Swineherd írta:
Bocs az újabb Schiffer miatt, de akkorát megy az ember ebben az interjúban, hogy az elképesztő:
"Nincsen LMP. Itt van egy Demokratikus Koalíció, aminek van több frakciója. (...) Nincsen LMP, mint ahogy nincsen Jobbik sem. Úgyhogy én innen üzenem Kanász-Nagy Máténak és Jakab Péternek, hogy történt, ami történt, én megértem, hogy változnak az idők, de valaha külön-külön úton a nemzeti radikális Jobbikot és a rendszerkritikus, globalizációkritikus LMP-t is olyanok alkották meg, olyanok alapították meg, akik hittek valamiben. Ők ma valakiknek az álmaiból szereznek hasznot, szereznek fizetést. Én kívánom nekik, hogy éljenek boldogan a képviselői fizetésükből, viszont dobják el nyugodtan az özvegyi fátylat, oszlassák fel a Jobbikot és az LMP-t, és bátran, csillogó szemmel lépjenek be a Demokratikus Koalícióba!"
https://www.youtube.com/watch?v=rPdduAm1WCE
Volt az ATV-n egy beszélgetős műsor Schifferrel, egy fiatal csaj politológussal és egy másik fószerral,
Itt is van . Ott is elhangzottak nagyon érdekes dolgok. Az a furcsa - nemtudom nevezhetjük-e annak, hogy ezt a rengeteg okos dolgot a komplett ellenzékből senki se vette figyelembe, nem jutott eszébe. Ahogy mondták is, ha az ellenzék bármit is akar, egy új irány kell, vagy új párt. Amíg a Gyurcsányok, Dobrevek, Jakabok, és az összes ilyesféle emberke van ott vagy akár a háttérben, nem lesz semmi változás az ellenzék erejében.
A jobbik kb pont a gyurcsány ellen lett létrehozva, erre összeállnak vele?! Vélhetően ezt nem vette be sok ember gyomra. Anno Vonával minőségi erőt képviselt a párt, mostanra semmivé lettek (valaki ajánlására majd belenézek az ÖT című műsorba is - egy vonásat már találtam).
Rengeteg műsor van most youtuben (Partizán), ATV-n, HirTV-n, jópárat végighallgattam már. Sok opciót mondtak, hogy mit kellett volna máshogy csinálnia az ellenzéknek, bár már mind1, de ha van egy csöpp eszük, akkor megnéznek egy-két ilyen videót (csak szembejön velük is, vagy rokon, haver, akárki ajánlja nekik).