Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Zidane-t 2016 január 4ikén nevezték ki.20 forduló volt hátra amiből 17 győzelem 2 döntetlen és 1 vereség volt a mérleg idegenbeli clasico győzelemmel.A barca 91 pontnál állt mi meg 90nél záráskor. Jah meg nyert egy bl-t...Nálam ilyen a 10/10es indulás. Az utána következő szezonokkal meg már nyilván nem alázom tovább csávit.
Csávit kinevezték nyitott egy bl csoportkörből való kieséssel majd kiesett a szuperkupából ellenünk aztán a spanyol kupából most meg az el-ből. Felzárkózott a második helyre de 12pontos hátrányból egyelőre 12pontos hátrányt tudott összehozni.
Kicsit összekapta őket és úgy kezelik ezt a második helyre felzárkózást mintha valami 3ik típusú találkozás lenne amikor a világ legtermészetesebb dolga, komannal sem a 7ik helyen zártak volna...Juande ramossal vagy ki volt az is feljöttünk mint a talajvíz az elmúlt 20 év egyik leggyengébb keretével... A bl-ben is csak a benficát kellett volna meg verni nem kell úgy beállítani mintha onnan nem csávival estek volna ki. Kupa és szuperkupa szintén szopó el kieséssel meg valóban visszatértek ahogy piké írta a jól megszokott útra. Nyertek ellenünk egy tét nélküli clasico-t ahol nálunk hiányzott a világ legjobbja ezért a korszakos edzőnk vágóhídra küldte egy taktikai öngyilkossággal az amúgy is fáradt csapatunkat egy bl remontada után.
A ligában bárkivel versenyben lesznek a következő években is. Az el-ben meg tegnap bizonyították,hogy mire jó ha megint egy egypólusú alkalmazkodni képtelen edző ül a padon... but we had posesszión...
Azért ilyenkor mindig örülök, hogy a Real Madrid játékstílusa a győzelem, nem pedig az ilyen hosszútávon tarthatatlan játékfilozófiák amikhez lehet ragaszkodni addig amíg már lassan a konferencia ligában találod magad és ott is megfektetnek a jól felkészül kis csapatok.
Nagyon rosszul kommunikálja ott a klub a dolgait,vetítenek most is haalandal meg lewandowskival azt közben telhtázas meccseket csak akkor tudnak összehozni ha a stadion 3/4-e idegenbeli szurkoló jövőre ha csávi nem hoz egy triplázós félszezont már januárban rá lesznek kényszerűlve,hogy eltávolítsák mert ilyen hype-ot adtak neki a semmire.Aztán jöhet messi edzőnek vagy nemtudom kiben van még elég barsza dns egy történelmi bl-el kieséshez GG
Csávit kinevezték nyitott egy bl csoportkörből való kieséssel majd kiesett a szuperkupából ellenünk aztán a spanyol kupából most meg az el-ből. Felzárkózott a második helyre de 12pontos hátrányból egyelőre 12pontos hátrányt tudott összehozni.
Kicsit összekapta őket és úgy kezelik ezt a második helyre felzárkózást mintha valami 3ik típusú találkozás lenne amikor a világ legtermészetesebb dolga, komannal sem a 7ik helyen zártak volna...Juande ramossal vagy ki volt az is feljöttünk mint a talajvíz az elmúlt 20 év egyik leggyengébb keretével... A bl-ben is csak a benficát kellett volna meg verni nem kell úgy beállítani mintha onnan nem csávival estek volna ki. Kupa és szuperkupa szintén szopó el kieséssel meg valóban visszatértek ahogy piké írta a jól megszokott útra. Nyertek ellenünk egy tét nélküli clasico-t ahol nálunk hiányzott a világ legjobbja ezért a korszakos edzőnk vágóhídra küldte egy taktikai öngyilkossággal az amúgy is fáradt csapatunkat egy bl remontada után.
A ligában bárkivel versenyben lesznek a következő években is. Az el-ben meg tegnap bizonyították,hogy mire jó ha megint egy egypólusú alkalmazkodni képtelen edző ül a padon... but we had posesszión...
Azért ilyenkor mindig örülök, hogy a Real Madrid játékstílusa a győzelem, nem pedig az ilyen hosszútávon tarthatatlan játékfilozófiák amikhez lehet ragaszkodni addig amíg már lassan a konferencia ligában találod magad és ott is megfektetnek a jól felkészül kis csapatok.
Nagyon rosszul kommunikálja ott a klub a dolgait,vetítenek most is haalandal meg lewandowskival azt közben telhtázas meccseket csak akkor tudnak összehozni ha a stadion 3/4-e idegenbeli szurkoló jövőre ha csávi nem hoz egy triplázós félszezont már januárban rá lesznek kényszerűlve,hogy eltávolítsák mert ilyen hype-ot adtak neki a semmire.Aztán jöhet messi edzőnek vagy nemtudom kiben van még elég barsza dns egy történelmi bl-el kieséshez GG
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
10/10 az lett volna, ha behuzzuk az el-t es a cdr-t/supercupot egy ligaezust melle.
ha lesz egy szoros masodik helyunk, az egy eros 7/10, amit a kovi szezonban muszaj lesz tulszarnyalni.
ha lesz egy szoros masodik helyunk, az egy eros 7/10, amit a kovi szezonban muszaj lesz tulszarnyalni.
Honnan - Hova viszonylatot nézve attól még parádés az eddigi évük.
Persze, megnyerhették volna az ELt, de most igazából sokra nem mentek volna vele.
Kupából meg a Szuperkupából is épphogy kipottyantak, bajnokságban meg nyernek mindig valahogy.
Eredményeket tekintve meg ahol tartottak nagy a javulás, de ez szerintem is csak ideiglenes.
Persze, megnyerhették volna az ELt, de most igazából sokra nem mentek volna vele.
Kupából meg a Szuperkupából is épphogy kipottyantak, bajnokságban meg nyernek mindig valahogy.
Eredményeket tekintve meg ahol tartottak nagy a javulás, de ez szerintem is csak ideiglenes.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Persze. No offense. Amit én láttam az volt, hogy talan 3-4 meccsen is az utolso 3 percben sikerult pontot menteni, aminek köszönhetően lehet egyáltalán szériáról beszélni. Engedd meg, hogy madrid szurkerként és a karorom miatt ebbe tobbett lassak bele, de részemről hatalmas adag makkfaktor és üres szavak, de abbol rohadt sok.. kiseri xavier pályafutását a kezdetektől foga. Szamomra es az europai top csapatok szamara tökéletes, hogy tovabb erolteti a tikkentakkent, mint levédetett stilust, annyi kulonbseggel, hogy jobbrol valamelyik néger 20x iveli be középre, aztan talan egy dejong befejeli Ami katarban akkora szám, hogy jutub videot keszitettek rola, ez meg mutogatja hogyan kell, vagy egy Granadanak szopo, de lathatoan az europai kupakban egy középcsapat rohogve lejatsza. Ertem, hogy ez jelenleg nektek fejlődés ahhoz, amit koman, valverde, setien mutatott. Kerdes, valoban az e, vagy még mukodik a nosztalgiavonat.csababarca írta:nem tudom láttál-erealbeckham írta:
Lehet sok klubnal repkedtek volna már a fehér zsepkendok.
Jövőre kiderül. Nem neked, de ha egy melot majd ertekelni kell, meg ha nem is teljes szezon volt, illetve tegyük fel marad igy, ahogy jelenleg, tehat ezust. Akkor ez a 10/10tol azert eleg messze van.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó, de te mindig fosol. Ez a normális. Meglesz a bajnokság.petiamadridista írta:
Nincs még vége a szezonnak.
Akár a ligát is behúzhatják. Fosok tőlük.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
füst írta: Ez a 10/10?
Ilyet téli erősítésekkel szerintem nem volt ez akkora bravúr.
A lécet úgy néz ki megugorja, a bajnokság végére egyenesbe kormányozza a csapatot, de ez szerintem egyáltalán nem elvárás feletti, pontosan ezt várták el tőle. Ha ez se lett volna meg akkor totális kudarc lett volna Xavi, mert hát a bajnokságon túlmenően azért nem valami acélos ellenfél ejtette ki őket tegnap a spotifyben.
