Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 11., hétfő 8:31

Sierra írta:
ANDS írta:De azt honnan veszed, hogy jövőre sokkal nehezebb lesz?
Abból gondolom, hogy rohadt jól erősítettek sajnos, nyár óta gyakorlatilag mindenki bevált, akit vettek, Aubameyang meg Ferran Torres különösen, de Depay is baromi jól kezdett. Középpálya is adott, ez a Pedri-Gavi-De Jong viszi szépen a csapatot egyelőre.

Nem gondoltam volna, hogy idén így visszajönnek, de a simalábú visszahozta a győztes mentalitást sajnos, tényleg kicsit Guardiola éra utóérzés van, csak most más játékosokkal. És jövőre nem hiszem, hogy ilyen gyengén kezdenének, mint idén. Nehéz elképzelni.
Ennél valószínűleg jobban fognak kezdeni, DE. Láttunk már nem egy olyan boostot, ami ideig óráig működött, aztán, mikor új szezon kezdődött, eltelt néhány hónap, már megkopott a lendület. Ole is valami brutál módon kezdett a MU-nál. Tuchel is mennyire rendbe rakta a Chelseat, aztán szenvednek a ligában is. Szép, amit most csinálnak,óriásit fejlődtek, de a nyári időszakban leülepszik majd ez, aztán kérdés, hogy mi lesz a következő szezonban.

Papíron hozzánk jön egy gigasztár, aki a legnagyobb sikereket hozhatja el a klubnak a következő években. Meglátjuk. Azért azt nem hiszem, hogy innentől a barca veretlenül hoz mindent a következő években, csak mert Auba, Torres és társaik megérkeztek.

Én még mindig inkább azt mondom, hogy bár sokat fejlődtek, kurva nagy szerencséjük is van Xavi érkezése óta. A szerencséért tenni kell, nem tagadom, de ha egy hajszállal másként alakulnak a dolgok, akkor az utolsó perces fordítások, az ellenfél kihagyott tizije, stb másként alakul, még szarabb helyzetben lennének. Jók, de pengeélen táncolnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 11., hétfő 8:11

Szerintem nem érik el a Bl helyeket sem, de mindegy.
Nem izgulok, az biztos. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 11., hétfő 7:51

Kicsit felcserélődtek a szerepek nem?
Szerintem feleslegesen számolgattok, hiába hozzuk le akár hibátlanul (nem hiszem) a hátralévő meccseinket, nem rajtunk múlik.

Szóval szerintem kár "aggódni" meg matekozni, nem fogtok háromszor kikapni ez szerintem borítékolható.

Nekünk a Bl-helyek elérése a cél, és ha már ott vagyunk a minél jobb pozíció (presztízs miatt). Más célunk nem nagyon lehet ilyen ősz után a bajnokságban.
Az, hogy ünnepelnek a játékosaink...hát ősszel az vert össze minket aki akart, szóval én is örülnék. Ráadásul egy hosszabbításban kiharcolt győzelem mindig extra adrenalin.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

I am GC
Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. április 11., hétfő 6:24

Majd a Cádiz megvicceli őket a hétvégén :agree:
Álvaro csettint nekik egyet :salute: :mrgreen:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. április 11., hétfő 3:04

Pont néztem a hátralévő meccseiket. Mindig bízunk a Sociedadban és a Villarrealban ellenük. Aztán ezek a legtükörsimább meccseik. A Vilarreal az elmúlt 10 meccsen 1 döntetlenre volt képes ellenük, utoljára a 2007/08as szezonban győztek a sárgák. Sociedad ugyanaz, elmúlt 10 meccsen egy döntetlen, a többit vitték, utoljára vagy 6 éve nyertek a baszkok. Még az őszi "gyenge" barca is csapta őket simán. A legkönnyebb ellenfeleik, a legbiztosabb pontok. De ne így legyen.

Két és fél "bukós" meccset néztem ki nekik, az egyik a Levante idegenben volt, majdnem bejött. A másik necces nálam is a Betis idegenben lehet. Még talán a Celta tudná megviccelni őket, de csak Vigoban. Rohadt kellemetlenek tudnak lenni, ha jó napot fognak ki, láttuk. Nem először. Megtapasztalták már a katalánok is.

Ilyen téren tehát pesszimista vagyok, TALÁN egy vagy kettő botlásuk lehet, a többi sima nekik szerintem. Amúgy hozni kell a meccseinket, aztán nincs gond. Ők már nem nagyon hibázhatnak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 11., hétfő 1:30

Azért egy Sociedad meg Betis ellen idegenben meleg lehet a pite, és Villarreal ellen otthon is. Bár utóbbi kevésbé valószínű. Betisben bízzunk, hogy legalább egy x-re jók, és talán a Soci is.

Nálunk Sevilla-Atma lesz necces, de ha lehozzuk két iksszel, a maradékot meg hozzuk, sima liba. Az előny nálunk, erősnek kell maradnia a srácoknak.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 11., hétfő 1:21

ANDS írta:De azt honnan veszed, hogy jövőre sokkal nehezebb lesz?
Abból gondolom, hogy rohadt jól erősítettek sajnos, nyár óta gyakorlatilag mindenki bevált, akit vettek, Aubameyang meg Ferran Torres különösen, de Depay is baromi jól kezdett. Középpálya is adott, ez a Pedri-Gavi-De Jong viszi szépen a csapatot egyelőre.

Nem gondoltam volna, hogy idén így visszajönnek, de a simalábú visszahozta a győztes mentalitást sajnos, tényleg kicsit Guardiola éra utóérzés van, csak most más játékosokkal. És jövőre nem hiszem, hogy ilyen gyengén kezdenének, mint idén. Nehéz elképzelni.
ANDS írta: A Real is fejlődik, beválni látszik Fede, Cama, Vini. Tavalyhoz képest ez nagy előrelépés.
Kellene egy jhv és egy khv.
Kb. ennyi.
Persze, ezt nem vitatom. Csak arra akartam utalni, hogy jövőre ilyenkor nem hiszem h 9 ponttal mennénk előttük. :D Igaz senki nem látja a jövőt, de Xavival meg ezzel a kerettel jövőre egy nagyon szoros bajnoki versenyfutás lesz szerintem.

BL meg teljesen lutri, hogy ott mennyire lesz elég ez a Barca, remélem lófaszra sem. :D
De spanyol földön jövőre ismét kiélezett harc lesz az összes kupáért - imo.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. április 11., hétfő 0:59

Amúgy 8 pont az a 9, ha az egymás elleni számít. 13 pont kell még, ha jól számolom. 3-4-0, vagy 4-1-2 variáció már elég az üdvösséghez. Ha belehibáznak odaát, akkor végleg kiszállnak. Sajnos ez a meccs végi mák lassan a védjegyükké válik, ez nem könnyíti meg nekünk. A favoritok mi vagyunk, bár a Sevilla meg a matrac idegenben azért nem lesz babazsúr. Nekünk lesznek a nehezebb meccseink.

Akkor lehet nagy baj, ha mondjuk Benzema kiszáll menetközben valamiért. Akkor utolérhetnek minket, mert úgy látom, ők Zidaneoznak mostanában. Történelmi széria lassan, úgy, hogy benne volt a három élcsapat is.
Ha a BLben továbbjutunk, akkor a cserék fokozott közreműködésére is szükség lesz. Sajnos nagy részük töltelék, de mondjuk Cama vagy Fede esetében már nehéz megmondani sokszor, hogy ők a cserék, vagy akik helyett játszanak. Szépen felvették a ritmust szerencsére, és Lucas is pariban van Carvajallal mostanában. Ennek a rossz Bélának is hátha elsül egyszer-kétszer a lába még. (Ceba meg megveri az utolsó körben a volt csapatát, mint vagy két éve :rock: ) Mindenkire szükség lesz, szerintem szoros lesz a vége.
A csapat eddig a várakozásaim felett teljesít, nem gondoltam, hogy a BLben ilyenkor még állni fogunk, úgy, hogy azért elég szar sorsolásunk van. Mondjuk tesznek is róla.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 10., vasárnap 23:45

Én se értem ezt a fosást. 9 pont kurva sok (ami most még 12 btw), nem hiszem, hogy leadnánk ezt innen. Van olyan profi csapatunk, hogy lehozzuk. Lehet szorosabb lesz a legvégén, de ennek meg kell lennie. Nagyon balfaszul kéne játszani a maradék meccseinken h bebukjuk. Na meg nekik hozni kéne az összes meccset (kétlem).

Jövőre sokkal nehezebb dolgunk lesz ez tény, Aubameyang beválni látszik, Ferran Torres is bele fog jönni szvsz, de hol van még az. Viszont ha jön hozzánk Bappé, akkor aztán félhet egész spanyolország.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 10., vasárnap 23:36

Bárhova megyek, ezt a rinyalast kell olvasnom.
Annyira elegem van már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. április 10., vasárnap 23:32

petiamadridista írta:
Realista24 írta:

Milyen bajnoki címhez?
Mi megszuntunk létezni?

Nem. De sokkal nehezebb a sorsolásunk.
Azért az a Frankfurt (H) Cadiz (H) Sociedad (V) Rayo (H) a következő két hétben bekavarhat.

Szerk.: Amúgy hogy hogy nem lesz meccsünk április 20 és május 1. között?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomi_b 2022. április 10., vasárnap 23:36-kor.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2022. április 10., vasárnap 23:31

petiamadridista írta:
Realista24 írta:

Milyen bajnoki címhez?
Mi megszuntunk létezni?

Ezt ugy irod, mintha csak 1-2 ponttal vezetnenk, de van minimum 9 pont elonyunk.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 10., vasárnap 23:31

en aztan plane nem akarok dzsi91 2.0 lenni de nehanyan ugy csinaltok, mint ha fej fej mellett mennenk vagy pl ti bukdacsolnatok.

jovore lehet egy szoros liga, de iden mar ezt a sajtot nem lehet kienekelni.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 10., vasárnap 23:27

Realista24 írta:
petiamadridista írta: Na megnéztem.
16 egymás követő győzelem a rekord, Pep állította fel.
Ez az all time. Mondjuk az nem tiszta hogy egy szezonon belül, mert nem írja de ja.
Szal Xavi ezt a rekordot lőtte be magának meg a csapatnak.
Ezt kéne hozni a bajnoki címhez.
Simán képesek rá mosz azt mondom.
Milyen bajnoki címhez?
Mi megszuntunk létezni?

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 10., vasárnap 23:26

ha hozzák az elmaradt meccset is lesz 9 pontos előny

egy mostaninál nagyobb rotáció is simán belefér 2 meccsen, ha továbbjutunk a bl-ben :hmmm:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 10., vasárnap 23:21

petiamadridista írta:
Mi is tartjuk. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 10., vasárnap 23:21

petiamadridista írta: Na megnéztem.
Ez az all time. Mondjuk az nem tiszta hogy egy szezonon belül, mert nem írja de ja.
Milyen bajnoki címhez?
Mi megszuntunk létezni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 10., vasárnap 23:16

Na megnéztem.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 10., vasárnap 23:15

Most ítéltek idén először büntetőt ellenük. :lol:

Egyet buknak és megtörnek. Szorul már a hurok, de sajnos nagyon visszahoztuk őket lelkileg. De kár érte, simán tudnánk robogni, pihentetni, hátha meglepetés lenne a bl. Ehelyett cipőfűzős gaviék lihegnek a nyakunkon.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. április 10., vasárnap 23:13

Sierra írta: fasszopó egy brigád :lol: 92.percben, naná.
A mai El Classicot kosárban is hosszabbítás után hozták :mrgreen:

Vissza: