Talán az a baja a többségnek(egyébként már régen észrevettem,csak nem szóltam,mert ki vagyok én hogy neked szóljak) hogy mindig a negativot "keresed", mondod....mig a többség a pozitivot.
Lehet itt 15x leírni, hogy CR mekkora király, meg milyen kibaszott erős keretünk van, meg még sok mindent mást is. De azokat leírják helyettem mások. Amikor én hsz-t írok többnyire igyekszem olyat írni, amit más nem írt le, vagy amit másképp gondolok.
A győztes meccsek után nem is igazán szoktam értékelni, mert azon nincs mit, hogy milyen kurva jók voltunk. Azokat leírják mások. Még egy örömittas, éltető hsz-re nincs szükség. Ha ettől negatívnak jön le, sajnálom. A dolgokon persze nem sokat segít, hogy én Ancelottit pontosan azokért dolgokért nem akartam edzőnek, amiket a Real meccseken az utóbbi időben látok. Nem először produkál ilyen gyatra meccseket a csapatával, és inkább a szerencsének köszönhető, hogy nem 2x ekkora a hátrányunk, semmint magának az edzőnknek.
Az hogy Mourinho 5-0ra kapott ki a barcatol.
Megjegyzem addig az 5-0-ig minden simán ment, szépen látszott a fejlődés, a védelmünk meccsről-meccsre stabilabb volt, a játékunk egyre inkább karakteresedett, simáztunk jó pár csapatot. Ennek itt nyoma nincs. Sima meccsünk a Bilbaon meg a Sevillan kívül nem is volt, de azokon is szedtünk be gólokat.
de a BL-ben is siman kizugott.
Egy a jelenleginél jóval gyengébb kerettel. VDV, Drenthe, Gago, Granero, Lass, Diarra, sérült Kaká, alapkezdő Albiol, Pepe kiesett fél évre... és még lehetne sorolni. Azért ennél sokkal jobban mutat a mostani keret. Mindezt úgy, hogy 7-8 új játékossal kezdte meg a szezont, és beleszólása nem volt a nyári igazolásokba. Azért voltak hátráltató tényezők, sokkal több, mint amivel Ancelottinak számolnia kell. Ja és még a BL egyenes kieséses szakaszhoz el se jutottunk. Szóval van még Ancelottinak ideje behozni a "lemaradást".
nyerjunk, szepen jatsszunk, ne kapjunk golt, rugjunk sokat, mindenki minden meccsen tundokoljon.. Az elet nem ilyen...
Én nem ezt várom/hiányolom. Én a koncepciót. De az nincs. És amíg nem lesz, addig fejlődés sem lesz.