Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 9., szombat 13:55

halamadrid írta: A keret hol marad?
Már van. Nálam:
Körte
Lv, Eder, Nacho, Alaba
Cama
Kroos, Fede
Rodry-K9-Vini

ANDS írta: Nacho azért egy minőséget képviselő csere. LV, Fede, Marcelo nem jó védők, de kisebb csapatok ellen beleférnek.

Jovic. Jó lenne, csak nem játszik.
Bale jó focista, csak nem akarja a vezetőség, hogy játsszon. Mostanra már ő is beletörődött, hogy nem rá épûl a csapat. De nézd meg, mit művelt például a Celta ellen 2018 tavaszán (Iscora ugyanezt el lehet mondani).

Vininek van rengeteg gólpassza, kulcspassza, a bajnokságban lőtt eddig 14 gólt. Leköt legalább egy embert a védők közül, de a Chelsea elleni meccsen ha megnézed Benz azért maradt üresen, mert ketten is Vinire figyeltek. Mindehhez nagyon fiatal még, de évről évre fejlődik.

Rodry is fejlődik, de még csak 20 éves.
Asensio 8 góljával a csapat harmadik legeredményesebb játékosa ( Vini a második 14 bajnoki góllal). Ezek jó számok!

Bale valóban bűzlik, de Vini/Rodry játékában van gólveszély.
Nézd meg, hogy CR7 legsikeresebb éveiben hány gólt lőttek a bajnokságban a többiek!
Igen, védő csere 1 van, Nacho, többi nem szint. Fede nálam már kész játékos.
Vinit kihagytam, igen. Neki is vannak hibái, de azokat letojom, egy őrült izomgombóc, a világ összes melójat lerakja.. Letojom, ha néha úgy lő, mint a 6 éves fiam :D

Jovic nem jó, se ZZ alatt, se a frankfurtban tavaly, se sehol. Áll. edzesmunkája se jó. Balet meg felesleges mentegetni, elengedte a focit.. Ase-ra meg a karakter is kár..
Figo, DM voltak a jó jobbszélsők, ami most van kevés..
Bar Rodry csak kicsi, attol függ a siker milyen gyenge védő van vele szembe. Mingéza, többi pancser ellen elég, egy R.James meg megeszi (mondjuk én csipem őt is, csak van 1 határa)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 9., szombat 9:28

A keret hol marad?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 8., péntek 12:55

ekissm írta: Classico ide, xaviball oda, mi vagyunk a legjobb csapat a bajnokságban, a világ jelenlegi legjobb támodajátékosával.
És a legjobb kapussal :D.

Egyébként amikor Koeman távozott 12 pont volt a különbség és ugye most is annyi :mrgreen: (persze ők eggyel kevesebbet játszottak).
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 8., péntek 12:36

Zinedine Mendy :salute: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. április 8., péntek 12:35

hehetheoriginal írta: Meghuzodott a 4 emberes cselsorozat kozben :lol:
Mint aki unatkozott, és elkezdte magát szórakoztatni. :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 8., péntek 12:31

Muscle problem in the abductors for Ferland Mendy. Out for tomorrow, but he’ll be ready on Tuesday against Chelsea. @carlitosonda

Ő is egyre többször sérült, kell is a backup balhátvéd jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 12:11

halamadrid írta: 🚨 Ferland Mendy is NOT training with the team today and he is likely to miss the match against Getafe.

:)
Meghuzodott a 4 emberes cselsorozat kozben :lol:
thereisonly1ronaldo

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 8., péntek 12:06

🚨 Ferland Mendy is NOT training with the team today and he is likely to miss the match against Getafe.

:)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 8., péntek 11:50

ANDS írta: A keret szvsz nem vékony, más kérdés, hogyan használja Ancelotti. Egyedül a jhv poszt hiányos.
Elől a 3 posztra van Benz, Vini, Rodry, Jovic, Bale, Mariano, Burger King Hazard, Asensio, Lucas, Marcelo.

Asensio szerintem nem klasszikus szélső, inkább a régi elnevezés illik rá, balösszekötő.
De akármit mondunk rá, hozott már idén több meccset is.*
Minden nézőpont kérdése:
Nálam a gálavédelmnek nincs cseréje: LV nem védő, Marcelo már nem az, Vallejo -> LOL, egyedül Nacho.

A CMK-Cama-Fede-Ceba 6-os rendben van

Elöl meg: hambiboy és Jovic lof@sz, Marianot írtam, Bale tojik a focira/csapatra, Ase-nak ha van kedve focizni, akkor jó, de valszeg mindig másik napon van kedve, mint amikor a csapat játszik és Rodry meg kicsi.. "Amúgy fasza minden", hogy klasszikust idézzek..

Nem, a keret vékony, a védelem 5 ember, a 3 támadóból meg csak Benz nem selejtes, az összes többinél bűzlik valami..

Anyukádat viszont csípem: #chelseawho :)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 8., péntek 11:15

Ezzel a 2góllal megyünk pihentetéssel csak az a baj, hogy idén általában 60 perc után még vagy 0-0, vagy hátrányban vagyunk :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 8., péntek 10:53

ateeemadrid írta: Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.

Sztem 9 pont sem lesz közte a végére, de annyira csak nem vagyunk fgyyk, hogy bukjuk.
Tekintve, hogy néhány poszton milyen vékony a keret, ha a végén csak 1 pont lesz a második és a Real között is elfogadnám, nem lenne kisebbségi komplexusom miatta. Egy dolgot nem akarok egyedül, hogy ne legyen már meg tutira a cím az utolsó meccs előtt. Mert abban bármi benne lehet, megpattan egy berepülő sirály tarkóján vmi távoli dugó, a var szobában a 2 idióta benéz valamit, bármi.. A 38. fordulóra már bajnokként kell fordulni :D

Kicsit szomorú, hogy a 2 jobbszélsőnk annyira kevés a bl-re, hogy muszáj Fede-t ott játszatni, mert akkor vagy van CMK középre, vagy egy 19 éves Cama valamelyik öreg helyett, hogy sebesség is legyen (mert egy Rodri-döBröjn-Silva már lehet nagy falat lenne a CMK-nak)..
Pedig frankón lehetne rotálni a bl/bajnokság között:
Case/Kroos
Fede/Cama-Modric/Ceba

de hát az urut ki kell rakni jobbra, és akkor borul a kirakat.. Mindegy, ez Carlo baja, úgyis megoldja.. Az biztos, hogy Cama+Ceba elő kell lépjenek (mondjuk nekem főleg a spanyol a "szedd má össze magad édesfiam" kategória, Camán látszik, hogy nem kell félteni) a bajnokikon, no faking way, hogy egy 15!! getafe, osa, espanol (12), cadiz (17), ellen se szint a csávó és orrvérzésig kell tolni Modricot/Kroost..

Bár Pintus továbbra is kulcs lehet, hogy milyen szinten tudja életben tartani a gálacsapatot..

Meg az 5 csere... Ha Benzi gólcsapja nyitva marad (már pedig nem úgy tűnik, hogy bedugult volna), simán kaphat Béla is 5 perceknél többet amikor már minden mindegy, mert 2 van közte. Vagy akár a hüje Mariano is..

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 8., péntek 10:52

wZoLee7 írta:Benzema nem öregszik, csak nő a minősége
Nemesedik, mint a jó bor! :kalapos:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 8., péntek 10:44

ateeemadrid írta: Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.

Sztem 9 pont sem lesz közte a végére, de annyira csak nem vagyunk fgyyk, hogy bukjuk.
Nem tudom mi van velem, de elnézve a heti meccseket a bl-ben, szerintem bárkit képesek lehetünk megverni és ki is kaphatunk persze bárkitől. Idén én nem érzek kiemelkedő favoritot, a pillanatnyi forma, a szerencse lesznek a döntő faktorok. A szezon ezen részében már kár elkezdeni a rotálást is, Valverdét kell nyomni és amennyire lehet vigyázni kellene Mendyre meg Benzemára.

ANDS-nek: Benzema nem öregszik, csak nő a minősége :mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 8., péntek 10:15

Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. április 8., péntek 10:10

Néha én is úgy érzem magam, mint ha egy Betis fórum lenne, ahol éppen véletlen vezeti a csapat a bajnokságot és jön rá a nagy barca.

Sose fogom elfelejteni 2004-et (ekkor volt a amikor CQ leadta a bajnokságot a Valenciának) meg az utsó Ancelotti évet, DE Classico ide, xaviball oda, mi vagyunk a legjobb csapat a bajnokságban, a világ jelenlegi legjobb támodajátékosával.

Getafét rotálva, Aszunszaókkal is verni kell. Lesz pont vesztés, de szerintem végén igy is marad 4 pont difi legalább.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. április 8., péntek 9:33

wZoLee7 írta:
rashidm írta:

Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.
de fordítva is ezt gondolnád? ha mi lennénk 9 pontos hátrányban itt sokan már gratulálnának a barcának, októberben...ez nem neked vagy bárki másnak címezve szól, inkább annak, hogy szerintem ez a csapat bajnokságot akar nyerni és kaparni fognak az utolsó percig minden pontért, úgy meg nem létezik, hogy 9 pontos előnyből leadjuk
Fordítva is lenne bennem egy ilyen, mert már visszajöttünk 1-2 pontra, nem is egyszer az elmúlt pár évben (ha jól rémlik). Tavaly is azt hiszem az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 8., péntek 9:29

rashidm írta:
wZoLee7 írta:

En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk.
Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.
de fordítva is ezt gondolnád? ha mi lennénk 9 pontos hátrányban itt sokan már gratulálnának a barcának, októberben...ez nem neked vagy bárki másnak címezve szól, inkább annak, hogy szerintem ez a csapat bajnokságot akar nyerni és kaparni fognak az utolsó percig minden pontért, úgy meg nem létezik, hogy 9 pontos előnyből leadjuk

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 8., péntek 9:27

Egyszerű a képlet, győzni kell.
Nem fér bele a tutyimutyi most meg az sem, hogy csak a mez megy ki a pályára.
8 döntő var ránk a bajnokságban. Remélhetőleg a játékosok es az edző is így érzi.
Ha igen, és a sérülések is elkerülnek minket, akkor győztünk!
ZIDANE

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. április 8., péntek 9:25

wZoLee7 írta:
pheco írta: Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 8., péntek 8:56

pheco írta: Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk. Ha valami, akkor ez a barca egy jo nagy lufi jelenleg ami nagyon is pukkanni fog. Dembele kitudja marad e, van egy kozeoes traore, egy auba aki barmikor visszaeshet vagy elveszitheti a motivaciot es egy torres aki szerintem asensio szintu csere lenne nalunk. Depay meg ugye lepne. Nem hogy iden, de jovore sem latom a szintlepesi lehetosegeket naluk. A penzugyi szarlavinat meg csak gorgetik maguk elott... Hajra

Nalunk sokkal jobb a helyzet. Lehetne keresni lyukas poziciokat es veszmadarkodni, de a kulonbseg megvan es nem is fog eltunni egyhamar.
A bajnoksagban nem vagyunk csucsformaban, de hozzuk a gyozelmeket, engem tobb nem erdekel, ez a bajnoki cim meglesz

Vissza: