Igen nagyon tanuságos 04.07én már én is belinkeltem.raul 4 ever írta: Shutter rakta be múltkor Marcigyerek interjúját a mihazánk csávóval (akiből 5 perc után elegem lett, mert sose válaszolt.. Innen is csókoltatom..), de ebbe szerintem viszont tényleg érdemes belenézni, bár kicsit sokat gesztikulál az öreg (és róla se tudom kicsoda, és hol áll a politikai potméteren), de jókat mond. 1 hetes vidi, de nekem most dobta fel a yt.. Érdekes összefüggéseket vezet le, érthető is.
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tölgyessy Kis János utódjaként volt Szadi elnöke, 1998-2006 között meg Fidesz képviselő. 2010 után irgalmatlan hosszú cikkeket és tanulmányokat írt a MO belpolitikáról. Szerintem kicsit nyilvánvaló kapitány az öreg, de a műveltsége vitathatatlan.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Shutter rakta be múltkor Marcigyerek interjúját a mihazánk csávóval (akiből 5 perc után elegem lett, mert sose válaszolt.. Innen is csókoltatom..), de ebbe szerintem viszont tényleg érdemes belenézni, bár kicsit sokat gesztikulál az öreg (és róla se tudom kicsoda, és hol áll a politikai potméteren), de jókat mond. 1 hetes vidi, de nekem most dobta fel a yt.. Érdekes összefüggéseket vezet le, érthető is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Na jó, de lehet, hogy felfele bukik, és egy jobb pozit kap.Marky írta:Kozben a beszelo toka elhagyja a koztevet….
Valamilyen konszolidacio mindenkepp lesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kozben a beszelo toka elhagyja a koztevet….
Valamilyen konszolidacio mindenkepp lesz.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gyurcsány
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nincs már nagy buli, amin lehetne röhögni, hiányzik isEl Sie7e írta:Meg ferni és a reddites linkek már hiányérzetem vanSierra írta: Pipita is jól eltűnt.
Azért a partizanos Oligarchia sorozatot lessétek, imádom ahogy OV maga ellen beszél
Múltkor sima videót láttam, ahol összesztálinozza, hitlerezi saját magát előre és konkrétan mennyire rossz, amint mit kiderült csinálni fog
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ady magyarság verseibe fojtom a bánatom, négyévente ez van. de Sie7e kedvéért boldogan visszatérekSierra írta: Pipita is jól eltűnt.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Meg ferni és a reddites linkek már hiányérzetem vanSierra írta: Pipita is jól eltűnt.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Pipita is jól eltűnt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd mini ferni jól megmondja miért volt ez zseniális
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tényleg elképesztő, hogy folytatja ugyanott.h3x0r írta:Biztos igy kell uj partot epiteni, hogy agymosottnak nevezi a szavazokat?Dr. Márki-Zay Péter
1 nappal ezelőtt
AZ ELLENZÉKI SZAVAZÓKAT IS BEFOLYÁSOLTA A FIDESZ AGYMOSÁSA
- h3x0r
Biztos igy kell uj partot epiteni, hogy agymosottnak nevezi a szavazokat?Dr. Márki-Zay Péter
1 nappal ezelőtt
AZ ELLENZÉKI SZAVAZÓKAT IS BEFOLYÁSOLTA A FIDESZ AGYMOSÁSA
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Teny, de ki momdta, hogy o allitotta ossze? Vagy szerinted az osszes politikus keni vagja, hogy melyik ugyben mit kell tenni?cart írta: Azt remélem tudjátok hogy maga a programhoz semmi köze nem volt Puzsernak, azt egy szakértői csapat állította össze o csak a nevét adta hozzá szokás szerint
Mindegyik szakértőkkel dolgozik.
Plusz a polgarmesteri programja nem szazmillios kozpenzbol ment, ennek ellenere sikerult vmi 5%ot osszeszedni a semmibol, pusztán a temakrol, megoldandó feladatokrol es a kivant tervezett jovorol beszelve.
Plusz rengeteg epic beszolas maradt fenn mikor a roncsemberek probaltak valamit balhezni.
De ugyanaz, mint mzp, hatter nelkul ezt nem lehet, meg is latta időben, azota kultúra szegmensben ugykodik megint.
De tudom te az olyan politikusokat kedveled, aki korabban igazi mester volt, pl vizvezetekszerelo, legalabb ertett valamihez
thereisonly1ronaldo
Egy kis vicces képecske, mikor megláttam azonnal eszembe jutott a Raisen-féle "Fall" fail a filmes topikból
Nyugtassatok meg, hogy valaki még emlékszik arra a Raisen csodára
Nyugtassatok meg, hogy valaki még emlékszik arra a Raisen csodára
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Puzsérok kellenek, ő is képvisel egy aspektust. Felépített egy brandet, vannak követői, sőt gyakran igazságokat is mond - amiket amúgy nehéz lenyelni. Persze, neki is, mint mindenki másnak, el tud gurulni a gyógyszer, de ez benne van.
Sétáló Budapest alapvetően az ő alapötlete volt és összeverbuvált embereket akik legyártották a programot. Ezután esett be a támogatók közé Vona és Schiffer is. A nagy része a programnak még Svájcban is sci-fi kategóriába sorolható, de ez is egy olyan szélsőség, ami kell.
Nem kell túlmisztifikálni a létezését, de cart érezni belőled, hogy számodra totál antipatikus Puzsér és csak emiatt rágod ezt a csontot.
Sétáló Budapest alapvetően az ő alapötlete volt és összeverbuvált embereket akik legyártották a programot. Ezután esett be a támogatók közé Vona és Schiffer is. A nagy része a programnak még Svájcban is sci-fi kategóriába sorolható, de ez is egy olyan szélsőség, ami kell.
Nem kell túlmisztifikálni a létezését, de cart érezni belőled, hogy számodra totál antipatikus Puzsér és csak emiatt rágod ezt a csontot.
Azt remélem tudjátok hogy maga a programhoz semmi köze nem volt Puzsernak, azt egy szakértői csapat állította össze o csak a nevét adta hozzá szokás szerint