Erre a teljesítményre én csak azt mondanám hogy OK, megérdemli hogy a következő szezonnak neki fusson a csapatával, de nagyon nem 10/10.
Nincs még vége a szezonnak.
Akár a ligát is behúzhatják. Fosok tőlük.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez a 10/10?
A lécet úgy néz ki megugorja, a bajnokság végére egyenesbe kormányozza a csapatot, de ez szerintem egyáltalán nem elvárás feletti, pontosan ezt várták el tőle. Ha ez se lett volna meg akkor totális kudarc lett volna Xavi, mert hát a bajnokságon túlmenően azért nem valami acélos ellenfél ejtette ki őket tegnap a spotifyben.
Erre a teljesítményre én csak azt mondanám hogy OK, megérdemli hogy a következő szezonnak neki fusson a csapatával, de nagyon nem 10/10.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezeket én sem tudom értelmezni, de ezektől függetlenül jó munkát végzett eddig.Süti írta: A játék egy dolog, de a komplexusos bohóc nyilatkozatok olyanok, amitől nekem például instant szégyenem lenne, ha ez nálunk menne.
@ferni: igen a keretre gondoltam, ordítanak a hiányosságok.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Süti
A játék egy dolog, de a komplexusos bohóc nyilatkozatok olyanok, amitől nekem például instant szégyenem lenne, ha ez nálunk menne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Lehet utálni Xavit, én se tartom sokra, erősen túl volt szopva játékosként is, de nagyon rendbe tette ideiglenesen a Barcát, bőven az elvárható szint felett teljesítenek.
Idén ez volt a 3. Vereségük, a másik kettő is hosszabbítás volt a Bilbao meg ellenünk.
Xavi amit eddig mutat 10/10.
Viszont hogy ez a keret hosszú távon mire lesz képes az jó kérdés, sztem nem sokra és ez a kezdeti lendület el fog fogyni, ez a Barca keret nem jó.
Idén ez volt a 3. Vereségük, a másik kettő is hosszabbítás volt a Bilbao meg ellenünk.
Xavi amit eddig mutat 10/10.
Viszont hogy ez a keret hosszú távon mire lesz képes az jó kérdés, sztem nem sokra és ez a kezdeti lendület el fog fogyni, ez a Barca keret nem jó.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem tudom láttál-e őszi barca meccset, a totális kilátástalanság és nihill jellemezte a csapatot és a klubot.realbeckham írta:
csak bekormányozta a dobogóra a csapatot, voltak szép szériák, nem mellékesen élvezetes meccseink is.
a tegnapi egy szégyen, pont illik az európai sormintánkba, amit ott műveltünk az elmúlt években, és nincs mentség erre.
de az is vitathatatlan, hogy van előrelépés, több játékos egyéni teljesítménye is feljavult, már-már csapatként is funkcionálunk.
hogy ez mennyire Xavi érdeme, vagy a csapaté, az lehet vita tárgya.
A BL-ből meg Koeman ejtette ki a barcát, Xavi ott nem sokat tudott csinálni, talán pár nappal a Benfica elleni meccs előtt vette át a csapatot, mit tudott volna csinálni?
Nyilván nem kell elájulni tőle, de másik oldalról meg nem annyira rossz eddig. Nekünk most erre volt szükségünk, láthatóan rendbe lett rakva a csapat.
Ha jövőre is még csak ennek tudunk örülni, az baj, és jogos lesz a kritika, most még nem gondolom annak. Mondom ezt úgy, hogy ezer helyen tudnék belekötni a csapatba, és Xavi döntéseibe is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Xavinak sikerült mindenből kipottyanni rekord idő alatt, amiben elindult. Ráadásul folyamatosan megfejeli a teljesítményt ezekkel az aranykopesekkel, meg nyilatkozatokkal, amin évekig lehet röhögni. A szar volt a fű, played well, hová tűnt 70 ezer culé??!! egy héten belül kicsit erős lett most.
Az, hogy az ember fél év alatt egy mem lett, nem tudom jó út e a klubnak.
Furcsa ezt latni. Mintha egy kényelmes csonakbol néznem vegig a titanic süllyedését. Nem mondom, hogy nem jó érzés, de teljesen szürreális, mi van odaát hónapok óta. Oké, hogy ő xavi, a legendás középpályás, modric who? Illetve nem tehet rola, ami a fejében történik. A komplexus, a tevkepzetek, de azert nem 1 hete vette át a csapatot....
Az, hogy az ember fél év alatt egy mem lett, nem tudom jó út e a klubnak.
Furcsa ezt latni. Mintha egy kényelmes csonakbol néznem vegig a titanic süllyedését. Nem mondom, hogy nem jó érzés, de teljesen szürreális, mi van odaát hónapok óta. Oké, hogy ő xavi, a legendás középpályás, modric who? Illetve nem tehet rola, ami a fejében történik. A komplexus, a tevkepzetek, de azert nem 1 hete vette át a csapatot....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt fogjak mondani, hogy az o renomejukhoz nem illik az EL, ezert inkabb a jovore koncentralnak
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg Lorenzo Serra Ferrer.Realista24 írta: Volt már olyan Barca edző aki egy szezonban két európai kupasorozatbol is kiesett?
2000-01-ben. BL-ben 3-ak lettek a csoportban, aztán az UEFA kupa elődöntőben mentek haza a Pool ellen.
Peppel, Xavival, Rivaldoval, Enriquével.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez nagyon aljas.Realista24 írta: Volt már olyan Barca edző aki egy szezonban két európai kupasorozatbol is kiesett?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt már olyan Barca edző aki egy szezonban két európai kupasorozatbol is kiesett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Az az igazság, hogy túl nagy lett a pofájuk. A 0-4 után elhitték, hogy megint ők szarják a spanyolviaszt. Egy rossz meccs mindenkiben benne van - lásd a 0-4 -, de így teljesen megérdemlik, hogy mindenki rajtuk röhög megint. Piqué is... VISSZATÉRTÜNK. Ahelyett, hogy szépen kivárna, mert valóban épül ott is valami, már azonnal ugatni kell a neten. Remélem laporta ma is lement fotózkodni a gyepre a sok fehér mezessel.
ui: Most láttam twitteren, hogy Militao is már kommentelget barcás képek alá. Nem kéne elkezdeni ezt az óvodás stílust.
ui: Most láttam twitteren, hogy Militao is már kommentelget barcás képek alá. Nem kéne elkezdeni ezt az óvodás stílust.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Várom piké Twitter posztját..
"Visszatértünk!"
Igen a földre, méghozzá óriási földbe csapodassal
"Visszatértünk!"
Igen a földre, méghozzá óriási földbe csapodassal
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egy nagyon jó írás a témára reagálva, legalábbis számomra hatalmas +1. Kb 10-15p, angol.
https://www.managingmadrid.com/2022/4/1 ... f-identity
https://www.managingmadrid.com/2022/4/1 ... f-identity
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Arra meg nem gondoltatok, hogy ő csak azt mondja amit a szurkolóik hallani akarnak?
Álljon ki és mondja, hogy az elmúlt éveket elcseszték, most nem fognak semmit nyerni? Úgy tudja a szurkolómat motiválni és a csapat mellett tarani, hogy egyrészt a pozitívumkról beszél, megnyugvással őket, hogy jó úton vannak és a klub filozófiájának köti össze.
Amikor Párizsban kikaptunk nálunk is ez ment:
Mi vagyunk a Real Madrid, a nagy meccsekért élünk, soha nem lehet minket leirni, mert a klub vérében van a győzelem. Ugyanúgy a mantra ismetelgetése.
Egy rakás stressztől megkímélnétek magatokat, ha az ilyeneket nem vennétek fel.
Álljon ki és mondja, hogy az elmúlt éveket elcseszték, most nem fognak semmit nyerni? Úgy tudja a szurkolómat motiválni és a csapat mellett tarani, hogy egyrészt a pozitívumkról beszél, megnyugvással őket, hogy jó úton vannak és a klub filozófiájának köti össze.
Amikor Párizsban kikaptunk nálunk is ez ment:
Mi vagyunk a Real Madrid, a nagy meccsekért élünk, soha nem lehet minket leirni, mert a klub vérében van a győzelem. Ugyanúgy a mantra ismetelgetése.
Egy rakás stressztől megkímélnétek magatokat, ha az ilyeneket nem vennétek fel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.