Formula-1
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Fú ez a Toto rádió... Russel azért szépen terelgette ez lta vezethetetlen autót
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Normálisan a véleményét? Te írod?alexoxladjackoxi írta:Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.Kerlon írta:
tovabbra is fogalom zavarban szenvedsz
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Elvileg nem Imolában akarták bevetni az újításokat a sprintfutam miatt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.Kerlon írta:tovabbra is fogalom zavarban szenvedszalexoxladjackoxi írta: Hatodik hely még meglehet, végülis olyan sok pontot nem bukik így. Viszonylag olcsón megúszta ahhoz képest, persze nem 15 pont...
Jajj gyerekek, ez nem elfogultság kérdése. Nagy előnnyel a zsebében felesleges volt ez a kockáztatás, ezt miért kell túlragozni?
tovabbra is fogalom zavarban szenvedszalexoxladjackoxi írta: Hatodik hely még meglehet, végülis olyan sok pontot nem bukik így. Viszonylag olcsón megúszta ahhoz képest, persze nem 15 pont...
Jajj gyerekek, ez nem elfogultság kérdése. Nagy előnnyel a zsebében felesleges volt ez a kockáztatás, ezt miért kell túlragozni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Miből tűnik úgy , hogy lemaradt a fejlesztésben a ferrari? Tegnap pariban voltak Lec és Max.chronic írta: Legalább megpróbálták, de valamit tuti cigánykodik az rb, hát drs-el se tudta 5 tizedről még csak támadni se perezt.
Utána löki elbaszta, túlakarta erőltetni, negyedik futam volt az évben, senki ne beszéljen nekem még vb címről mert semmi értelme, a ferrari úgy tűnik már most lemaradt a fejlesztésben, ez lessz a vesztük amúgy is.
Ma meg ebben a káoszos esőfutamon ki lehetett matekozni, hogy a ferrari már lemaradt a fejlesztésben? Őszintén érdekel , hogy miből lehetett ezt kiolvasni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Különbség hogy Ő leírt egy véleményt amit alátámasztott. Te meg beírták egy darab szót amiből süt az ellenérzésed.feel the difference.alexoxladjackoxi írta:Jó, de te annyira vagy objektív, mint az M1 hírcsatorna.reeed_ati írta:
Én is ferrari drukker vagyok, de én meg azt gondolom, hogy a higgadtság és a biztos dobogó sokkal többet érhet egy vb. pontversenyben, mint 2 pontért kockáztatni.
Ha a végjátékban csak pár pont fog dönteni, akkor nagyon sokba kerülhet még ez..
Egyébként egész futamon látszott, hogy nincs sansz ma a red bullok ellen, szóval totál felesleges volt..
Ha megvan a tempó, akkor nyilván én is azt mondom, hogy menni kell, de így nem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Motorerőben eddig is sima RB volt idén. Sokkal nagyobb a végsebességük. Meg azért itt DRS-el is esélytelen volt előzni kb, ezt láthattuk a többieknél is.chronic írta: Legalább megpróbálták, de valamit tuti cigánykodik az rb, hát drs-el se tudta 5 tizedről még csak támadni se perezt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
részemről inkább versenyezzenek mint vonatozzanak meg matekozzanak az év elején
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Legalább megpróbálták, de valamit tuti cigánykodik az rb, hát drs-el se tudta 5 tizedről még csak támadni se perezt.
Utána löki elbaszta, túlakarta erőltetni, negyedik futam volt az évben, senki ne beszéljen nekem még vb címről mert semmi értelme, a ferrari úgy tűnik már most lemaradt a fejlesztésben, ez lessz a vesztük amúgy is.
- alexoxladjackoxi
Jó, de te annyira vagy objektív, mint az M1 hírcsatorna.reeed_ati írta:Én is ferrari drukker vagyok, de én meg azt gondolom, hogy a higgadtság és a biztos dobogó sokkal többet érhet egy vb. pontversenyben, mint 2 pontért kockáztatni.RaúlCF írta: engem mint ferrari drukkert sokkal kevésbé irritál ez a hiba mint ha meg se próbálják megtolni a végét. bealudtak az első cserénél az is zavaró volt. most megpróbálták és ha bejön 2iknak akkor mekkora hajrát tolt. hibázott de legalább megpróbálta.
Ha a végjátékban csak pár pont fog dönteni, akkor nagyon sokba kerülhet még ez..
Egyébként egész futamon látszott, hogy nincs sansz ma a red bullok ellen, szóval totál felesleges volt..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Aggaszt, hogy eddig a kanyarokban a ferrari volt a gyorsabb, es most egy ilyen palyan ugy elvertek a ferrarit, mint a szart.
thereisonly1ronaldo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Na 2 hét múlva jöhet a csodás Miami.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Meg későbbre ez jó lecke lehet. Minden pont számit. nemkell a felesleges kockáztatás.RaúlCF írta: engem mint ferrari drukkert sokkal kevésbé irritál ez a hiba mint ha meg se próbálják megtolni a végét. bealudtak az első cserénél az is zavaró volt. most megpróbálták és ha bejön 2iknak akkor mekkora hajrát tolt. hibázott de legalább megpróbálta.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én is ferrari drukker vagyok, de én meg azt gondolom, hogy a higgadtság és a biztos dobogó sokkal többet érhet egy vb. pontversenyben, mint 2 pontért kockáztatni.RaúlCF írta: engem mint ferrari drukkert sokkal kevésbé irritál ez a hiba mint ha meg se próbálják megtolni a végét. bealudtak az első cserénél az is zavaró volt. most megpróbálták és ha bejön 2iknak akkor mekkora hajrát tolt. hibázott de legalább megpróbálta.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem sem dolt ossze a vilag. Itt ma egyebkent minden teren nagy volt a hatrany a red bullhozRaúlCF írta: engem mint ferrari drukkert sokkal kevésbé irritál ez a hiba mint ha meg se próbálják megtolni a végét. bealudtak az első cserénél az is zavaró volt. most megpróbálták és ha bejön 2iknak akkor mekkora hajrát tolt. hibázott de legalább megpróbálta.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Norris,Russel nagyot mennek. Vettel is betolja azt a talicskát. Bottas is jön alfával. Leclerc is jól ment a hibája ellenére is. itt valamit nagyon betalált a red bull
- alexoxladjackoxi
Hatodik hely még meglehet, végülis olyan sok pontot nem bukik így. Viszonylag olcsón megúszta ahhoz képest, persze nem 15 pont...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alexoxladjackoxi 2022. április 24., vasárnap 16:33-kor.
sokaknak itt csak az jutottwZoLee7 írta: De sok az okos f1 manager player itt milyen idegbeteg? Egy hiban mi az idegbetegseg? Mert probalkozott? Ha a radioban nyeritene akkor oke? Nem kell hulyeseget irni
Pirellit vallon veregetnem, kozepessel korbe autozzak ketszer a foldet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Közben Bottas mekkorát megy amúgy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots