Félnünk kell ettől a Barcatol? Veszélyesek lehetnek ránk nézve a bajnoki címért folytatott versenyben?petiamadridista írta: Nézem ezt a második félidőt..
Inkább nem írok semmit.
Real Madrid vs. Barcelona
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nézem ezt a második félidőt..
Inkább nem írok semmit.
Inkább nem írok semmit.
- Pad'em
Az a Soci védelem masszív. 16-oson belül egymásra várnak ketten és bambulják, hogy Gavi elviszi
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pfejj permaban akkor szegyelljed el magadat te
pedig fejlodhetnel engem olvasva, nem kellene fejben abban a posvanyos peneszes barlangban elned es fadarabokkal jatszanod
amugy megin hazudsz, mert meg valaszoltal is a pikettes mondokamra
pedig fejlodhetnel engem olvasva, nem kellene fejben abban a posvanyos peneszes barlangban elned es fadarabokkal jatszanod
amugy megin hazudsz, mert meg valaszoltal is a pikettes mondokamra
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem olvaslak.hehetheoriginal írta:hat nem ugyanezt irtam le csak mas szavakkal a minap? aztan el lettem kuldve baliraNa ezzel van gond, nem azzal, hogy ki milyen üzletet kötött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
hat nem ugyanezt irtam le csak mas szavakkal a minap? aztan el lettem kuldve baliraNa ezzel van gond, nem azzal, hogy ki milyen üzletet kötött.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, jönnek még a felvételek bazzeg, Piqué meg Rubi úgy beszélgettek meccsek előtt és után a történtekről, mint mi a fórumon Na ezzel van gond, nem azzal, hogy ki milyen üzletet kötött.Realista24 írta: More leaked audios between Rubiales and Pique, as the defender begging him to convince the coach to call him for for the Spanish Olympic national team for Tokyo Olympics.
Pukkancs
Rubi elintézte annyival, hogy nem ő az egyetlen aki hívta, és aki hívta, azt nem vitték el, mert hogy ez nem bemondásra megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
More leaked audios between Rubiales and Pique, as the defender begging him to convince the coach to call him for for the Spanish Olympic national team for Tokyo Olympics.
Pukkancs
Rubi elintézte annyival, hogy nem ő az egyetlen aki hívta, és aki hívta, azt nem vitték el, mert hogy ez nem bemondásra megy.
Pukkancs
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Na az lenne a nagybetűs pride in defeatTorquemada írta: Egy kis gonoszság. A legszebb az lenne, ha az utolsó fordulóra már egy bajnok Real érkezne a Betis ellen. Csúnya ezt mondani, de mondjuk kikapnánk egy kilencvenkét perces szar góllal, és a barca emiatt csúszna le a BL helyekről mondjuk egy ponttal. Az utolsó körben, az utolsó percben. Felrobbanna az internet. bolondpiké kb. agyvérzést kapna. A katalánok az utcára vonulnának függetlenséget követelve.
Csak hogy ne négynullázzanak már állandóan.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Süti
Akkor lehet az a neked való közeg nem?
Ott mehet a Dembeleszopkodás.
Ott mehet a Dembeleszopkodás.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Aztan kozbe ugyanakkorak vagytokziro4vr írta:Mondjuk ezzel az avával bármelyik dark webes 4chan threadbe is elmehetnél.ferni írta: Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu
Szépen fennmaradt ez a fórum, régen még az eurobarca is pörgött sőt a fb csoportja is ahol arról szavaztak ki a nagyobb buzi R24 vagy én.
Letezik meg eubarca?
Emlekszem osszerugtuk itt a port par öcskössel, jott is a menetrendszeru vegleges, regeltem eubarcara, hat tart karokkal fogadtak, olyan edes volt
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ezzel az avával bármelyik dark webes 4chan threadbe is elmehetnél.ferni írta: Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu
Szépen fennmaradt ez a fórum, régen még az eurobarca is pörgött sőt a fb csoportja is ahol arról szavaztak ki a nagyobb buzi R24 vagy én.
Nem illik.
Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu
- Pad'em
Vicceltem te pöcsCorleone írta:Pad'em írta:
Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.
Lol, de hát ti is kiollózzátok twitterről vagy redditről.. Emiatt most ne sérüljön az egótok, van akinek biztos segítség, hogy bemásoljátok ide a híreket és nem kell megnyitni 2 appot.. de hogy ezeken a platformokon komolyabb threadek is íródnak egyes témákban, mint itt, az is biztos.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFF-ból ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Reddit kurva jó dolog amúgy, de Real boardokat nem követek, itt jobb
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Pad'em írta:Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.Zsombor írta:
Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.
Lol, de hát ti is kiollózzátok twitterről vagy redditről.. Emiatt most ne sérüljön az egótok, van akinek biztos segítség, hogy bemásoljátok ide a híreket és nem kell megnyitni 2 appot.. de hogy ezeken a platformokon komolyabb threadek is íródnak egyes témákban, mint itt, az is biztos.
#happyshitting
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Peti vészjóslásait ne vedd komolyan, mindig ezt csinálja.ANDS írta:Csak nézem, milyen gyorsan és mekkorát változnak szurkolói vélemények.petiamadridista írta:
Nincs még vége a szezonnak.
Akár a ligát is behúzhatják. Fosok tőlük.
A mindenkori legnagyobb kedvencem tőle amikor hetekig bizonygatta hogy ZZ a 2. évében képtelen lesz összehozni a BL-bajnoki kombót a csapattal... aztán ZZ legszebb szezonzárása volt az. Petinek a pohara mindig félig üres.
- Pad'em
Jól van, azért hehének dobhatsz egy linketZsombor írta:Én en bloc gondoltam a focivilágra, a Reallal kapcsolatos dolgokat én is látom frissen twitteren, pl madrid xtrán, de mivel a többi is érdekel valamilyen szinten, megtalálom azokat egy helyen.Pad'em írta:
Frissebbek?? Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt. Hagyd a pcsába a redditet.