Vinícius Junior - 7
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Vinícius Junior - 20
Már csak kevesebbet kellene reklamálni és tavaly tetszett benne, hogy ha levitték egyből talpon volt és ment tovább, most meg még 2 perc múlva is ott ül és kiabál a bírónak.
Igen befejezésekben rengeteget fejlődött. De amúgy ennyit számít a hozzáállás. Neki a 0. perctől megvan az a fajta hozzáállás, mint pl Cének. Lehet nem a legtehetségesebb focista, de a mentalitásával nagyon sokra viheti még. Biztos, hogy kőkemény edzésmunkája van, és rengeteget gyakorol. Ezt a videót élmény nézni, olyan megoldásokat produkál a kicccsávó, hogy rendesen kamilláztam.Remy írta: 16osig életveszélyes volt a tag korábban is. Csak után akkora kékhalál jött nála, ami ritka. Azért gólpasszokat meglepően jól adta anno, csak amikor egymaga akarta megoldani, akkor jött a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
16osig életveszélyes volt a tag korábban is. Csak után akkora kékhalál jött nála, ami ritka. Azért gólpasszokat meglepően jól adta anno, csak amikor egymaga akarta megoldani, akkor jött a baj.Sierra írta: Azért az a durva, hogy egy-másfél éve nem tudtál skill compilationt csinálni a srácról, kb csak fail összeállítást. Erre itt van ez a videó, ami ráadásul 8 perces és kb csak ebből a szezonból vannak benne jelenetek. Ez mindent elárul.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem ez pont nemigaz - a "régi" Vinyóval nem az volt a baj hogy nem voltak szép jó megmozdulásai, hanem hogy 10 helyzetből 9x rossz döntést hozott. A maradék egy általában gyönyörű volt, szóval pont hogy skill videót lehetett róla eddig is, csak mégsem volt elég hasznos. Ebben fejlődött, illetve abban hogy megtanult lőni (bár a kettő nyilván összefügg, hiszen sok "lövése" egész egyszerűen egy okos gurítás most, ahelyett hogy valóban izomból lőne.Azért az a durva, hogy egy-másfél éve nem tudtál skill compilationt csinálni a srácról, kb csak fail összeállítást
Azért az a durva, hogy egy-másfél éve nem tudtál skill compilationt csinálni a srácról, kb csak fail összeállítást. Erre itt van ez a videó, ami ráadásul 8 perces és kb csak ebből a szezonból vannak benne jelenetek. Ez mindent elárul.
- flori
Bőőven vannak hiányosságai, de itt hisztizne mindenki érte, ha egy másik csapatban lenne.halamadrid írta: Vinicius Jr humiliating everyone : https://youtu.be/Fou_E0ecOtM
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Senki?Sierra írta:hihetetlen mennyit fejlődött a srác. Sztem ezt senki nem gondolta volna másfél évvel ezelőtt. Végre felnőtt a feladathoz, hogy Benzi mellett játszhat. És végre megmutatkozik számokban is. Vastagon benne lesz a bajnoki címben, ha behúzzuk.halamadrid írta: Vinicius Jr humiliating everyone : https://youtu.be/Fou_E0ecOtM
Le a kalappal tényleg.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
hihetetlen mennyit fejlődött a srác. Sztem ezt senki nem gondolta volna másfél évvel ezelőtt. Végre felnőtt a feladathoz, hogy Benzi mellett játszhat. És végre megmutatkozik számokban is. Vastagon benne lesz a bajnoki címben, ha behúzzuk.halamadrid írta: Vinicius Jr humiliating everyone : https://youtu.be/Fou_E0ecOtM
Le a kalappal tényleg.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Vinicius Jr humiliating everyone : https://youtu.be/Fou_E0ecOtM
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ez a fazon ez mekkora szintet lépett... Az előző évekhez képest hihetetlen.. Mikor elkezdodott a szezon és jól kezdett úgy voltam vele, hogy oké most megy a szekér neki aztán megint el fog tűnni. Aztán szépen lassan ( még ha el is tűnt néha akkor se volt soha vállalhatatlan nem úgy mint asensio..) folyamatosan hozza ezt a jó teljesítményt. Pedig azthittem sose tanul meg higgadtan játszani, befejezni de tévedtem. Idén igazából miatta megyünk ilyen jól ( meg valverde és cama) mert felnőtt támadásban Benzema mellé. Úgyhogy bocsi Vini JR. hogy nem hittem benned csak így tovább és akkor a következő világ legjobb trioja a real HVM-e lesz (Haaland, Vini, Mbappe)
Europa egyik top klubjanak jatekosai. Mindenkepp lesz munkahelyuk, akarmi is tortenjek, tart karokkal varjak oket Europa futballjanak kremjeben. A letbizonytalansag, mint olyan, nem erinti oket, legyenek akarmilyen sutak is (amit egyebkent en nem hiszek el, nyilvan nem atomfizikusok de azert nem megvajor a tobbseguk). Mindegy, ne rugozzunk rajta, nem er ennyit. Remeljuk Vini elrak neki kettot a visszavagon, csak a biztonsag kedveert.
Hat ha mar igy belementunk, el kell mondanom, hogy szakmambol kifolyolag en speciel allandoan abban elek, amiben most a londoniak. Konstans es sokszor szervezett fizeteselmaradasok, csusztatasok, egy napi munkara 45, 60 napra kiallitott szamlak, aminek a lejarta elott 2 nappal megszunik a ceg, torvenyi vedelem a munkavallalonak annyi, mint ertelmes jim hozzaszolas a madridom torteneteben. Mindezek mellett kell 100%-osan profinak maradni, es tudasod legjavaval megcsinalni az adott munkat, mert kulonben nem hivnak soha tobbet (vagy epp csunyan kibaszol a korrekt munkaadoddal, mert van boven az is szerencsere), vagy epp kiirod magad a szakmabol honapokra. Nem tudom ellebecolni a munkamat teljes fizetessel, nem tudok evekig a padon ulni mufurc keppel, nem tudom megbuktatni a fonokomet ha olyanok az edzesmodszerei, ahogy az nekem nem tetszik, nem tudok kethavi fizetesembol Budapest legdragabb kornyeken ingatlant venni, nincs szponzorszerzodes, beren kivuli juttatasok, minden evben zsiruj auto tok ingyen. Nem tudok elmenni 34 evesen nyugdijba ugy, hogy kb 20 generaciora eleg penzt kerestem azzal, amit allitolag mindennel jobban szeretek csinalni. Persze erre nyilvan lehet az a valasz, hogy lehet szakmat valtani. Millio dologtol megreccsenhet mentalisan egy sportolo, amit szaz szazalekosan el tudok fogadni, hiszen ok is emberek, legyen az csaladi problema, parkapcsolat, gyerek, elvaras, indokolatlan nyomas, orszagvaltas, barat/kollega elvesztese, de akar egy sulyosabb serules is, ami nem hajlando rendesen meggyogyulni. Sorolhatnank napestig. De az hogy azert nem tudnak profin hozzaallni egy BL odavagohoz mert egy orosz olajoligarcha penzcsapjat elzartak, hat ne haragudj, ezt nem tudom elfogadni, biztos mert anyam nem engedett futballpalyara gyerekkoromban. Bar engedett volna, eszem nem lenne meg ennyi se, de legalabb keresnek havi 3-5 millert mindenfele tehetseg nelkul.
Es hogy ne legyen off: Vinyo szerintem fasza volt tegnap, a kapufajanal utottem a kanapet, de a golpassza nagyszeru volt, es amugy brutal melot lerakott vedekezesben ugy, hogy szerintem mar a 30. percben a seggen vette a levegot.
Es hogy ne legyen off: Vinyo szerintem fasza volt tegnap, a kapufajanal utottem a kanapet, de a golpassza nagyszeru volt, es amugy brutal melot lerakott vedekezesben ugy, hogy szerintem mar a 30. percben a seggen vette a levegot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szomorú hogy Hazard arra se jó hogy tehermentesítse, végigsprinteli az egész szezont, nyilván kezd kifingani.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neked ki tiltotta meg, hogy minimális tisztelettel írj a másiknak?TheBull6 írta:
Neked meg gondolom kiskorodban megtiltották, hogy sportolj, vagy csak szimplán nem voltál elég ügyes semmiben. Leírod pont a lényeget, aztán még így sem érted, hogy mi a probléma
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyilván eltudnak, de mondjuk nem márciusban, meg azért vannak ott valószínűleg olyan játékosok is, akik szeretik a klubot és a nem a havi utalás összegét nézik. (Igen, nem mindenki futballk*rva ) Ők valószínűleg abban reménykednek, hogy minden jól alakul majd a klubnál, nem azt nézik hogy hova tudnak eligazolni a nyáron.hehetheoriginal írta: Ugy, hogy nyilvan el tudnak igazolni mashova jatszani.
Szóval vicc
Nem azt mondtam amúgy, hogy emiatt vannak gödörben, de ez is közre tud játszani. 6-7 játékos ha ezen kattog, vagy kicsit jobban megviseli mint az átlagot, már bőven elég, hogy rosszabb legyen a csapat teljesítménye. Pl James meg Mount, asszem nyilatkoztak is, hogy őket eléggé megviseli. Gyerekkoruk óta a Chelsea akadémia tagjai, a klubban nőttek fel, stb.
Neked meg gondolom kiskorodban megtiltották, hogy sportolj, vagy csak szimplán nem voltál elég ügyes semmiben. Leírod pont a lényeget, aztán még így sem érted, hogy mi a problémaFaust írta: Mindjart megsajnalom a HETI font szazezreket kereso fotballistakat, hogy jaj nem tudjak mi lesz a havi betevovel.
De szegény Vinit már teljesen szétoffoljuk, szóval inkább kiszálltam a témából, aki érti-érti.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugy, hogy nyilvan el tudnak igazolni mashova jatszani.
Szóval vicc
Szóval vicc
thereisonly1ronaldo
Mindjart megsajnalom a HETI font szazezreket kereso fotballistakat, hogy jaj nem tudjak mi lesz a havi betevovel.
Hát azért mégis csak Abra a főfőni. Persze ott vannak a befektetők meg a részvényesek, de kummára nem tudhatja egyik focista se, hogy mi lesz vagy mi nem. Akár a fizujukkal, akár azzal, hogy milyen szankciót vezetnek még be a klub ellen stb. Most ha nálunk lenne ilyen, aztán Pereznek kéne félreállnia, szerinted nem változna semmi?hehetheoriginal írta:nem ertem hogy befolyasolhat barkit is ez cselszi jatekoskent.nagy gödörben vannak most, ami persze lehet köszönhető az Abra mizériának
rengeteg penzt kapnak, hogy edzesre jarjanak es focizzanak.
Off, de volt a Sberbank bezárás ugye, nálunk a cég számlája a Sberbanknál volt, a munkavállalóké is.
(Amúgy nagyon rendben volt az egész bank én speciel nagyon csíptem őket. Ingyen utalás (legyen 20-szor 100 ezer Ft-ot, vagy egyben 20-30 millió) bárhova, ingyen pénzfelvétel, ingyenes volt az egész bankszámla használat, se sms díj, semmi. Két évente fizetted a dombor nyomott aranykártyáért a 3000 Ft-ot aztán kész. Fullos volt a telefonos applikáció is, gyors és zökkenőmentes ügyintézés, akár telón, akár személyesen. De hát sajnos ez van)
Cégnek kb 250 millió beragadt a bankban. Meg fogjuk kapni majd, persze ki tudja mikor, volt másik banknál is tartalék számla stb, mégis el lett küldve 30%-a az embereknek. A bezárás után 3 nappal úgy, hogy a cég gond nélkül tudott volna működni az elküldésük nélkül is, mert jóval nagyobb a bevétel, mint a kiadások. De kellett gyorsan spórolni, mert ugye senki se tudta/tudja hogy mi lesz még.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem ertem hogy befolyasolhat barkit is ez cselszi jatekoskent.nagy gödörben vannak most, ami persze lehet köszönhető az Abra mizériának
rengeteg penzt kapnak, hogy edzesre jarjanak es focizzanak.
thereisonly1ronaldo
Az elsőben Christensennel kellett futkorásznia legtöbbször (aki remélem megy a Barcába!!!!), a másodikban már inkább Jamessel és Thiago Silvával találkozott. Más kávéház volt, elfogyott, meg a harmadik gól után, ez már inkább szólt a bekkelésről, mint arról hogy próbálkoztunk volna olyan nagyon.
De ezt maga Tuchel is lenyilatkozta, hogy az elsőben azt csúnyán elmérte, hogy majd a dán megoldja Vinit. Amúgy nagyon őszinte nyilatkozatot tolt a német, nagy gödörben vannak most, ami persze lehet köszönhető az Abra mizériának, meg minden csapatnál eljön egy-egy kisebb kisiklás is persze. Kérdés hogy reagálnak ezekre most. Ha nem jól, az könnyen lehet hogy bajnokság 5. hely lesz csak a végén. Hétvégi meccsükön meg a visszavágón kiderül.
De ezt maga Tuchel is lenyilatkozta, hogy az elsőben azt csúnyán elmérte, hogy majd a dán megoldja Vinit. Amúgy nagyon őszinte nyilatkozatot tolt a német, nagy gödörben vannak most, ami persze lehet köszönhető az Abra mizériának, meg minden csapatnál eljön egy-egy kisebb kisiklás is persze. Kérdés hogy reagálnak ezekre most. Ha nem jól, az könnyen lehet hogy bajnokság 5. hely lesz csak a végén. Hétvégi meccsükön meg a visszavágón kiderül.