egyszerűen nem találom a szavakat.
Politika
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en csak azt nem ertem, hogy akkor hogyan lehet kormanyt valtani ?
van az emlitett 2.5m + fidesz tabor, aminek meghatarozo resze mozdithatatlan.
hagyjuk ki gyurcsanyt ? joparszaz ezer balos szavazo nelkul nem fog menni.
persze lehet itt ustokoskent berobbano arcokrol, vagy puzser fele karakterekrol (akit pl a szorongasa miatt kikezdene a fidesz) vagy vona (akinel konkretan csak control c control v-zni kell a regi lejarato kampanyt) visszatereserol almodozni, de realitasa nem sok.
mzp volt az utolso esely szerintem, en is ugy gondolom, hogy ezek utan csak belulrol bukhat a fidesz vagy akkor, ha orbanrol is kijon egy yachton coke-ozo videjo, de meg akkor is lehet csak a ketharmad ugrana.
van az emlitett 2.5m + fidesz tabor, aminek meghatarozo resze mozdithatatlan.
hagyjuk ki gyurcsanyt ? joparszaz ezer balos szavazo nelkul nem fog menni.
persze lehet itt ustokoskent berobbano arcokrol, vagy puzser fele karakterekrol (akit pl a szorongasa miatt kikezdene a fidesz) vagy vona (akinel konkretan csak control c control v-zni kell a regi lejarato kampanyt) visszatereserol almodozni, de realitasa nem sok.
mzp volt az utolso esely szerintem, en is ugy gondolom, hogy ezek utan csak belulrol bukhat a fidesz vagy akkor, ha orbanrol is kijon egy yachton coke-ozo videjo, de meg akkor is lehet csak a ketharmad ugrana.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha előbb megérted, hogy nem csak 2 oldal van, akkor talan összeáll a kép.Sokszor próbáltam ma különbözőképpen megfogalmazni, de egyszerűen nem találom a szavakat.
thereisonly1ronaldo
Sokszor próbáltam ma különbözőképpen megfogalmazni, de egyszerűen nem találom a szavakat. Mindkét oldal hozzáállását - itt a fórumon is - nagyon gyerekesnek és extrémnek látom abban, hogy másban a szálkát, magunkban a gerendát se fedezzük fel. Lenézi a bpi a 'hülye parasztot', és közben lenézi a vidéki a 'valóságtól elrugaszkodott hülyét'.
Azon túl hogy ez baromira elkeserítő, azt láthatjuk hogy az egyik oldal képviselői évek óta vándorolnak el, egy részük konkrétan kiutálva (vannak meleg családtagjaim, első kézből látom). Attól hogy a gondolkodása eltérő a hülye parasztnak meg a hülye pestinek, nem lehet hogy mindkettőre szükség van? A győztes oldalnak nem lenne inkább érdeke hogy ne űzze el a másikat, akik ráadásul gazdasági húzóerőt is jelentenek? Nem biztos hogy tapsikolni kéne annak hogy fogy a másfajta gondolkodás. A vesztes oldalnak pedig nem lenne érdeke azon gondolkodni, hogy hogy miért nem hiteles a véleménye az ország nagy részének a szemei előtt?
Azon túl hogy ez baromira elkeserítő, azt láthatjuk hogy az egyik oldal képviselői évek óta vándorolnak el, egy részük konkrétan kiutálva (vannak meleg családtagjaim, első kézből látom). Attól hogy a gondolkodása eltérő a hülye parasztnak meg a hülye pestinek, nem lehet hogy mindkettőre szükség van? A győztes oldalnak nem lenne inkább érdeke hogy ne űzze el a másikat, akik ráadásul gazdasági húzóerőt is jelentenek? Nem biztos hogy tapsikolni kéne annak hogy fogy a másfajta gondolkodás. A vesztes oldalnak pedig nem lenne érdeke azon gondolkodni, hogy hogy miért nem hiteles a véleménye az ország nagy részének a szemei előtt?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez igaz, viszont fidesz drukkertől nem sok egyebet látok a bal oldal szidásán kívül.hehetheoriginal írta: Azt nem ertik meg most se sokan - igy reprezentatív ez a forum is - hogy ha vki szidja a baloldalt, attol meg nem biztos,hogy fidesz drukker (es vice versa)
Szerinted miért szavazzák be 12 éve kétharmaddal? Mert nincs ellenzék, megsemmisült. Nincs kire szavazni. Az MSZP-SZDSZ koalíció megsemmisült 2006-ban, és utána szép lassan elhalt ez a két párt. Jelenleg az ellenzékben mégcsak értelmes párt sincs. Van a Momentum, kb. 5 %, a DK-ról kár is beszélni, LMP meg a többi kicsi vicc. A Mi Hazánkban több fantázia van, mint az egész balliberális ellenzékben összesen, ez a helyzet. Arról nem a fidesz tehet, hogy a baloldalnak nincs pártja, nincs értelmezhető vezető rétege. Ezt vagy megoldja a baloldal, vagy marad az örök fidesz.hehetheoriginal írta:Ha ez szarkazmus volt, akkor tudhatod, hogy az a reteg, ami hozza mindig a 2/3od nem fog podcastot vagy online radiot hallgatni, van eleg bajuk / ostobak hozza / nem jut el hozzajuk.füst írta:
Nagy kár, hogy vidéken nincs internet. Így minden tudás Pesten marad, a nagykörúton belül.
De akkor egyek a 2/3adjukat, ha minden ilyen tokeletes 12 ev fityesz utan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a klasszikus az ugyanazt szarabb minőségben és drágábban, kevesebb pénzből szentháromság.h3x0r írta:Egy dolog, hogy valami drágább, engem inkább az húz fel, ha ugyanaz a termék minőségre szarabb is.Realista24 írta:
De ez kisebb ferdítés, mert ami kint ausztriában 1 euró, az már 1-1,5 éve is 400-450 Ft volt itthon. Erről írtam is ide korábban, még az euró bumm előtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Egy dolog, hogy valami drágább, engem inkább az húz fel, ha ugyanaz a termék minőségre szarabb is.Realista24 írta:De ez kisebb ferdítés, mert ami kint ausztriában 1 euró, az már 1-1,5 éve is 400-450 Ft volt itthon. Erről írtam is ide korábban, még az euró bumm előtt.Norbi90 írta:
megmondom őszintén nekem teljesen mindegy kinek nedvesedik a bugyija meg kinek nem, de a magas eurónak csak van valami köze a dráguláshoz, látom a kontrasztot, lidl be járok itt is otthon is, hát nem gyengén drágább az otthoni lidl, konkrét példa, szoktam venni ezt a protein bart a kasszánáél szokott lenni, otthon 499 forint, itt 90 cent. nekemis speciel jobb mert több forintot kapok az eurómért, bár már egy ideje fele felében rakom félre, de már eztis meggondolom lassan, hogy csak anyni pénzt váltok amennyi feltétlen szükséges. nincs értéke a forintnak , semmi nulla nix, de az ilyenek se hiszem hogy előnyére vállnának , de nekem aztán édes mindegy de komolyan csak érdekesség képpen osztottam meg veletek .
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ez kisebb ferdítés, mert ami kint ausztriában 1 euró, az már 1-1,5 éve is 400-450 Ft volt itthon. Erről írtam is ide korábban, még az euró bumm előtt.Norbi90 írta:megmondom őszintén nekem teljesen mindegy kinek nedvesedik a bugyija meg kinek nem, de a magas eurónak csak van valami köze a dráguláshoz, látom a kontrasztot, lidl be járok itt is otthon is, hát nem gyengén drágább az otthoni lidl, konkrét példa, szoktam venni ezt a protein bart a kasszánáél szokott lenni, otthon 499 forint, itt 90 cent. nekemis speciel jobb mert több forintot kapok az eurómért, bár már egy ideje fele felében rakom félre, de már eztis meggondolom lassan, hogy csak anyni pénzt váltok amennyi feltétlen szükséges. nincs értéke a forintnak , semmi nulla nix, de az ilyenek se hiszem hogy előnyére vállnának , de nekem aztán édes mindegy de komolyan csak érdekesség képpen osztottam meg veletek .Swineherd írta:
Akkor most Csekk Atkának meg Fánk Annácskának biztos nedves a bugyija.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ez egy tok ertelmes forum es itt 52-15 az ellenzek vs fidesz ergo az ertelmiseg szavaz az ellenzekre
viccet felreteve amugy szerintem az itt ellenzekre szavazok jelentos resze is siman alairt volna egy szoros fidesz gyozelmet az ellenzek elott egy ketfarku kutyak bejutassal.
senki sem azert csalodott vagy elkeseredett, mert nem lett kormanyvaltas, hanem hogy ilyen letaglozo eredmeny szuletett.
igy konkretan tenyleg disznek van a parlament.
viccet felreteve amugy szerintem az itt ellenzekre szavazok jelentos resze is siman alairt volna egy szoros fidesz gyozelmet az ellenzek elott egy ketfarku kutyak bejutassal.
senki sem azert csalodott vagy elkeseredett, mert nem lett kormanyvaltas, hanem hogy ilyen letaglozo eredmeny szuletett.
igy konkretan tenyleg disznek van a parlament.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
megmondom őszintén nekem teljesen mindegy kinek nedvesedik a bugyija meg kinek nem, de a magas eurónak csak van valami köze a dráguláshoz, látom a kontrasztot, lidl be járok itt is otthon is, hát nem gyengén drágább az otthoni lidl, konkrét példa, szoktam venni ezt a protein bart a kasszánáél szokott lenni, otthon 499 forint, itt 90 cent. nekemis speciel jobb mert több forintot kapok az eurómért, bár már egy ideje fele felében rakom félre, de már eztis meggondolom lassan, hogy csak anyni pénzt váltok amennyi feltétlen szükséges. nincs értéke a forintnak , semmi nulla nix, de az ilyenek se hiszem hogy előnyére vállnának , de nekem aztán édes mindegy de komolyan csak érdekesség képpen osztottam meg veletek .Swineherd írta:Akkor most Csekk Atkának meg Fánk Annácskának biztos nedves a bugyija.Norbi90 írta: vótmá? meginditották a jogállamisági eljárást magyarország ellen, a hirre zuhan a forint...hát frappáns válasz a brusszeli burokratáktol....
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Akkor most Csekk Atkának meg Fánk Annácskának biztos nedves a bugyija.Norbi90 írta: vótmá? meginditották a jogállamisági eljárást magyarország ellen, a hirre zuhan a forint...hát frappáns válasz a brusszeli burokratáktol....
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
megvárták a választások végét, hogy senki se mondja hogy beleavatkoztak. hát barátom teljes mértékben megértem őket, küldik a pénzt az országnak, felzárkozni, jobb életszinvonalat kialakitani, kicsit haladni, erre mit csinalnak a politikusaink, ellopják, elszorják, én kint melozok kint élek nagyjabol, az én adómat ne lopják már el, én a családomnak barátaimnak szeretném azt a pénzt hogy nekik jobb legyen, egyrészt, másrészt, orbán addig emberkedik még az uniobol is kidobják meglátjátok, akkor lesz aztán kánaán, klein russland választáshoz, csalódott vagyok, sajnálom mzp nagyon, nekem szimpatikus nagyon , de a jakab meg a gyurcsány nevü lény elmehet a busba, köpedelem aljas senkiházi népség, egyáltalán a gyurcsánynak nem tunt még fel hogy semmi keresni valoja a magyar politikában? valaki szoljon már neki hogy menjen nyugdijba mert még él a fidesz lesz miatta. ejjjjhehetheoriginal írta:megy megint a jatszadozas, kurva faszszopo politikusok jatszadoznak egymassal, aztan ki issza meg a levét mindig?Norbi90 írta: vótmá? meginditották a jogállamisági eljárást magyarország ellen, a hirre zuhan a forint...hát frappáns válasz a brusszeli burokratáktol....
- hehetheoriginal
Azt nem ertik meg most se sokan - igy reprezentatív ez a forum is - hogy ha vki szidja a baloldalt, attol meg nem biztos,hogy fidesz drukker (es vice versa)
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
Jól emlékszel, nem sokat változott a véleményem.gutihaz14 írta: én kérdeztem egy olyan dolgot amire emlékeztem és kész, semmi több
Mindig jobbra szavaztam a Fidesztől.
De a baloldallal való összehasonlításból azért ők jönnek ki győztesen, bárhogy is nézem.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
hogy jön ide hogy én mit gondolok a fideszről és a fideszesekről?Swineherd írta: Jó, csak nem mindegy, hogy a szavazóikat kutyázod vagy a politikusokat.
Te pont azt csináltad a választás után, amiért megint és megint el fog bukni a baloldal.
Vannak ők, a felsőbbrendűek, akikre odaszavaz az értelmiségi, meg vannak a birkák.
leírtam már párszor és nem fog ez változni
én kérdeztem egy olyan dolgot amire emlékeztem és kész, semmi több
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
megy megint a jatszadozas, kurva faszszopo politikusok jatszadoznak egymassal, aztan ki issza meg a levét mindig?Norbi90 írta: vótmá? meginditották a jogállamisági eljárást magyarország ellen, a hirre zuhan a forint...hát frappáns válasz a brusszeli burokratáktol....
thereisonly1ronaldo
-
vótmá? meginditották a jogállamisági eljárást magyarország ellen, a hirre zuhan a forint...hát frappáns válasz a brusszeli burokratáktol....
- hehetheoriginal
es igaza is vanSwineherd írta:Amikor leírom azt, hogy elbuktak a nyílt hazaárulók vasárnap, akkor nem a szavazóikra gondolok.gutihaz14 írta: te véletelen nem évekig bolsevikoknak hívtad a fideszt?
Ha érted...
hatosagi aras csirkefarhat
es a szavazoik, akik kádárt látják es erzik benne, pláne manapsag, ugyanaz a bolsevik kategoria mind. vajon honnan van a hatalmas nyuggerbázisa a fidesznek? ok korabban mind mszp-re nyomtak, mi valtozott?
koltoi kerdes, hiszen:
van nem egy osszeallitas, hogy miket mondott viktor 35 eve, 30, 20, 15, 5 eve es most.
de biztos bele lehet magyarazni, hogy ilyen egy igazi modern ember, fejlodik
(nem koponyegforgato, szamito es aljas, csitt!! )
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
Jó, csak nem mindegy, hogy a szavazóikat kutyázod vagy a politikusokat.
Te pont azt csináltad a választás után, amiért megint és megint el fog bukni a baloldal.
Vannak ők, a felsőbbrendűek, akikre odaszavaz az értelmiségi, meg vannak a birkák.