Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 14., csütörtök 11:19

atesz írta: Ez a labdaelpattanás olyan, hogy amit szóvá teszel Viniciusnál és kinagyítod, azt fel sem hozod mondjuk Dembelénél.
nem egy kategoria a 2 ember se technikai tudasra, se fizikumra. es nem a brazil javara.
fejben zokni mindketto az teny.
thereisonly1ronaldo

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 14., csütörtök 10:47

Ez a labdaelpattanás olyan, hogy amit szóvá teszel Viniciusnál és kinagyítod, azt fel sem hozod mondjuk Dembelénél.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 11:50

ez tény, de nem is fogják ugy atvenni a labdat, hogy 5 meterre pattan toluk, nem fogjak ujra es ujra es ujra mint egy óvodas belevezetni a vedobe a labdat es szimplan odaaadni neki, vagy epp csak kiszaladni a labdaval egyutt az oldal- vagy alapvonalon, mint valami bolond.

en, mint brazil foci maniakus, en szeretem a robbanekony, technikas, kreativ, okosan jatszo tamadokat, de ez itt kritikan aluli szamomra sajnos.

nyilvan nem lesz eladva, aztan ha jonnek jovore a baszo arcok elore, akkor neki is tobb tere lesz mocorogni, csak ne az legyen, hogy a giriguriga vegen nala a labda ziccerben a kapussal szemben a mindent eldonto pillanatban....
thereisonly1ronaldo

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 13., szerda 11:40

Senki nem fog cselek, szólók, sprintek közben, nagy nyomás alatt a kapu előtt vagy a 16osnál nem ügyetlenkedni. Ez a támadó poszttal jár.

Demebele is csomó helyzetet elront, vagy akár a nagyon várt Mbappe és Haaland is.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 11:36

Igy nyilván a hülye is tudja, hogy a támadásainkat kénytelenek vagyunk a baloldalon vinni és sokkal könnyebb ezt levédekezni. Ha lenne egy Bappé akkor már nem csak önmagában hozná a minőséget hanem Benz és Vini is néha levegőhöz jutna.
ez igaz, nyilvan kinyilik a vilag, ha van meg mellette atombeton támadó, aki lekoti a vedelmet.
De annyira suta ostoba megoldasai vannak altalaban, hogy lesz az a pillanat, amikor ott van a lababan a tovabbjutas vagy a pontszerzes, de el fogja baszni.
thereisonly1ronaldo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 13., szerda 11:28

kiserik írta: Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött.
Mármint "csak" a spanyolban?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. április 13., szerda 11:24

Realista24 írta:
kiserik írta: 17/17-nél jár (büntetők nélkül 17/13). BL-ben golpasszokban holtversenyben első. Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött. Emellett minden meccset végig melózik.

Adjukel!

UI: azon röhögtem a legjobbat, mikor valaki beböfögte, hogy nem is biztos, hogy a legutóbbi gólpasszt úgy akarta csinálni.

Ha már az a gól, érdemes megnézni Karim mozgását, Henry tegnap hosszasan elemezte, illetve a Vini-Karim közötti kapcsolatot is a gól előtt.

Parádé.
+1

Már akció közben én magam is néztem befelé hogy hol van Benzema. Hálisten Vini is felnézett :D
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. április 13., szerda 11:23

Bappé ha nem szarik ránk az utolsó percekben akkor nagyon fog kelleni akár a bal, akár a jobb oldalra. Én értem hogy Benzema nagy segítség Vininek, de rajtuk kívűl nincs más, nekünk ennyi a támadásunk. Esetleg Asensio és Rodrygo 2 havonta hoznak egy jó 30 percet, hát köszi.
Tegnap is anyázta mindenki Vinit, de BL-ben kénytelenek vagyunk feladni a jobboldalunkat mert a CKM-nek be kell segíteni meg amúgy sincs jobbszélső támadó posztra alternatívánk.
Igy nyilván a hülye is tudja, hogy a támadásainkat kénytelenek vagyunk a baloldalon vinni és sokkal könnyebb ezt levédekezni. Ha lenne egy Bappé akkor már nem csak önmagában hozná a minőséget hanem Benz és Vini is néha levegőhöz jutna.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 13., szerda 11:15

Hát Vini hálás lehet hogy Benzema játszik előtte, ezzel ő megfogta az isten lábát. Jobb társa nem is lesz egyhamar, aki visszalép segíteni a támadásépítésben, üresbe mozog, de akkor is passzolhat neki Vini, ha amaz szar helyzetbe van, mert valahogy úgyis megtartja a labdát. Kényszerítőzni is tud vele, rendszerint jó ütemben kapja vissza a labdát... szóval összességében Vininek nagyon megkönnyíti a dolgát Benzema.

Amit nem lehet tőle elvenni, az az 1v1, és a sebessége, ezek miatt nagyon értékes számunkra a brazil. De a Benzema utáni időkben szintet kell lépnie, mert ami most elég, az akkor nem lesz. Szerintem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 11:05

kiserik írta: 17/17-nél jár (büntetők nélkül 17/13). BL-ben golpasszokban holtversenyben első. Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött. Emellett minden meccset végig melózik.

Adjukel!

UI: azon röhögtem a legjobbat, mikor valaki beböfögte, hogy nem is biztos, hogy a legutóbbi gólpasszt úgy akarta csinálni.

Ha már az a gól, érdemes megnézni Karim mozgását, Henry tegnap hosszasan elemezte, illetve a Vini-Karim közötti kapcsolatot is a gól előtt.

Parádé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 13., szerda 10:48

17/17-nél jár (büntetők nélkül 17/13). BL-ben golpasszokban holtversenyben első. Ligában (nem a bohóc ligákban, olasz, német, francia, holland, stb) gólokban és gólpontokban második Karim mögött. Emellett minden meccset végig melózik.

Adjukel!

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 12., kedd 23:56

azert nem fogom banni ha jovore bappe futkoraszik baloldalt de csak osszehozott egy kulcsgolt. jar a pacsi
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 12., kedd 23:55

Ma is clutcholt egyet Benzivel. :D
Igazából ezekből már több van lassan, szóval jók vagyunk. :D Én eskü megkedveltem azt a bárgyú fejét, hiányozna ha nem lenne a csapatban. Ez durva ahhoz képest, hogy miket írtam róla kb másfél éve. :D Ez a hozzáállás amit produkál, ez engem lenyűgöz ebben a mai focivilágban.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. április 12., kedd 23:53

Steve írta: Valaki írjon már ide valamit pls mert én nem bírok. :D :lol:

Ez az ember egyszerre idegel ki teljesen és visz a mennybe. Komolyan mondom direkt csinálja.Ez valami világi troll aki azért jött a Realhoz, hogy legyen miről beszélni.

Nemtudtam volna igy megfogalmazni.
De IGEN.

Igy szeretjuk :D
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. április 12., kedd 23:53

Valaki írjon már ide valamit pls mert én nem bírok. :D :lol:

Ez az ember egyszerre idegel ki teljesen és visz a mennybe. Komolyan mondom direkt csinálja.Ez valami világi troll aki azért jött a Realhoz, hogy legyen miről beszélni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 11., hétfő 14:47

wZoLee7 írta: Már csak kevesebbet kellene reklamálni és tavaly tetszett benne, hogy ha levitték egyből talpon volt és ment tovább, most meg még 2 perc múlva is ott ül és kiabál a bírónak.
Ez is főként túl van lihegve, mint anno CR-nél volt. Konkrétan rendre szétrúgják Vinit, nagyon sokszor sípszó nélkül.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 11., hétfő 14:13

Már csak kevesebbet kellene reklamálni és tavaly tetszett benne, hogy ha levitték egyből talpon volt és ment tovább, most meg még 2 perc múlva is ott ül és kiabál a bírónak.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 11., hétfő 14:08

Remy írta: 16osig életveszélyes volt a tag korábban is. Csak után akkora kékhalál jött nála, ami ritka. Azért gólpasszokat meglepően jól adta anno, csak amikor egymaga akarta megoldani, akkor jött a baj.
Igen befejezésekben rengeteget fejlődött. De amúgy ennyit számít a hozzáállás. Neki a 0. perctől megvan az a fajta hozzáállás, mint pl Cének. Lehet nem a legtehetségesebb focista, de a mentalitásával nagyon sokra viheti még. Biztos, hogy kőkemény edzésmunkája van, és rengeteget gyakorol. Ezt a videót élmény nézni, olyan megoldásokat produkál a kicccsávó, hogy rendesen kamilláztam. :ozil:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 11., hétfő 13:58

Sierra írta: Azért az a durva, hogy egy-másfél éve nem tudtál skill compilationt csinálni a srácról, kb csak fail összeállítást. :D Erre itt van ez a videó, ami ráadásul 8 perces és kb csak ebből a szezonból vannak benne jelenetek. Ez mindent elárul. :D
16osig életveszélyes volt a tag korábban is. Csak után akkora kékhalál jött nála, ami ritka. Azért gólpasszokat meglepően jól adta anno, csak amikor egymaga akarta megoldani, akkor jött a baj.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 11., hétfő 13:49

Azért az a durva, hogy egy-másfél éve nem tudtál skill compilationt csinálni a srácról, kb csak fail összeállítást
Szerintem ez pont nemigaz - a "régi" Vinyóval nem az volt a baj hogy nem voltak szép jó megmozdulásai, hanem hogy 10 helyzetből 9x rossz döntést hozott. A maradék egy általában gyönyörű volt, szóval pont hogy skill videót lehetett róla eddig is, csak mégsem volt elég hasznos. Ebben fejlődött, illetve abban hogy megtanult lőni (bár a kettő nyilván összefügg, hiszen sok "lövése" egész egyszerűen egy okos gurítás most, ahelyett hogy valóban izomból lőne.

Vissza: