HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 6., szerda 13:14
Változás radikális lépések után jönne, az meg itt soha nem lesz. Ilyen szinten el is engedtem az országot.
Én amúgy is megvagyok, lakhatás, munka, autó, kereset mind fasza, mind átlag feletti.
Viszont van két gyerkőcöm és borzalmasan fel lesz adva a lecke, ha erre a világra akarom felkészíteni őket.
Eleve ki a tököm fogja oktatni őket? Hát már ovónőt is lepkehálóval kell fogni, nem tanárt. Mehet majd a következő NER biznyák a magánsulikkal. Csak győzzem majd fizetni.
Isten mentsen tőle, de ha valami bajuk, betegségük lesz ki látja el, ha nem tudom kifizetni a magánt?
Hidegen hagy, ha ezt valaki ellenzéki dumának veszi, nem vagyok ilyen érzületű, ezek olyan gondolatok, amik már jóval a választás előtt foglalkoztattak. Egyébként mindkét ágazatban van közeli ismerős, szánalmas amiket mesélnek.
Azok is biztosan imádják a rendszert, akiket kiforgattak az egy élet alatt felépített válallkozásukból. Persze ilyen sem történt soha, csak rémhír.
Az meg nagy vigasz lesz, hogy nálunk is aszfalt minden, meg szeretek focázni a csarnokban és a napelem is kurvajól mutat az ovin/bölcsin, csak közben tudom, hogy mindent négyszeres áron csináltak a haverok. Persze, erre adta az EU a kest, biztos nem úgy megy, hogy ezt megcsinálom a piaci ár dupláján - hogy épp csak pofátlanul gazdagodjak meg, ne visszataszító módon - a többi meg mehet valamelyik kórháznak csúfolt romhalmazra, ettől még nem tudom elfogadni azt a mérhetetlen, gusztustalan lopást és korrupciót, amit egy évtizede nyomnak, egyre kevésbé próbálva egyáltalán elfedni.
Most a jogállamisági eljárás indulásánál meg persze ez a bosszú a pedofil-törvényért Brüsszelből. Hát ilyen szinten hülyének nézni mindenkit valahol már művészet.
Közben folyamatos kamu-ellenségkép gyártás, Soros, migráncs, Brüsszel, covid, melegek, háború, volt már itt minden.
Továbbra is mondom, az ellenzék sem tudott olyan alternativát felmutatni, ami igazán megmozgatná az embereket, de a belem kifordul már az összes politikustól, legfőképp a kormányunktól és királyunktól. Nem azért mert tőlem elvesznek, hanem azért mert arra kell majd buzdítanom a gyerekeimet, hogy már felsőoktatásba is külföldre menjenek, ha akarnak addig tanulni és normálisan élni.
Bocsánat a stílusért és csapongásért, részemről vége is a diskurzusnak, visszatérek oda, ahol a választások előtt voltam és jobb híján a saját szerencsémet igyekszem kovácsolni, arra legalább van ráhatásom.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)