OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Ha bárkit is érdekelne, a rázza meg az autót, mert az legutóbb valakinek segített megoldástól eljutottunk a csereautóig
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én néztem a Rextont mint a Sorento alternatíváját, de azért vannak furcsaságai a duplasárkánynak. Képen baromi jó, de a valóságban hiába a sok prémium anyag, valahogy olyan összetákolt feelingje van.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Regi szivodizel azert megint mas kategoria, mint a mai fos szar lófasz autok tele muanyaggal meg hungarocellel 13 millios alaparon.csababarca írta: Autóakksi azért nem üt meg, vagy ha igen azt már a motorháztető kinyitásánál megérzed:D
Én elvagyok a németekkel, vw passat volt 20 évig a családban, elment egymillió km felett, most 4 éve superben van, semmi baja nem volt még, de lekopogom. (Mondjuk az is 2012es, tehát 10 éves már)
Mi a dízelben hiszünk, mivel még egy sem hagyott cserben se apámat se engem:D
Ez még 5 évet elmegy így boldog leszek, nekem álom ez az autó, olyan tágas mint semmi más, persze nem extra, meg kit érdekel jellege van, de amire nekem kell azt tudja, elmegyek 1000km-t egy tankkal, teljesen jó.
A passat ugyanekkora tankkal tudott 1150-1200at is ha olyanja volt, de kilehelte a lelkét.
Nem tudom most mit vennék ha lenne 15-20 millióm pl autóra.
Esküszöm a sangyong korando rendesen tetszik:D
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Autóakksi azért nem üt meg, vagy ha igen azt már a motorháztető kinyitásánál megérzed:D
Én elvagyok a németekkel, vw passat volt 20 évig a családban, elment egymillió km felett, most 4 éve superben van, semmi baja nem volt még, de lekopogom. (Mondjuk az is 2012es, tehát 10 éves már)
Ez még 5 évet elmegy így boldog leszek, nekem álom ez az autó, olyan tágas mint semmi más, persze nem extra, meg kit érdekel jellege van, de amire nekem kell azt tudja, elmegyek 1000km-t egy tankkal, teljesen jó.
A passat ugyanekkora tankkal tudott 1150-1200at is ha olyanja volt, de kilehelte a lelkét.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Lehet amúgy általánosítani nemzetek szerint, de a 2018-as német VW Passat egy trágya volt, 4 gyári hiba is elõjött, a feleségem szintén 18as Clioja egy álom amivel egyetlen gond az volt amikor más meghúzta.
Tavaly lecseréltem az extra Passatot közepes felszereltségū Kia Sorentora, óriási a minõség érzésbeli ugrás, pedig árban egy kategória.
Tavaly lecseréltem az extra Passatot közepes felszereltségū Kia Sorentora, óriási a minõség érzésbeli ugrás, pedig árban egy kategória.
rólad akkor nem mondható el hogy szeretsz veszélyesen élniraul 4 ever írta:Füvet is munkavédelmiben + zajvédőben nyírok, és villanyhoz sose nyúlok szabad kézzel, akármekkora is a feszültség.. Az ördög nem alszik..Sierra írta:
jézus te se sokat autót láthattál.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Süti írta: Akku saru le-fel mindent gyógyít, olasz autóm van, úgyhogy én tudom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Füvet is munkavédelmiben + zajvédőben nyírok, és villanyhoz sose nyúlok szabad kézzel, akármekkora is a feszültség.. Az ördög nem alszik..Sierra írta:jézus te se sokat autót láthattál.raul 4 ever írta: Millio modul miatt én nem akartam volna neki javasolni, nem vesz gumikesztyűt, azt megcsapja az áram..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Süti
Akku saru le-fel mindent gyógyít, olasz autóm van, úgyhogy én tudom.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
jézus te se sokat autót láthattál.raul 4 ever írta: Millio modul miatt én nem akartam volna neki javasolni, nem vesz gumikesztyűt, azt megcsapja az áram..
mi csapja meg??? 12v dc?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, nem megyek ma mar sehova minek zargassam őket.
Sarut hagyom egyelőre, oldják meg az okosok.
Sarut hagyom egyelőre, oldják meg az okosok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Millio modul miatt én nem akartam volna neki javasolni, nem vesz gumikesztyűt, azt megcsapja az áram.. meg tele lehet utána kóddal..Nika91127 írta:
Akkusaru le, fel, indítsd, ha újra kiírja, az adblue rendszerrel lesz gond. A szivattyúcsere reális.
De végső esetben, ha menni kell még max esetleg ezt..
De milyen jó fej vagy Laci, hogy este már nem hívod ki őket.. Pedig ez a dolguk...
Drive safe...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Céges, nem az a gond, hanem hogy mennem kéne veleYazid írta: bizonytalan kényes az összes adblue fosadék.
nekem nincs penzem ilyen autora de akkor se vennék.
céges autód nem? akkor szarni rá
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ahogy valyi pityko mondta a camaro meg mustang teszten, most kell v8at venni, mert a magas benzinarak miatt olcsoert utanad dobjak
abbol meg nincs dizel
abbol meg nincs dizel
thereisonly1ronaldo
bizonytalan kényes az összes adblue fosadék.
Akkusaru le, fel, indítsd, ha újra kiírja, az adblue rendszerrel lesz gond. A szivattyúcsere reális.Realista24 írta:Bocs, kérdésedre válaszolva nem, 80% autópálya Fehérvár Budaörs vagy Fehérvár Bécs, maradék 20% sem fix város, de rövidebb szakaszok. De holnap odabaszarintok neki kicsit még assistance hivasa előtt.hehetheoriginal írta:
Koppig van töltve?
Tobb lehetoseg is van, vagy szerviz kell, hogy "betanitsak" hogy mi a max szint, vagy szivattyúcsere, mert beszart.
Legalabbis ezeket talaltam a neten rola, de dobd ki a picsaba, es vegyel rendes autot, szivobenzint.
Még nekem volt anno céges autonal hasonlo, le is vette az a geciszar automatika a motorerőt, konkretan balesetveszelyes lett az auto az autopalyan, kosz szepen vw.
Felrealltam, ujrainditasnal elmult, aztan csak meg kellett hajtani, hogy kitisztuljon. Gondolom csak kis tavolsagokat nyomattatok vele varosban hidegen, nem?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bocs, kérdésedre válaszolva nem, 80% autópálya Fehérvár Budaörs vagy Fehérvár Bécs, maradék 20% sem fix város, de rövidebb szakaszok. De holnap odabaszarintok neki kicsit még assistance hivasa előtt.hehetheoriginal írta:Koppig van töltve?Realista24 írta: Renault Megane.
Adblue feltöltve, ennek ellenére hibajelzes szunik.
Tapasztalt valaki már ilyet?
Tobb lehetoseg is van, vagy szerviz kell, hogy "betanitsak" hogy mi a max szint, vagy szivattyúcsere, mert beszart.
Legalabbis ezeket talaltam a neten rola, de dobd ki a picsaba, es vegyel rendes autot, szivobenzint.
Még nekem volt anno céges autonal hasonlo, le is vette az a geciszar automatika a motorerőt, konkretan balesetveszelyes lett az auto az autopalyan, kosz szepen vw.
Felrealltam, ujrainditasnal elmult, aztan csak meg kellett hajtani, hogy kitisztuljon. Gondolom csak kis tavolsagokat nyomattatok vele varosban hidegen, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Es ez nalad jobban csak par szaz felhasznalot nyomaszt.Kerlon írta:jesus, mennyi időt kúrok el ittlordgabi írta:
Igaz szó. 24. vagy.
1-8
https://i.imgur.com/Gt2hFPf.png
9-18
https://i.imgur.com/5KIg5j2.png
19-24
https://i.imgur.com/KppF228.png
Szívesen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van, de ma már nem szoptatok vele senkit, majd holnap felhívom.raul 4 ever írta:Ha van assistance a kocsin, hívd ki, elmegy vele 1-2 óra, meg a péntek estéd, de lehet csak 1 hibakódkiütés kell. Azt meg este 8kor más nem fog..Realista24 írta: Az lesz, csak a Húsvét pont bekavar es van 300km-em
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema