A PSG elleni visszavágó pont rendben lenne.Victorioo írta:Pep is öregszik, rutinosodik. Két éve mindenki azt várta, hogy nekünk esnek, de nem.node írta: Én nagyon számítok Guardiolára. Az az ember akkora pojáca, hogy ő akar lenni a csapat frontembere, ezért facsarja mindig addig a taktikát, hogy a végén pofával előre beesik a gödörbe. Ha felvállalna egy sima biztonsági taktikát a brutális kerete erősségeit kihasználva, simán lehozná a visszavágót egy egygólos győzelemmel. De szerintem megint meg akarja majd váltani a világot valami über-mega-kreatív taktikai húzással, és akkor bőven van esélyünk.
Tanult az előző párharcokból. Nincs oka változtatni, nem is fog. Ancelottinak viszont muszáj lesz, elsősorban a fejekben, mert ha úgy kezdjük a visszavágót mint a PSG és Chelsea ellen, akkor harmadjára már meszeltek.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Pep is öregszik, rutinosodik. Két éve mindenki azt várta, hogy nekünk esnek, de nem.node írta: Én nagyon számítok Guardiolára. Az az ember akkora pojáca, hogy ő akar lenni a csapat frontembere, ezért facsarja mindig addig a taktikát, hogy a végén pofával előre beesik a gödörbe. Ha felvállalna egy sima biztonsági taktikát a brutális kerete erősségeit kihasználva, simán lehozná a visszavágót egy egygólos győzelemmel. De szerintem megint meg akarja majd váltani a világot valami über-mega-kreatív taktikai húzással, és akkor bőven van esélyünk.
Tanult az előző párharcokból. Nincs oka változtatni, nem is fog. Ancelottinak viszont muszáj lesz, elsősorban a fejekben, mert ha úgy kezdjük a visszavágót mint a PSG és Chelsea ellen, akkor harmadjára már meszeltek.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
RealMadridFanatic írta:Akkor ez a garnitúra még utoljára megrázza magát, hogy még egy átkot megtörjön.Realista24 írta: Real Madrid have NEVER overturned the score when they lost in the 1st leg of a Champions League semi-final.
Egyébként mikor volt az, hogy atom nagy taktikával vertünk meg esélyesebb csapatokat? Zidane-nak voltak jó húzásai, de azért nem a taktikai csata volt a nagy erőssége.
Mourinho volt akinél látszottak begyakorolt elemek, de olyan játékot játszatott, amit nem vett be a Bernabéu gyomra, illetve sikerült ugyanabba a folyóba lépnie többször is.
Elég régóta követem a csapatot, és majdnem mindig az egyéni klasszis megoldások szállítottak sikereket, megspékelve a megalkuvást nem tűrő győzni akarással. Persze itt pár szakértő szerint ugye semmi jelentősége a "szívnek", azért idén látjuk, hogy mégis van minimális.
Én is szoktam kritizálni Ancelottit is, hogy párszor jó lenne látni olyan elemeket, amikről süt, hogy edzői húzás és nem a felállásra gondolok első sorban, a visszavágót viszont esélyes, hogy nem ez fogja eldönteni. Akarásban nem lesz hiány, otthon meglesznek a helyzetek is. Ha kellően éles lesz mindenki, akkor megfogjuk a Cityt.
Azt viszont remélem, hogy nem lesz egymásra halmozva minden középpályás, láttuk, hogy nem életképes. Pazarlás, de ha mindenáron a CKM-et akarja erőltetni Ancelotti, akkor inkább legyen szélen Valverde.
Fogalmam nincs mi lenne a legideálisabb összetétel a középpályára, de Casemirot oda kell cövekelni a védelem elé, Modric irányítson és hozzon fel labdát Kroos-szal. A védelmük sajnos nem lesz ennyire lyukas, ismét kelleni fognak egyéni villanások. Azt Benzema szállítani fogja.
Jajj, akarás/mentális erő.. Azt délelőtt kihagytam, hogy te Attyaúristen, hát milyen könnyen zavarba hozható volt a city? Hát Luka majdnem gólt lőhetett volna üres kapura a 10.-ben kb. ha elvállalja..
Erre lehet építeni.. bár igen, sajna a visszavágón már lesz Cancelo.. Azért ő más piskóta, mint a (gyökér) sztónsz.., de a kapusukban benne van, hogy tol egy Dounnarummát..
Szerintem középre
Cama
Fede-Modric jó lehetne.. Sebesség és erő, a lehető legtöbb... Bár ha Walker is felépül és a portugál a bh lesz, akkor Fede go szélre és Kroos helyette, akkor nem lesz más, mert a mi Rodynkat az ő bekkjeik leveszik..
De félni nem kell, meg a mentális mérleg úgy billen felénk, hogy már a padlón támaszkodik a tányér.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Realista24 írta: Real Madrid have NEVER overturned the score when they lost in the 1st leg of a Champions League semi-final.
It happened 8 times: Real Madrid never qualified for the final.
@marca
1968: vs Manchester United
• 1973: vs Ajax
• 1987: vs Bayern
• 2001: vs Bayern
• 2011: vs Barcelona
• 2012: vs Bayern
• 2013: vs Dortmund
• 2015: vs Juventus
Erre meg azt írom, hogy pl a Bayern elleni cumi teljesen más volt, az első meccs után akkor a fórumon temetői hangulat uralkodott.
Más kérdés h lehetett volna fordítani,.sőt meg is volt de elb.szták.
A Juve ellen dettó. Barca, Bayern 2011, 2001. Ők meg a Bernabeúban nyertek.
Ja és mégvalami: Minél hosszabb egy ilyen sorozat annál nagyobb eséllyel törik meg.
- RealMadridFanatic
Akkor ez a garnitúra még utoljára megrázza magát, hogy még egy átkot megtörjön.Realista24 írta: Real Madrid have NEVER overturned the score when they lost in the 1st leg of a Champions League semi-final.
Egyébként mikor volt az, hogy atom nagy taktikával vertünk meg esélyesebb csapatokat? Zidane-nak voltak jó húzásai, de azért nem a taktikai csata volt a nagy erőssége.
Mourinho volt akinél látszottak begyakorolt elemek, de olyan játékot játszatott, amit nem vett be a Bernabéu gyomra, illetve sikerült ugyanabba a folyóba lépnie többször is.
Elég régóta követem a csapatot, és majdnem mindig az egyéni klasszis megoldások szállítottak sikereket, megspékelve a megalkuvást nem tűrő győzni akarással. Persze itt pár szakértő szerint ugye semmi jelentősége a "szívnek", azért idén látjuk, hogy mégis van minimális.
Én is szoktam kritizálni Ancelottit is, hogy párszor jó lenne látni olyan elemeket, amikről süt, hogy edzői húzás és nem a felállásra gondolok első sorban, a visszavágót viszont esélyes, hogy nem ez fogja eldönteni. Akarásban nem lesz hiány, otthon meglesznek a helyzetek is. Ha kellően éles lesz mindenki, akkor megfogjuk a Cityt.
Azt viszont remélem, hogy nem lesz egymásra halmozva minden középpályás, láttuk, hogy nem életképes. Pazarlás, de ha mindenáron a CKM-et akarja erőltetni Ancelotti, akkor inkább legyen szélen Valverde.
Fogalmam nincs mi lenne a legideálisabb összetétel a középpályára, de Casemirot oda kell cövekelni a védelem elé, Modric irányítson és hozzon fel labdát Kroos-szal. A védelmük sajnos nem lesz ennyire lyukas, ismét kelleni fognak egyéni villanások. Azt Benzema szállítani fogja.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ebben egyetértek. Carlo fel fogja küldeni a tutit, a kopasz meg az ilyen kiélezett helyzetekben gondolja túl, nem lennék meglepve ha a tiktokbekem pl kezdene majd.node írta: Én nagyon számítok Guardiolára. Az az ember akkora pojáca, hogy ő akar lenni a csapat frontembere, ezért facsarja mindig addig a taktikát, hogy a végén pofával előre beesik a gödörbe. Ha felvállalna egy sima biztonsági taktikát a brutális kerete erősségeit kihasználva, simán lehozná a visszavágót egy egygólos győzelemmel. De szerintem megint meg akarja majd váltani a világot valami über-mega-kreatív taktikai húzással, és akkor bőven van esélyünk.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid have NEVER overturned the score when they lost in the 1st leg of a Champions League semi-final.
@marca
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez BL egyenes kieséses szakasz. Carlo 4x döntőzött. Abból 3at nyert.
Itt a legfontosabb az idő menedzselése.
Tegnap 2 lehetőség volt, Case nélkül megpróbáljuk szűken kihozni a pofont, vagy komolyan ellentámadásokkal, jól szervezetten akár meg is verjük a Cityt.
Tekintve, hogy a 2 brazil kezdett így az adok-kapokra készült Carlo.
Ez végülis bejött. A stabil játékra nem készülhetett, mert nem volt elég középpályása. Gondolnia kellett arra,.hogy csere esetén mit változtasson. Itt jön a képbe, higy Iscoban egyáltalán nem, Caballosban meg csak mértékkel hisz az öreg, ha védekezésről van szó akkor zéró mindkettő nála. Higy ez jó vagy sem.. passz.
Tehát 4 (Ceba 5.) kpsa maradt. Abból egyet a kispadra kellett tenni, ha baj van valamelyik öreggel lehesseb cserépni, egyet meg taktikailag kellett odarakni,.hogy lehessen váltiztatni.
Ezzel szemben Pep agyon akart minket verni, hogy akkora előnyt szerezzen amekkorát csak tud.
Nem sikerült igazán.
Senki nem lehet boldog, de boldogtalan sem.
Kurva nagy meccs lesz 1 hét múlva.
Itt a legfontosabb az idő menedzselése.
Tegnap 2 lehetőség volt, Case nélkül megpróbáljuk szűken kihozni a pofont, vagy komolyan ellentámadásokkal, jól szervezetten akár meg is verjük a Cityt.
Tekintve, hogy a 2 brazil kezdett így az adok-kapokra készült Carlo.
Ez végülis bejött. A stabil játékra nem készülhetett, mert nem volt elég középpályása. Gondolnia kellett arra,.hogy csere esetén mit változtasson. Itt jön a képbe, higy Iscoban egyáltalán nem, Caballosban meg csak mértékkel hisz az öreg, ha védekezésről van szó akkor zéró mindkettő nála. Higy ez jó vagy sem.. passz.
Tehát 4 (Ceba 5.) kpsa maradt. Abból egyet a kispadra kellett tenni, ha baj van valamelyik öreggel lehesseb cserépni, egyet meg taktikailag kellett odarakni,.hogy lehessen váltiztatni.
Ezzel szemben Pep agyon akart minket verni, hogy akkora előnyt szerezzen amekkorát csak tud.
Nem sikerült igazán.
Senki nem lehet boldog, de boldogtalan sem.
Kurva nagy meccs lesz 1 hét múlva.
- ateeemadrid
NemANDS írta:Az nem lehetséges, hogy neked nem tetszett a taktika, de azért volt valami?ateeemadrid írta:
….taktikailag tovabbra is 0 elkepzeles, ….
Az MC tavaly az egyenes kieséses szakaszban a döntőig összesen kapott 3 gólt 6 meccsen.
Idén 4 meccsen kaptak 0 gólt.
Most egy meccsen kaptak 3- at….
Az nem lehet, hogy mást kell játszani ellenünk, mint amit a Real Madrid szurkolói látni szeretnének?
Ennek simán lehet realitása, és lehet ez lenne a legjobb megoldás most. Camavinga meg jönne megint a 2. félidőben frissíteni.petiamadridista írta: Jövő héten a CKM lesz Valverdével megtámogatva.
Ezzel csökkentve a kpn a City létszámfölényét
Ez lesz.
A Chelsea ellen bejött.
Abban igazad van, nem volt kellően szervezett a csapat. Annak idején pl Zidane jobban lemeccselte ezeket. Hát emlékszem, hogy milyen szervezett és fegyelmezett játékot produkáltunk az ilyen BL rangadókon, nem rohangáltak át így rajtuk. De az is tény, hogy akkor az egész csapat 4-5-6 évvel volt fiatalabb, sok azért az. Ancelotti kevésbé tudja ezeket megszervezni, de ez is látszik a számokban, sokkal több gólt kapunk a BL meccseken, mint ZZ-vel.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Én nagyon számítok Guardiolára. Az az ember akkora pojáca, hogy ő akar lenni a csapat frontembere, ezért facsarja mindig addig a taktikát, hogy a végén pofával előre beesik a gödörbe. Ha felvállalna egy sima biztonsági taktikát a brutális kerete erősségeit kihasználva, simán lehozná a visszavágót egy egygólos győzelemmel. De szerintem megint meg akarja majd váltani a világot valami über-mega-kreatív taktikai húzással, és akkor bőven van esélyünk.realistahuni írta: Sok a kérdőjel a párharccal kapcsolatban még, kevés esélyünk még van, de egyértelműen a City az esélyesebb és a jobb eddig.
Casemiro kérdés hogy mit tud adni, Citynél lesz Cancelo aki brutál formában van meg Walker, tehát olyan nem lesz hogy Vini félpályáról begyalogol. Az is kérdés, hogy Pep túlgondolja-e a visszavágót, leülteti-e idegből Mahrezt aki mindent elönzőzött de egyébként elég jó volt. Védelmünk is nagy kérdés, hogy össze tudja-e szedni magát.
Én 75-25-öt mondok oda.
-
Jövő héten a CKM lesz Valverdével megtámogatva.
Ez lesz.
A Chelsea ellen bejött.
Ez lesz.
A Chelsea ellen bejött.
- flori
Nem tudom, én is csak olvasok, nézelődök, és próbálom értelmezni a dolgokat a saját kis elmém szerint. Hiába kritizálok, egyben Carlo oldalán is állok, mert megértem a nehézségeket a keretet illetően. De a city letámadása nem attól jó, mert olyan kurva nagy spíler Mahrez meg a többiek, hanem meg van szervezve. Ezeket a dolgokat hiányolom, a minimális felépítését a dolgainknak, mert sorozatban adhoc módon játszanak az embereink. A legjobb játékosuk konkrétan lubickolt az első félidőben, erre nem készültünk? Ezeregy gólt szereztek idén így, hogy a csatár visszamozgott KDB meg ment a helyére és ott várta az ívelést. Ugyanezt beszoptuk a Chelsea ellen is, kiléptették a falból Alabat vagy Militaot, jött a visszapassz és ütötték be az üres területre a labdát. Ez egy taktikai elem, amit felismer az edző, hogy lehet megbontani a falat. Nálunk meg egyéni megoldások vannak, amikkel versenyben vagyunk. Ami amúgy nem érdekel, mert nem olvadok el a taktikai mastermindtól, csak ez el fog fogyni egyszer. Elfogy Benz, gyenge lesz Modric, leblokkol Vini, nincs mágikus Bernabeu, akkor meg jön a pofon. Lehet nem jövő héten, akkor május végén. Ott meg nem lesz második meccs, hiába fordulunk 0-3-mal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Amúgy leszarom, ha kiesünk, nyilván a City az esélyesebb meg valószínűleg Ők is fognak továbbjutni, de ebben az idényben rohadt sok emlékezetes pillanatot adott a lesajnált csapatunk.
Egyedül a Barca elleni zakó az, amit annyira nem vett be a gyomrunk, de azonkívül nem panaszkodhatunk. Évek óta ugyanaz a csapat magja, vannak itt nyugdíjasok, sérülékenyek, telibeszarósak, de basszameg, ottvagyunk a BL elődöntőben, kb a legjobb meccseket Mi toljuk, az igazi show-t, ami miatt érdemes nézni a focit.
Szombaton legyünk bajnokok, nyáron tartsunk egy fasza keretfrissítést, aztán újra odalehet baszni a BL-ben.
Bárhogy is történik 1 hét múlva, pacsi a fiúknak.
Egyedül a Barca elleni zakó az, amit annyira nem vett be a gyomrunk, de azonkívül nem panaszkodhatunk. Évek óta ugyanaz a csapat magja, vannak itt nyugdíjasok, sérülékenyek, telibeszarósak, de basszameg, ottvagyunk a BL elődöntőben, kb a legjobb meccseket Mi toljuk, az igazi show-t, ami miatt érdemes nézni a focit.
Szombaton legyünk bajnokok, nyáron tartsunk egy fasza keretfrissítést, aztán újra odalehet baszni a BL-ben.
Bárhogy is történik 1 hét múlva, pacsi a fiúknak.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sok a kérdőjel a párharccal kapcsolatban még, kevés esélyünk még van, de egyértelműen a City az esélyesebb és a jobb eddig.
Casemiro kérdés hogy mit tud adni, Citynél lesz Cancelo aki brutál formában van meg Walker, tehát olyan nem lesz hogy Vini félpályáról begyalogol. Az is kérdés, hogy Pep túlgondolja-e a visszavágót, leülteti-e idegből Mahrezt aki mindent elönzőzött de egyébként elég jó volt. Védelmünk is nagy kérdés, hogy össze tudja-e szedni magát.
Én 75-25-öt mondok oda.
Én 75-25-öt mondok oda.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Picit olyan érzésem van a mostani csapatunkkal kapcsolatban, mint amikor a Chelsea végül megnyerte a BL-t Di Matteo-val. Egyértelműen nem ők voltak a legjobb csapat, de valahogy bennük volt a lehetőség, hogy mégis megnyerjék.
Nem a védelmünkkel van a fő baj, hanem a védekezésünkkel. Amit Militao-n vagy Alaba-n láttok, az elsősorban nem az ő saruk, csak a rossz védekezést leginkább a középhátvédek sínylik meg, hiszen ők kerülnek igazán kiszolgáltatott helyzetbe. Sokan leírták itt is, hogy nem voltak meg az alakzatok a tegnapi meccsen sem - olyan volt, mintha folyamatosan emberhátrányban lettünk volna a pálya jobb oldalán, és teljesen rendszertelen volt, hogy Rodrygo, Valverde és Modric kivel lép vissza, kire támad ki, ki kit hogyan segít ki a City támadásépítésénél. Ez lehet Carlora is fogni, hogy miért nem talált ki jobb taktikát, de szerintem a fő probléma a kerettel van (már ha BL-top szintről beszélünk, nyilván egy Felcsút ellen a B keret is elég lenne). A szélső hátvéd poszt brutálisan fontos, és ott Carvajal-ban és LV-ben is stabilan benne van a hiba. Ezt kell valahogy kompenzálni, de amíg a fiatalok nem komolyodnak egy kicsit, addig kényszerpályán vagyunk:
- Kroos és Modric taktikailag érettek és stabilak, de a kondi már nem az igazi, és eleve nem a lyukas védelem támogatása a fő erősségük
- Casemiro-val valami történt az utóbbi másfél évben, korábban klasszis volt, mostanra megrogyott (és mindig is bajban volt, ha gyors és sokat futó középpályások ellen kellett robotolnia)
- Valverde taktikailag éretlen (pl. rengeteget fut fölöslegesen), kell még neki egy-két év
- Camavinga dettó, ráadásul ő besárgulni vagy rószaszínesedni is hajlamos
- Rodrygo vagy Asensio sosem tudtak védekezni, valószínűleg nem is fognak, bár a fenti pressinget időnként jól csinálják
- egy top Bale ugye jó lenne, de hát...
A többi kerettag pedig még ezt a szintet sem éri el. Nem tudom, hogy milyen taktikával lehetne ezt orvosolni, és nem értem, hogy lehetünk ilyen eredményesek Carlo taktikájával, de ennyiszer nem lehet szerencsénk, tehát biztosan jól csinál valamit. Olyan mintha az lenne a felfogás, hogy felteszünk egy olyan kezdőt, ami gólképes, ha adunk nekik 10-10 perces hajtós periódusokat, de egyébként megpróbálunk védekezni és imádkozni, hogy hátha nem kapunk túl sok gólt a fennmaradó nem kevés időben. A szurkoló közben idegroncs lesz, de legalább izgalmas a meccs Nem úgy, mint Zidane esetében, ahol a meccseink 90%-a élvezhetetlen volt, de sokkal kiegyensúlyozottabbak voltunk.
