Politika
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ja, hogy az ész nélküli pénzosztás visszanyal?
Ne bassz.
Ne bassz.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
https://telex.hu/nevertek/2022/04/28/ez ... ny-szamara
Ez is érdekes.
Akkor kell alshóhangon 3000 milliárdos lyukat betömni ha nem kell cégeket megmenteni de a Tungsram lapátra tett 1500 dolgozója csak a kezdet.
Nemsokára olyan cégek is kopogtatnak amik cserbenhagyásánál még állami alkalmazottakat is jobban megéri (politikailag) tömegesen kirúgni. És azok a bizonyos cégek már hónapokkal ezelőtt felnyújtották a kezüket a kormánynak.
A gazdasági növekedésre még tippelni se tudnak, a most előrejelzett 3% már egyre inkább álomnak tűnik, pedig pár hete még hatot meg hetet vártak. Ha ettől jóval elmarad a növekedés akkor az inflációnak 15%-nak kell hivatalosan lennie, hogy egyáltalán érdemes legyen tovább folytatni ezt a költségvetés nevű dolgot.
Ez is érdekes.
Akkor kell alshóhangon 3000 milliárdos lyukat betömni ha nem kell cégeket megmenteni de a Tungsram lapátra tett 1500 dolgozója csak a kezdet.
Nemsokára olyan cégek is kopogtatnak amik cserbenhagyásánál még állami alkalmazottakat is jobban megéri (politikailag) tömegesen kirúgni. És azok a bizonyos cégek már hónapokkal ezelőtt felnyújtották a kezüket a kormánynak.
A gazdasági növekedésre még tippelni se tudnak, a most előrejelzett 3% már egyre inkább álomnak tűnik, pedig pár hete még hatot meg hetet vártak. Ha ettől jóval elmarad a növekedés akkor az inflációnak 15%-nak kell hivatalosan lennie, hogy egyáltalán érdemes legyen tovább folytatni ezt a költségvetés nevű dolgot.
Kormányinfon bejelentve hogy az árstopok 5%-al csökkentik az inflációt. Nemtudom hogy valóban kiszámolták-e vagy a levegõbe beszélnek, ha igen, akkor csak gratulálni tudok nekik hogy vagiznak azzal milyen alacsony a régiós infláció - tegyük csak rá ezt az 5% százalékot bátran és nézzük meg úgy hogy romlik a forint vásárlóereje hogy nem a mutatókkal trüközzünk hanem a valós értéket nézzük.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Amikor allamcsod lesz, az nem az arstop meg az elhibazott politizalas eredmenye lesz, hanem a nemzetkozi mindent atszovo Soros-halozatok aljas munkaja, plusz az elmult nyolc ev Gyurcsany kormanyzasa.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most hogy van olcsó benya, meg plánehehetheoriginal írta: akkor minden oké, megyunk tovabb előre
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
közgazdaságilag nehezen értelmezhető, hogy az árstop miatt államcsőd leszhehetheoriginal írta: juli 1-ig marad az árstop.
ki mennyi idot josol az allamcsodig?
szavazatkiirasra felajanlva
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
juli 1-ig marad az árstop.
thereisonly1ronaldo
Jah ez Elektronika topikba ment volnaEl Sie7e írta:ez is a fidesz és orbán hibája!!!Halfkey írta: Nyomorék Telekom TVs dobozra tudott valaki Netflixet erõszakolni? Hát nem hiszem el b+ hogy pont ez marad ki egy Chromecast eszközbõl.
jahh és ne feledjük a háttérben meghúzódó GYURCSÁNY szálat sem
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ez is a fidesz és orbán hibája!!!Halfkey írta: Nyomorék Telekom TVs dobozra tudott valaki Netflixet erõszakolni? Hát nem hiszem el b+ hogy pont ez marad ki egy Chromecast eszközbõl.
jahh és ne feledjük a háttérben meghúzódó GYURCSÁNY szálat sem
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Nyomorék Telekom TVs dobozra tudott valaki Netflixet erõszakolni? Hát nem hiszem el b+ hogy pont ez marad ki egy Chromecast eszközbõl.
- h3x0r
Téma: Elektronika
egy kis otthoni beatbox-hoz ezt ajanlomANDS írta:Mire szeretnéd használni?portillo írta: Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.
Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC
Van esetleg javaslat hasonló kategóriában, amit érdemes meghallgatni? Tudom, hogy a Bluetooth is rontja az élményt, de most egyelőre inkább olyat keresek, ami nem csak kábellel működik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- h3x0r
A melygarazsrol is hasonloan remek emlekeim vannak.Faust írta: A melyviz a leghumortalanabb ocskasag az egesz kamedin, pedig gyenge a mezony.
Mondom én hogy veled a baj.Faust írta: A melyviz a leghumortalanabb ocskasag az egesz kamedin, pedig gyenge a mezony.
A melyviz a leghumortalanabb ocskasag az egesz kamedin, pedig gyenge a mezony.
Vagyis nem rejtett, hogy ami igazán jellemző az adott politikusra, aztán szépen beleszövi abba a 2-3 percbe.Faust írta:Milyen rejtett? szerintem is szornyu a csavo, mondjuk egy olyan kozegben ahol Litkai meg az a tehetsegtelen lofasz janklovics meg kap jonak szamit, lehet hogy Somogyi is jo. Orbant amugy tenyleg zsenialisan csinalja, az elvitathatatlan. De ezek az emberek nekem olyan messze vannak pl. Hadhazitol mint Mako Jeruzsalemtol.
Na offbu ki.
Janklovics mint tehetségtelen? Hát érdekes ízlésed van (mondjuk ezt eddig is tudtuk ). Érdemes utána nézni azért a munkásságának (pl Magyarország Kedvenc Műsora, Mélyvíz). Na meg persze szimpatizálni kell a karakterekkel amiket el szokott játszani. Szerintem jó színész, van egy stílusa. Litkai nekem totál semleges, sose volt kedvenc, de nincs vele semmi bajom. A Susogós Mackókat azért odatette anno.
Milyen rejtett? szerintem is szornyu a csavo, mondjuk egy olyan kozegben ahol Litkai meg az a tehetsegtelen lofasz janklovics meg kap jonak szamit, lehet hogy Somogyi is jo. Orbant amugy tenyleg zsenialisan csinalja, az elvitathatatlan. De ezek az emberek nekem olyan messze vannak pl. Hadhazitol mint Mako Jeruzsalemtol.Sierra írta:Miért? Szerintem nagyon jól hozza a karakterek. És a rejtett utalások mindegyiknél, szerintem kreatív.Pipita írta:Szerintem iszonyú színvonaltalan ripacs ez a csávó.
Na offbu ki.
Miért? Szerintem nagyon jól hozza a karakterek. És a rejtett utalások mindegyiknél, szerintem kreatív.Pipita írta:Szerintem iszonyú színvonaltalan ripacs ez a csávó.