HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 23., szombat 12:08
Én valahogy nyugodt vagyok teknős ügyben. Ha inkább marad ott és a Lille v PSG "rangadókat" választja a klasszikusok helyett, és egy újgazdag nulla csapatot, akik pár év múlva eltűnnek a térképről a rekordbajnok helyett, aki megtenné első számú sztárjának, aki pluszban még a gyerekkori álma is, akkor nekem nem fog hiányozni. Akkor nincs benne kellő ambíció, ami ide kell.
Cristiano egy csúcson lévő MU-t hagyott ott egy romokban lévő csapatért. Ha Mbappé még szenvedne kicsit ezzel a PSG-vel, lelke rajta. De akkor remélem Perez közli, hogy nem lesz több alkalom, a Bernabeu nem a sarki hörpintő ahová akkor ugrassz be amikor akarsz. Eleve ha még valóban nem döntötte el mit akar, akkor komolytalan a gyerek, évek óta húzodik ez a szappanopera. Bohózat, ami a sajtóban folyik. Amúgy továbbra is azt gondolom, hogy jön, csak a franciák vergődnek szánalmas módon. Mbappé mondjuk már rövidre zárhatta volna ezt rég, ha bejelenti, nem hiszem, hogy a füttyszó amit kapna rosszabb mint ez szarkavarás a médiában, anyukával, apukával, katar, francia + spanyol sajtó. Hányinger, vége lehetne már.
Akkor érteném meg egyedül a hosszabbítást amúgy, ha Katar kizáratna minket a szlovén csicskájukkal a BL-ből egy pár évre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"