Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 27., szerda 8:58

Tul nagy elemzes ide nem szukseges az edzoi stab reszerol sem. Be kell latni, hogy egy komoly ellenfel ellen a Kroos-Modric duo mar lassu es erotlen egyutt. Egyikuk sem utkozik a kp-n es nem tudjak tartani a lepest a fiatalokkal futasban. Bizom benne a visszavagora nem a ckm kerul a kezdobe.
A vedelembol kieagadni egy egy embert nem szabad, ez ugy ahogy volt tegnap egy kritikan aluli vedekezes volt, mind a ketto csapattol egyebkent. A difi a kp n jott ki a csapatok kozott. 90 percet lattunk, ha Carlo jo kovetkezteteseket von le es meghuzza a megfelelo valtoztatast ebben siman benne van a tovabbjutas.
Igy egyebkent is kilehet esni, kuzdve, szoros meccsen, de mi a 2. Meccsekre voltunk eddig is erosek, a hazai kozonseg remelhetoleg majd tovabb szurkolja a csapatot.

Szerintem Rodrygo nem jatszott rosszul, de tenyleg felek attol, hogy ckm + valverde szellel kezdunk majd es a city kap egy felido elonyt, mielott erot es gyorsasagot teszunk a kp ra

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. április 27., szerda 8:45

Ebben a tegnapi meccsben két dolgot lehet pozitívan értékelni...az egyik a végeredmény ami valami csoda folytán szoros maradt és nem vertek agyon, megmaradt a remény. A másik Benzema mentális ereje a tizenegyesnél. A többit hagyjuk és örüljünk.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 27., szerda 8:44

Remélem Pep védeni akarja majd az egy gól előnyt, berendezkedve kontrakra.
Nem hinnem.
Ugyanezt fogjak jatszani, mert csak ezt tudjak jatszani (ami nem hatrany, mert eleg stabilak benne, es ez elrejti, hogy ugyanugy, mint anno a barcanal, itt is ha eljut vki odaig, akkor konnyen megzavarhato a hatso soruk) max gundogan kezdeni fog, hogy meg tobb piszipaszi legyen

Azt lattam, hogy pontosan tudjak becsukott szemmel is, hogy ki hova fog mozogni, gyakran nem is kell felnezni csak tenni egybol a labdat. Ez hatalmas elony, stabil csapatjatek, ezert is allok ertetlenul a tegnapi elso felora elott, hogy ezen a szinten erre nem lehet felkesziteni se taktikaban, se fejben egy ilyen szintu csapatot? Kurvaidegesito, hogy befosva es kaosszal a fejben megy ki egy real madrid nem az elso meccsen mar....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. április 27., szerda 8:47-kor.
thereisonly1ronaldo

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 27., szerda 8:21

halamadrid írta:
M1Ö írta: Az Atlético is majdnem visszahozta -1-ről, akkor nekünk miért ne sikerülhetne?
Pont ezt gondolom én is.

Egyébként el lesz valaki tiltva tőlük vagy tőlünk? Igaz, csak 2 sárga volt a meccsen.
Nem ugy van, hogy az elodontokre torlik az eddigi sargakat?
ZIDANE

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. április 27., szerda 8:20

halamadrid írta:
M1Ö írta: Az Atlético is majdnem visszahozta -1-ről, akkor nekünk miért ne sikerülhetne?
Pont ezt gondolom én is.

Egyébként el lesz valaki tiltva tőlük vagy tőlünk? Igaz, csak 2 sárga volt a meccsen.
Nem. Elődöntő előtt törlődtek a lapok. Cancelo gondolom jön vissza.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 27., szerda 8:16

En is abban bizok, hogy Pep tulgondolja es valami olyat akar raeroltetni a jatekosaira, amiben nem erzik magukat komfortosan.

A meccs kepe alapjan elegedettek lehetunk azert, ha 3 lenne kozte sem szolhatnank egy szot sem.

Silva golja mondjuk roppant idegesito volt. Egyebkent ilyeneknel is kell a rutin Camvinganak, amikor a spori a szajahoz emelte a sipot, konkretan megallt. Nem mondom, hogy tuti mentett volna, de ez amator dolog volt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 27., szerda 8:14

Pont ezt gondolom én is.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. április 27., szerda 7:52

Szóval ez a Pride in Defeat? :mrgreen:

(Jó lesz Rüdiger a védelembe)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. április 27., szerda 7:37

Az Atlético is majdnem visszahozta -1-ről, akkor nekünk miért ne sikerülhetne? Meg lesz az! Ha valami oltári mákkal, de akkor is, ez valahogy egy ilyen idény a BL-ben. :kalapos:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 27., szerda 7:34

Bármi is lesz, így ki lehet esni.

Remélem Pep védeni akarja majd az egy gól előnyt, berendezkedve kontrakra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 27., szerda 6:59

Anthony írta: Két góllal kellene nyerni, az nem tűnik egyszerűnek, egy góllal még csak csak meg lehetne fogni őket.
Egy góllal ha nyerünk, az extra timeban bőven nálunk lesz a lélektani előny. Arra is nagyobb esély van, hogy a tegnapinál jobban játszunk. Szerintem simán felkúszott 50%-ra a továbbjutási esélyünk.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 27., szerda 6:57

hehetheoriginal írta: Az amugy elegge bearazna az angolok focijat, ha a b-jatekosokkal teli madrid tuljutna a 3 legerosebb csapatukon es beellt nyerne megin.

Nem tudom, hogy fogunk győzni a visszavagon, nincs elottem a kep.
Es kdb-n kivul nem jobbak egyenileg, de pepperoni rendszere mar a barcas evekben is folyamat szopast es fejtorest okozott. Nyilvan kontrakra megyunk odahaza is, annyit focizunk, amennyit engednek (remelem ez nyartol valtozik az erkezok hatasara, en ezt nem akarom latni tobbet, nem tudja a real madrid kihozni a labdat a kapu elol, big joke) aztan meglatjuk.
De ezzel a szelsovedoknek nem nevezheto kabarevalogatottal, akik miatt az osszes golt kapjuk allandoan, ezzel kezdeni kell valamit, jatsszon a tobias is akar leszarom, de ez kritikan aluli ujra es ujra es ujra.
Az is.megengedhetetlen, hogy militaot egy jezus megforgat es elmegy alapvonalon, dedos szinten szopjuk be ezeket a semmi cseleket.
Értem amit írsz, alapvetően egyet is értek, de egy részt azért kiemelnék. "Nem tudom, hogy fogunk győzni a visszavagon, nincs elottem a kep." Ez oké, de te az odavágóra is csak a 4 City gólt álmodtad meg, a 3 madridi kimaradt. :mrgreen:

Legyen hitünk emberek, mennyi "megmagyarázhatatlan" eredmény kell még ettől a csapattól ahhoz, hogy higyjünk bennük?! :salute:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. április 27., szerda 6:55

Dedós gólokat kaptunk, de sajnos a sérült Alabával, az összedrótozott Mendyvel sokkal jobbra nem lehetett számítani. Főleg ha Carvajal és Militao is ott "segít", ahol tud. Nachot meg hagyjuk is.

Két góllal kellene nyerni, az nem tűnik egyszerűnek, egy góllal még csak csak meg lehetne fogni őket.

Csak úgy működhet ha erős pressinggel megfogjuk őket, hogy ne jussanak el ennyiszer a kapu közelébe, mert a védelem nem tudja megfogni őket.

Meg kéne nézni párszor a Liverpool elleni meccseket.

De legalább állva halunk meg, Benzi lesz a BL gólkirály is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 27., szerda 6:41

Az amugy elegge bearazna az angolok focijat, ha a b-jatekosokkal teli madrid tuljutna a 3 legerosebb csapatukon es beellt nyerne megin.

Nem tudom, hogy fogunk győzni a visszavagon, nincs elottem a kep.
Es kdb-n kivul nem jobbak egyenileg, de pepperoni rendszere mar a barcas evekben is folyamat szopast es fejtorest okozott. Nyilvan kontrakra megyunk odahaza is, annyit focizunk, amennyit engednek (remelem ez nyartol valtozik az erkezok hatasara, en ezt nem akarom latni tobbet, nem tudja a real madrid kihozni a labdat a kapu elol, big joke) aztan meglatjuk.
De ezzel a szelsovedoknek nem nevezheto kabarevalogatottal, akik miatt az osszes golt kapjuk allandoan, ezzel kezdeni kell valamit, jatsszon a tobias is akar leszarom, de ez kritikan aluli ujra es ujra es ujra.
Az is.megengedhetetlen, hogy militaot egy jezus megforgat es elmegy alapvonalon, dedos szinten szopjuk be ezeket a semmi cseleket.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 27., szerda 6:34

ferni írta: Carlo, Carlo, én nem tudom mit csinál ez az ember, de nem lehet utálni :lol:

Megint milyen meccs volt ez :lol:

Kajak jobban örülök a vereségnek, mintha nyertünk volna :mrgreen: :lol: Azt hittem mindent átéltem már, de hogy boldog legyek miután kikapunk az valami új érzés :lol:
Chelsea visszavágó?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 27., szerda 2:30

ikarus93 írta: Bernado Silva ha nem hosszabbit akkor bekéne húzni ingyen.
2025-ig van szerzodese

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. április 27., szerda 2:11

Bernado Silva ha nem hosszabbit akkor bekéne húzni ingyen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 27., szerda 1:41

Carlo, Carlo, én nem tudom mit csinál ez az ember, de nem lehet utálni :lol:

Megint milyen meccs volt ez :lol:

Kajak jobban örülök a vereségnek, mintha nyertünk volna :mrgreen: :lol: Azt hittem mindent átéltem már, de hogy boldog legyek miután kikapunk az valami új érzés :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 27., szerda 0:27

Sajnos az a helyzet, hogy LV-t nezegetve nyugodtabb lennek. Katasztrofa a pali, nem mondom, hogy rosszul jatszik, neha villan is, jol mozog, de baszdmeg, minden pillanatban benne van a hiba, lemarad, elkesik, eladja a labdat, egyszeruen sik ideg vagyok, ha jatszik. Meccsenkent 2-3 sulyos hiba, hiaba van ugyanennyi jo megmozdulasa, ez kurva keves azon a poszton. Nagyon magasra tette a lecet, ezert is annyira fajo a jobb oldal. Remelem Perezek lazasan dolgoznak arra az oldalra, mert johet Mbappe, Haaland, Rudiger, Csucsameni, meg ilyen Gnabry felek, lofasz lesz a csapat, ha nincs jobb oldal. Minden epeszu edzo tudni fogja, hol a gyengepont.
:goat:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 27., szerda 0:23

Egy biztos, nyáron kell keresni a kezdőbe egy jobbhátvédet.
Párharconként 2-3 gólt adunk az ellenfélnek Carvajjal.
Ligába felőlem elfér beugrónak, de a bl. szint nagyon lefőtt neki sajnos. :-(

Vissza: