Értékeld a legutóbbi meccset
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Menjen a Cama-Fede-Ceba sor a visszavágón és nyerünk
( aztán lehet egyik sem kezd..,)
( aztán lehet egyik sem kezd..,)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Pedig nagy penzbe fogadnek hogyha nem serult egyik se akkor ckm lesz a visszavagon.KAG írta:Nem lehet annyira csak, hogy ne kassa azt amit valverde es cama ad a csapatnak.sonic írta:
Rendben csak ne CKM please Carlo. Egyszerre tul sok lesz a harom nagy oreg.
Ckm et nem szabad egybe porgetni mar.
De remelem ugy is nyerunk. Meg egy utolso nagyot gurit az oreg trio iden!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem lehet annyira csak, hogy ne kassa azt amit valverde es cama ad a csapatnak.sonic írta:Rendben csak ne CKM please Carlo. Egyszerre tul sok lesz a harom nagy oreg.Realista24 írta: Ancelotti: "Casemiro will surely play the 2nd leg. Alaba felt discomforts again, always the same problem of these days."
Ckm et nem szabad egybe porgetni mar.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik.
- sonic
Rendben csak ne CKM please Carlo. Egyszerre tul sok lesz a harom nagy oreg.Realista24 írta: Ancelotti: "Casemiro will surely play the 2nd leg. Alaba felt discomforts again, always the same problem of these days."
- Sorrentino
Kezdőként nem besárgulni 15 perc alatt...dzsi91 írta:Mondjuk betölteni a 18atflori írta: Nem értem ez a Casemiro mániátokat most. Ezerszer kijött már, hogy a fürge csapatok ellen mínusz egy ember. Láttuk idén is, tavaly is. Ennek ellenére valószínűleg kezdeni fog, bár nem tudom Camavingának mit kell még tenni, hogy úgy igazán bízzanak benne egy ilyen meccsen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: "Casemiro will surely play the 2nd leg. Alaba felt discomforts again, always the same problem of these days."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mondjuk betölteni a 18atflori írta: Nem értem ez a Casemiro mániátokat most. Ezerszer kijött már, hogy a fürge csapatok ellen mínusz egy ember. Láttuk idén is, tavaly is. Ennek ellenére valószínűleg kezdeni fog, bár nem tudom Camavingának mit kell még tenni, hogy úgy igazán bízzanak benne egy ilyen meccsen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Nem értem ez a Casemiro mániátokat most. Ezerszer kijött már, hogy a fürge csapatok ellen mínusz egy ember. Láttuk idén is, tavaly is. Ennek ellenére valószínűleg kezdeni fog, bár nem tudom Camavingának mit kell még tenni, hogy úgy igazán bízzanak benne egy ilyen meccsen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert parszor bealudt a vedelem, elol pedig rengeteget hibaztak, szerintem jol toltak de nem voltak elesek ok sem.City ennél jobban nem tud szerintem labdarúgni.
Faust írta:Durvan feljavultunk vele, Valverde is egybol jobb lett, szerintem ha Modric helyett Kroos jon le (a horvat pont akkor kezdett ficankolni, nem is ertem), lehet meglett volna az iksz. Nagyon jo ez a gyerek.Realista24 írta: Cavabunga azért ma is odatett egy két zseniális zsugat.
Szerintem azért hozta le hogy hétvégén tudjon játszani kezdőként.Otthol meg kell nyerni a bajnokságot nincs mese.
Az még egy boost lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2022. április 26., kedd 23:34-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- sonic
Ha jol emlekszem a chelsea ellen is ez volt. Ahogy felkerul a camavinga valverde paros ugy javult fel a jatekunk. Nyilvan nem varom hogy mostantol veluk a kezdobe nyomjuk a meccseket a szezon vegeig, de azert a jovo szezonokra nezve eleg biztato hogy van ket ilyen jatekos.Faust írta:Durvan feljavultunk vele, Valverde is egybol jobb lett, szerintem ha Modric helyett Kroos jon le (a horvat pont akkor kezdett ficankolni, nem is ertem), lehet meglett volna az iksz. Nagyon jo ez a gyerek.Realista24 írta: Cavabunga azért ma is odatett egy két zseniális zsugat.
Mondjuk jobban nem is kell, ha még kicsit szarabbak, akkor is jókSüti írta: City ennél jobban nem tud szerintem labdarúgni. Mi szerintem igen. Mondanám hogy nem sok csapat jön vissza bármilyen párharcba 2 ilyen gyors gól után, de igazából a nem sok =1.
Irány a döntő.
De Casemiro megeszi a szőkésvöröset, Modric meg csapja a külit.
Egyébként hosszabbítás lesz megint, de az már fix infarktus
Durvan feljavultunk vele, Valverde is egybol jobb lett, szerintem ha Modric helyett Kroos jon le (a horvat pont akkor kezdett ficankolni, nem is ertem), lehet meglett volna az iksz. Nagyon jo ez a gyerek.Realista24 írta: Cavabunga azért ma is odatett egy két zseniális zsugat.
Igaz túlzás, azt hittem több ilyen volt, de most visszanéztem, és a Wolfsburg, a PSG meg most a City ellen volt ez. Legtöbb párharcban a visszavágót kúrtuk el majdnem.ANDS írta:Milyen szokásról beszélsz? Chelsea ellen idegenben 1:3 volt! Ott a 2. meccs volt necces, hazai pályán. A PSG ellen meg mindkét meccs…Sierra írta: Amúgy én mondtam, hogy az első meccset úgyis elbasszuk, mert úgy szoktuk. El is basztuk, de legalább hoztunk egy jó eredményt. Kurva erős ez a City, jelenleg szerintem a világ legstabilabb csapata, komoly meccset játszottunk. Remélhetőleg otthon a másik arcunkat mutatjuk, akkor nyernünk kéne. Most azért jól jönne az idegenbeli gól szabály.
Szerintem mindkettő.ANDS írta: Most akkor azért kapott négy gólt a Real, mert gyenge volt, vagy azért, mert a City kurva jó?
Komolyan kérdezem!
Megmondom mi lesz vele kezdve, Casemiro kezdo lesz.KAG írta: espanyol ellen megprobalnam kroos nelkul a kp-t.
Cama valverde modric
Kh-ba meg akar lehet beraknam casemirot.
Alaba bhv militao kozep caseval. Jobbos meg lv.
Valamit kezdeni kell kovetkezo meccsre a vedekezsessel.
- Süti
City ennél jobban nem tud szerintem labdarúgni. Mi szerintem igen. Mondanám hogy nem sok csapat jön vissza bármilyen párharcba 2 ilyen gyors gól után, de igazából a nem sok =1.
Irány a döntő.
Irány a döntő.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cavabunga azért ma is odatett egy két zseniális zsugat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
espanyol ellen megprobalnam kroos nelkul a kp-t.
Cama valverde modric
Cama valverde modric
ZIDANE
Hát ez mi meccs volt.
Le a kalappal mind a két csapat előtt.
Azért a mieink remélem összeszedik magukat mert ez nagyon gyenge volt.Védelem nem is létezett körülbelül.
Le a kalappal mind a két csapat előtt.
Azért a mieink remélem összeszedik magukat mert ez nagyon gyenge volt.Védelem nem is létezett körülbelül.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,