Jó, de te mindig fosol. Ez a normális. Meglesz a bajnokság.petiamadridista írta:
Nincs még vége a szezonnak.
Akár a ligát is behúzhatják. Fosok tőlük.
Real Madrid vs. Barcelona
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
füst írta: Ez a 10/10?
Ilyet téli erősítésekkel szerintem nem volt ez akkora bravúr.
A lécet úgy néz ki megugorja, a bajnokság végére egyenesbe kormányozza a csapatot, de ez szerintem egyáltalán nem elvárás feletti, pontosan ezt várták el tőle. Ha ez se lett volna meg akkor totális kudarc lett volna Xavi, mert hát a bajnokságon túlmenően azért nem valami acélos ellenfél ejtette ki őket tegnap a spotifyben.
Erre a teljesítményre én csak azt mondanám hogy OK, megérdemli hogy a következő szezonnak neki fusson a csapatával, de nagyon nem 10/10.
Nincs még vége a szezonnak.
Akár a ligát is behúzhatják. Fosok tőlük.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez a 10/10?
A lécet úgy néz ki megugorja, a bajnokság végére egyenesbe kormányozza a csapatot, de ez szerintem egyáltalán nem elvárás feletti, pontosan ezt várták el tőle. Ha ez se lett volna meg akkor totális kudarc lett volna Xavi, mert hát a bajnokságon túlmenően azért nem valami acélos ellenfél ejtette ki őket tegnap a spotifyben.
Erre a teljesítményre én csak azt mondanám hogy OK, megérdemli hogy a következő szezonnak neki fusson a csapatával, de nagyon nem 10/10.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezeket én sem tudom értelmezni, de ezektől függetlenül jó munkát végzett eddig.Süti írta: A játék egy dolog, de a komplexusos bohóc nyilatkozatok olyanok, amitől nekem például instant szégyenem lenne, ha ez nálunk menne.
@ferni: igen a keretre gondoltam, ordítanak a hiányosságok.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Süti
A játék egy dolog, de a komplexusos bohóc nyilatkozatok olyanok, amitől nekem például instant szégyenem lenne, ha ez nálunk menne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Lehet utálni Xavit, én se tartom sokra, erősen túl volt szopva játékosként is, de nagyon rendbe tette ideiglenesen a Barcát, bőven az elvárható szint felett teljesítenek.
Idén ez volt a 3. Vereségük, a másik kettő is hosszabbítás volt a Bilbao meg ellenünk.
Xavi amit eddig mutat 10/10.
Viszont hogy ez a keret hosszú távon mire lesz képes az jó kérdés, sztem nem sokra és ez a kezdeti lendület el fog fogyni, ez a Barca keret nem jó.
Idén ez volt a 3. Vereségük, a másik kettő is hosszabbítás volt a Bilbao meg ellenünk.
Xavi amit eddig mutat 10/10.
Viszont hogy ez a keret hosszú távon mire lesz képes az jó kérdés, sztem nem sokra és ez a kezdeti lendület el fog fogyni, ez a Barca keret nem jó.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem tudom láttál-e őszi barca meccset, a totális kilátástalanság és nihill jellemezte a csapatot és a klubot.realbeckham írta:
Lehet sok klubnal repkedtek volna már a fehér zsepkendok.
csak bekormányozta a dobogóra a csapatot, voltak szép szériák, nem mellékesen élvezetes meccseink is.
a tegnapi egy szégyen, pont illik az európai sormintánkba, amit ott műveltünk az elmúlt években, és nincs mentség erre.
de az is vitathatatlan, hogy van előrelépés, több játékos egyéni teljesítménye is feljavult, már-már csapatként is funkcionálunk.
hogy ez mennyire Xavi érdeme, vagy a csapaté, az lehet vita tárgya.
A BL-ből meg Koeman ejtette ki a barcát, Xavi ott nem sokat tudott csinálni, talán pár nappal a Benfica elleni meccs előtt vette át a csapatot, mit tudott volna csinálni?
Nyilván nem kell elájulni tőle, de másik oldalról meg nem annyira rossz eddig. Nekünk most erre volt szükségünk, láthatóan rendbe lett rakva a csapat.
Ha jövőre is még csak ennek tudunk örülni, az baj, és jogos lesz a kritika, most még nem gondolom annak. Mondom ezt úgy, hogy ezer helyen tudnék belekötni a csapatba, és Xavi döntéseibe is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Xavinak sikerült mindenből kipottyanni rekord idő alatt, amiben elindult. Ráadásul folyamatosan megfejeli a teljesítményt ezekkel az aranykopesekkel, meg nyilatkozatokkal, amin évekig lehet röhögni. A szar volt a fű, played well, hová tűnt 70 ezer culé??!! egy héten belül kicsit erős lett most.
Az, hogy az ember fél év alatt egy mem lett, nem tudom jó út e a klubnak.
Furcsa ezt latni. Mintha egy kényelmes csonakbol néznem vegig a titanic süllyedését. Nem mondom, hogy nem jó érzés, de teljesen szürreális, mi van odaát hónapok óta. Oké, hogy ő xavi, a legendás középpályás, modric who? Illetve nem tehet rola, ami a fejében történik. A komplexus, a tevkepzetek, de azert nem 1 hete vette át a csapatot....
Az, hogy az ember fél év alatt egy mem lett, nem tudom jó út e a klubnak.
Furcsa ezt latni. Mintha egy kényelmes csonakbol néznem vegig a titanic süllyedését. Nem mondom, hogy nem jó érzés, de teljesen szürreális, mi van odaát hónapok óta. Oké, hogy ő xavi, a legendás középpályás, modric who? Illetve nem tehet rola, ami a fejében történik. A komplexus, a tevkepzetek, de azert nem 1 hete vette át a csapatot....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt fogjak mondani, hogy az o renomejukhoz nem illik az EL, ezert inkabb a jovore koncentralnak
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg Lorenzo Serra Ferrer.Realista24 írta: Volt már olyan Barca edző aki egy szezonban két európai kupasorozatbol is kiesett?
2000-01-ben. BL-ben 3-ak lettek a csoportban, aztán az UEFA kupa elődöntőben mentek haza a Pool ellen.
Peppel, Xavival, Rivaldoval, Enriquével.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez nagyon aljas.Realista24 írta: Volt már olyan Barca edző aki egy szezonban két európai kupasorozatbol is kiesett?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt már olyan Barca edző aki egy szezonban két európai kupasorozatbol is kiesett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Az az igazság, hogy túl nagy lett a pofájuk. A 0-4 után elhitték, hogy megint ők szarják a spanyolviaszt. Egy rossz meccs mindenkiben benne van - lásd a 0-4 -, de így teljesen megérdemlik, hogy mindenki rajtuk röhög megint. Piqué is... VISSZATÉRTÜNK. Ahelyett, hogy szépen kivárna, mert valóban épül ott is valami, már azonnal ugatni kell a neten. Remélem laporta ma is lement fotózkodni a gyepre a sok fehér mezessel.
ui: Most láttam twitteren, hogy Militao is már kommentelget barcás képek alá. Nem kéne elkezdeni ezt az óvodás stílust.
ui: Most láttam twitteren, hogy Militao is már kommentelget barcás képek alá. Nem kéne elkezdeni ezt az óvodás stílust.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Várom piké Twitter posztját..
"Visszatértünk!"
Igen a földre, méghozzá óriási földbe csapodassal
"Visszatértünk!"
Igen a földre, méghozzá óriási földbe csapodassal
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egy nagyon jó írás a témára reagálva, legalábbis számomra hatalmas +1. Kb 10-15p, angol.
https://www.managingmadrid.com/2022/4/1 ... f-identity
https://www.managingmadrid.com/2022/4/1 ... f-identity
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Arra meg nem gondoltatok, hogy ő csak azt mondja amit a szurkolóik hallani akarnak?
Álljon ki és mondja, hogy az elmúlt éveket elcseszték, most nem fognak semmit nyerni? Úgy tudja a szurkolómat motiválni és a csapat mellett tarani, hogy egyrészt a pozitívumkról beszél, megnyugvással őket, hogy jó úton vannak és a klub filozófiájának köti össze.
Amikor Párizsban kikaptunk nálunk is ez ment:
Mi vagyunk a Real Madrid, a nagy meccsekért élünk, soha nem lehet minket leirni, mert a klub vérében van a győzelem. Ugyanúgy a mantra ismetelgetése.
Egy rakás stressztől megkímélnétek magatokat, ha az ilyeneket nem vennétek fel.
Álljon ki és mondja, hogy az elmúlt éveket elcseszték, most nem fognak semmit nyerni? Úgy tudja a szurkolómat motiválni és a csapat mellett tarani, hogy egyrészt a pozitívumkról beszél, megnyugvással őket, hogy jó úton vannak és a klub filozófiájának köti össze.
Amikor Párizsban kikaptunk nálunk is ez ment:
Mi vagyunk a Real Madrid, a nagy meccsekért élünk, soha nem lehet minket leirni, mert a klub vérében van a győzelem. Ugyanúgy a mantra ismetelgetése.
Egy rakás stressztől megkímélnétek magatokat, ha az ilyeneket nem vennétek fel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Ez szó szerint már beteges.Realista24 írta: Xavi: “Real Madrid didn’t play well and qualified? We at Barcelona, look after the history of the team. When Cruyff came in he laid down certain basics, like playing well. I don’t know about Real Madrid but for us, we always have to play well.”
Vicc a bandájával együtt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Pad'em
Egyemaszívét. Aztán ő lenne az első aki a nem létező tökeit odaadná egy kiszenvedett, kikapart, verejtékezve összeharácsolt BL elődöntőért, de már lehet egy BL csoportkőr továbbjutásért is, hogy a jelenlegi szintjükön maradjak. Képmutató kisköcsög.Realista24 írta: Xavi: “Real Madrid didn’t play well and qualified? We at Barcelona, look after the history of the team. When Cruyff came in he laid down certain basics, like playing well. I don’t know about Real Madrid but for us, we always have to play well.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Látszik a fején amúgy minden meccsen hogy olyan kisebbségi komplexusos az ember. Majd kipukkad az a lufi aztán meglatjuk mire megy. Nálunk is volt olyan fél év juande ramossal, amikor sorozatba 12-14 meccset nyertünk aztán elmúlt a hatása és oda lett a varázs.Realista24 írta: Xavi: “Real Madrid didn’t play well and qualified? We at Barcelona, look after the history of the team. When Cruyff came in he laid down certain basics, like playing well. I don’t know about Real Madrid but for us, we always have to play well.”
Most szalad a szekér nekik, de fél csapata nyugger már a másik meg tulfujt fiatal. Egy Camavinga pl nálunk megenné reggelire ezt a pedri gyereket ha állandóan játszana, csak hát jelenleg a keretben van még jobb mint camavinga. ( a probléma hogy nem jó arányba vannak játszatva a CKM együtt már lassú).
Plusz náluk nem a győztes mentálist tanítják hanem a hiszti mentalitást, meg hogy ők felsőbb renduek. Hányingerem van ahogy letamadjak 4-5 én a játékvezetőt bármilyen ellenük hozott ítélet után.
165 centi es sima labSüti írta: Gondold el, a rivális bejut a BL elődöntöbe MEGINT, te a Mickey Egér Kupában bohóckodsz, ott is taknyon nyálon csúszkálsz tovább, és nyilatkozol egy ilyet. Milyen szintű komplexus kell hozzá?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K