ez is a fidesz és orbán hibája!!!Halfkey írta: Nyomorék Telekom TVs dobozra tudott valaki Netflixet erõszakolni? Hát nem hiszem el b+ hogy pont ez marad ki egy Chromecast eszközbõl.
jahh és ne feledjük a háttérben meghúzódó GYURCSÁNY szálat sem
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. április 26., kedd 8:50
ez is a fidesz és orbán hibája!!!Halfkey írta: Nyomorék Telekom TVs dobozra tudott valaki Netflixet erõszakolni? Hát nem hiszem el b+ hogy pont ez marad ki egy Chromecast eszközbõl.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 26., kedd 8:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 25., hétfő 21:51
egy kis otthoni beatbox-hoz ezt ajanlomANDS írta:Mire szeretnéd használni?portillo írta: Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.
Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC
Van esetleg javaslat hasonló kategóriában, amit érdemes meghallgatni? Tudom, hogy a Bluetooth is rontja az élményt, de most egyelőre inkább olyat keresek, ami nem csak kábellel működik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 25., hétfő 17:49
A melygarazsrol is hasonloan remek emlekeim vannak.Faust írta: A melyviz a leghumortalanabb ocskasag az egesz kamedin, pedig gyenge a mezony.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 25., hétfő 14:29
Mondom én hogy veled a baj.Faust írta: A melyviz a leghumortalanabb ocskasag az egesz kamedin, pedig gyenge a mezony.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 25., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 25., hétfő 13:47
Vagyis nem rejtett, hogy ami igazán jellemző az adott politikusra, aztán szépen beleszövi abba a 2-3 percbe.Faust írta:Milyen rejtett? szerintem is szornyu a csavo, mondjuk egy olyan kozegben ahol Litkai meg az a tehetsegtelen lofasz janklovics meg kap jonak szamit, lehet hogy Somogyi is jo. Orbant amugy tenyleg zsenialisan csinalja, az elvitathatatlan. De ezek az emberek nekem olyan messze vannak pl. Hadhazitol mint Mako Jeruzsalemtol.
Na offbu ki.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 24., vasárnap 21:44
Milyen rejtett? szerintem is szornyu a csavo, mondjuk egy olyan kozegben ahol Litkai meg az a tehetsegtelen lofasz janklovics meg kap jonak szamit, lehet hogy Somogyi is jo. Orbant amugy tenyleg zsenialisan csinalja, az elvitathatatlan. De ezek az emberek nekem olyan messze vannak pl. Hadhazitol mint Mako Jeruzsalemtol.Sierra írta:Miért? Szerintem nagyon jól hozza a karakterek. És a rejtett utalások mindegyiknél, szerintem kreatív.Pipita írta:Szerintem iszonyú színvonaltalan ripacs ez a csávó.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 24., vasárnap 21:16
Miért? Szerintem nagyon jól hozza a karakterek. És a rejtett utalások mindegyiknél, szerintem kreatív.Pipita írta:Szerintem iszonyú színvonaltalan ripacs ez a csávó.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. április 24., vasárnap 20:43
Szerintem iszonyú színvonaltalan ripacs ez a csávó.Sierra írta: Bajszos sz...khm Áder János by Somogyi András
egyszerűen zseniális ez a pali, nem elég, hogy kurva jól utánoz kb minden politikust, de a szöveg is elképesztő mellé. Bödőcs mellett a legjobb humorista napjainkban.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 22., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 17., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 17., vasárnap 20:10
Mert ugye a választási rendszer folyamatos átalakítása, és a határon túliak voksoláshoz buszoztatása (csak hogy két erős érvet hozzak fel) nem tartozik a trükkök százai halmazba. Gyökér.Realista24 írta:Mi a ráció benne? Mire alapozod? Mert sztem annyit értesz a politikahoz mint az NBAhez._Bushido_ írta: A képet nem tudom belinkelni, messengeren kaptam, de leírom a rajta lévőt:
2002 - Az SZDSZ segítségével lett miniszterelnök
2004 - Választás nélkül lett miniszterelnök (feri)
2006 - Trükkök százaival lett miniszterelnök (feri)
2009 - Választás nélkül lett miniszterelnök (Bajnai)
2010 - 2014 - 2018 - 2022 2/3-os többséggel lett miniszterelnök.
A számok nem hazudnak!
A nép döntött. Négyszer is.
s amíg ilyen idióták gyülekezete van az ellenoldalon, addig nem is lesz változás. Viszont rettentesen kiváncsi leszek, mi - vagyis inkább ki lesz OV helyett a következő jelölt. Korábban sokan Lázárt látták opciónak, lenne benne ráció...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 17., vasárnap 19:08
Ne fogjatok meg, mert nem adok belole'shutterisland írta:hehe : "fogd meg a söröm"20 downvote-nal jar ez a hsz. Nem is tudom lattam-e mar ilyet itt a forumon. Rekordra hajtasz?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 17., vasárnap 15:59
hehe : "fogd meg a söröm"20 downvote-nal jar ez a hsz. Nem is tudom lattam-e mar ilyet itt a forumon. Rekordra hajtasz?
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 17., vasárnap 15:48
20 downvote-nal jar ez a hsz. Nem is tudom lattam-e mar ilyet itt a forumon. Rekordra hajtasz?_Bushido_ írta: ...sok bullshit....
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 17., vasárnap 15:11
Hát vagy nem.'shutterisland írta: amugy ha mar szoba hozta a vitat, szerintem ha lett volna, az szazalekokban merheto javulas lehetett volna a vegen mzp javara.
nyilvan ezt a nagy gap-et kozel sem tuntette volna el, de szorosabb lehetett volna a buli.
nyilvan nem veletlen nem volt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 17., vasárnap 12:40
Ja tehát akkor az a taktika, hogy csinálják ugyanazt, mint a fidesz. ok.alexoxladjackoxi írta: A Fidesz konkrét választási kampányt épített fel arra, hogy más mit mondott 15-20 évvel ezelőtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 17., vasárnap 8:40
Mi a ráció benne? Mire alapozod? Mert sztem annyit értesz a politikahoz mint az NBAhez._Bushido_ írta: A képet nem tudom belinkelni, messengeren kaptam, de leírom a rajta lévőt:
2002 - Az SZDSZ segítségével lett miniszterelnök
2004 - Választás nélkül lett miniszterelnök (feri)
2006 - Trükkök százaival lett miniszterelnök (feri)
2009 - Választás nélkül lett miniszterelnök (Bajnai)
2010 - 2014 - 2018 - 2022 2/3-os többséggel lett miniszterelnök.
A számok nem hazudnak!
A nép döntött. Négyszer is.
s amíg ilyen idióták gyülekezete van az ellenoldalon, addig nem is lesz változás. Viszont rettentesen kiváncsi leszek, mi - vagyis inkább ki lesz OV helyett a következő jelölt. Korábban sokan Lázárt látták opciónak, lenne benne ráció...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem