Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Akkor lehet az a neked való közeg nem?
Ott mehet a Dembeleszopkodás.
Ott mehet a Dembeleszopkodás.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Aztan kozbe ugyanakkorak vagytokziro4vr írta:Mondjuk ezzel az avával bármelyik dark webes 4chan threadbe is elmehetnél.ferni írta: Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu
Szépen fennmaradt ez a fórum, régen még az eurobarca is pörgött sőt a fb csoportja is ahol arról szavaztak ki a nagyobb buzi R24 vagy én.
Letezik meg eubarca?
Emlekszem osszerugtuk itt a port par öcskössel, jott is a menetrendszeru vegleges, regeltem eubarcara, hat tart karokkal fogadtak, olyan edes volt
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ezzel az avával bármelyik dark webes 4chan threadbe is elmehetnél.ferni írta: Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu
Szépen fennmaradt ez a fórum, régen még az eurobarca is pörgött sőt a fb csoportja is ahol arról szavaztak ki a nagyobb buzi R24 vagy én.
Nem illik.
Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu
- Pad'em
Vicceltem te pöcsCorleone írta:Pad'em írta:
Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.
Lol, de hát ti is kiollózzátok twitterről vagy redditről.. Emiatt most ne sérüljön az egótok, van akinek biztos segítség, hogy bemásoljátok ide a híreket és nem kell megnyitni 2 appot.. de hogy ezeken a platformokon komolyabb threadek is íródnak egyes témákban, mint itt, az is biztos.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OFF-ból ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Reddit kurva jó dolog amúgy, de Real boardokat nem követek, itt jobb
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Pad'em írta:Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.Zsombor írta:
Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.
Lol, de hát ti is kiollózzátok twitterről vagy redditről.. Emiatt most ne sérüljön az egótok, van akinek biztos segítség, hogy bemásoljátok ide a híreket és nem kell megnyitni 2 appot.. de hogy ezeken a platformokon komolyabb threadek is íródnak egyes témákban, mint itt, az is biztos.
#happyshitting
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Peti vészjóslásait ne vedd komolyan, mindig ezt csinálja.ANDS írta:Csak nézem, milyen gyorsan és mekkorát változnak szurkolói vélemények.petiamadridista írta:
Nincs még vége a szezonnak.
Akár a ligát is behúzhatják. Fosok tőlük.
A mindenkori legnagyobb kedvencem tőle amikor hetekig bizonygatta hogy ZZ a 2. évében képtelen lesz összehozni a BL-bajnoki kombót a csapattal... aztán ZZ legszebb szezonzárása volt az. Petinek a pohara mindig félig üres.
- Pad'em
Jól van, azért hehének dobhatsz egy linketZsombor írta:Én en bloc gondoltam a focivilágra, a Reallal kapcsolatos dolgokat én is látom frissen twitteren, pl madrid xtrán, de mivel a többi is érdekel valamilyen szinten, megtalálom azokat egy helyen.Pad'em írta:
Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én en bloc gondoltam a focivilágra, a Reallal kapcsolatos dolgokat én is látom frissen twitteren, pl madrid xtrán, de mivel a többi is érdekel valamilyen szinten, megtalálom azokat egy helyen.Pad'em írta:Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.Zsombor írta:
Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.
- Pad'em
Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.Zsombor írta:
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem ez a xaviball egy jó projekt lehet(ne). Egyetlen hatalmas hibája van jelenleg, az hogy nem kezelik a helyén. Ennek legalább 3 éves periódusra kellene mutatnia és a PRt is eszerint kellene tolni - lemorzsolódik némi szurkolói bázis de közben rendbe lehetne rakni a pénzügyeket és az alapokat.
Elkezdték - amennyire tudják, mi is ezzel szpunk ugye - a halott ágakat levagdosni és már 1-2 értékesebb új hajtásuk van. Nem BL várományos csapat mag alakul, az elképzelt filozófia nem túl életképes ma, de azért egy stabil, erős mag Araujoval, új kp trióval alakul (Fati\Dembelé ugye keci nagy kérdőjel). Kesie hoz némi tirpák erőt, két új szélső hátvédet is ilyen szempontból keresnék a helyükben.
A marha nagy hibát ott követték el, hogy amint volt 500 forintjuk, az egészet elverték rövid távú szemlélettel - és akkor lewandowskikban gondolkodnak most is....
Erre stromfolva a PRt is elcseszték a #weareback meg xaviball mantrákkal, nem vették le a nyomást a nyeretlen ifjoncokról.
Vízválasztó lesz a szezon végét hogyan fejezik be, eredményben már szinte mindegy, a BL helyezés szerintem sima, mert a többi csapat biztos hogy több pontot veszít mint ők.
Inkább azért lenne fontos nyerniük a hátralévő meccseken, hogy tovább tudjanak vinni egy egészséges győztes hitet a következő szezonra, pozitív reputáció legyen a nyárra a tárgyalásokhoz stb.
Nehéz ezt hosszútávon megvalósítani a mai médiával meg érték felfogással. Nálunk se lehet nyugodtan generációt váltani...ZZ takarodj, kiégett a mag, a 20éveseink szarok mert ott passzolni kellett volna. Elég megnézni a megy a meccs topikot félidőben és meccs végén.
Ha elviszi őket az ego hajhászás egy másnapi XAVIBALL cikkért cserébe, akkor 1-2 hónapos Auba, kigyúrtcsávó lendülettel lesz néhány trending tweetjük, de a befektett pénz meg ugyanúgy el fog égni mint az elmúlt 4 szezonban, sőt veszteséges lesz.
Mindenesetre érdekes story, ha már a meccsek 90%a nézhetetlen, legalább van némi dráma a fociban ... inkább nézném a tervezés\megvalósitását ennek netflix dokuba mint egy nevemneymart.
Elkezdték - amennyire tudják, mi is ezzel szpunk ugye - a halott ágakat levagdosni és már 1-2 értékesebb új hajtásuk van. Nem BL várományos csapat mag alakul, az elképzelt filozófia nem túl életképes ma, de azért egy stabil, erős mag Araujoval, új kp trióval alakul (Fati\Dembelé ugye keci nagy kérdőjel). Kesie hoz némi tirpák erőt, két új szélső hátvédet is ilyen szempontból keresnék a helyükben.
A marha nagy hibát ott követték el, hogy amint volt 500 forintjuk, az egészet elverték rövid távú szemlélettel - és akkor lewandowskikban gondolkodnak most is....
Erre stromfolva a PRt is elcseszték a #weareback meg xaviball mantrákkal, nem vették le a nyomást a nyeretlen ifjoncokról.
Vízválasztó lesz a szezon végét hogyan fejezik be, eredményben már szinte mindegy, a BL helyezés szerintem sima, mert a többi csapat biztos hogy több pontot veszít mint ők.
Inkább azért lenne fontos nyerniük a hátralévő meccseken, hogy tovább tudjanak vinni egy egészséges győztes hitet a következő szezonra, pozitív reputáció legyen a nyárra a tárgyalásokhoz stb.
Nehéz ezt hosszútávon megvalósítani a mai médiával meg érték felfogással. Nálunk se lehet nyugodtan generációt váltani...ZZ takarodj, kiégett a mag, a 20éveseink szarok mert ott passzolni kellett volna. Elég megnézni a megy a meccs topikot félidőben és meccs végén.
Ha elviszi őket az ego hajhászás egy másnapi XAVIBALL cikkért cserébe, akkor 1-2 hónapos Auba, kigyúrtcsávó lendülettel lesz néhány trending tweetjük, de a befektett pénz meg ugyanúgy el fog égni mint az elmúlt 4 szezonban, sőt veszteséges lesz.
Mindenesetre érdekes story, ha már a meccsek 90%a nézhetetlen, legalább van némi dráma a fociban ... inkább nézném a tervezés\megvalósitását ennek netflix dokuba mint egy nevemneymart.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexes 2022. április 19., kedd 13:00-kor.
- hehetheoriginal
csusztass mar par linket pls, hatha nem kell tobbet nekem se jonnom ide a kutyak közé moslékértZsombor írta:Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.hehetheoriginal írta: ezt sose ertettem
(nem csak te, ugy altalaban)
pont annyiba telik - 1 tizedmasodperc - megnyitni egy forumot, mint egy indexet vagy telexet vagy lófaxot, instat, faszbukot vagy twittert, es itt garantaltan jobb elmenyben es idotoltesben van reszed, mint eme emlitett csodaoldalakon
szerencsere nem vagyok ezzel egyedul1726 komment kellett az első normálishoz.
thereisonly1ronaldo
Nem a Koeman éra egészéhez látható a javulás, hanem az idén õszhöz, amikor Xavi kinevezése ha jól látom 7 meccset nyertek 15bõl BL+bajnokság.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
1726 komment kellett az első normálishoz.hehetheoriginal írta:ezt sose ertettemTrue, nem sűrűn nézek fel ide.
pont annyiba telik - 1 tizedmasodperc - megnyitni egy forumot, mint egy indexet vagy telexet vagy lófaxot, instat, faszbukot vagy twittert, es itt garantaltan jobb elmenyben es idotoltesben van reszed, mint eme emlitett csodaoldalakon
Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.hehetheoriginal írta:ezt sose ertettemTrue, nem sűrűn nézek fel ide.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tálalás kérdése, a lényeg ugyanaz, a Real is eljön, mert van az a pénz. Ha eleget fizettek jövünk, ha nem, akkor nem jövünk.hehetheoriginal írta:hat az hogy ha nem irjatok ala, akkor nem jon a madrid, az nem zsarolas?Zsarolastol ez messze van, ahogy én olvasom a részleteket. De lehet elkerülte valami a figyelmem.
vagy en ertek felre vmit
Ennyi erővel az összes átigazolási transzfer, egy zsarolás, mert ha nem adsz xy eurót, akkor nem jövök.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ezt sose ertettemTrue, nem sűrűn nézek fel ide.
thereisonly1ronaldo