Nem a védelmünkkel van a fő baj, hanem a védekezésünkkel. Amit Militao-n vagy Alaba-n láttok, az elsősorban nem az ő saruk, csak a rossz védekezést leginkább a középhátvédek sínylik meg, hiszen ők kerülnek igazán kiszolgáltatott helyzetbe. Sokan leírták itt is, hogy nem voltak meg az alakzatok a tegnapi meccsen sem - olyan volt, mintha folyamatosan emberhátrányban lettünk volna a pálya jobb oldalán, és teljesen rendszertelen volt, hogy Rodrygo, Valverde és Modric kivel lép vissza, kire támad ki, ki kit hogyan segít ki a City támadásépítésénél. Ez lehet Carlora is fogni, hogy miért nem talált ki jobb taktikát, de szerintem a fő probléma a kerettel van (már ha BL-top szintről beszélünk, nyilván egy Felcsút ellen a B keret is elég lenne). A szélső hátvéd poszt brutálisan fontos, és ott Carvajal-ban és LV-ben is stabilan benne van a hiba. Ezt kell valahogy kompenzálni, de amíg a fiatalok nem komolyodnak egy kicsit, addig kényszerpályán vagyunk:
- Kroos és Modric taktikailag érettek és stabilak, de a kondi már nem az igazi, és eleve nem a lyukas védelem támogatása a fő erősségük
- Casemiro-val valami történt az utóbbi másfél évben, korábban klasszis volt, mostanra megrogyott (és mindig is bajban volt, ha gyors és sokat futó középpályások ellen kellett robotolnia)
- Valverde taktikailag éretlen (pl. rengeteget fut fölöslegesen), kell még neki egy-két év
- Camavinga dettó, ráadásul ő besárgulni vagy rószaszínesedni is hajlamos
- Rodrygo vagy Asensio sosem tudtak védekezni, valószínűleg nem is fognak, bár a fenti pressinget időnként jól csinálják
- egy top Bale ugye jó lenne, de hát...
A többi kerettag pedig még ezt a szintet sem éri el. Nem tudom, hogy milyen taktikával lehetne ezt orvosolni, és nem értem, hogy lehetünk ilyen eredményesek Carlo taktikájával, de ennyiszer nem lehet szerencsénk, tehát biztosan jól csinál valamit. Olyan mintha az lenne a felfogás, hogy felteszünk egy olyan kezdőt, ami gólképes, ha adunk nekik 10-10 perces hajtós periódusokat, de egyébként megpróbálunk védekezni és imádkozni, hogy hátha nem kapunk túl sok gólt a fennmaradó nem kevés időben. A szurkoló közben idegroncs lesz, de legalább izgalmas a meccs Nem úgy, mint Zidane esetében, ahol a meccseink 90%-a élvezhetetlen volt, de sokkal kiegyensúlyozottabbak voltunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára node 2022. április 27., szerda 12:39-kor.
Ennyi. Erre ki milyen taktikát alkalmazott volna, és ezt most nem költői kérdésként teszem fel, hanem tényleg érdekel, hogy egy Manchester City ellen, idegenben, ki milyen taktikát használt volna.ANDS írta: Az történt az egész meccsen, hogy a City végig ráerőltette az akaratát a Madridra?
Érdekes szitu és biztosan elfogult vagyok, de ha a tegnapból indulok ki: Kroos semmivel sem volt rosszabb szerintem, mint Rodry. A különbség ott volt, hogy az egyik mellett volt 2 btb, akik mentek, mint a mérgezett egerek, a másik mellett meg nem.Sierra írta: Kroosszal egyetlen baj van, hogy kurvára belassult. Ezt írtam pár hete is. Még mindig kiemelkedő ahogy lát a pályán, meg a képességei is. Csak hát a teste már nem hozza azt a sebességet mint mondjuk 4-5 éve. De ez érthető, 32 éves elmúlt. Én imádom a németet, és mindenképp számolnék még vele, de lehet már csak csereként. Viszont kétlem, hogy jövőre csere lenne.
Én továbbra is látom Kroost a Real jövőjében (ahogy láttam annó Vinit is ), nálam jövőre a Cama-Kroos-Fede trió lenne az alap (és beépülne Tielemans Kroos helyére ).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???