Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 13., szerda 12:42

Tegnap megint honnan hozták ezt vissza, szerintem már mindenki elkönyvelte, hogy kiesünk, erre ez a kis Gandalf előhúzza:

https://twitter.com/sportbible/status/1 ... 9W1rvdu16Q

A fiát ( :lol: ), Rodrygót meg fikázzuk állandóan, de ezt a PSG ellen is, meg tegnap is rohadtul odatette, és krva nagy szerepe volt a továbbjutásban.

Benzema a szezonban 38 meccs, 38 gól. 12 a BL-ben, 7-et lőtt a PSG-nek meg a Chelseanek. Erre már önmagában aranylabda jár bmeg.

Két ilyen továbbjutás után amúgy már maximálisan elégedett vagyok, emberfeletti amit a csapat csinál. Modric 37, Benzema 35 évesen 120 perces élet-halál harcban. Csoda :sziv:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 13., szerda 12:23

Egy normális univerzumban most az egész világ minket kéne éltessen,hogy ennyire elmaradva fizikálisan a fiatalabb és dinamikusabb csapatoktól,hogy szoptatjuk le őket szívvel ,rutinnal meg world class egyéni teljesítményekkel. Ugye ugyanaz a világ vergődik mindig valamiért akik a matrac hányásába vagy a dzsuve bunkerébe is beletudták látni a szépet amikor éppen mi voltunk az ellenfél.

Nincs elvárásom de bagyon dejavu ez a szezon egy klasszik bl győztes szezonunkhoz viszonyítva :D minden körben leírbak minket,remontada meg nagy előnyből majdnem kiesés kecske ember elől még a bajnoki barsza zakó is jött :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 13., szerda 12:06

Remy írta: Legszebb, hogy még mindig nem értik, hogy ez a generáció miért is volt kurva erős Európában az elmúlt 10 évben.

0-3 után se estek össze fejben. Pedig már lassúak, öregek, de látták már mindent.
Sok károgót én se értem.. Igen, bizonyos aspektusokban (mint labdabirtoklás, kapuralövés, helyzetek, piaci érték, keret mélysége, stb.. :D :D ) jobb volt a chelsea, de a Real ment tovább, mert ez -kijelenthető, hogy ami 14 óta itt van, az- egy dinasztia. Olyan szinten van-volt a ZZ féle triplázó csapat (és annak a magja) minden én mindenki felett, hogy annak nincs párja..

Nekem ez a psg meccsek óta már csak jutalomjáték.. Kiraktuk a pénzes arabokat, az elméletileg néhol sokkal jobb nevekből álló /összevethetően évek óta ISZONYÚ sokkal többet költő PL-es chelseat.. Mi kell még?

Igen, lehet statok alapján fölénk nőttek az angolok, de a srácok (ezredjére) újra kirakták, amit ki kellett..

Nem kell kisebbségi komplexusosnak lenni, csak azért mert az "esélytelenebb" csapat voltunk és továbbmentünk, még lehet örülni. Meg drukkolni. Meg áldani a perceket, ameddig lehet látni Modricot, Benzit, Kroost, a többi zsenit a pályán.. Ilyen srácok/fiúk nem teremnek minden bokorban..

¡Hasta el final, vamos Real!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 13., szerda 11:11

Örülök, hogy arról már leszoktam, hogy élőben olvassam a megy a meccs topicot, mert még utólag is rendre felszab.

2-0nál tudott váltani a csapat, a hátralevő részt pedig megnyertük.

Marcelo cserének örültem, mert kellett a szív, a rutin a pályára.

Modricra, Benzemara nincsenek szavak. :-*
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 13., szerda 10:51

Oké, hogy mi ezért vagyunk nagyok meg stb, de azért szívesen megkérdezném, hogy miért kellett végül így továbbjutni.

80. perc megint abszolút méltatlan volt hozzánk, de úgy fest Ancelotti megvárja míg kap egyet gyomorszájra aztán észhez tér.

CKM-et meg már jó lenne, ha észrevenné, hogy nem örök és a két fiatal többnyire kenterbe veri tagjait.

Remélem tanulunk belőle, de élvezzük ki azért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 13., szerda 9:44

Remy írta: Legszebb, hogy még mindig nem értik, hogy ez a generáció miért is volt kurva erős Európában az elmúlt 10 évben.

0-3 után se estek össze fejben. Pedig már lassúak, öregek, de látták már mindent.
Ez az amit nem lehet pénzért venni. Ami egy PSG-böl, meg egy Citiyböl hiányzik. Amikor a véredben vannak a nagy meccsek.

Nekünk is votl egy sötét időszakunk amikor ez elveszett, de Acelotti Bl-je és legfőképp a Zidane éra visszahozta. És ezért van az, hogy egy tejfelesszájú Camavinga is olyan magabiztossággal lép pályára mintha egész életében ilyen meccseket játszott volna.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 9:40

wZoLee7 írta: még a padunk is kezdő lenne a legtöbb csapatban nem hogy a kezdőnk :lol:
Na, azért ez már óriási túlzás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2022. április 13., szerda 9:35

A BL-t a fordításokért nézzük, egyet-kettőt a hosszú évek alatt minden nagycsapat összehoz. Egyrészt próbálkoznak elégszer, másrészt ki van találva a foci en bloc, meg a lebonyolítási rendszer eléggé a drámához.

De ilyet, hogy fordítást megfordítani, ilyet azért lényegében csak mi tudunk. :salute:
Tán pont azért, mert a fordításnak sok minden kedvez -- következésképp a kontrafordításnak szinte semmi.
Sportfilozófia: Roger Federer

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 13., szerda 9:27

még a padunk is kezdő lenne a legtöbb csapatban nem hogy a kezdőnk :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 13., szerda 9:09

Legszebb, hogy még mindig nem értik, hogy ez a generáció miért is volt kurva erős Európában az elmúlt 10 évben.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 13., szerda 9:07

Benézek ide, mondom jó lesz olvasni az örömmámort erre hehe szakért :mrgreen:

Elképesztő hősies volt ez a tegnap, akinek nem jött be nem ivott eleget. Igazi klasszis párharc amire 10 év múlva is emlékezni fogunk.

LV Carvajal Alaba Marcelo sorral lehoztuk gól nélkül a hosszabbítást. :lol:

Aztakrva.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 8:59

mindegy, ahogy erzitek, nekem nem normalis, hogy odahaza se passzmennyisegben, se labdabirtoklasban, se kialakitott helyzetekben nem dominalunk, talan a barcan kivul barkit.

remelem tenyleg jonnek az ujak nyaron, hogy zongorazni lehessen a kulonbseget.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 8:56

hehetheoriginal írta:
Az hogy a te szemedben B kategóriák, az már ízlés kérdése
akkor minek vitatkozol? :lol:
Nem látok vitát. Látom a te véleményedet, meg az enyémet.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 8:55

Az hogy a te szemedben B kategóriák, az már ízlés kérdése
akkor minek vitatkozol? :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 8:54

Mi az hogy tele B kategóriás játékossal? :lol:

Kapus TOP1
Csatár TOP1
Középpályán Modric, Valverde, Kroos, Camavinga. Bármelyik csapatba a világon odaférnek.
Alaba és Militao (bár utóbbi néha feszab) legjobbak között vannak.
Mendynél kevesebb jobb védekező védő van.
Vinit én is eladnám a francba, de gamechanger megmozdulásai vannak hétről hétre.

Az hogy a te szemedben B kategóriák, az már ízlés kérdése, de az igazi B kategóriák Hazard haveroddal ülnek a padon többségében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 8:47

Vini vedelmere, azert risz dzsemszt nem sokan tudnak a top futballbon dominalni. Egyaltalan ervenyesulni mellette. Sztem onmagaban vini reszerol ez a párharc ott a bal oldalon tobb mint korrekt volt 60 kilosan 200 percen keresztül. Bolond, de megmarad derek bolondnak.
majd meglátod a kulonbseget, amikor rendes fotballista lesz a helyén.
valami francia gyerek pl tininindzsateknőc fejjel.

megdicsertem modricot, nem ertem mi a kuriozum ebben.
aranylabdas jatekos, azert elvar tole az ember akkor minden meccsen egy bizonyos szintet, ha ezt nem hozza, (pl amikor megszoltam, hogy egy felidon keresztul vmi meccsen szorta el balra jobbra a labdakat), akkor csak leirom.
nekem a fizikuma es a kondicioja nagyon impressziv, mar-mar ceronaldo szint, nyilvan gyengebb adottsagokkal.
Mendyt adom. Egyik legszarabb meccset játszotta. Bar 2 eve van irva vele, hogy mi a jo, mi a rossz. Olyan mintha te most megint leirnad, hogy kék az ég. De nem ezert van ő tartva, te is tudod. Hanem mert ha van, akkor az esetek döntő többségében nem balrol kapjuk a golokat
a mondandomnak az lett volna a lenyege, hogy nagyon remelem nem ezekre a fullatlag semmi arcokra akarjuk epiteni a szelsohatved poszt jovojet.
ilyen regulion, odriozola, theo hernandez, ezeket hagyni kell a faszba, valahonnan kitenyeszteni vagy a marsrol ideszallitani valami normalis embert, ennyit kerek csak.

ui.: latom a downvoteokat, nyilvan most mindenki vidam, hogy tovabbment a csapat, es hogy jon ide barki is, hogy kritizaljon.
hat ugy, hogy nem ehhez vagyok szokva, több kell, remélem a bajnoksagot behuzzuk ezzel a tele b-kategorias jatekosokkal, aztan nyaron durran a pezsgo es elmebeteg kezdocsapatunk lesz szeptembertol.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 13., szerda 8:38

Hát hogyne, Carlo ezt is elmeccselte... Hát látni mi a baj, mit kéne csinálni, le se szarja vmiért az olasz.

Legalább most nem talált ki valami csúcsszuper taktikát, mint a Barca ellen, hogy csatár nélkül Modric meg Kroos futkorászik mindenhova meg mennek fel a csatár helyére is, mikor pressing van :lol: :lol: :lol:
És mivel a 2. Félidő meg se történt a 3 védős csodájáról nem is kell beszélni :mrgreen:

A mai is, mikor neki álltunk focizni, mert muszáj volt 2-0ra nyertük a meccset.
Ahelyett, hogy egész meccsen ezt csináltuk volna....

Erőnlét látszott nekünk van több, Pintus munkája tegnap is látszott, ezért nem értem mitől fosott Carlo 2 előnyről....
És ha nincs Courtois, akkor feldughattuk volna az egészet és megehette volna Carlo amit főzött megint.
https://mobile.twitter.com/MH_1902/stat ... 0495995904

+2 gólos előnyről nem lehet leadni egy meccset -1re, ahol a kapusod véd megint valamit, amit a fene tudja hogy csinált....

Rohadt nagy mákunk volt, hogy vissza tudott pörögni a csapat, de ehhez is megint Modric külsője is kellett, amit szintén nem értek, hogy azt hogy tette oda :lol:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. április 13., szerda 8:36

a lényeg hogy a hétvégi esetleges sevilla elleni vereség el lesz nézve :mrgreen: ?

abban bízzunk benz nem purcan ki valamilyen okból kifolyólag akkor vege

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 13., szerda 8:24

Nem is a madridom fóruma lenne ez ha nem az lenne az első dolog felkelés után mikor elődöntőbe jutunk, hogy kit kell elővenni. :kalapos:

Én jobban imádom ezeket mint a sima győzelmeket. Mint a PSG ellen. Az egész világ ellenünk szurkolt tegnap is, de a sok csövesnek nem érte meg fentmaradni 120 percig, nem azt látták amire számítottak. Remélem korán kellett kelni. :-*
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. április 13., szerda 8:00

Reece James eléggé meggyőzött a két meccsen, hogy itt is megállná a helyét.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: