Tökéletes példa. Ha a francia játszana nálunk, ráadásul állandóan sérült lenne, akkor méginkább vágynánk "a Barca Vinijére".Pad'em írta:ha máshol lenne fele fórum csorgatná ráhehetheoriginal írta:
nem egy kategoria a 2 ember se technikai tudasra, se fizikumra. es nem a brazil javara.
fejben zokni mindketto az teny.
Vinícius Junior - 7
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
hehetheoriginal írta:nem egy kategoria a 2 ember se technikai tudasra, se fizikumra. es nem a brazil javara.atesz írta: Ez a labdaelpattanás olyan, hogy amit szóvá teszel Viniciusnál és kinagyítod, azt fel sem hozod mondjuk Dembelénél.
Ezt nem is ertem honnan jott. ?!
A brazil lenyegesen hasznosabb es veszelyesebb tamado mint a francia. Dembele 5 eve van Barcelonaban. 5 eve! Ezalatt alig volt szezon vagy legalabb periodus amikor igazan jol ment neki.
Idei fel eve eddig az egyik legjobb. Ez szamokban 1 gol a bajnoksagban es 11 asziszt valoban combos teljesitmeny. Tavaly 30 meccsen 6 gol es 3 assziszt. Emellett 24 eves es nem 21 mint Vini.
A brazil iden oriasit lepett elore. Nem csak statokban mutatkozik ez meg (14 gol a bajnoksagban es 7 asziszt) hanem, h milyen hatassal van a jatekra ennyi idosen egy Real Madridban.
Piszok gyors, eroszakos brutalisan jo a sulypont athelyezese es emellett hatalmas odaadassal tud jatszani. Vannak hibai es buta megoldasai, de 21 eves! Hiaba a 4. Szezonja attol meg mindig iszonyat fiatal.
Dembele bar valoban a maga dimenziojaban egy remek jatekos, de sztem jelenleg kar penne osszevetni oket, mert a brazil lenyegesen jobb jelenleg es a jovoben csak nagyobbra nyilhat itt az ollo.
- Pad'em
Fizikumával mi a baj Vininek? Minden meccsen sprintben rohangál 90 percet augusztus óta. Csoda, hogy még bírja. Dembele meg január óta játszogat úgy ahogy.hehetheoriginal írta:nem egy kategoria a 2 ember se technikai tudasra, se fizikumra. es nem a brazil javara.atesz írta: Ez a labdaelpattanás olyan, hogy amit szóvá teszel Viniciusnál és kinagyítod, azt fel sem hozod mondjuk Dembelénél.
Labda meg elpattan a legnagyobbaktól is, azért ez már annyira nem jellemző Vinire. A világon a legjobb 1v1-ező kb, ha máshol lenne fele fórum csorgatná rá, fejlődnie kell még, de az idei éve elég impresszív. Túl van játszatva amúgy, ha kapna néha pihenőt szerintem még jobb lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy baj van ezzel az emberrel, hogy minden körülmények között játszik. Maxon pörög a szezon eleje óta, nem tudom hányadik legtöbb perce lehet a keretben, de sztem top3-4 biztosan.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem egy kategoria a 2 ember se technikai tudasra, se fizikumra. es nem a brazil javara.atesz írta: Ez a labdaelpattanás olyan, hogy amit szóvá teszel Viniciusnál és kinagyítod, azt fel sem hozod mondjuk Dembelénél.
thereisonly1ronaldo
Ez a labdaelpattanás olyan, hogy amit szóvá teszel Viniciusnál és kinagyítod, azt fel sem hozod mondjuk Dembelénél.
- hehetheoriginal
ez tény, de nem is fogják ugy atvenni a labdat, hogy 5 meterre pattan toluk, nem fogjak ujra es ujra es ujra mint egy óvodas belevezetni a vedobe a labdat es szimplan odaaadni neki, vagy epp csak kiszaladni a labdaval egyutt az oldal- vagy alapvonalon, mint valami bolond.
en, mint brazil foci maniakus, en szeretem a robbanekony, technikas, kreativ, okosan jatszo tamadokat, de ez itt kritikan aluli szamomra sajnos.
nyilvan nem lesz eladva, aztan ha jonnek jovore a baszo arcok elore, akkor neki is tobb tere lesz mocorogni, csak ne az legyen, hogy a giriguriga vegen nala a labda ziccerben a kapussal szemben a mindent eldonto pillanatban....
en, mint brazil foci maniakus, en szeretem a robbanekony, technikas, kreativ, okosan jatszo tamadokat, de ez itt kritikan aluli szamomra sajnos.
nyilvan nem lesz eladva, aztan ha jonnek jovore a baszo arcok elore, akkor neki is tobb tere lesz mocorogni, csak ne az legyen, hogy a giriguriga vegen nala a labda ziccerben a kapussal szemben a mindent eldonto pillanatban....
thereisonly1ronaldo
Senki nem fog cselek, szólók, sprintek közben, nagy nyomás alatt a kapu előtt vagy a 16osnál nem ügyetlenkedni. Ez a támadó poszttal jár.
Demebele is csomó helyzetet elront, vagy akár a nagyon várt Mbappe és Haaland is.
Demebele is csomó helyzetet elront, vagy akár a nagyon várt Mbappe és Haaland is.
- hehetheoriginal
ez igaz, nyilvan kinyilik a vilag, ha van meg mellette atombeton támadó, aki lekoti a vedelmet.Igy nyilván a hülye is tudja, hogy a támadásainkat kénytelenek vagyunk a baloldalon vinni és sokkal könnyebb ezt levédekezni. Ha lenne egy Bappé akkor már nem csak önmagában hozná a minőséget hanem Benz és Vini is néha levegőhöz jutna.
De annyira suta ostoba megoldasai vannak altalaban, hogy lesz az a pillanat, amikor ott van a lababan a tovabbjutas vagy a pontszerzes, de el fogja baszni.
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mármint "csak" a spanyolban?kiserik írta: Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
+1Realista24 írta:kiserik írta: 17/17-nél jár (büntetők nélkül 17/13). BL-ben golpasszokban holtversenyben első. Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött. Emellett minden meccset végig melózik.
Adjukel!
UI: azon röhögtem a legjobbat, mikor valaki beböfögte, hogy nem is biztos, hogy a legutóbbi gólpasszt úgy akarta csinálni.
Ha már az a gól, érdemes megnézni Karim mozgását, Henry tegnap hosszasan elemezte, illetve a Vini-Karim közötti kapcsolatot is a gól előtt.
Parádé.
Már akció közben én magam is néztem befelé hogy hol van Benzema. Hálisten Vini is felnézett
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bappé ha nem szarik ránk az utolsó percekben akkor nagyon fog kelleni akár a bal, akár a jobb oldalra. Én értem hogy Benzema nagy segítség Vininek, de rajtuk kívűl nincs más, nekünk ennyi a támadásunk. Esetleg Asensio és Rodrygo 2 havonta hoznak egy jó 30 percet, hát köszi.
Tegnap is anyázta mindenki Vinit, de BL-ben kénytelenek vagyunk feladni a jobboldalunkat mert a CKM-nek be kell segíteni meg amúgy sincs jobbszélső támadó posztra alternatívánk.
Igy nyilván a hülye is tudja, hogy a támadásainkat kénytelenek vagyunk a baloldalon vinni és sokkal könnyebb ezt levédekezni. Ha lenne egy Bappé akkor már nem csak önmagában hozná a minőséget hanem Benz és Vini is néha levegőhöz jutna.
Tegnap is anyázta mindenki Vinit, de BL-ben kénytelenek vagyunk feladni a jobboldalunkat mert a CKM-nek be kell segíteni meg amúgy sincs jobbszélső támadó posztra alternatívánk.
Igy nyilván a hülye is tudja, hogy a támadásainkat kénytelenek vagyunk a baloldalon vinni és sokkal könnyebb ezt levédekezni. Ha lenne egy Bappé akkor már nem csak önmagában hozná a minőséget hanem Benz és Vini is néha levegőhöz jutna.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát Vini hálás lehet hogy Benzema játszik előtte, ezzel ő megfogta az isten lábát. Jobb társa nem is lesz egyhamar, aki visszalép segíteni a támadásépítésben, üresbe mozog, de akkor is passzolhat neki Vini, ha amaz szar helyzetbe van, mert valahogy úgyis megtartja a labdát. Kényszerítőzni is tud vele, rendszerint jó ütemben kapja vissza a labdát... szóval összességében Vininek nagyon megkönnyíti a dolgát Benzema.
Amit nem lehet tőle elvenni, az az 1v1, és a sebessége, ezek miatt nagyon értékes számunkra a brazil. De a Benzema utáni időkben szintet kell lépnie, mert ami most elég, az akkor nem lesz. Szerintem.
Amit nem lehet tőle elvenni, az az 1v1, és a sebessége, ezek miatt nagyon értékes számunkra a brazil. De a Benzema utáni időkben szintet kell lépnie, mert ami most elég, az akkor nem lesz. Szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
kiserik írta: 17/17-nél jár (büntetők nélkül 17/13). BL-ben golpasszokban holtversenyben első. Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött. Emellett minden meccset végig melózik.
Adjukel!
UI: azon röhögtem a legjobbat, mikor valaki beböfögte, hogy nem is biztos, hogy a legutóbbi gólpasszt úgy akarta csinálni.
Ha már az a gól, érdemes megnézni Karim mozgását, Henry tegnap hosszasan elemezte, illetve a Vini-Karim közötti kapcsolatot is a gól előtt.
Parádé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
17/17-nél jár (büntetők nélkül 17/13). BL-ben golpasszokban holtversenyben első. Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött. Emellett minden meccset végig melózik.
Adjukel!
Adjukel!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
azert nem fogom banni ha jovore bappe futkoraszik baloldalt de csak osszehozott egy kulcsgolt. jar a pacsi
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ma is clutcholt egyet Benzivel.
Igazából ezekből már több van lassan, szóval jók vagyunk. Én eskü megkedveltem azt a bárgyú fejét, hiányozna ha nem lenne a csapatban. Ez durva ahhoz képest, hogy miket írtam róla kb másfél éve. Ez a hozzáállás amit produkál, ez engem lenyűgöz ebben a mai focivilágban.
Igazából ezekből már több van lassan, szóval jók vagyunk. Én eskü megkedveltem azt a bárgyú fejét, hiányozna ha nem lenne a csapatban. Ez durva ahhoz képest, hogy miket írtam róla kb másfél éve. Ez a hozzáállás amit produkál, ez engem lenyűgöz ebben a mai focivilágban.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Steve írta: Valaki írjon már ide valamit pls mert én nem bírok.
Ez az ember egyszerre idegel ki teljesen és visz a mennybe. Komolyan mondom direkt csinálja.Ez valami világi troll aki azért jött a Realhoz, hogy legyen miről beszélni.
Nemtudtam volna igy megfogalmazni.
De IGEN.
Igy szeretjuk
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Valaki írjon már ide valamit pls mert én nem bírok.
Ez az ember egyszerre idegel ki teljesen és visz a mennybe. Komolyan mondom direkt csinálja.Ez valami világi troll aki azért jött a Realhoz, hogy legyen miről beszélni.
Ez is főként túl van lihegve, mint anno CR-nél volt. Konkrétan rendre szétrúgják Vinit, nagyon sokszor sípszó nélkül.wZoLee7 írta: Már csak kevesebbet kellene reklamálni és tavaly tetszett benne, hogy ha levitték egyből talpon volt és ment tovább, most meg még 2 perc múlva is ott ül és kiabál a bírónak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???