most megy eloben.soadroli írta: 18:00-tól Toroczkai a Partizánban. Érdekes műsor lesz
kivancsi vagyok mit mond a fidesszel kapcs.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 7., csütörtök 18:06
most megy eloben.soadroli írta: 18:00-tól Toroczkai a Partizánban. Érdekes műsor lesz
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 7., csütörtök 16:45
Nem csípem, de legalább most volt benne annyi hogy kiálljon a szavazók elé a legmélyebb, legsötétebb pillanatban. Sajnos úgy látszik már ezt is értékelni kell.hehetheoriginal írta:nem oszt nem szoroz, teljesen jellegtelen, gerinctelen, semmilyen figura, tokmindegy, hogy ott van vagy nincsh3x0r írta:
Karigeri tegnap mondta, hogy nyaron nem indul ujra tarselnoknek.
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2022. április 7., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 7., csütörtök 16:30
az lmp a dk-tol kapott 'kolcson" egy helyet, hogy egyaltalan meglegyen az 5 fos frakciojuk Az EP valasztas lesz majd erdekes 2 ev mulva, mert ott kulon indulva kiderul, hogy nehany part tenyleg csak papiron letezik.Tjacks írta: Szóval 4év múlva ugyanez a kupleráj fog elindulni. 6 párti koalíció az, ebből az LMP,Párbeszéd,MSZP,együtt, vonal 1-2 százalékos pártocska lett. Remélem Szanyi is csatlakozik az Iszom-mal, az még úgy kellene oda.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 16:25
nem oszt nem szoroz, teljesen jellegtelen, gerinctelen, semmilyen figura, tokmindegy, hogy ott van vagy nincsh3x0r írta:Karigeri tegnap mondta, hogy nyaron nem indul ujra tarselnoknek.hehetheoriginal írta: Btw most hogy ekkora verest kapott az ellenzek, miert nem hallani egyik vezetorol sem, hogy lemond?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 7., csütörtök 16:24
Karigeri tegnap mondta, hogy nyaron nem indul ujra tarselnoknek.hehetheoriginal írta: Btw most hogy ekkora verest kapott az ellenzek, miert nem hallani egyik vezetorol sem, hogy lemond?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 16:24
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 7., csütörtök 16:23
Lemondani? Jakab és Gyurcsány elsők között tolta rá mzpre a felelősséget, elöbbitől megkérdezték a minap hogy érez-e bármilyen felelősséget a választási eredmény miatt, annyit mondott hogy Ő ott hibázott hogy az előválasztáson nem rögzítették hogy "Outsiderek" ne lehessenek jelöltek. Tehát továbbra is MZP a gyökér. Nálam teljesen elvágta magát ez a gennyláda.hehetheoriginal írta:Gagyi tegnapi meccs utan back to igazi topik:Swineherd írta:
Akkor nyugodtam meg igazán vasárnap, amikor azt láttam, hogy amiatt vinnyogtak Gulyás Marci "szakértői", hogy hát sajnos a Mi Hazánk bekerült, mert a csúnyarossz Magyarországon vannak elvetemült széljobberek.
Torockainak meg vannak olyan gondolatai, hogy legalabb elhiszem rola, hogy hisz valamiben es vannak elvei.
De a jakabpetyko haverja az vmi trgedia.
Btw most hogy ekkora verest kapott az ellenzek, miert nem hallani egyik vezetorol sem, hogy lemond?
Vagy mit akarnak, hogy lesz itt valtozas?
Koltoi kerdes, tudjuk milyen jol elvannak mind mint a befott
Btw viktor tegnapi nemzetközi sajtotájija is megmutatta, hogy miert lett kethamrad, az a baj, hogy ha az ember ertelmes es okos, es emelle meg pszichopata is, azt nehez kipöckölni...
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 7., csütörtök 15:49
Nem tudom, hogy ki a haverja, de Jákob testi épségét megóvandó, nem hagynám őket zárt térben kettesben Toroczkaival.hehetheoriginal írta: De a jakabpetyko haverja az vmi trgedia.
Mint ahogyan te is leírtad, kedves hehe, ezek megélhetési szarháziak.Btw most hogy ekkora verest kapott az ellenzek, miert nem hallani egyik vezetorol sem, hogy lemond?
Ez meg egy téves válasz.Btw viktor tegnapi nemzetközi sajtotájija is megmutatta, hogy miert lett kethamrad, az a baj, hogy ha az ember ertelmes es okos, es emelle meg pszichopata is, azt nehez kipöckölni...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 15:41
Gagyi tegnapi meccs utan back to igazi topik:Swineherd írta:Akkor nyugodtam meg igazán vasárnap, amikor azt láttam, hogy amiatt vinnyogtak Gulyás Marci "szakértői", hogy hát sajnos a Mi Hazánk bekerült, mert a csúnyarossz Magyarországon vannak elvetemült széljobberek.soadroli írta: 18:00-tól Toroczkai a Partizánban. Érdekes műsor lesz
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 7., csütörtök 15:34
Akkor nyugodtam meg igazán vasárnap, amikor azt láttam, hogy amiatt vinnyogtak Gulyás Marci "szakértői", hogy hát sajnos a Mi Hazánk bekerült, mert a csúnyarossz Magyarországon vannak elvetemült széljobberek.soadroli írta: 18:00-tól Toroczkai a Partizánban. Érdekes műsor lesz
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 7., csütörtök 15:29
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. április 7., csütörtök 15:27
HozzászólásSzerző: matador » 2022. április 7., csütörtök 15:25
Szerintem teljesen reális okfejtés. Mint írod is, ez nem, vagy csak nagyon kis részben Fidesz-specifikus. Ez mindenek előtt a modern tömegdemokrácia rákja.CS0ki írta: ...
Persze nyilván négy évig is történnek dolgok meg csinálnak sok mindent, jót-rosszat, de a lényeg, hogy a választást kell tudni megnyerni.
...
A hálátlan szavazó okán teljesen racionálisan cselekszenek, tudják, hogy a hatalomhoz, és a programjaik megvalósításához (és tételezzük fel, hogy hisznek abban, hogy az a jó irány az országnak) választást kell nyerni bármilyen eszközzel.
A fentiek nem arról szólnak, hogy jó-e amit a fidesz csinál egyébként, csak hogy szerintem miért így ment a kampány.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 7., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 7., csütörtök 14:32
hát, mondjuk én az összes ellenzéki bohóc helyében szégyellném magam, és nem ülnék be.ikelemen5 írta:
Hagyjuk már… nem hiszem el, hogy nálad még ez is pozitívum.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 7., csütörtök 14:23
Ha nyert volna, beült volna?ferni írta: MZP nem ül be a Parlamentbe, ilyen egy nem megélhetési politikus
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 7., csütörtök 6:12
Azért erről lehetne mesélni...hogy mit csinál jelenlegi hivatalában.ferni írta: MZP nem ül be a Parlamentbe, ilyen egy nem megélhetési politikus
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 6., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 6., szerda 20:39
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem