Engem nagyon meglepett Carlo kezdője, nem gondoltam volna, hogy Ceba kezdő lesz, vagyhogy Nacho. Cebánál tartottam, hogy ezekkel az idei 5-10 percekkel milyen formában lehet (bár úgy vagyok, hogy egy Osa ellen azért a Real A keretéből egy random bárki lehet az irányító), de nem volt vele baj..
Viszont amennyire meg fel se cseszett a sevillai bírói telj., na ez a tegnapi ez nagyon. Szerintem az elején, amikor Rodryt legyúrták, az tizi volt (gondolom Benz kihagyta volna ezt is
(kutya bánja, vannak ilyen napok a kapusoknál, Alaba gólja előtt is nagyon jókor kapott a labdába)), bőven ki is állíthatta volna később Brasanacot, meg a Cama sárga is vicc volt szerintem, totál a labdát rúgta el először.. Ez valami borzalom volt.
Meg nem akarok összeesküdni, de ha mi adunk 2 tizit és befutnak a rúgás előtt, de a másik kihagyja, azt újrarúgják......
Amúgy a 3 pont most is tök jogos volt, a góljuk meg full mák (Nachon, meg Alabán is gellert kapott), de mindegy, már csak 4 pont kell!
Rodryval egyébként nagyon elégedett voltam, bár a legvégén a csere előtt, egy vastagabb dongájú legény azt a helyzetet lehet értékesíti.. Ez van. Captain Kicsi (hisz százados lett tegnap
).
A BL-re remélem Mendy 100% tér vissza, meg Alaba is valóban csak valami apróságot érzett.. Aztán hátha jön megint egy csoda..
Vamos..