Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
13,75 millió év nettóban, vészes de pl alaba is valami 12 körül kap, ha feltolják ezt 5 évre akkor deal nálam. bár 4 évre is deal mert szerintem jó védő és szívesen látnám.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Többi hír alapján ez inkább nettónak tűnik. Ezt azért sokallanám. 5 évre talán belemennék Perezék helyében.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Oké, simán lehet, h te tudod jól. Akkor úgy módosítanék, h bruttó ajánlatnak meglepően jó, és nettónak is tetszik, ha igaz. Mondom, én ugyanezt kínálnám 5 évre.Dupla D írta:Ez nem igaz. Rendszeresen össze-vissza jelennek meg. Mbappénál is általában évi 50 milliót írnak, holott az a bruttója lenne.Donát írta:
Ugyanezt 5 évre kínálnám. De amúgy ebben venne vannak a bónuszok is? Akkor ez nem egy pénzhajhász követelésnek tűnik.
Dupla D, tuti, h nettó, focista pénzek mindig mindenhol nettóban jelennek meg.
- Dupla D
Ez nem igaz. Rendszeresen össze-vissza jelennek meg. Mbappénál is általában évi 50 milliót írnak, holott az a bruttója lenne.Donát írta:Ugyanezt 5 évre kínálnám. De amúgy ebben venne vannak a bónuszok is? Akkor ez nem egy pénzhajhász követelésnek tűnik.Realista24 írta:
Antonio Rüdiger’s agent has called Real Madrid again to see if they want to sign his client. The defender wants €55 million in salary and bonuses over a 4-year contract.
-
Ugyanezt 5 évre kínálnám. De amúgy ebben venne vannak a bónuszok is? Akkor ez nem egy pénzhajhász követelésnek tűnik.Realista24 írta:Antonio Rüdiger’s agent has called Real Madrid again to see if they want to sign his client. The defender wants €55 million in salary and bonuses over a 4-year contract.kodo írta:
Mennyit ker egyebkent?
- Dupla D
Ha ez bruttó, akkor szerintem vállalható szint. Ez nettó kb 7 millió euróra jönne ki. Alaba 12-t kap. Militao meg elég keveset, ha jól emlékszem, 2-3 körül még így első szerződéssel.Realista24 írta:Antonio Rüdiger’s agent has called Real Madrid again to see if they want to sign his client. The defender wants €55 million in salary and bonuses over a 4-year contract.kodo írta: Mennyit ker egyebkent?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem tudom mennyit kap Alaba, de mindenképpen alá lőném be a bérét.
szerk.: Nem közvetlenül alá, félúton kb Militao és Alaba közé tartanám reálisnak. Előbbi bére biztosan nőni fog a következő hosszabbításával, utóbbiaké már csak csökkenni fog az újratárgyalásnál 30+osan.
szerk.: Nem közvetlenül alá, félúton kb Militao és Alaba közé tartanám reálisnak. Előbbi bére biztosan nőni fog a következő hosszabbításával, utóbbiaké már csak csökkenni fog az újratárgyalásnál 30+osan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Antonio Rüdiger’s agent has called Real Madrid again to see if they want to sign his client. The defender wants €55 million in salary and bonuses over a 4-year contract.kodo írta:Mennyit ker egyebkent?Realista24 írta:
All true news about #Rudiger. Despite a principle of agreement with #Juventus, the player's agent has called #RealMadrid. The club will treat the player on one condition, he must lower his demands.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most abba nem megyek bele hogy jogosan vagy jogtalanul, de ha érkezne Gnabry és Mbappé, akkor sem Vinicius lenne a csere.
- RealMadridFanatic
Egyetertek, csak felek, hogy 1 szezon utan zsortolodne. Jo mentalitasu gyereknek tunik, de szerintem O stabil kezdo szeretne lenni egy topklubban. Az idei teljesitmenye alapjan talan nem is alaptalanul. Itt meg legfeljebb Benzema visszavonulasa utan lehetne az ismet, az meg szerintem 2 ev legalabb.Donát írta:Milyen értelemben főne le neki? Kell az erős keret, bőven juthatna neki játékperc, ha megvan rá az edzői szándék. Üditő lenne, ha erősödne a pad bevethető játékosokkal.RealMadridFanatic írta: Vagy idén megpróbáljuk Gnabryt, 26 éves, tökéletes korban van, csak így Viniciusnak lefőne a kávé. Személy szerint sokkal jobban érdekel a klub sikere, de kicsit sajnálnám, mert fejlődőképesnek látszik.
En szeretnem, hogy maradjon, de amennyiben erkezne Mbappe es Gnabry (Haaland), O legfeljebb negyedik opcio. Valoban juthatna neki sok perc, csak szerintem neki ez a szerep keves lenne. Ne legyen igazam, ha igy alakul.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mennyit ker egyebkent?Realista24 írta:All true news about #Rudiger. Despite a principle of agreement with #Juventus, the player's agent has called #RealMadrid. The club will treat the player on one condition, he must lower his demands.Pad'em írta: Úgy tünik Rüdiéket meggyőzte a Bernabeu. Kiváncsi vagyok Perez felajánlja e nekik még egyszer ugyanazokat a feltételeket, amiket egyszer már elvileg keveseltek az ügynökével.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
All true news about #Rudiger. Despite a principle of agreement with #Juventus, the player's agent has called #RealMadrid. The club will treat the player on one condition, he must lower his demands.Pad'em írta: Úgy tünik Rüdiéket meggyőzte a Bernabeu. Kiváncsi vagyok Perez felajánlja e nekik még egyszer ugyanazokat a feltételeket, amiket egyszer már elvileg keveseltek az ügynökével.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
ziro4vr írta: Jöhet a német, a párharc egyik legjobb játékosa volt, jó fit Alaba meg Militao mellé is.
“Ingyen” oriasi igazolas lenne. En is mindenkepp rarepulnek. 50 millaert elgondolkodnek, de dij elleneneben nagy igauolas lenne.
Valszeg Alaba igy neha kimehetne balszelre vagy Case helyere.
Rudiger amikor megerkezett a Chelsea-hez botranyosan gyenge vedo volt, de Tuchel alatt illetve talan mar Lampard alatt is Top vedove valt. Agressziv, eros, gyors aki nem fel fellepni a tamadasokkal sem.
Emellett iszonyat fizukummal rendelkezik. Tenyleg egy vadallat ahogy legyuri a csazarokat. Szegeny Modricot is a szoglet golja elott kb atlepte En birom az ipset jo kos harcos jatekos aki nagy dugokat is kepes elereszteni. Viszont nem tudom h muzsikalna ket vedos felallasban. Ez a harom vedos nagyon fekszik neki mert mindig biztosit egy Silva mogotte. Nalunk sokkal fegyelmezettebbnek kellene lennie.
Illetve szepen barnul a csapat na Militao,Alaba, mendy, Case, Cama, Vini, rodry, plusz akar Mbappe, Tchouameni, Mbappe
Volt olyan amikor kb csak feher jatekosunk volt.
Ezt már nem először olvasom.Miben jobb választás a City mint mi?Nem tudok egyetlen egy klubbot sem elképzelni ami jobb választás legyen a Real Madridtól.flori írta: Én nagyobb összeget tennék rá, hogy Mbappé érkezése itt a fő ludas, hiába cáfolták a hírek, hogy nem lenne gondjuk egymással. Generációs játékosok, mindketten aranylabdát akarnak, együtt ez nem megy.
A city sok szempontból jobb választás, csak bosszantó, hogy egy ilyen klub egyáltalán szóba jöhet már egy ilyen sztárnál.
Ráadásul most alakítja a klub a következő nagy csapatot aminek az egyik alapköve lenne.
A stadion valami brutális lesz stb.
A marketing is simán veri bármelyik angol csapatét ha az egész világot nézem.
Olyan ez mintha a Teslát hasonlítanám össze a Ferrarival vagy hogy mondjam.
Melyik győzne nálatok?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jöhet a német, a párharc egyik legjobb játékosa volt, jó fit Alaba meg Militao mellé is.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha meggyozte oket, akkor maguk ajanljak fel a jatekjogat nekunk, ugyanazokkal a feltetelekkelPad'em írta: Úgy tünik Rüdiéket meggyőzte a Bernabeu. Kiváncsi vagyok Perez felajánlja e nekik még egyszer ugyanazokat a feltételeket, amiket egyszer már elvileg keveseltek az ügynökével.
- Pad'em
Úgy tünik Rüdiéket meggyőzte a Bernabeu. Kiváncsi vagyok Perez felajánlja e nekik még egyszer ugyanazokat a feltételeket, amiket egyszer már elvileg keveseltek az ügynökével.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Milyen értelemben főne le neki? Kell az erős keret, bőven juthatna neki játékperc, ha megvan rá az edzői szándék. Üditő lenne, ha erősödne a pad bevethető játékosokkal.RealMadridFanatic írta: Vagy idén megpróbáljuk Gnabryt, 26 éves, tökéletes korban van, csak így Viniciusnak lefőne a kávé. Személy szerint sokkal jobban érdekel a klub sikere, de kicsit sajnálnám, mert fejlődőképesnek látszik.
Egyébként Gnabryról van valamiféle hír, hogyha a Haaland deal nem jön össze, akkor rápróbálunk?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Haaland is majd úgy jár mint Agüero, aki bár kiváló játékos de sosem lett korszakos egyéniség.RealMadridFanatic írta: Engem cseppet sem zavar, ha Angliába megy, csak onnantól kevés esélyt látok rá, hogy valaha itt lesz.
Mbappé annyiban más volt kissé, hogy Ő suhanc volt, Haaland szerintem ilyen fiatalon is kész játékos már.
Meglátjuk, nagy hiszti részemről nem lesz, ha most nem érkezik a norvég, pedig szívesen megnézném mit tudnának Mbappéval karöltve.
Benzemában még szerintem van 2 év hasonló szinten, addig meg bárki felbukkanhat. Mbappé is tud csatárt játszani, akkor szélre kellene embert találni, sok még az ismeretlen.
Vagy idén megpróbáljuk Gnabryt, 26 éves, tökéletes korban van, csak így Viniciusnak lefőne a kávé. Személy szerint sokkal jobban érdekel a klub sikere, de kicsit sajnálnám, mert fejlődőképesnek látszik.