OFF
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: OFF
Őszintén szólva nekem nem a sasszem a lényeg ebben, hanem az esztétikai szempontok meg leginkább a kényelem.
Önbizalom szempontjából sem utolsó ha nem vagy szemüveges, én mondjuk nem állok rosszul ezzel, mert így is kurva jóképű vagyok.
Önbizalom szempontjából sem utolsó ha nem vagy szemüveges, én mondjuk nem állok rosszul ezzel, mert így is kurva jóképű vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Nem fogod megbanni, mintha kicsereltek volna, nemjohet egy szemuveg , kontaktlencse se ehhez a latashoz amit a lezeres mutet ota elek átSanti írta: Köszi, amúgy most néztem meg, nincs is benne már.
Előző jogsimban még bennevolt 01.01. kóddal, a mostanit 5 éve újítottam és ezen nincs rajta az a kód csak a 101, ami a sima egészségügyi alkalmasságot jelenti, úgyhogy fasza minden.
Mondjuk úgyse aktuális még, júniusra kaptam időpontot.
Bár valaki azt mondta örüljek, hogy nem szeptemberre.
- Santi
Köszi, amúgy most néztem meg, nincs is benne már.
Előző jogsimban még bennevolt 01.01. kóddal, a mostanit 5 éve újítottam és ezen nincs rajta az a kód csak a 101, ami a sima egészségügyi alkalmasságot jelenti, úgyhogy fasza minden.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Megkered a haziorvosod irjon egy papirt, lepecseteli es kesz, nekem igy volt , kezzel irt egyet lepecsetelte a rendor elfogadta, aztan ha lejar es csinaltatod akkor szolsz hogy ne tevyek bele a szemuveg kodjag.Halfkey írta:Na olyankor kell venni egy fülest.Santi írta: Szemműtéthez egy kérdés, már ha szó volt róla több helyen.
Szemüvegesként a jogsimba van írva, hogy korlátozás: szemüveggel. Ha megműttetem van valami teendő utána valami hatósággal, okmányirodával stb. emiatt?
Na olyankor kell venni egy fülest.Santi írta: Szemműtéthez egy kérdés, már ha szó volt róla több helyen.
Szemüvegesként a jogsimba van írva, hogy korlátozás: szemüveggel. Ha megműttetem van valami teendő utána valami hatósággal, okmányirodával stb. emiatt?
- Santi
Szemműtéthez egy kérdés, már ha szó volt róla több helyen.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ezt jó tudni. Akkor ma megkötöm.Realista24 írta:Arra azért figyelj, hogy sok biztosító csak 2-4 napot enged időben mondjuk a repjegyek megvásárlását követően, hogy megkösd a biztosítást.Dupla D írta: Én EU-n belül is szoktam kötni, de ott egy összehasonlítónál kötök. Most ez a nászút egy kicsit nagyobb költség lesz, úgyhogy mindenképp jó lenne, ha lenne benne valami sztornó. Átnézem a biztosító oldalakat a héten, aztán kötök valami mindenre kiterjedőt. Köszi a segítséget.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arra azért figyelj, hogy sok biztosító csak 2-4 napot enged időben mondjuk a repjegyek megvásárlását követően, hogy megkösd a biztosítást.Dupla D írta: Én EU-n belül is szoktam kötni, de ott egy összehasonlítónál kötök. Most ez a nászút egy kicsit nagyobb költség lesz, úgyhogy mindenképp jó lenne, ha lenne benne valami sztornó. Átnézem a biztosító oldalakat a héten, aztán kötök valami mindenre kiterjedőt. Köszi a segítséget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
Én EU-n belül is szoktam kötni, de ott egy összehasonlítónál kötök. Most ez a nászút egy kicsit nagyobb költség lesz, úgyhogy mindenképp jó lenne, ha lenne benne valami sztornó. Átnézem a biztosító oldalakat a héten, aztán kötök valami mindenre kiterjedőt. Köszi a segítséget.
Bocs a dupláért, de by the way én EUn belül nem szokam biztit kötni, csak EUs tajkártya és kész. A legnagyobb szopó úgyis az orvosi költség lenne, minden más kisebb veszteség mint amennyi a rendszeres biztosítás költsége.
Mindenfajta biztosítást nehéz kötni alapvetően, a következő a tipikus probléma:
Minden provider mást tekint alapnak és más a fizetős bónusz, van ami egyiknél éri meg, van ami másiknál, stb. Az összehasonlító oldalak (és biztosítási ügynökök) általában kérik az igényeid, és nem tudják ezt figyelembe venni hogy "ha arról lemondanál, már nem az X hanem az Y lenne sokkal kedvezőbb".
Szóval ha igazán szakszerű akarsz lenni, a külön biztosítók oldalán kell végigjátszani a dolgokat, kipróbálni mi mire változtatva hogy csökkenti/növeli a költséget, és akkor melyik végülis a legjobb. Én úgy szoktam, hogy csinálok egy összehasonlítót arra ami kb kellhet, aztán megnézem az egyes biztosítók kalkulátorán hogy hogyan tudom ezt lejjebb tornázni olyan dolgok kivételével amik nem kellenek (meg esetleg mit tegyek még be ami náluk olcsó).
Persze ezt egy fiszem-faszom utasbiztosításra valszeg nem éri meg, szóval ott simán jó lesz egy összehasonlító is, inkább annyi a tanulság ennél hogy mivel relatíve kicsi lesz az összeg, majdnem mindegy mit választasz, a munkaórád többet ér mint a baszakodás
Minden provider mást tekint alapnak és más a fizetős bónusz, van ami egyiknél éri meg, van ami másiknál, stb. Az összehasonlító oldalak (és biztosítási ügynökök) általában kérik az igényeid, és nem tudják ezt figyelembe venni hogy "ha arról lemondanál, már nem az X hanem az Y lenne sokkal kedvezőbb".
Szóval ha igazán szakszerű akarsz lenni, a külön biztosítók oldalán kell végigjátszani a dolgokat, kipróbálni mi mire változtatva hogy csökkenti/növeli a költséget, és akkor melyik végülis a legjobb. Én úgy szoktam, hogy csinálok egy összehasonlítót arra ami kb kellhet, aztán megnézem az egyes biztosítók kalkulátorán hogy hogyan tudom ezt lejjebb tornázni olyan dolgok kivételével amik nem kellenek (meg esetleg mit tegyek még be ami náluk olcsó).
Persze ezt egy fiszem-faszom utasbiztosításra valszeg nem éri meg, szóval ott simán jó lesz egy összehasonlító is, inkább annyi a tanulság ennél hogy mivel relatíve kicsi lesz az összeg, majdnem mindegy mit választasz, a munkaórád többet ér mint a baszakodás
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.mondial-assistance.hu/kalku ... ?tc=CancelDupla D írta: Köszi, két napja vettük csak meg a repjegyet, szóval még nem kötöttünk biztosítást.
Akkor elég az utazás napjától kötni? És arra figyelni, hogy legyen benne sztornó covid esetére? Hol szoktátok kötni? Biztosítás.hu?
Ők nem rosszak, mivel biztosító, minden apróbetűt olvass el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
Köszi, két napja vettük csak meg a repjegyet, szóval még nem kötöttünk biztosítást.
Akkor elég az utazás napjától kötni? És arra figyelni, hogy legyen benne sztornó covid esetére? Hol szoktátok kötni? Biztosítás.hu?
Hát vagy na, még egy hónapig kotont húzni
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az attól függ, hogy az utasbiztosításban van-e sztornó biztosítás ami erre is fizet - ha már van biztosítás akkor annak a feltételeit kell átmazsolázni.Dupla D írta: Na egy itt egy újabb feladvány a mindent tudó Madridom népének.
Októberben megyünk nászútra. A célállomás jelenlegi szabályai szerint oltás + utazás előtt negatív pcr teszt kell. Kérdésem, hogy mi van abban az esetben, hogyha véletlen a pcr pozitív lenne és nem tudnánk utazni? Fedezi ezt az utasbiztosítás? Ha igen, akkor már pár nappal az utazás előtt el kéne indítani?
Lehet külön sztornó biztosítást kötni, van olyan ami kifejezetten covidra van- nagyobb utazásnál mindenképp ajánlott, viszont azt érdemes minél gyorsabban a foglalás után megkötni, két héttel az út előtt már nem lehet, söt bizonyos biztosítók csak foglalás után 4 hétig engedik megkötni. Szóval ha még nincs sztornó akkor szerintem minél gyorsabban kössetek, figyelve arra, hogy legyen benne COVIDra is fedezet. (illetve terhességre is, friss házasoknál megesik, hogy véletlenül kovász kerül a cipóba )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztosítások között óriási a difi, olvastad a feltételeket, amiket ti kötöttetek?Dupla D írta: Na egy itt egy újabb feladvány a mindent tudó Madridom népének.
Októberben megyünk nászútra. A célállomás jelenlegi szabályai szerint oltás + utazás előtt negatív pcr teszt kell. Kérdésem, hogy mi van abban az esetben, hogyha véletlen a pcr pozitív lenne és nem tudnánk utazni? Fedezi ezt az utasbiztosítás? Ha igen, akkor már pár nappal az utazás előtt el kéne indítani?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
Na egy itt egy újabb feladvány a mindent tudó Madridom népének.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
El Sie7e írta: Locsolóvers Hehenek, speciálba (ennyit talán még ő is meg tud jegyezni )
Sivatagban él a teve, locsolkodni jöttem, hehe.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
EpicEl Sie7e írta: Locsolóvers Hehenek, speciálba (ennyit talán még ő is meg tud jegyezni )
Sivatagban él a teve, locsolkodni jöttem, hehe.