Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 4., hétfő 16:12

Wertz írta:SHra meg ilyet linkelnek
http://www.actusports.fr/wp-content/upl ... a-Ozil.jpg
Hát igen, egyértelmű, hogy ki az igazi klasszis kettejük között :lol:
ezt arsenalos fórumon láttam mikor megvették özilt. és istenként várták. :lol:

ehhez csak két dolgot tennék hozzá:
ki lőtt vb döntőn győztes gólt amikor a csapat szarban volt? özil vagy iniesta?
ki lőtt bl döntőt érő gólt amikor a csapata szarban volt? özil vagy iniesta?
özil amikor nagyon kellett volna, amikor nagyon nagy szükség lett volna rá, mikor nem ment a csapatnak, mikor húzós ellenfél volt még ráadásul akkor sehol semmi.
iniesta pedig állítom a játék minden elemében jobb mint özil. az egyetlen barcelona játékos akit szó nélkül elfogadnék.

szerk. persze nem kell velem egyetérteni. de nálam a ronaldo-messi utáni hatalams szakadék után ribéry, iniesta és bale trió jön. utána megint egy szakadék, noha nem akkora.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. november 4., hétfő 16:13-kor.

Wertz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 4., hétfő 16:06

SHra meg ilyet linkelnek
http://www.actusports.fr/wp-content/upl ... a-Ozil.jpg
Hát igen, egyértelmű, hogy ki az igazi klasszis kettejük között :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 4., hétfő 16:01

pavel írta:.akár olyan sikeres is!
egyénileg is?
és egyénileg lesz olyan erős szerinted mint játékos? lesz annyira meghatározó? hogy tőle függ minden? és lesz akkora karakter?
mert szerintem kizárt dolog.
és özil mostani nyilatkozata is mutatja a vesztes mentalitását:
"Számomra nagyon fontos, hogy lássam, az edzőm bízik a képességeimben, és hisz bennem - nyilatkozta Özil a TF1-nek. - Az előző szezon végén nem voltak kétségeim, akkor még biztos voltam abban, hogy hogy a Real Madridnál maradok."

"De történt valami, és többé nem éreztem az edzőm bizalmát. Az Arsenalnál viszont ennek éppen az ellenkezője a helyzet."
az a valami csak nem bale érkezése volt....
dimariat ebből a szempontból nagyon becsülöm, majdnem hogy a posztjára vettünk egy játékost 91 millióért, de ő maradt és bizonyítani akar.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 4., hétfő 15:58

pavel írta:Azért szeritnem Özilből lehet hasonló mint Zizouból...akár olyan sikeres is! A német válogatottban mindig ott van az eredmény. Max klub szinten kell váltania...mondjuk januárban visszajön 12 milláért... :D
mert ágyuséknál EL nyolcaddöntő és fakupa elődöntőn kívül sok mindent nem lesz... :lol:
Eredményes lehet, de a játéktudása soha nem fogja megközelíteni Zizouét. Annyiban hasonlít hozzá, hogy mindkettő tescselekkel operál a pályán. Azonkívül szerintem semmi. Özil inkább árnyék ék, mint támadó középpályás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 4., hétfő 15:49

schranzer írta:R.M.C.F. ez neked megy :D

https://sporthirado.hu/cikk-labdarugas- ... _nal-79267
Az ilyen eszetlen felszopkodásokról beszélek már pár hete
Jó játékos Özil, de amilyen fényezést kap az utóbbi időben, annak a közelében sincs

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 4., hétfő 15:37

Azért szeritnem Özilből lehet hasonló mint Zizouból...akár olyan sikeres is! A német válogatottban mindig ott van az eredmény. Max klub szinten kell váltania...mondjuk januárban visszajön 12 milláért... :D
mert ágyuséknál EL nyolcaddöntő és fakupa elődöntőn kívül sok mindent nem lesz... :lol:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 4., hétfő 15:32

Ha rajtad múlik muchacco akkor soha... :mrgreen: :D
Papa; nem tudom miről beszélsz! :shifty: :mrgreen: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 4., hétfő 14:54

Egyszer majd csak lecseng már ez az ügy is! :Đ 
Ha rajtad múlik muchacco akkor soha... :mrgreen: :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 4., hétfő 14:45

Hát most ez a facebook kommentezés... Hagyjuk már. Én szeretem Özilt, de semmi köze Zidanehoz. Még összehasonlítani se lehet őket. Egyedül talán az utolsó passzokban veri a franciát, de összességben... A cipő pucolója lehetne Zizounak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 4., hétfő 14:32

Ozil blames Ancelotti for Madrid exit
Napi Özil! :mrgreen: :lol: Egyszer majd csak lecseng már ez az ügy is! :Đ Mindenesetre nem kérdés, hogy Di María belopta magát Carlo szívébe; emellett az is biztos, hogy az argentinért soha nem kaptunk volna 50 millát; ez a 2 dolog Özil követeléseivel és attitűdjével együtt bizony már túl sok volt Mesut .... :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 4., hétfő 7:57

Azok akik ilyet írnak a regisztrálásnál elakadnak... :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 4., hétfő 7:38

Komment Fb post alatt:

sztem az egy fogalmatlan, akinek ebből az jött le, h WEnger jobbnak tartja Özilt Zizounál. És ha ezért szidja Özilt semmi keresnivalója a madridisták közt! Szerintem igaza van, mert Zizou csak 1-2 csellel operált, igaz azt jól csinálta, de nem ebben volt a legerősebb, nem emiatt lett nagy játékos hanem a nagyszerű vezetői képessége miatt! AZt hiszem a magyaroknak alázatosságról nincs joguk beszélni! 8-1!

Ha regisztralva vagy itt, fedd fel magad könyörgöm, szeretnek diskuralni veled.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 4., hétfő 0:42

Talán az a baja a többségnek(egyébként már régen észrevettem,csak nem szóltam,mert ki vagyok én hogy neked szóljak) hogy mindig a negativot "keresed", mondod....mig a többség a pozitivot.
Lehet itt 15x leírni, hogy CR mekkora király, meg milyen kibaszott erős keretünk van, meg még sok mindent mást is. De azokat leírják helyettem mások. Amikor én hsz-t írok többnyire igyekszem olyat írni, amit más nem írt le, vagy amit másképp gondolok.

A győztes meccsek után nem is igazán szoktam értékelni, mert azon nincs mit, hogy milyen kurva jók voltunk. Azokat leírják mások. Még egy örömittas, éltető hsz-re nincs szükség. Ha ettől negatívnak jön le, sajnálom. A dolgokon persze nem sokat segít, hogy én Ancelottit pontosan azokért dolgokért nem akartam edzőnek, amiket a Real meccseken az utóbbi időben látok. Nem először produkál ilyen gyatra meccseket a csapatával, és inkább a szerencsének köszönhető, hogy nem 2x ekkora a hátrányunk, semmint magának az edzőnknek.
Az hogy Mourinho 5-0ra kapott ki a barcatol.
Megjegyzem addig az 5-0-ig minden simán ment, szépen látszott a fejlődés, a védelmünk meccsről-meccsre stabilabb volt, a játékunk egyre inkább karakteresedett, simáztunk jó pár csapatot. Ennek itt nyoma nincs. Sima meccsünk a Bilbaon meg a Sevillan kívül nem is volt, de azokon is szedtünk be gólokat.
de a BL-ben is siman kizugott.
Egy a jelenleginél jóval gyengébb kerettel. VDV, Drenthe, Gago, Granero, Lass, Diarra, sérült Kaká, alapkezdő Albiol, Pepe kiesett fél évre... és még lehetne sorolni. Azért ennél sokkal jobban mutat a mostani keret. Mindezt úgy, hogy 7-8 új játékossal kezdte meg a szezont, és beleszólása nem volt a nyári igazolásokba. Azért voltak hátráltató tényezők, sokkal több, mint amivel Ancelottinak számolnia kell. Ja és még a BL egyenes kieséses szakaszhoz el se jutottunk. Szóval van még Ancelottinak ideje behozni a "lemaradást".
nyerjunk, szepen jatsszunk, ne kapjunk golt, rugjunk sokat, mindenki minden meccsen tundokoljon.. Az elet nem ilyen...
Én nem ezt várom/hiányolom. Én a koncepciót. De az nincs. És amíg nem lesz, addig fejlődés sem lesz.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 4., hétfő 0:14

Galacticos írta:leestem a székről mikor megláttam.
mondom megnézem mik a hsz-ek a cikk alatt:
Pff...Ha már valakit mindenképp szeretne Zidanehoz hasonlítani, akkor inkább legyen az Ramsey.A jelenlegi formája, kb olyan, mint Zizounak fénykorában.
itt viszont egy kérdés merült fel bennem. a sarki non stopban árulnak kötelet?
Na azért ez már nagyon durva. Hány éves lehet vajon az illető? Egyáltalán látta focizni a mestert? Te Úristen! Na hagyjuk is, mert csak idegtépő.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 4., hétfő 0:01

Hagyjuk már... Egy mai focista se közelíti meg Zizou szintjét vagy stílusát. Ő is egy Isten adta tehetség volt.
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 23:31

leestem a székről mikor megláttam.
mondom megnézem mik a hsz-ek a cikk alatt:
Pff...Ha már valakit mindenképp szeretne Zidanehoz hasonlítani, akkor inkább legyen az Ramsey.A jelenlegi formája, kb olyan, mint Zizounak fénykorában.
itt viszont egy kérdés merült fel bennem. a sarki non stopban árulnak kötelet?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 3., vasárnap 23:24

nembaj nyilasi szerint wenger az év edzője... értem én nyalni kell az új "sztárt", de akkor hasonlítsa bergkamphoz, vagy mittudoménkihez

innen már csak egy lépés hogy walcott meg jobb 1v1ben mint maradona, zsiru gólérzékenyebb mint ronaldo

vicc :agree:
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 23:22

Realista24 írta:http://www.youtube.com/watch?v=C7mXGMcpA0g
Zidane gyengébbik bokájában több van, mint Özilnek valaha lesz.

2:58nál....nem is néztem tovább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 23:06

http://www.youtube.com/watch?v=C7mXGMcpA0g
Zidane gyengébbik bokájában több van, mint Özilnek valaha lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 3., vasárnap 23:04

R.M.C.F írta: A ku****** an*****a az cselez jobban. Mi jöhet még özil ügyben? Tehetségesebb mint maradona volt?
Nemtudom. En birtam Ozilt (kiveve a beszari hozzaallasat es elnyomhatóságát), de ezek a kijelentések nagyon eroltetettek es rohejesek. Minden mozdulatát ismerem Ozilnek, de az, hogy jobban cselez, egyaltalán az, hogy cselez ... budos eletbe nem cselezett 1 v 1.ben. Ha elotte allt valaki, es nem tudta elore jatszani, inkább hatrapasszolt, vagy ki oldalra, de hogy cselezzen, azt nemnagyon tette. Egy kurva szep cselezése ugrik be most igy hirtelen, az ATMA ellen, a felezovonalnál. Az szep volt. De ugy általánosságban mindig a biztosra ment, ezert nagyon keves cselezés fuzheto a nevehez, szinte alig. Zidanet meg ilyen téren azt hiszem nem kell bemutatni senkinek ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Vissza: