Edző és vezetőség
- ___Samy___
Re: Edző és vezetőség
Megmondom oszinten, hogy vegyes erzesek kavarognak bennem, nincs most az az onfeledt orom, mint a psg utani meccsen.
Egyreszt ezzel a kerettel, ezzel a csapattal ezt a ket golos elonyt illett volna rutinosan lehozni egy 1-0-al vagy 1-1-el, eselyt sem adva a cselzinek. Es bar a psg kiejtesevel nalam mar teljesitett ezen a fronton a csapat, most megis keseru ez a dolog a szamomra emiatt.
Masreszt, nem tudom, hogy kellett-e ez igy nekunk a Sevilla ellen. A gala csapat mar igy is nagyreszt ki lett fingatva, csapagyasra lett hatjva, erre most Modric es Benzema letolt 120 percet, es minden bizonnyal a hetvegen is ott lesznek a kezdoben, mar ha Karim nem serult le ugyebar... Persze nem kellett volna 3-0 utan feltett kezzel tovabb futballozni, de egyszeruen hiba volt igy visszahozni oket a meccsbe.
Harmadreszt, Carlo. Imadom az oreget, de ez megint mi a fasz volt? Ez az ujabb bekkeles, meg jo az x nentalitas harmadjara bukik meg, megis hasznalja. Akarcsak a ckm-et, kozben mar a vilagon kb mindenki tudja, hogy regen kifujt nekik, egyszeruen nem fernek mar bele egyszerre ennyi meccsen. Cama meg Fede most is rohadt erett es jo teljesitmenyt rakott le, egyszeruen oket kell jatszatni. Mar egyaltalan nem vagyok biztos, hogy jo lenne itt tartani jovore is az olaszt.
Egyreszt ezzel a kerettel, ezzel a csapattal ezt a ket golos elonyt illett volna rutinosan lehozni egy 1-0-al vagy 1-1-el, eselyt sem adva a cselzinek. Es bar a psg kiejtesevel nalam mar teljesitett ezen a fronton a csapat, most megis keseru ez a dolog a szamomra emiatt.
Masreszt, nem tudom, hogy kellett-e ez igy nekunk a Sevilla ellen. A gala csapat mar igy is nagyreszt ki lett fingatva, csapagyasra lett hatjva, erre most Modric es Benzema letolt 120 percet, es minden bizonnyal a hetvegen is ott lesznek a kezdoben, mar ha Karim nem serult le ugyebar... Persze nem kellett volna 3-0 utan feltett kezzel tovabb futballozni, de egyszeruen hiba volt igy visszahozni oket a meccsbe.
Harmadreszt, Carlo. Imadom az oreget, de ez megint mi a fasz volt? Ez az ujabb bekkeles, meg jo az x nentalitas harmadjara bukik meg, megis hasznalja. Akarcsak a ckm-et, kozben mar a vilagon kb mindenki tudja, hogy regen kifujt nekik, egyszeruen nem fernek mar bele egyszerre ennyi meccsen. Cama meg Fede most is rohadt erett es jo teljesitmenyt rakott le, egyszeruen oket kell jatszatni. Mar egyaltalan nem vagyok biztos, hogy jo lenne itt tartani jovore is az olaszt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez így vanSierra írta: De Kroos és Casemiro borzasztóan körülményes lett. Mire átveszik, mire eldöntik hova passzoljanak már 3-an veszik körbe őket/szerelték is őket. Ezen a szinten ez már nem fér bele, max a spanyol bajnokságban.
felzárkóztak Iscohoz
sokszor ugyanaz a tötyögés megy...
Egy dolgot mindig elfelejtetek, mert egyszerűbb mindent az edzőre fogni, nem tudhatod biztosra, hogy mi taktikai utasítás és mi ezen játékosok önkényes döntése (lásd Barca meccs). Ami biztos, hogy Carlonak nincs egyetlen egy saját játékosa sem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Azért ez nem teljesen így volt. Inkább a kezdőt baszta el az öreg megint, illetve ennyit hagyott nekünk a Chelsea. Kb kénytelenek voltunk bekkelni, olyan presszinget nyomtak. Várható volt, hogy mindent meg fognak tenni, én nem ebben hibáztatom Ancelottit. Hanem hogy azt hitte, hogy van 2 egyforma meccs és felküldi ugyanazt a kezdőt, amikor hétvégén is látszott mennyivel felszabadultabb a csapat a CKM nélkül. Elképesztő, hogy Modric milyen szintet tol, ő az egyetlen aki nem ló ki lefelé, még mindig penge és gyors. De Kroos és Casemiro borzasztóan körülményes lett. Mire átveszik, mire eldöntik hova passzoljanak már 3-an veszik körbe őket/szerelték is őket. Ezen a szinten ez már nem fér bele, max a spanyol bajnokságban. Cseréket most jól húzta az öreg, de a 0-3-at is el lehetett volna kerülni pár ember kicserélésével.
Gyerekek bazmeg nekem kisbabam van, nem birok mar ilyeneket idegileg. Kurva elet. Nagyon orulok de Carlo megint kamillazott 80 percig, akarki akarmit mond, nincs itt helye jovore, valami tokosebb arc kell, aki pl kirakja Macifejet a kezdobol. Akkor is ez a velemenyem, ha meg tovabb jutunk (szerintem nem fogunk, nem is varom el, de in Cholo we trust), es behuzza a bajnoksagot. Kikuldeni bekkelni a Real Madridot a BL-ben Madridban, anyam. Mint amikor a special five mutogatott a Bayern ellen. Nem, egyszeruen nem, plane ha a keret tokeletesen alkalmatlan ra.
Es konkretan ennek kellene lennie a ckm utolso meccsenek. Minden teren lomhak mar. Ideje tovabblepni.
Es konkretan ennek kellene lennie a ckm utolso meccsenek. Minden teren lomhak mar. Ideje tovabblepni.
lehet itt röhögni az edzőket de rank férne mar egy.
talán meg lesz a bajnokság, de ezt a barca chelsea blamát nem fogja lenyelni perez.
talán meg lesz a bajnokság, de ezt a barca chelsea blamát nem fogja lenyelni perez.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem Ancelotti év végén repülni fog.
Baszott nagy boostban vannak és az önbizalmuk is nagyon a helyén van, szerintem a maradék meccseket berántják és Nekünk is így kell hozzáállni.sonic írta: Es egyebkent nem hinnem hogy a Barca a hatralevo meccseit lehozza 100%-osan, szerintem 2-3 pontot meg fognak hullajtani.
7 meccs, 7 döntő.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Es egyebkent nem hinnem hogy a Barca a hatralevo meccseit lehozza 100%-osan, szerintem 2-3 pontot meg fognak hullajtani.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Akkor kb az egész csapat egy kula volt, kár lenne kiemelni bárkit.hehetheoriginal írta: Azert valverde a serulesek miatt eleg kutyauzemmod volt sokaig, mostanra kezd osszeallni a kep ugy nez ki.
Camavinga is a visszaeses utan jon fel megint.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A lényeg, hogy van 5 olyan arc, akikből 4et bárki ellen bárhol feldobhatsz, Camát meg majdnem bárki ellen. Sajna nem tudtam nézni a tegnapit, olyan migrénem lett, (meg most is lemaradtam s2-n az ismétlésről) de visszaolvastam a megy a meccset, sokan írták, hogy a sebesség amit Fede-Cama hoztak, az milyen komoly volt..hehetheoriginal írta: Azert valverde a serulesek miatt eleg kutyauzemmod volt sokaig, mostanra kezd osszeallni a kep ugy nez ki.
Tegnapi kezdőből kiindulva bl-ben nyilván CMK lesz, Fede meg jobboson, de a bajnokikon simán lehet a 2 fiatal+ Kroos/Modric hármas. Használni kell mind az ötöt, hisz mindegyik jó. Sevilla (remélem leírható: végre) kezdeget elfogyni, atma RÉM rossz, igaz hogy vendégszereplés lesz mindkettőnél, de szerintem 6 pontért megyünk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azert valverde a serulesek miatt eleg kutyauzemmod volt sokaig, mostanra kezd osszeallni a kep ugy nez ki.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amíg a bizalom kiepül, az idő. Képességek ide vagy oda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Lehet már az asszony szólt rá otthon, hogy ne legyen hülye és makacs.gutihaz14 írta:aprilisra legalabb eszrevettekodo írta: 🎙| Ancelotti: "Casemiro missing the Sevilla game? Camavinga and Valverde's performances showed we didn't have only 11 players."
aprilisra legalabb eszrevettekodo írta: 🎙| Ancelotti: "Casemiro missing the Sevilla game? Camavinga and Valverde's performances showed we didn't have only 11 players."
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
🎙| Ancelotti: "Casemiro missing the Sevilla game? Camavinga and Valverde's performances showed we didn't have only 11 players."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
DonCarlo Ancelotti: "What would it feel like to be the first coach to win all five major European leagues? I'd like to answer at the end of the season - don't forget to ask me (smiles)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
neten azt irjak a covid hatasa ez valtozasSierra írta: Ugy nez ki felebredt az oreg a leheto legjobbkor, a hullamvolgy is lassan menetrendszeruen januar-februarban jon (nem csoda, az ev legundoritobb honapjai).
valamelyik univerzumban:
Ugy nez ki felebredt az oreg a leheto legjobbkor, a hullamvolgy is lassan menetrendszeruen januar-februarban jon (nem csoda, az ev legundoritobb honapjai).
Tehát ezzel hivatalosan is kijelentette, hogy nem sikerült megtartaniuk MBappét