Meghuzodott a 4 emberes cselsorozat kozbenhalamadrid írta: Ferland Mendy is NOT training with the team today and he is likely to miss the match against Getafe.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ferland Mendy is NOT training with the team today and he is likely to miss the match against Getafe.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Minden nézőpont kérdése:ANDS írta: A keret szvsz nem vékony, más kérdés, hogyan használja Ancelotti. Egyedül a jhv poszt hiányos.
Elől a 3 posztra van Benz, Vini, Rodry, Jovic, Bale, Mariano, Burger King Hazard, Asensio, Lucas, Marcelo.
Asensio szerintem nem klasszikus szélső, inkább a régi elnevezés illik rá, balösszekötő.
De akármit mondunk rá, hozott már idén több meccset is.*
Nálam a gálavédelmnek nincs cseréje: LV nem védő, Marcelo már nem az, Vallejo -> LOL, egyedül Nacho.
A CMK-Cama-Fede-Ceba 6-os rendben van
Elöl meg: hambiboy és Jovic lof@sz, Marianot írtam, Bale tojik a focira/csapatra, Ase-nak ha van kedve focizni, akkor jó, de valszeg mindig másik napon van kedve, mint amikor a csapat játszik és Rodry meg kicsi.. "Amúgy fasza minden", hogy klasszikust idézzek..
Nem, a keret vékony, a védelem 5 ember, a 3 támadóból meg csak Benz nem selejtes, az összes többinél bűzlik valami..
Anyukádat viszont csípem: #chelseawho
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ezzel a 2góllal megyünk pihentetéssel csak az a baj, hogy idén általában 60 perc után még vagy 0-0, vagy hátrányban vagyunk
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tekintve, hogy néhány poszton milyen vékony a keret, ha a végén csak 1 pont lesz a második és a Real között is elfogadnám, nem lenne kisebbségi komplexusom miatta. Egy dolgot nem akarok egyedül, hogy ne legyen már meg tutira a cím az utolsó meccs előtt. Mert abban bármi benne lehet, megpattan egy berepülő sirály tarkóján vmi távoli dugó, a var szobában a 2 idióta benéz valamit, bármi.. A 38. fordulóra már bajnokként kell fordulniateeemadrid írta: Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.
Sztem 9 pont sem lesz közte a végére, de annyira csak nem vagyunk fgyyk, hogy bukjuk.
Kicsit szomorú, hogy a 2 jobbszélsőnk annyira kevés a bl-re, hogy muszáj Fede-t ott játszatni, mert akkor vagy van CMK középre, vagy egy 19 éves Cama valamelyik öreg helyett, hogy sebesség is legyen (mert egy Rodri-döBröjn-Silva már lehet nagy falat lenne a CMK-nak)..
Pedig frankón lehetne rotálni a bl/bajnokság között:
Case/Kroos
Fede/Cama-Modric/Ceba
de hát az urut ki kell rakni jobbra, és akkor borul a kirakat.. Mindegy, ez Carlo baja, úgyis megoldja.. Az biztos, hogy Cama+Ceba elő kell lépjenek (mondjuk nekem főleg a spanyol a "szedd má össze magad édesfiam" kategória, Camán látszik, hogy nem kell félteni) a bajnokikon, no faking way, hogy egy 15!! getafe, osa, espanol (12), cadiz (17), ellen se szint a csávó és orrvérzésig kell tolni Modricot/Kroost..
Bár Pintus továbbra is kulcs lehet, hogy milyen szinten tudja életben tartani a gálacsapatot..
Meg az 5 csere... Ha Benzi gólcsapja nyitva marad (már pedig nem úgy tűnik, hogy bedugult volna), simán kaphat Béla is 5 perceknél többet amikor már minden mindegy, mert 2 van közte. Vagy akár a hüje Mariano is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nemesedik, mint a jó bor!wZoLee7 írta:Benzema nem öregszik, csak nő a minősége
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom mi van velem, de elnézve a heti meccseket a bl-ben, szerintem bárkit képesek lehetünk megverni és ki is kaphatunk persze bárkitől. Idén én nem érzek kiemelkedő favoritot, a pillanatnyi forma, a szerencse lesznek a döntő faktorok. A szezon ezen részében már kár elkezdeni a rotálást is, Valverdét kell nyomni és amennyire lehet vigyázni kellene Mendyre meg Benzemára.ateeemadrid írta: Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.
Sztem 9 pont sem lesz közte a végére, de annyira csak nem vagyunk fgyyk, hogy bukjuk.
ANDS-nek: Benzema nem öregszik, csak nő a minősége
- ateeemadrid
Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Néha én is úgy érzem magam, mint ha egy Betis fórum lenne, ahol éppen véletlen vezeti a csapat a bajnokságot és jön rá a nagy barca.
Sose fogom elfelejteni 2004-et (ekkor volt a amikor CQ leadta a bajnokságot a Valenciának) meg az utsó Ancelotti évet, DE Classico ide, xaviball oda, mi vagyunk a legjobb csapat a bajnokságban, a világ jelenlegi legjobb támodajátékosával.
Getafét rotálva, Aszunszaókkal is verni kell. Lesz pont vesztés, de szerintem végén igy is marad 4 pont difi legalább.
Sose fogom elfelejteni 2004-et (ekkor volt a amikor CQ leadta a bajnokságot a Valenciának) meg az utsó Ancelotti évet, DE Classico ide, xaviball oda, mi vagyunk a legjobb csapat a bajnokságban, a világ jelenlegi legjobb támodajátékosával.
Getafét rotálva, Aszunszaókkal is verni kell. Lesz pont vesztés, de szerintem végén igy is marad 4 pont difi legalább.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Fordítva is lenne bennem egy ilyen, mert már visszajöttünk 1-2 pontra, nem is egyszer az elmúlt pár évben (ha jól rémlik). Tavaly is azt hiszem az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa.wZoLee7 írta:de fordítva is ezt gondolnád? ha mi lennénk 9 pontos hátrányban itt sokan már gratulálnának a barcának, októberben...ez nem neked vagy bárki másnak címezve szól, inkább annak, hogy szerintem ez a csapat bajnokságot akar nyerni és kaparni fognak az utolsó percig minden pontért, úgy meg nem létezik, hogy 9 pontos előnyből leadjukrashidm írta:
Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.
- wZoLee7
de fordítva is ezt gondolnád? ha mi lennénk 9 pontos hátrányban itt sokan már gratulálnának a barcának, októberben...ez nem neked vagy bárki másnak címezve szól, inkább annak, hogy szerintem ez a csapat bajnokságot akar nyerni és kaparni fognak az utolsó percig minden pontért, úgy meg nem létezik, hogy 9 pontos előnyből leadjukrashidm írta:Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.wZoLee7 írta:
En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyszerű a képlet, győzni kell.
Nem fér bele a tutyimutyi most meg az sem, hogy csak a mez megy ki a pályára.
8 döntő var ránk a bajnokságban. Remélhetőleg a játékosok es az edző is így érzi.
Ha igen, és a sérülések is elkerülnek minket, akkor győztünk!
Nem fér bele a tutyimutyi most meg az sem, hogy csak a mez megy ki a pályára.
8 döntő var ránk a bajnokságban. Remélhetőleg a játékosok es az edző is így érzi.
Ha igen, és a sérülések is elkerülnek minket, akkor győztünk!
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.wZoLee7 írta:En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk.pheco írta: Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
- wZoLee7
En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk. Ha valami, akkor ez a barca egy jo nagy lufi jelenleg ami nagyon is pukkanni fog. Dembele kitudja marad e, van egy kozeoes traore, egy auba aki barmikor visszaeshet vagy elveszitheti a motivaciot es egy torres aki szerintem asensio szintu csere lenne nalunk. Depay meg ugye lepne. Nem hogy iden, de jovore sem latom a szintlepesi lehetosegeket naluk. A penzugyi szarlavinat meg csak gorgetik maguk elott... Hajrapheco írta: Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
Nalunk sokkal jobb a helyzet. Lehetne keresni lyukas poziciokat es veszmadarkodni, de a kulonbseg megvan es nem is fog eltunni egyhamar.
A bajnoksagban nem vagyunk csucsformaban, de hozzuk a gyozelmeket, engem tobb nem erdekel, ez a bajnoki cim meglesz
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mi alapján gála végig? Tolják a Betis, Soci, Villarreal, Celta ellen is. De a Rayo sem tud könnyű falat lenni.Yazid írta: 12 pont difi ami inkább 9.
24 pont még szerezhető, nekünk még lesznek kőkemény meccsek barcának már gála végig. én is úgy veszem megnyerik mindet, nem lehet hátra dőlni, nagyon szoros lesz a vége.
Valszeg a legtöbb meccsüket nyerik, de azért kurvára messze van a gála sorsolástól a menetrend nekik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem is hozza a Barca minden meccsét innentől.
Úgy tudunk minél több meccset behúzni szerintem, ha Valverdét játszatjuk akár fentebb egy sorral, akár Kroos helyén néha. Az Asensio/Rodrygo vonulat szerintem is gyenge, de muszáj lesz őket nyomatni nem nagyon van más lehetőség, ha jól akarja keverni a kártyákat az öreg és Kroost/Modricot pihentetni akarja. Van még egy Camavingánk is amúgy, valahogy őt is be lehetne dobni, néha Kroos helyett néha, hogy a jobb szélen Fede maradhasson.
Nálam Kroos is gyenge pont már sajnos, mert a 60-70 perc környékén kifullad, addig viszont nincs vele gond. A jobb oldalon valahogy majd a védekezést is rendbe kellene szedni minden meccsre, úgy tűnik ugyanis, hogy a csapat nem akar kiszállni és két fronton harcolna. Meglátjuk sikerül-e, remélem Tuchel nem tudja egy hét alatt rendbe szedni a csapatát.
Úgy tudunk minél több meccset behúzni szerintem, ha Valverdét játszatjuk akár fentebb egy sorral, akár Kroos helyén néha. Az Asensio/Rodrygo vonulat szerintem is gyenge, de muszáj lesz őket nyomatni nem nagyon van más lehetőség, ha jól akarja keverni a kártyákat az öreg és Kroost/Modricot pihentetni akarja. Van még egy Camavingánk is amúgy, valahogy őt is be lehetne dobni, néha Kroos helyett néha, hogy a jobb szélen Fede maradhasson.
Nálam Kroos is gyenge pont már sajnos, mert a 60-70 perc környékén kifullad, addig viszont nincs vele gond. A jobb oldalon valahogy majd a védekezést is rendbe kellene szedni minden meccsre, úgy tűnik ugyanis, hogy a csapat nem akar kiszállni és két fronton harcolna. Meglátjuk sikerül-e, remélem Tuchel nem tudja egy hét alatt rendbe szedni a csapatát.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
12 pont difi ami inkább 9.
24 pont még szerezhető, nekünk még lesznek kőkemény meccsek barcának már gála végig. én is úgy veszem megnyerik mindet, nem lehet hátra dőlni, nagyon szoros lesz a vége.
- ___Samy___
Most jar a taps Carlonak, nem gondoltam volna, hogy ezzel a kezdovel ilyen eredmenyt erunk el. Fede jobb szelen jatszatasa nagy otlet volt, ebbol is latszik, hogy ha lenne egy ertelmes jobbszelsonk, mennyivel veszelyesebb lenne a csapat az ellenfel kapujara.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ateeemadrid
Én a bajnokságban biztos nem pihentetnek, a Barca sztem már nem fog bukni, nem kockáztatnék. Nekünk csak lesz még Atletico, Sevilla idegenben.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe