Real Madrid vs. Barcelona
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Pont néztem a hátralévő meccseiket. Mindig bízunk a Sociedadban és a Villarrealban ellenük. Aztán ezek a legtükörsimább meccseik. A Vilarreal az elmúlt 10 meccsen 1 döntetlenre volt képes ellenük, utoljára a 2007/08as szezonban győztek a sárgák. Sociedad ugyanaz, elmúlt 10 meccsen egy döntetlen, a többit vitték, utoljára vagy 6 éve nyertek a baszkok. Még az őszi "gyenge" barca is csapta őket simán. A legkönnyebb ellenfeleik, a legbiztosabb pontok. De ne így legyen.
Két és fél "bukós" meccset néztem ki nekik, az egyik a Levante idegenben volt, majdnem bejött. A másik necces nálam is a Betis idegenben lehet. Még talán a Celta tudná megviccelni őket, de csak Vigoban. Rohadt kellemetlenek tudnak lenni, ha jó napot fognak ki, láttuk. Nem először. Megtapasztalták már a katalánok is.
Ilyen téren tehát pesszimista vagyok, TALÁN egy vagy kettő botlásuk lehet, a többi sima nekik szerintem. Amúgy hozni kell a meccseinket, aztán nincs gond. Ők már nem nagyon hibázhatnak.
Két és fél "bukós" meccset néztem ki nekik, az egyik a Levante idegenben volt, majdnem bejött. A másik necces nálam is a Betis idegenben lehet. Még talán a Celta tudná megviccelni őket, de csak Vigoban. Rohadt kellemetlenek tudnak lenni, ha jó napot fognak ki, láttuk. Nem először. Megtapasztalták már a katalánok is.
Ilyen téren tehát pesszimista vagyok, TALÁN egy vagy kettő botlásuk lehet, a többi sima nekik szerintem. Amúgy hozni kell a meccseinket, aztán nincs gond. Ők már nem nagyon hibázhatnak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Azért egy Sociedad meg Betis ellen idegenben meleg lehet a pite, és Villarreal ellen otthon is. Bár utóbbi kevésbé valószínű. Betisben bízzunk, hogy legalább egy x-re jók, és talán a Soci is.
Nálunk Sevilla-Atma lesz necces, de ha lehozzuk két iksszel, a maradékot meg hozzuk, sima liba. Az előny nálunk, erősnek kell maradnia a srácoknak.
Nálunk Sevilla-Atma lesz necces, de ha lehozzuk két iksszel, a maradékot meg hozzuk, sima liba. Az előny nálunk, erősnek kell maradnia a srácoknak.
Abból gondolom, hogy rohadt jól erősítettek sajnos, nyár óta gyakorlatilag mindenki bevált, akit vettek, Aubameyang meg Ferran Torres különösen, de Depay is baromi jól kezdett. Középpálya is adott, ez a Pedri-Gavi-De Jong viszi szépen a csapatot egyelőre.ANDS írta:De azt honnan veszed, hogy jövőre sokkal nehezebb lesz?
Nem gondoltam volna, hogy idén így visszajönnek, de a simalábú visszahozta a győztes mentalitást sajnos, tényleg kicsit Guardiola éra utóérzés van, csak most más játékosokkal. És jövőre nem hiszem, hogy ilyen gyengén kezdenének, mint idén. Nehéz elképzelni.
Persze, ezt nem vitatom. Csak arra akartam utalni, hogy jövőre ilyenkor nem hiszem h 9 ponttal mennénk előttük. Igaz senki nem látja a jövőt, de Xavival meg ezzel a kerettel jövőre egy nagyon szoros bajnoki versenyfutás lesz szerintem.ANDS írta: A Real is fejlődik, beválni látszik Fede, Cama, Vini. Tavalyhoz képest ez nagy előrelépés.
Kellene egy jhv és egy khv.
Kb. ennyi.
BL meg teljesen lutri, hogy ott mennyire lesz elég ez a Barca, remélem lófaszra sem.
De spanyol földön jövőre ismét kiélezett harc lesz az összes kupáért - imo.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Amúgy 8 pont az a 9, ha az egymás elleni számít. 13 pont kell még, ha jól számolom. 3-4-0, vagy 4-1-2 variáció már elég az üdvösséghez. Ha belehibáznak odaát, akkor végleg kiszállnak. Sajnos ez a meccs végi mák lassan a védjegyükké válik, ez nem könnyíti meg nekünk. A favoritok mi vagyunk, bár a Sevilla meg a matrac idegenben azért nem lesz babazsúr. Nekünk lesznek a nehezebb meccseink.
Akkor lehet nagy baj, ha mondjuk Benzema kiszáll menetközben valamiért. Akkor utolérhetnek minket, mert úgy látom, ők Zidaneoznak mostanában. Történelmi széria lassan, úgy, hogy benne volt a három élcsapat is.
Ha a BLben továbbjutunk, akkor a cserék fokozott közreműködésére is szükség lesz. Sajnos nagy részük töltelék, de mondjuk Cama vagy Fede esetében már nehéz megmondani sokszor, hogy ők a cserék, vagy akik helyett játszanak. Szépen felvették a ritmust szerencsére, és Lucas is pariban van Carvajallal mostanában. Ennek a rossz Bélának is hátha elsül egyszer-kétszer a lába még. (Ceba meg megveri az utolsó körben a volt csapatát, mint vagy két éve ) Mindenkire szükség lesz, szerintem szoros lesz a vége.
A csapat eddig a várakozásaim felett teljesít, nem gondoltam, hogy a BLben ilyenkor még állni fogunk, úgy, hogy azért elég szar sorsolásunk van. Mondjuk tesznek is róla.
Akkor lehet nagy baj, ha mondjuk Benzema kiszáll menetközben valamiért. Akkor utolérhetnek minket, mert úgy látom, ők Zidaneoznak mostanában. Történelmi széria lassan, úgy, hogy benne volt a három élcsapat is.
Ha a BLben továbbjutunk, akkor a cserék fokozott közreműködésére is szükség lesz. Sajnos nagy részük töltelék, de mondjuk Cama vagy Fede esetében már nehéz megmondani sokszor, hogy ők a cserék, vagy akik helyett játszanak. Szépen felvették a ritmust szerencsére, és Lucas is pariban van Carvajallal mostanában. Ennek a rossz Bélának is hátha elsül egyszer-kétszer a lába még. (Ceba meg megveri az utolsó körben a volt csapatát, mint vagy két éve ) Mindenkire szükség lesz, szerintem szoros lesz a vége.
A csapat eddig a várakozásaim felett teljesít, nem gondoltam, hogy a BLben ilyenkor még állni fogunk, úgy, hogy azért elég szar sorsolásunk van. Mondjuk tesznek is róla.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Én se értem ezt a fosást. 9 pont kurva sok (ami most még 12 btw), nem hiszem, hogy leadnánk ezt innen. Van olyan profi csapatunk, hogy lehozzuk. Lehet szorosabb lesz a legvégén, de ennek meg kell lennie. Nagyon balfaszul kéne játszani a maradék meccseinken h bebukjuk. Na meg nekik hozni kéne az összes meccset (kétlem).
Jövőre sokkal nehezebb dolgunk lesz ez tény, Aubameyang beválni látszik, Ferran Torres is bele fog jönni szvsz, de hol van még az. Viszont ha jön hozzánk Bappé, akkor aztán félhet egész spanyolország.
Jövőre sokkal nehezebb dolgunk lesz ez tény, Aubameyang beválni látszik, Ferran Torres is bele fog jönni szvsz, de hol van még az. Viszont ha jön hozzánk Bappé, akkor aztán félhet egész spanyolország.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bárhova megyek, ezt a rinyalast kell olvasnom.
Annyira elegem van már.
Annyira elegem van már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azért az a Frankfurt (H) Cadiz (H) Sociedad (V) Rayo (H) a következő két hétben bekavarhat.petiamadridista írta:Realista24 írta:
Milyen bajnoki címhez?
Mi megszuntunk létezni?
Nem. De sokkal nehezebb a sorsolásunk.
Szerk.: Amúgy hogy hogy nem lesz meccsünk április 20 és május 1. között?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomi_b 2022. április 10., vasárnap 23:36-kor.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt ugy irod, mintha csak 1-2 ponttal vezetnenk, de van minimum 9 pont elonyunk.petiamadridista írta:Realista24 írta:
Milyen bajnoki címhez?
Mi megszuntunk létezni?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en aztan plane nem akarok dzsi91 2.0 lenni de nehanyan ugy csinaltok, mint ha fej fej mellett mennenk vagy pl ti bukdacsolnatok.
jovore lehet egy szoros liga, de iden mar ezt a sajtot nem lehet kienekelni.
jovore lehet egy szoros liga, de iden mar ezt a sajtot nem lehet kienekelni.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Realista24 írta:Milyen bajnoki címhez?petiamadridista írta: Na megnéztem.
16 egymás követő győzelem a rekord, Pep állította fel.
Ez az all time. Mondjuk az nem tiszta hogy egy szezonon belül, mert nem írja de ja.
Szal Xavi ezt a rekordot lőtte be magának meg a csapatnak.
Ezt kéne hozni a bajnoki címhez.
Simán képesek rá mosz azt mondom.
Mi megszuntunk létezni?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha hozzák az elmaradt meccset is lesz 9 pontos előny
egy mostaninál nagyobb rotáció is simán belefér 2 meccsen, ha továbbjutunk a bl-ben
egy mostaninál nagyobb rotáció is simán belefér 2 meccsen, ha továbbjutunk a bl-ben
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mi is tartjuk.petiamadridista írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen bajnoki címhez?petiamadridista írta: Na megnéztem.
Ez az all time. Mondjuk az nem tiszta hogy egy szezonon belül, mert nem írja de ja.
Mi megszuntunk létezni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na megnéztem.
- flori
Most ítéltek idén először büntetőt ellenük.
Egyet buknak és megtörnek. Szorul már a hurok, de sajnos nagyon visszahoztuk őket lelkileg. De kár érte, simán tudnánk robogni, pihentetni, hátha meglepetés lenne a bl. Ehelyett cipőfűzős gaviék lihegnek a nyakunkon.
Egyet buknak és megtörnek. Szorul már a hurok, de sajnos nagyon visszahoztuk őket lelkileg. De kár érte, simán tudnánk robogni, pihentetni, hátha meglepetés lenne a bl. Ehelyett cipőfűzős gaviék lihegnek a nyakunkon.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A mai El Classicot kosárban is hosszabbítás után hoztákSierra írta: fasszopó egy brigád 92.percben, naná.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azért három tizit kapva kikapni erre csak egy Levante képes.
Xavi atmentette a pep makkot. Durvan osszekapta amugy oket, le a kalappal.
fasszopó egy brigád 92.percben, naná.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha profik, akkor a matematikai esely eltuneseig elhiszik, ha realistak ( ) akkor tudjak, hogy itt mar csak a 2. helyben lehet gondolkodni.
oriasi a hatrany.
oriasi a hatrany.