Egyszer sem játszott a felkészülés során középen, ahogy Isco sem a jobb oldalon.ericco írta:Egy 21 éves Iscoval kellett volna versengenie, vagy egy 433-ban csak többet kellett volna hajtania, védekeznie, visszazárnia, letámadnia. Egyáltalán nem lett volna megoldhatatlan feladat, mégis a könnyebb utat választotta.Nekem se lett volna kedvem versengeni egy szélsővel a posztján miközben én belső középpályás vagyok.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy írta:A Dortmund most is megverne minket egy oda-visszavágós párharcban. A kérdés az, hogy vajon tavasszal, hogyan fogunk játszani.
A Dortmund tavasszal is elverne minket... főképpen hazai pályán. Én hiszek a fejlődésben, abban, hogy tavaszra már sokkal komplettebb csapatot fogunk alkotni, de nagy reményeket ahhoz, hogy ilyen Dortmundokat megverünk ne nagyon fűzzünk, még ebben a szezonban. DE (!) várjuk ki a végét, hogy egyáltalán hova jutunk el a fejlődési szakaszban.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egy 21 éves Iscoval kellett volna versengenie, vagy egy 433-ban csak többet kellett volna hajtania, védekeznie, visszazárnia, letámadnia. Egyáltalán nem lett volna megoldhatatlan feladat, mégis a könnyebb utat választotta.Nekem se lett volna kedvem versengeni egy szélsővel a posztján miközben én belső középpályás vagyok.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen általában ezért eshet ki egy papíron erősebb csapat. Volna... A sorrend jó lenne, ha nem lenne 2. helyen a Barca.Géci írta:Jobbak is lettünk volna... Csak akarat nem volt...cart írta:
Az előző szezonban is mindenki így volt ezzel
Amúgy hiába hívnak minket Real Madridnak, ha nincs csapatunk. A Dortmund most is megverne minket egy oda-visszavágós párharcban. A kérdés az, hogy vajon tavasszal, hogyan fogunk játszani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
annyit, hogy ha nem tudnám honnan van a cikk, akkor azt mondanám eurobarca... hihetetlen mennyire nyomatja a barcat az nso... amúgy elég ideális a sorrend szerintem is, csak a kommentek nem helyén állóak... viszont jobban belegondolva valóban, papírforma alapján jobbak vagyunk, mint a Dortmund és akár képesek lennénk legyőzni őket a Bale,Isco,CR,Benzema kvartettalikarus93 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... al-2292807
Mit szóltok a listához?
Szerintem nagyon reálisan vannak mutatva az erőviszonyok, habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot, de mondjuk a BVB is most nagyon elkapta a fonalat.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jobbak is lettünk volna... Csak akarat nem volt...cart írta:Az előző szezonban is mindenki így volt ezzelikarus93 írta:habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot
Az előző szezonban is mindenki így volt ezzelikarus93 írta:habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Még, hogy mi vagyunk az optimisták
A Marca új motivációt talált Carlo Ancelottinak, a Real Madrid vezetőedzőjének erre a Bajnokok Ligája-szezonra. Nem elég, hogy lassan a décima (a Real tizedik BEK/BL-sikere) fontosabb lesz mindennél, a szakírók most azt is megemlítették, hogy ha összejön a történelmi siker, az az olasz tréner karrierjében is mérföldkövet jelent. A BEK-et, illetve BL-t nyerő edzők örökrangsorát ugyanis Bob Paisley, a Liverpool legendás menedzsere vezeti három diadallal, Carlettónak (valamint a mostani mezőnyből még Pep Guardiolának és José Mourinhónak) két sikere van, mindkettő a Milannal.
Ancelotti a kombinált (játékosként és edzőként elért) sikerek listáján is az élre állhat, szintén holtversenyben. Itt ugyanis Miguel Munoz vezet öttel (a Real Madriddal hármat nyert futballistaként, kettőt trénerként), Ancelotti (2+2) pedig Cruyff és Rijkaard (mindkettő 3+1) társaságában a második.
A Marca új motivációt talált Carlo Ancelottinak, a Real Madrid vezetőedzőjének erre a Bajnokok Ligája-szezonra. Nem elég, hogy lassan a décima (a Real tizedik BEK/BL-sikere) fontosabb lesz mindennél, a szakírók most azt is megemlítették, hogy ha összejön a történelmi siker, az az olasz tréner karrierjében is mérföldkövet jelent. A BEK-et, illetve BL-t nyerő edzők örökrangsorát ugyanis Bob Paisley, a Liverpool legendás menedzsere vezeti három diadallal, Carlettónak (valamint a mostani mezőnyből még Pep Guardiolának és José Mourinhónak) két sikere van, mindkettő a Milannal.
Ancelotti a kombinált (játékosként és edzőként elért) sikerek listáján is az élre állhat, szintén holtversenyben. Itt ugyanis Miguel Munoz vezet öttel (a Real Madriddal hármat nyert futballistaként, kettőt trénerként), Ancelotti (2+2) pedig Cruyff és Rijkaard (mindkettő 3+1) társaságában a második.
- ikarus93
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... al-2292807
Mit szóltok a listához?
Szerintem nagyon reálisan vannak mutatva az erőviszonyok, habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot, de mondjuk a BVB is most nagyon elkapta a fonalat.
Mit szóltok a listához?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Always.Kerlon írta:Még mindig!!!!___Samy___ írta:ne csesszetek már ki velem megint, hogy özil a téma.....
Abszolút, mióta ott van nyerik a meccseket, még ha kisebb csapatok ellen is, de adott egy kis reményt hogy 10+ év után végre nyernek valamit. Persze meglátjuk mennyire lesz elég a kezdeti lendület, egész évre nem biztos hogy ki tudnak tartani, de jelentősen jobb enyenlőre az élet mióta ott van.Kerlon írta:Alapból nem volt egy nagy meccs. Majd kiderül, hogy hosszútávon mire lesz képes a PL-ben, de eddig szerintem nem szomorkodnak az Arsenal szurkolók.
Alapból nem volt egy nagy meccs. Majd kiderül, hogy hosszútávon mire lesz képes a PL-ben, de eddig szerintem nem szomorkodnak az Arsenal szurkolók.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ebbe lehet hogy van valami....de tényleg nem akarom már bántani,meg nem is itt játszik,de a pool ellen már megint a meccs 80%-ban eltűnt,meg alibizett,és azt meg arrafele pláne nem fogják tolerálni...Nekem se lett volna kedvem versengeni egy szélsővel a posztján miközben én belső középpályás vagyok.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Még mindig!!!!___Samy___ írta:ne csesszetek már ki velem megint, hogy özil a téma.....
Meg 1000+ gól oszt csókolom.R.M.C.F írta:pavel írta:A médiahype által + a német válogatottal igenis lehet olyan sikeres. Lehet (sőt valószínű) tudásban sosem fogja megközelíteni, de akkor is...
Fikció, de érdemes belegondolni...5 év múlva vb-t nyernek, meg mondjuk 9 év múlva is. Közbe jön egy eb cím. Kettőn akár csk is lehet. Plusz mellé kap plantinitől meg blattertől (sic!) aranylasztit, arany papucsot, arany cicát miegymást... máris minden idők egyik legsikeresebbje lesz...
Oké, ennyiből jesé lehet még pelé is, Vb nyer jövőre,majd 4 és 8 év múlva.
K
K
- ___Samy___
ne csesszetek már ki velem megint, hogy özil a téma.....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pavel írta:A médiahype által + a német válogatottal igenis lehet olyan sikeres. Lehet (sőt valószínű) tudásban sosem fogja megközelíteni, de akkor is...
Fikció, de érdemes belegondolni...5 év múlva vb-t nyernek, meg mondjuk 9 év múlva is. Közbe jön egy eb cím. Kettőn akár csk is lehet. Plusz mellé kap plantinitől meg blattertől (sic!) aranylasztit, arany papucsot, arany cicát miegymást... máris minden idők egyik legsikeresebbje lesz...
Oké, ennyiből jesé lehet még pelé is, Vb nyer jövőre,majd 4 és 8 év múlva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Mondjuk az a valami az volt, hogy akkor még nem tudta, hogy nem alap emberként számít rá majd az új edző? Bármennyire is fáj egyeseknek, de Özil klasszis és napjaink egy legjobbja és kétlem, hogy ebben a tudatban valaki padozni akarna. Ancelotti meg ahelyett, hogy próbálta volna a kerethez igazítani és Özilhez is a taktikát inkább egy teljesen új taktikát akart ráerőltetni, ahol csak jobb szélsőként számított rá, ami a saját bevallása szerint se feküdt neki. Aztán még jött Bale is. Nekem se lett volna kedvem versengeni egy szélsővel a posztján miközben én belső középpályás vagyok.
K
K
Én is hozzátennék még valamitGalacticos írta: ezt arsenalos fórumon láttam mikor megvették özilt. és istenként várták.
ehhez csak két dolgot tennék hozzá:
Utánanéztem ennek a statisztikának, mert nekem gyanúsan sok gpassz és gól volt beírva Özilhez...és igazam lett. Egész pályafutása allatt nem szerzett annyi gól, amennyi ebbe a statisztikába van írva
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
A médiahype által + a német válogatottal igenis lehet olyan sikeres. Lehet (sőt valószínű) tudásban sosem fogja megközelíteni, de akkor is...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Iniesta who?Wertz írta:Hát igen, egyértelmű, hogy ki az igazi klasszis kettejük között
Nevetséges.
Már írtam akkor is, de leírom most is, tényleg dicséretes hozzáállás, le a kalappal az argentin előtt (soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet fogok írni ).Galacticos írta:dimariat ebből a szempontból nagyon becsülöm, majdnem hogy a posztjára vettünk egy játékost 91 millióért, de ő maradt és bizonyítani akar.
- Galacticos
ezt arsenalos fórumon láttam mikor megvették özilt. és istenként várták.Wertz írta:SHra meg ilyet linkelnek
http://www.actusports.fr/wp-content/upl ... a-Ozil.jpg
Hát igen, egyértelmű, hogy ki az igazi klasszis kettejük között
ehhez csak két dolgot tennék hozzá:
ki lőtt vb döntőn győztes gólt amikor a csapat szarban volt? özil vagy iniesta?
ki lőtt bl döntőt érő gólt amikor a csapata szarban volt? özil vagy iniesta?
özil amikor nagyon kellett volna, amikor nagyon nagy szükség lett volna rá, mikor nem ment a csapatnak, mikor húzós ellenfél volt még ráadásul akkor sehol semmi.
iniesta pedig állítom a játék minden elemében jobb mint özil. az egyetlen barcelona játékos akit szó nélkül elfogadnék.
szerk. persze nem kell velem egyetérteni. de nálam a ronaldo-messi utáni hatalams szakadék után ribéry, iniesta és bale trió jön. utána megint egy szakadék, noha nem akkora.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. november 4., hétfő 16:13-kor.