Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
lehet itt röhögni az edzőket de rank férne mar egy.
talán meg lesz a bajnokság, de ezt a barca chelsea blamát nem fogja lenyelni perez.
talán meg lesz a bajnokság, de ezt a barca chelsea blamát nem fogja lenyelni perez.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem Ancelotti év végén repülni fog.
Baszott nagy boostban vannak és az önbizalmuk is nagyon a helyén van, szerintem a maradék meccseket berántják és Nekünk is így kell hozzáállni.sonic írta: Es egyebkent nem hinnem hogy a Barca a hatralevo meccseit lehozza 100%-osan, szerintem 2-3 pontot meg fognak hullajtani.
7 meccs, 7 döntő.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Es egyebkent nem hinnem hogy a Barca a hatralevo meccseit lehozza 100%-osan, szerintem 2-3 pontot meg fognak hullajtani.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Akkor kb az egész csapat egy kula volt, kár lenne kiemelni bárkit.hehetheoriginal írta: Azert valverde a serulesek miatt eleg kutyauzemmod volt sokaig, mostanra kezd osszeallni a kep ugy nez ki.
Camavinga is a visszaeses utan jon fel megint.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A lényeg, hogy van 5 olyan arc, akikből 4et bárki ellen bárhol feldobhatsz, Camát meg majdnem bárki ellen. Sajna nem tudtam nézni a tegnapit, olyan migrénem lett, (meg most is lemaradtam s2-n az ismétlésről) de visszaolvastam a megy a meccset, sokan írták, hogy a sebesség amit Fede-Cama hoztak, az milyen komoly volt..hehetheoriginal írta: Azert valverde a serulesek miatt eleg kutyauzemmod volt sokaig, mostanra kezd osszeallni a kep ugy nez ki.
Tegnapi kezdőből kiindulva bl-ben nyilván CMK lesz, Fede meg jobboson, de a bajnokikon simán lehet a 2 fiatal+ Kroos/Modric hármas. Használni kell mind az ötöt, hisz mindegyik jó. Sevilla (remélem leírható: végre) kezdeget elfogyni, atma RÉM rossz, igaz hogy vendégszereplés lesz mindkettőnél, de szerintem 6 pontért megyünk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azert valverde a serulesek miatt eleg kutyauzemmod volt sokaig, mostanra kezd osszeallni a kep ugy nez ki.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amíg a bizalom kiepül, az idő. Képességek ide vagy oda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Lehet már az asszony szólt rá otthon, hogy ne legyen hülye és makacs.gutihaz14 írta:aprilisra legalabb eszrevettekodo írta: 🎙| Ancelotti: "Casemiro missing the Sevilla game? Camavinga and Valverde's performances showed we didn't have only 11 players."
aprilisra legalabb eszrevettekodo írta: 🎙| Ancelotti: "Casemiro missing the Sevilla game? Camavinga and Valverde's performances showed we didn't have only 11 players."
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
🎙| Ancelotti: "Casemiro missing the Sevilla game? Camavinga and Valverde's performances showed we didn't have only 11 players."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
DonCarlo Ancelotti: "What would it feel like to be the first coach to win all five major European leagues? I'd like to answer at the end of the season - don't forget to ask me (smiles)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
neten azt irjak a covid hatasa ez valtozasSierra írta: Ugy nez ki felebredt az oreg a leheto legjobbkor, a hullamvolgy is lassan menetrendszeruen januar-februarban jon (nem csoda, az ev legundoritobb honapjai).
valamelyik univerzumban:
Ugy nez ki felebredt az oreg a leheto legjobbkor, a hullamvolgy is lassan menetrendszeruen januar-februarban jon (nem csoda, az ev legundoritobb honapjai).
Tehát ezzel hivatalosan is kijelentette, hogy nem sikerült megtartaniuk MBappét
Undorító, perpillanat csak te hoztad fel az ESLt gyökér.🗣“People are dying in Ukraine and have nowhere to sleep - and we are here fighting about Super League?”
- Mester77
Nem tudom hova érdemes tenni, de a Don miatt iderakom
🎙NASSER AL-KHELAIFI (PSG president) :
Q. European Super League (ESL) ?
🗣"Everybody is against it, from the fans, media, small and big clubs. They are the 3 (clubs) only."
🗣"The strange thing is that they (Real Madrid) are enjoying playing UEFA competitions, so if they are enjoying, that means they are playing in the best competition."
🗣"I don't think there's a way or potential that they (Real Madrid) can do something like this (ESL). We are here united, the position of the ECA is against it, always. For us, it is not an idea basically."
🗣“People are dying in Ukraine and have nowhere to sleep - and we are here fighting about Super League?”
🗣“With ESL or non ESL, I hate to say ‘Super League’ — you are talking about three clubs. They know there is NO chance.”
🗣“The problem with ESL clubs is that they don't have stability. They don't have a long-term financial vision. They keep talking about their legal contract, what they forget is, football is a social contract.”
🗣“The potential for a European Super League no longer exists. Florentino Perez spoke to me at the UCL game and said 'we have to get a point where we can speak to you'. I was “REALLY TOUGH” with Perez when we spoke.”
🗣“I told Florentino I was happy to talk but if he was going to do stuff behind my back, I am not interested.”
🗣“I could have taken the cheque for €400 MILLION. ESL invited me. Then when I said no, they said they didn't invite me - that sums them up.”
🗣“If I just thought about myself I could have done it (ESL). Especially during COVID. But what about the eco-system and the fans and the values you represent?”
Ritka egy féreg ez... Kívánom, hogy a kedvenc kecskéje sz.passa taknyosra
🎙NASSER AL-KHELAIFI (PSG president) :
Q. European Super League (ESL) ?
🗣"Everybody is against it, from the fans, media, small and big clubs. They are the 3 (clubs) only."
🗣"The strange thing is that they (Real Madrid) are enjoying playing UEFA competitions, so if they are enjoying, that means they are playing in the best competition."
🗣"I don't think there's a way or potential that they (Real Madrid) can do something like this (ESL). We are here united, the position of the ECA is against it, always. For us, it is not an idea basically."
🗣“People are dying in Ukraine and have nowhere to sleep - and we are here fighting about Super League?”
🗣“With ESL or non ESL, I hate to say ‘Super League’ — you are talking about three clubs. They know there is NO chance.”
🗣“The problem with ESL clubs is that they don't have stability. They don't have a long-term financial vision. They keep talking about their legal contract, what they forget is, football is a social contract.”
🗣“The potential for a European Super League no longer exists. Florentino Perez spoke to me at the UCL game and said 'we have to get a point where we can speak to you'. I was “REALLY TOUGH” with Perez when we spoke.”
🗣“I told Florentino I was happy to talk but if he was going to do stuff behind my back, I am not interested.”
🗣“I could have taken the cheque for €400 MILLION. ESL invited me. Then when I said no, they said they didn't invite me - that sums them up.”
🗣“If I just thought about myself I could have done it (ESL). Especially during COVID. But what about the eco-system and the fans and the values you represent?”
Ritka egy féreg ez... Kívánom, hogy a kedvenc kecskéje sz.passa taknyosra
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
illene megköszönni nekikEl Sie7e írta:Vót.halamadrid írta: Massimiliano Allegri: "Tavaly nyáron mindenben megegyeztem a Real Madriddal, sőt már a szerződésem is aláírtam. Azonban megkeresett a Juventus, reggel az első dolgom volt felhívni Florentino Pérezt, hogy jelezzem neki, mégsem leszek csapata következő vezetőedzője, mert visszatérek a Juventushoz."
Vótám?
O is, pedrihez hasonloan szeret hajnizni ezzel a sztorival, állandóan amikor csak mikrofont dugnak az orra alá…
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Vót.halamadrid írta: Massimiliano Allegri: "Tavaly nyáron mindenben megegyeztem a Real Madriddal, sőt már a szerződésem is aláírtam. Azonban megkeresett a Juventus, reggel az első dolgom volt felhívni Florentino Pérezt, hogy jelezzem neki, mégsem leszek csapata következő vezetőedzője, mert visszatérek a Juventushoz."
Vótám?
O is, pedrihez hasonloan szeret hajnizni ezzel a sztorival, állandóan amikor csak mikrofont dugnak az orra alá…
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Massimiliano Allegri: "Tavaly nyáron mindenben megegyeztem a Real Madriddal, sőt már a szerződésem is aláírtam. Azonban megkeresett a Juventus, reggel az első dolgom volt felhívni Florentino Pérezt, hogy jelezzem neki, mégsem leszek csapata következő vezetőedzője, mert visszatérek a Juventushoz."
Vótám?
Vótám?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”