Értékeld a legutóbbi meccset
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem a Camavinga-Valverde annyira jo parositas, hogy mellettuk jatszhat harmadiknak Kroos is, Modric is, de Casemiro mar nem. Az oregek az iranyitok, a masik ketto melozik fel es ala. Tehat nalam a jovo kp-ja Kroos/Modric-Cama-Valverde.
Pontosan. Most már beláthatná az öreg...Kerlon írta: Nekem igazából csak egy fix hozzáfűzni valóm van: Casemiro és Kroos nem lehet egyszerre a pályán.
Szerintem Kroos mellett a két fiatal szabadon elég bitang lenne, mozgathatná őket hátulról, mint anno Xabi a csapatot.
Nekem igazából csak egy fix hozzáfűzni valóm van: Casemiro és Kroos nem lehet egyszerre a pályán.
Nekem igazából csak egy fix hozzáfűzni valóm van: Casemiro és Kroos nem lehet egyszerre a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ha jól rémlik Kroos még nem mutathatta meg, hogy mit tud a 2 kölyökkel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Modric kevésbé erodálódik, de igen, a kettő közül a horvát a prio, ha nincs, Kroos jó fit a két fiatal mellé. Casemiro jó role player lehet még, kezdőnek felesleges.
Nem illik.
- h3x0r
Eljött a pillanat, hogy bármilyen jól is lát Kroos és bárhogy forgatja a csapatot, már nem tudja ellensúlyozni a két fiatal sebességét és munkabírását. Ha nincs Modric, akkor viszont simán ott a helye a csapatban.ziro4vr írta: Nem kell ehhez rakétatudomány de még hehe szint se hogy lássuk, a Camavinga-Modric-Valverde sor a legjobb jelenleg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem kell ehhez rakétatudomány de még hehe szint se hogy lássuk, a Camavinga-Modric-Valverde sor a legjobb jelenleg.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Half delusional like westbrookRealista24 írta:Toni Kroos after being substituted: "P*ta madre, I played very well, man."hehetheoriginal írta:
Krosz sztem nem a csere miatt volt zabos, hanem mert kisköcsög kante allandoan a karjait hajigalva kozlekedett, mint valami retardalt vizfeju, aztan toni is belefutott egybe, semmi sargalap nyilvan. (Volt jatekosunk, akinel ez instant piros, akar a meccs 4. masodperceben)
@MovistarFutbol
thereisonly1ronaldo
Mindegy, ahogy lejott Macifejjel egyutt, lett kozeppalyank.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Toni Kroos after being substituted: "P*ta madre, I played very well, man."hehetheoriginal írta:
Krosz sztem nem a csere miatt volt zabos, hanem mert kisköcsög kante allandoan a karjait hajigalva kozlekedett, mint valami retardalt vizfeju, aztan toni is belefutott egybe, semmi sargalap nyilvan. (Volt jatekosunk, akinel ez instant piros, akar a meccs 4. masodperceben)
@MovistarFutbol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem tesszük ki az ablakba a teljesítményt, de bazdki ez egy rohadt makacs brigád , 0-3nál elég sokan összeestek volna fejben.
Modric külső parádé, illetve Camavinga ahogy labdát szerzett a második gól elött az baromira tetszett.
Idén még kifut a ckm, tisztelet nekik de jövőre az alapkezdőben már remélem nem ez lesz a felállás.
Kövezzetek meg, de ha Valverde,Camavinga párosban gondolkodunk akkor Modric is játszhatna mögöttük.
Modric külső parádé, illetve Camavinga ahogy labdát szerzett a második gól elött az baromira tetszett.
Idén még kifut a ckm, tisztelet nekik de jövőre az alapkezdőben már remélem nem ez lesz a felállás.
Kövezzetek meg, de ha Valverde,Camavinga párosban gondolkodunk akkor Modric is játszhatna mögöttük.
jaaa, az mintha rémlene. Hát igen, nem hagyott maradandót a pincér, meg már régen is volt.Realista24 írta:
És ezzel egyidőben elkezdte CR-t tanítani, hogy hogyan kell gólt lőni
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azt hiszem ez sikerült is nekiRealista24 írta:És ezzel egyidőben elkezdte CR-t tanítani, hogy hogyan kell gólt lőniSierra írta:
lol. Pedig aztán ez Modric specialitása.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És ezzel egyidőben elkezdte CR-t tanítani, hogy hogyan kell gólt lőniSierra írta:lol. Pedig aztán ez Modric specialitása.RealMadridFanatic írta: Annak idejen kvazi megtiltotta Modricnak a kullovel valo passzolast, vagy valamit okoskodott neki edzesen rola.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lol. Pedig aztán ez Modric specialitása.RealMadridFanatic írta: Annak idejen kvazi megtiltotta Modricnak a kullovel valo passzolast, vagy valamit okoskodott neki edzesen rola.
- RealMadridFanatic
Annak idejen kvazi megtiltotta Modricnak a kullovel valo passzolast, vagy valamit okoskodott neki edzesen rola.Sierra írta:Ezt már tegnap is olvastam, de nem vágom a sztorit. Valaki leírná?zsuninnyo írta: Benitez gondolom kikopte a Sangriat (megint) amikor meglatta.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ezt már tegnap is olvastam, de nem vágom a sztorit. Valaki leírná?zsuninnyo írta: Benitez gondolom kikopte a Sangriat (megint) amikor meglatta.
Benitez gondolom kikopte a Sangriat (megint) amikor meglatta.Realista24 írta: Továbbra sem értem az a labda hogy csavarodott úgy, a fizikát meghazudtolva.
Modricon kívül talán csak ziro képes ilyenre, meg lordgabi nullszögből.
- Pad'em
Nem csak te nem értedRealista24 írta: Továbbra sem értem az a labda hogy csavarodott úgy, a fizikát meghazudtolva.
Peter Schmeichel: "That Modrić pass should be physically impossible. First of all, he gets pace on it, then distance, then height, how can you do that?!"
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra sem értem az a labda hogy csavarodott úgy, a fizikát meghazudtolva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema