Bajnokok Ligája
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
De Bruyne’s injury doesn’t seem like a simple one. There’s a big chance he might not play vs Real Madrid in the #UCL semis. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Szerintem a realitas a kieses, de a fiuk mar sokszor rankcafoltak az evek soran. De ezeknek olyan mely keretuk van, hogy az nem igaz, es ketlem, hogy pep adna egy meccset nekunk Tuchel-modra. De remeljuk most is tulgondolja a nagy reformer.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem sima 50-50. Nemhinném,hogy a city nagyobb nyomást tudna ránk gyakorolni mint a chelsea tette a visszavágón. Ugyanaz lesz a helyzet,fizikálisan és sebességben jobbak nálunk van kak van csapategység meg bernabeu. Ha nembasszuk el az odavágót szerintem hazai pályán döntőbe jutunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én is a Ticonak örültem volna jobban, szurkoltam is nekik egy kicsit, de sajnálni nem tudom őket. Esetleg, ha nem 160 perc után kezdenek el focizni akkor több esélyük lett volna. Söt, megkockáztatom, hogy ha tegnap az elejétől fogva megpróbálnak focizni simán továbbmennek.p.csabi1 írta: Jó nagy cigánykodás volt tegnap este.
Azért sajnáltam az Atleticot ha van egy kis szerencséjük simán kiegyenlíthettek volna,onnan meg szerintem valahogy bedaráltál volna a Cityt.
Azért van egy két vadbarom köztük,az angoloknál meg egy kér balerina,akik nagyon irritálóak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem kellene tartani a citytol - meg igy tele b-kategorias arccal se - gvardiola jateka van rajukhuzva, debruyne jo, a tobbiek nem jobbak egyenileg a mieinknel.
Lehet parhuzamot vonni a rodri-kazmer verolegeny, gundogan-modric stb helyeken, amig naluk debruyne kiemelkedo, nekunk van egy benzema.
De ugy olyan elbaszott modon es felfogassal nem lehet felmenni, mint a barca, vagy a cselszi ellen.
70-30ra adom, city eselyesebb.
Lehet parhuzamot vonni a rodri-kazmer verolegeny, gundogan-modric stb helyeken, amig naluk debruyne kiemelkedo, nekunk van egy benzema.
De ugy olyan elbaszott modon es felfogassal nem lehet felmenni, mint a barca, vagy a cselszi ellen.
70-30ra adom, city eselyesebb.
thereisonly1ronaldo
Jó nagy cigánykodás volt tegnap este.
Azért sajnáltam az Atleticot ha van egy kis szerencséjük simán kiegyenlíthettek volna,onnan meg szerintem valahogy bedaráltál volna a Cityt.
Azért van egy két vadbarom köztük,az angoloknál meg egy kér balerina,akik nagyon irritálóak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Persze nem is értem,hogy lehet ezt mashogy ertelmezni. Tiszteletlen lenne ha ő adna tanácsot a rekordgyőztesnek.Ennyire gondolt a költő.___Samy___ írta: Most ezt csak en erzem ugy, hogy ezt nem a fajdalom miatt, hanem a tisztelet miatt mondta?
Rekordgyoztes csapatnak nem szeretne tanacsot adni, mert felesleges. Legalabbis nekem igy jott le.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nekem is így jött le.___Samy___ írta: Most ezt csak en erzem ugy, hogy ezt nem a fajdalom miatt, hanem a tisztelet miatt mondta?
Rekordgyoztes csapatnak nem szeretne tanacsot adni, mert felesleges. Legalabbis nekem igy jott le.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ___Samy___
Most ezt csak en erzem ugy, hogy ezt nem a fajdalom miatt, hanem a tisztelet miatt mondta?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
legalább nem közhelyeket mond. Én az ilyen megnyilvánulásokkal nem tudok azonosulni. Gyerekesnek tartom (ahogy a rivalizálás azon szintjét, hogy konkrét gyülöletet érzünk más csapat iránt LOL).
Viszont valahol tudok azonosulni azzal a fájdalommal amit simeone érez.
Anno wenger nyilatkozta azt, hogy a barca elleni bl döntő azóta is fáj neki és egész életében fájni is fog. Bármikor amikor belegondolok ebbe a hideg kiráz. Mekkora kibaszott trauma...
ugyan ekkora szerintem Simeonéknak is amikor Ramosék megkefélték őket.
Viszont valahol tudok azonosulni azzal a fájdalommal amit simeone érez.
Anno wenger nyilatkozta azt, hogy a barca elleni bl döntő azóta is fáj neki és egész életében fájni is fog. Bármikor amikor belegondolok ebbe a hideg kiráz. Mekkora kibaszott trauma...
ugyan ekkora szerintem Simeonéknak is amikor Ramosék megkefélték őket.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem ostoba o, csak egy vadallatRealista24 írta: Diego Simeone: "Advice to Real Madrid for the City game? Me? Giving advice to Real Madrid in the Champions League? That would be disrespectful."
Tegnap megint jott a frusztráció, hogy barmit barhogy csinalnak, egyszeruen nem jutnak el a vegeig
Nem ertem amugy suarez miert nem kezdett, serult volt?
Hatalmas luxus padra rakni. Vagy elfogyott?
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Így-így. Én idénre bevállalom megintRealista24 írta: Helyesbítek, sokan úgy adták el a lelküket, Decimánál, aztán utána, hogy a következő 3-4-5 évbe nem baj, ha nem nyerünk semmit, stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2022. április 14., csütörtök 8:50-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
Így is lehet. Erős a kontraszt simaláb nyilatkozatához képest…Realista24 írta: Diego Simeone: "Advice to Real Madrid for the City game? Me? Giving advice to Real Madrid in the Champions League? That would be disrespectful."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Diego Simeone: "Advice to Real Madrid for the City game? Me? Giving advice to Real Madrid in the Champions League? That would be disrespectful."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Helyesbítek, sokan úgy adták el a lelküket, Decimánál, aztán utána, hogy a következő 3-4-5 évbe nem baj, ha nem nyerünk semmit, stb.Tjacks írta:Felejtsd el báttya, itt már mindenki eladott mindent.füst írta: Akinek még maradt lelke az kössön már egy szerződést az ördöggel, hogyha zsebretesszük a cicit, akkor hagy kapjuk már meg a döntőbe a Villarrealt. Sok lesz már a futóbolond csapatokból.
City nyilván esélyesebb, jobb bekk poszton nagyon nagy a baj nálunk, Lucas kényszerből játszik ott, Carvajal szegénykém már minimális pressing alatt is durva hibákat vét. E miatt mondom azt hogy Asensio nehogy kezdőbe kerüljön mert akkor kb ott a vége. Rodrygo vagy Valverde kell hogy ott legyen.
Nemtom most lesz-e eltiltott nálunk vagy törődnek de én úgy sejtem Carlo papa már nem variál annyit a kezdőn, CKM ugyanúgy ott lesz +Valverde.
Jah és még mindig talpon a bl-ben, pedig én a PSG-vel már jól laktam.
Szóval itt az ideje újra az urnához fáradni Asszem nekem még mindig más lelkével kell üzérkednem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Felejtsd el báttya, itt már mindenki eladott mindent.füst írta: Akinek még maradt lelke az kössön már egy szerződést az ördöggel, hogyha zsebretesszük a cicit, akkor hagy kapjuk már meg a döntőbe a Villarrealt. Sok lesz már a futóbolond csapatokból.
City nyilván esélyesebb, jobb bekk poszton nagyon nagy a baj nálunk, Lucas kényszerből játszik ott, Carvajal szegénykém már minimális pressing alatt is durva hibákat vét. E miatt mondom azt hogy Asensio nehogy kezdőbe kerüljön mert akkor kb ott a vége. Rodrygo vagy Valverde kell hogy ott legyen.
Nemtom most lesz-e eltiltott nálunk vagy törődnek de én úgy sejtem Carlo papa már nem variál annyit a kezdőn, CKM ugyanúgy ott lesz +Valverde.
Jah és még mindig talpon a bl-ben, pedig én a PSG-vel már jól laktam.
- flori
Real Madrid #UCL KO opponents since 2016/17:
Napoli
Bayern
Atleti
Juventus
PSG
Juventus
Bayern
Liverpool
Ajax
Manchester City
Atalanta
Liverpool
Chelsea
PSG
Chelsea
Manchester City
Nem semmi.
Napoli
Bayern
Atleti
Juventus
PSG
Juventus
Bayern
Liverpool
Ajax
Manchester City
Atalanta
Liverpool
Chelsea
PSG
Chelsea
Manchester City
Nem semmi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo
Amikor egy csapat játékosai 1,5 percenként sérülést szimulálnak, annak az a célja, hogy megtörjék az elenfél ritmusát és huzzák az időt. Ezt nyilván edzői kérésre teszik. 1 alkalom még csak- csak belefér, de ez egy kicsit sok volt. Pláne az 1miliárd eurós csapatnak kell ilyen nem elegáns eszközzel élnie. Ahhoz képest volt szánalmas. Az atletico meg a parasztság helyet focizna...Berti írta:Miért?Zolee003 írta: Ez a Guardiola szánalmasabb volt a végén mint a kieséseinél...
Mindenki vadbaromkodott, talán ő volt a legcivilizáltabb.
Okádék egy meccs lett a végére. Nem BL szint.
Ennek a Felipe gyereknek ez a harmadik sárgája volt...., de amugy lehetet volna azonnal pirós is. Emlékezünk miért kapot Modric pirósat.... Ez meg alatomosan gurulás közben.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Tettek érte mindketten.
A City is csalta a focit végig.
Ettől még persze ők az esélyesek az elődöntőben, de gyerekek...
A City is csalta a focit végig.
Ettől még persze ők az esélyesek az elődöntőben, de gyerekek...
- flori
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!