Világ 3 legjobb edzője?alexoxladjackoxi írta:Egyrészt, amit mondtam, hogy máshol kevesebb stílusos csapatot és érdekes projektet látok. Ez a Sotonos példa szerintem tökéletes volt ennek a szemléltetésére. De mondhattam volna egy Brightont, Palace-t, Brentfordot, Leedst is akár. A felső házról meg még akkor nem is beszéltem. A másik meg, amit szintén írtam, hogy a világ 3 legjobb edzője jelenleg itt dolgozik. Amit a Pool felépített olyan mélységből, ahol anno voltak, az minőségi háttérmunka nélkül nem lehetett volna kivitelezhető. Beszarás, hogy akárkit leigazolnak, szinte azonnal passzol a csapatba, ez kb. egyedülálló ezen a szinten. Persze tisztában vagyok vele, hogy ezzel itt sokan nem értenek egyet, meg majd biztos megkapom, hogy Ancelotti most ejtette ki a világ 3. legjobb edzőjét, de a ti sikereiteket jelenleg egyértelműen a klasszisaitok sokad virágzásában, és Vinicius kiteljesedésében látom. Ancelotti ott ült tavaly az Everton kispadján, egy nagy büdös semmi volt a csapata, már bocsánat.Realista24 írta:
Ezt azért kifejtheted.
Hehe, Raphinha a Leedsben mondjuk egy kutyafasz játékos? Azért is színvonalas a PL, mert a kiesőjelöltekben is simán találsz ilyen embereket. Persze ha csak R9 a szint valakinek, akkor értem, hogy miért szar, de most arról beszélek, hogy a Cadizból nem tudok ilyen spílereket sorolni, és itt arról megy a parttalan vita, hogy miért erősebb az egyik liga, mint a másik.
Pep mitől tartozik oda? Amióta elment a Barcától Európában nem ért el semmit. Most lehet, hogy 2mrd elköltött euró után odaér végre, de dominálni abban a bundásban, amit ziro vezetésével is hozna a BM, nem sokat ér. Főleg, hogy egy remekül játszó BM-et "tett tönkre".
Stílusos csapatok és projektek? Nem tudom milyen projektek vannak azon kívül, hogy egymás között adjunk vegyünk játékosokat túlárazva. Biztos van, de nekem egy Villarreal féle történet sokkal többet ad a focinak jelenleg, mint bármi.
De mondhatnám a Betis tegnapi kupagyázelmét.
Annyira túl vannak fúja a PL kiesőjelöltek is, hogy valami fantasztikus, közben kutyaszarok, tele tucat vagy annál gyengébb játékosokkal, egy-egy jobb játékossal fűszerezve. Pont mint mindegyik másik bajnokságban.