igy van, es ami az agyukban van, amikor fotballozni kell.halamadrid írta: Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?
Bajnokok Ligája
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Bajnokok Ligája
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Ugy van.halamadrid írta: Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?
"A KHOD" formaban pedig meg Albiol tarsul hozzajuk.
Mondjuk Di Marianak hiaba voltak agyatlansagai, a tobbiekkel osszevetve szerintem messze a o volt legjobb/leghasznosabb futballista.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2022. április 12., kedd 16:46-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
talán mert akartam volna, hogy győzzön a csapat, es az ilyen balfasz nyomorék játékosok miatt ujra es ujra ne szopjunk ki.babaking írta:Sosem értettem, hogy miért kell emberekről (teljesítményüktől függetlenül) így beszélni.hehetheoriginal írta: ugyanolyan mocskos fejbengyenge buzi volt, mint a balfasz higuain.
mivel nem olvassák, gondolom nem lesz az erzekeny kis lelkük megbántva.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nálam a két játékos máshol van football iq-ban maradjunk ennyiben.babaking írta:Sosem értettem, hogy miért kell emberekről (teljesítményüktől függetlenül) így beszélni.hehetheoriginal írta: ugyanolyan mocskos fejbengyenge buzi volt, mint a balfasz higuain.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Sosem értettem, hogy miért kell emberekről (teljesítményüktől függetlenül) így beszélni.hehetheoriginal írta: ugyanolyan mocskos fejbengyenge buzi volt, mint a balfasz higuain.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
ugyanolyan mocskos fejbengyenge buzi volt, mint a balfasz higuain.
thereisonly1ronaldo
Vhogy mégis kikerült a két vesztes mentalitású a csapatból, egyből jött a tizedik.
Lehet mondani véletlen, de kétlem.
Lehet mondani véletlen, de kétlem.
-
Arsenalba már hagyjuk, ott teljesen elment fejbe.ferni írta:
De azóta is hallgatom főleg Arsenal szurkolóktól, hogy már pedig Özil mekkora player volt
Én szerettem Özilt, kevesen osztogattak olyan forintos zsugákat mint Ő, nem csak a sablon körbe passzolgatás.
Jó hogy nem hagytad ki már egyből az egész KHÖD mesternégyestCsabi írta: 35
olyan félisteneket kihagytam mint özil, khedira, isco vagy asensio keylor navasnak, makelelenek meg zerobertonak meg nem jutott eszembe a neve, pedig fejenként kb 1 percet gondolkodtam rajtuk.
Fura, hogy el lett küldve a fele, BL cím, el lett küldve a maradék kettő is BL tripla
De azóta is hallgatom főleg Arsenal szurkolóktól, hogy már pedig Özil mekkora player volt
A jó öreg Khedira is
Egy meccsére emlékszem, mikor ki volt neki adva csak védekezzen, maradsz a seggeden hátul, eskü világklasszis szint volt a pali
A többin sajna nem, mert mindig felment csatárt játszani, csak szegényt zavarta a labda
szerk: sok lett a
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Tuchel egyértelműen terel és a nyomást akarja levenni a játékosai valláról.
Remélem a játékosok és Carlo is simán átlát az egyszerű szitán.
Remélem a játékosok és Carlo is simán átlát az egyszerű szitán.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
35
olyan félisteneket kihagytam mint özil, khedira, isco vagy asensio keylor navasnak, makelelenek meg zerobertonak meg nem jutott eszembe a neve, pedig fejenként kb 1 percet gondolkodtam rajtuk.
-
nekem 40, és nemtudom hogy kinek a szégyene - az enyém vagy a játékosé - hogy kihagytam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Iscot jah és özilt nem fogadta el, mert nyomorék vagyok és ékezettel írtam folyamatosan. arbeloara nincs mentségem, shame on meHalfkey írta: Vicces játék, nekem úgy lett 45, hogy Viniciust meg Carvajalt kihagytam, õk már olyan rég játszottak
- h3x0r
Azt azért tegyük hozzá, hogy nekunk 45 meccsünk volt a szezonban (31 bajnoki, 9 BL, 3 kupa, 2 szuperkupa), nekik meg 52 (30 bajnoki, 9 BL, 4 fa kupa, 6 liga kupa, 2 klub vb, 1 uefa szuperkupa). Azt tudom, hogy pár játékosuk hosszabb távra kiesett, ezért váltottak 5ről 4 védős rendszerre (amiben már Rüdiger se olyan beton védő, mint tavaly - ha már többször szóba került a leigazolása).
- BlancoMark
Azert jo latni hogy az ellenfel edzoje mennyire felkeszuletlen a Realbol.Nika91127 írta: Tuchel:
Hát... Azért ezt így kijelenti, már bocsánat. Pont amiatt vagyunk gyakran hátrányban, hogy Carlo 12-13 embert használ, a többiek meg nincsenek játékban, a 12-13 ember meg csapágyasra van hatjva.(...)A Real Madrid előnyből indult, mert az idényben alig kellett rotálnia, míg mi az egyik legtöbb energiát igénybe vevő ligában futballozunk. (...)
Tuchel:
Hát... Azért ezt így kijelenti, már bocsánat. Pont amiatt vagyunk gyakran hátrányban, hogy Carlo 12-13 embert használ, a többiek meg nincsenek játékban, a 12-13 ember meg csapágyasra van hatjva.(...)A Real Madrid előnyből indult, mert az idényben alig kellett rotálnia, míg mi az egyik legtöbb energiát igénybe vevő ligában futballozunk. (...)
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
41. Csalódott vagyok, pedig a kihagyottak többsége akkor játszott amikor én még meg sem voltam .TheBull6 írta: Ha már este BL, akkor egy kis BL emlékek között keresgélés
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
42. Punisher nekem is lemaradt Csóri Morientest minden ilyen quizzben elfelejtemHalfkey írta: Vicces játék, nekem úgy lett 45, hogy Viniciust meg Carvajalt kihagytam, õk már olyan rég játszottak
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Oké, vicces, de elég egyértelmű, hogy úgy értettem, ebben a fordulóban.Halfkey írta:A City szerintem ma nem fog
A City szerintem ma nem fogDonát írta:A Bayern vagy a City közül az egyik, szerintem is.ikarus93 írta: Sztem a Bayern kifog esni ma.