Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Tóbiás a nagyokkal edz. Keretbe viszont nem kerülhet holnapra mivel nincs szabad EUs hely.
Marca most azt írja, hogy vagy Fede játszik Case helyén és akkor Rodrygo a jobbon, vagy Camavinga Case helyén és akkor Fede a jobbszélen.
Marca most azt írja, hogy vagy Fede játszik Case helyén és akkor Rodrygo a jobbon, vagy Camavinga Case helyén és akkor Fede a jobbszélen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Holnapra a kezdőm: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Nacho - Valverde, Camavinga, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinícius.
Valószínűleg Kroos fog kezdeni, bár ráférne a pihenés. Ezért is variálnék a kp-n.
Eldőlhet szerintem a bajnokság, ha nyerünk. A Barcát remélem eléri a hullámvölgy most már. Ez eléggé nagy pofon volt nekik az EL-ben.
Valószínűleg Kroos fog kezdeni, bár ráférne a pihenés. Ezért is variálnék a kp-n.
Eldőlhet szerintem a bajnokság, ha nyerünk. A Barcát remélem eléri a hullámvölgy most már. Ez eléggé nagy pofon volt nekik az EL-ben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amennyi a maródi a védelemben, ha fell kell dobni egy:Babinho írta: Egyébként én értem Ancelottit ha most nem rotál. Modric, Kroos pihent a múlt héten, simán tudnak kezdeni a sevilla ellen. Modric helyett majd jön Camavinga. Benzema kérdéses, de hát láthatjuk hogy egy állat.
Ha ezt a meccset viszont hozzuk, gyakorlatilag bajnokok vagyunk, azt már nem lehet elbukni, és tudunk készülni a city ellen, onnan már belefér a rotálás a bajnokin közte...
Bízom Ancelottiban és Pintusban, eddig is tökéletesen csinálták a tavaszt. Akármennyire is rá van sütve, tavaszra megtanult cserélni Carlo. Jo lesz ez, nyerni kell!!!!!!
Fede-Eder-Alaba-Carva négyest, nem is marad sok más a középpályán mint egy Camás CMK..
Aminek btw nem örülnék, mert igen, a 2 öreg múlt héten nem játszott, de sok a km bennük már, Modric a hosszabbítást se csak sétálfatással töltötte..
Én espec jobban örülnék egy
Cama
Fede-Kroos kezdőnek, (aztán a német helyett a horvát valamikor, vagy Ceba ha belefér..) mert amikor a 2 fiatal játszik, egy másik dimenzió ami a középpályán sebességben van olyankor..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Egyébként én értem Ancelottit ha most nem rotál. Modric, Kroos pihent a múlt héten, simán tudnak kezdeni a sevilla ellen. Modric helyett majd jön Camavinga. Benzema kérdéses, de hát láthatjuk hogy egy állat.
Ha ezt a meccset viszont hozzuk, gyakorlatilag bajnokok vagyunk, azt már nem lehet elbukni, és tudunk készülni a city ellen, onnan már belefér a rotálás a bajnokin közte...
Bízom Ancelottiban és Pintusban, eddig is tökéletesen csinálták a tavaszt. Akármennyire is rá van sütve, tavaszra megtanult cserélni Carlo. Jo lesz ez, nyerni kell!!!!!!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nálam Modric és Benzema csak csereként jönnének a 60. Perc kornyekenPad'em írta: @marca predicted 11 v Sevilla:
Courtois, Carvajal, Alaba, Militao, Nacho, Valverde, Modric, Kroos, Rodrygo, Benzema, Vini
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pad'em
@marca predicted 11 v Sevilla:
Courtois, Carvajal, Alaba, Militao, Nacho, Valverde, Modric, Kroos, Rodrygo, Benzema, Vini
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben sajnos jött a hír, hogy Marci is sérült 1 hétig.Tjacks írta:Ugyanezt küldenem fel. Nem várok csodát a Sevilla elleni meccstől, nekünk az X is jó. Persze nem így kell kifutni,de nem szúrom szíven magam ha nem nyerünk.halamadrid írta:
Hétvégén nagyon tetszene ez a kezdő:
Körte
Lucas-Militao-Alaba-Marcelo
Cama-Kroos-Fede
Rodry-Benz-Vini
Mendy 2 hét nagyon para, mindkét oldalunk nagyon necces lesz így, ilyenkor jön az hogy alaba+militao próbál besegíteni aztán csúszik a védelem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ugyanezt küldenem fel. Nem várok csodát a Sevilla elleni meccstől, nekünk az X is jó. Persze nem így kell kifutni,de nem szúrom szíven magam ha nem nyerünk.halamadrid írta:
Körte
Cama-Kroos-Fede
Rodry-Benz-Vini
Mendy 2 hét nagyon para, mindkét oldalunk nagyon necces lesz így, ilyenkor jön az hogy alaba+militao próbál besegíteni aztán csúszik a védelem.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Már nem játszhat a szezonban…gutihaz14 írta: na akkor a nullperces miguelt meccsre felkeszutjuk vegre? vagy serult o is?
Jó hogy van ennyi balhátvédünk és mindegyik döglődik
Lesz akkor kis ideje gyakorolni, hogy meccsenkent haromszor ne guruljon el a talpa alatt a labda.Pad'em írta: Mendy 2 hétre off megint.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Csodálatos.
Amikor Cancelo kipontozódik és talán Walker vagy KDB is lesérül, akkor persze, hogy ez történik. Nagyon remélem, hogy valami csoda folytán felépül.
Miguel amúgy sérült és szerintem még 2 hét múlva is az lesz. Remélem így legalább a Dani-Militao-Alaba-Nacho sor össze tud majd állni.
Amikor Cancelo kipontozódik és talán Walker vagy KDB is lesérül, akkor persze, hogy ez történik. Nagyon remélem, hogy valami csoda folytán felépül.
Miguel amúgy sérült és szerintem még 2 hét múlva is az lesz. Remélem így legalább a Dani-Militao-Alaba-Nacho sor össze tud majd állni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
na akkor a nullperces miguelt meccsre felkeszutjuk vegre? vagy serult o is?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Mendy 2 hétre off megint.
Nacho kerüljön is veszélybe, hát ez nem állapot hogy ha a khv poszton egy sérülés van, jöhet az izzadás.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hakimit nem fogja elengedni a psg, igy is utalnak minket, hogy elvisszuk Mbappet “ingyen”. Nem fogjak meg odaadni pluszba ot is. Mas megoldast kell talalnunk, de Rudiger engem is meggyozott, jo lenne berantani, az a Militao-Rüdiger paros nagyon beton lenne, a levegoben verhetetlenek lennenk, raadasul megnyernenk magunknak Alabat bal oldalra, vagy a kozeppalyara. Barmennyire is szeret kozepen lenni, olyan dinamikaja es esze van, hogy feljebb annyit nyernenk vele, mintha prime Marcelo futkosna ott, de Casemiro helyen is elnezegetnem. Szerintem nem fogja elhozni Perez, nagyon felkavarna a posztokat, veszelybe kerulne Casemiro es Nacho.ANDS írta:És neki is vonzóvá vált a Real Madridp.csabi1 írta: Pont tegnap a meccs közben mondtam magamnak,hogy ha őt igazán akarja a klubb ezután a produkció után biztos hogy itt fog kikötni.
A csávó durván eladta magát szerintem.
Jó lenne hátra egy Rüdiger, Hakimi erősítés.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jovicstól lever a víz továbbra is olyan egydimenziós de inkább kezdjen ő, Benzemanal nincs miért rásérülést kockáztatni.
A másik dolog meg hogy ne bontsuk meg a formációt, barca ellen kiderült hogy nem túl okos dolog.
A másik dolog meg hogy ne bontsuk meg a formációt, barca ellen kiderült hogy nem túl okos dolog.
- halamadrid
Szép meg jó lenne ha menne Macifej és jönne helyette Rüdiger, de előbbi már annyira közel áll a klubhoz, hogy lehetetlennek látom a távozását.
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre azért összekapná magát (más kérdés, hogy a mostani játékrendszerünkbe amúgy sem illik), de annak ellenére, hogy mekkora kedvencem és a brazilok korai kiégéseire való tekintettel nagyon jó lenne túladni rajta 80+ millióért (ezalatt amúgy sem adnánk szerintem).
Ebből jöhetne az "ingyen" Rüdiger és Csumani is. Utóbbi egyébként nem tud véletlenül középhátvédet játszani?
Körte
Cama-Kroos-Fede
Rodry-Benz-Vini
Remélem senkinek sincs komoly baja a kezdők közül és max Mendy az aki kihagyhatja a meccset (róla tudok egyedül). Ha valakinek van infója, a lehetséges hiányzókról, az írja már le kérlek.
Szegény Modric apánkra ráfér a pihenés, csereként talán amúgy is többet tudna hozzátenni, amilyen fáradt lehet.
Danival kapcsolatban nem vagyok abban biztos, hogy a 120 perc után vagy majd az Osasuna ellen lenne-e jobb pihentetni. Szerintem nagy pofonba szaladhatunk bele, ha nem most tesszük.
Marcelo az utóbbi 2 meccsen nem volt akkora trágya védekezésben, mint szokott, de ha Mendy rendben van akkor azután a Cselzi elleni 70 perc után ő is beférne. Persze nagyon, de nagyon rizikós lehet, de a látottak alapján Mendy és Nacho távolléte miatt elképzelhető az ő játszatása is.
Vinivel és Benzzel kapcsolatban félek nagyon és remélem nem fogjuk szarrá játszatni őket. Asensiot vagy Bélát nem tudom meg meri-e kockáztatni az öreg, de nagyon jót tenne mindkettőnek a 100+ perc után egy kis pihi, főleg KAK-nak.
Csak a reményben és Pintus mesterben tudok bízni, hogy lehozzuk ezt bármilyen komolyabb kiesés nélkül és az Osasuna ellen nyugodtan tudunk majd pihentetni.
Mivel komolyan gondoljuk a BL-t, így kurva nagy fölényt jelenthet az a 9 pontos előny a City 1 pontjával szemben. Ők ráadásul FA kupa döntőt játszanak majd a Pool ellen a hétvégén, ha jól tudom, szóval 3 leszívós meccsük lesz így egymás után.
Fontos kérdés. Jovity mikor játszott legutóbb?
Az őszi, Soci elleni meccs után simán kinézett belőle egy hasznos csereszerep.
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre azért összekapná magát (más kérdés, hogy a mostani játékrendszerünkbe amúgy sem illik), de annak ellenére, hogy mekkora kedvencem és a brazilok korai kiégéseire való tekintettel nagyon jó lenne túladni rajta 80+ millióért (ezalatt amúgy sem adnánk szerintem).
Ebből jöhetne az "ingyen" Rüdiger és Csumani is. Utóbbi egyébként nem tud véletlenül középhátvédet játszani?
Körte
Cama-Kroos-Fede
Rodry-Benz-Vini
Remélem senkinek sincs komoly baja a kezdők közül és max Mendy az aki kihagyhatja a meccset (róla tudok egyedül). Ha valakinek van infója, a lehetséges hiányzókról, az írja már le kérlek.
Szegény Modric apánkra ráfér a pihenés, csereként talán amúgy is többet tudna hozzátenni, amilyen fáradt lehet.
Danival kapcsolatban nem vagyok abban biztos, hogy a 120 perc után vagy majd az Osasuna ellen lenne-e jobb pihentetni. Szerintem nagy pofonba szaladhatunk bele, ha nem most tesszük.
Marcelo az utóbbi 2 meccsen nem volt akkora trágya védekezésben, mint szokott, de ha Mendy rendben van akkor azután a Cselzi elleni 70 perc után ő is beférne. Persze nagyon, de nagyon rizikós lehet, de a látottak alapján Mendy és Nacho távolléte miatt elképzelhető az ő játszatása is.
Vinivel és Benzzel kapcsolatban félek nagyon és remélem nem fogjuk szarrá játszatni őket. Asensiot vagy Bélát nem tudom meg meri-e kockáztatni az öreg, de nagyon jót tenne mindkettőnek a 100+ perc után egy kis pihi, főleg KAK-nak.
Csak a reményben és Pintus mesterben tudok bízni, hogy lehozzuk ezt bármilyen komolyabb kiesés nélkül és az Osasuna ellen nyugodtan tudunk majd pihentetni.
Mivel komolyan gondoljuk a BL-t, így kurva nagy fölényt jelenthet az a 9 pontos előny a City 1 pontjával szemben. Ők ráadásul FA kupa döntőt játszanak majd a Pool ellen a hétvégén, ha jól tudom, szóval 3 leszívós meccsük lesz így egymás után.
Fontos kérdés. Jovity mikor játszott legutóbb?
Az őszi, Soci elleni meccs után simán kinézett belőle egy hasznos csereszerep.
- Sorrentino
Látom magam előtt, ahogy Simeone miután felrajzolgatta magának az 5-5-0-ást felállást még tegnap este és kitalálta hogyan homorítson egyet majd Suarez a 16oson belül, bekapcsolja a TV-t és azzal a lendülettel ba****a is bele a mappáját, amikor megtudja, hogy mi jövünk szembe a 4 között.Pad'em írta:
Camavinga is megint csak megmutatta, hogy ha Pep jön, akkor a City ellen kezdenie kéne neki is Fede mellett. Ott azért még keményebb letámadás lesz, nem fog beleférni Casemiro (mondjuk tegnap se fért bele, mégis csodával határos módon lehoztuk).
Cama Fede Modric Vini Benz Rodrygo. Ez a legjobb jelenleg szerintem, de azért este hajrá Simeone
- Pad'em
Gondolom már ki voltak ők is a végére, de nem hittem el tényleg ezt a felállást. Mindfuck, Tuchel tényleg nem is tudott mit reagálni rá, meg amúgy szarul is cserélt, Pulisic jó béna volt szerencsére. Plusz hatalmas boostot adott nekünk, hogy visszafordítottuk, nagyon kellett Modric zsenije, hogy a 3. gól után rögtön előhúzza a varázspálcát.
Camavinga is megint csak megmutatta, hogy ha Pep jön, akkor a City ellen kezdenie kéne neki is Fede mellett. Ott azért még keményebb letámadás lesz, nem fog beleférni Casemiro (mondjuk tegnap se fért bele, mégis csodával határos módon lehoztuk).
Cama Fede Modric Vini Benz Rodrygo. Ez a legjobb jelenleg szerintem, de azért este hajrá Simeone