Bevallom, nem vagy túl tájékozott a témában, de ez az MR nem valami piti wannabe maffiozó volt? Miért akarná őt bárki is kimenekíteni az országból?gutihaz14 írta: tobb mint veletlen hogy ezek ketten egynapon halnak meg, foleg hogy haverok is voltak.
azt gondoltam reggel hogy az m.ricsike hir kamu csak igy akarjak kimenekiteni az orszagbol de a berki szabadon lelephetett volna ot nem kell papiron megolni hogy lelephessen...
idegenkezuseget meg majd erositsek meg a boncolasok utan szerintem
Politika
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Politika
Állítólag azért, mert voltak náluk már az elmúlt napokban mert napok óta ment náluk az ordibálás a szomszédok elmondása szerint.'shutterisland írta:
de ez a berkis nagyon a semmibol jott, miert volt kinn egy tucat rendorauto, ha idegenkezuseg gyanuja nem merult fel ?
tobb mint veletlen hogy ezek ketten egynapon halnak meg, foleg hogy haverok is voltak.
azt gondoltam reggel hogy az m.ricsike hir kamu csak igy akarjak kimenekiteni az orszagbol de a berki szabadon lelephetett volna ot nem kell papiron megolni hogy lelephessen...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan en sem latom realitasat, de kizarni semmit sem lehet.
m.richardrol mar regota cikkeztek, egyszer volt is egy kamu halalhir, amit a riasztas es razzia utan sokan atvettek.
de ez a berkis nagyon a semmibol jott, miert volt kinn egy tucat rendorauto, ha idegenkezuseg gyanuja nem merult fel ?
m.richardrol mar regota cikkeztek, egyszer volt is egy kamu halalhir, amit a riasztas es razzia utan sokan atvettek.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De ne már, azt hogyan? Leginkább akkor hogyan lenne holttest? Ennyire azért közel sem voltak nagy emberek ők. Egy vezető világpolitikusról, vagy világ leggazdagabb emberéről még csak-csak el lehet képzelni ilyet, de róluk hogyan?'shutterisland írta:Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
lehet mindketto marbellan szurcsoli a koktelokat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amugy en kinezem a gyokerbol, hogy a mediahekk miatt csak alca es megszervezett az egesz
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont ezt irtam az off-ba, csak aztan lattam, hogy itt mar bedobtak a temat.Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
kemeny.
lehet mindketto marbellan szurcsoli a koktelokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2022. május 6., péntek 10:25-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még mindig van több ezer ilyen, akik kevésbé felkapottak.
- hehetheoriginal
Kulonleges nap ez a mai, stromanok es maffiozok hullanak a gecibe, pedig pentek 13 jovo heten van.
Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
Mindenesetre kulonos egybeeses ugyanaznap a ket haver is elmegy ibolyat szagolni
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Berki Krisztián is meghalt.hehetheoriginal írta: m richárd exmaffiozo balfasz drogdiler üzletember, es most már halott is
ahogy dj khaled mondja, another one
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sajnos az 5 évvel ezelőtti dolgokat ez sem fordítja vissza. Illetve van még rajta kívül pár ezer ilyen ember az országban, akik feleslegesek.hehetheoriginal írta: m richárd exmaffiozo balfasz drogdiler üzletember, es most már halott is
- hehetheoriginal
m richárd exmaffiozo balfasz drogdiler üzletember, es most már halott is
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
index főcim:
Magyarország visszavonta vétóját az orosz olajembargó szankcionálásáról
bottal verném az ilyen ujsagirot, kellett egy 10 masodperc igy reggel, mire az allitas negálásának a negálásának az ellentettjét megertettem
Magyarország visszavonta vétóját az orosz olajembargó szankcionálásáról
bottal verném az ilyen ujsagirot, kellett egy 10 masodperc igy reggel, mire az allitas negálásának a negálásának az ellentettjét megertettem
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
Gondolom Orbán is azzal számol ha nagy lesz a gond az EU úgy is küldeni fogja a pénzt hogy megmentse
Nem lesz államcsőd.
Jöttek a cikkek meg hírek, hogy az állampapír a legpopulárisabb befektetési forma az elmúlt hónapokban...azt pedig csak állami csőddel lehet lenyúlniMarky írta: 2022-re eljutottunk oda, hogy konkret celja a kormanynak az egekbe loni az inflaciot. Kozben a nagyobb aruhazakban vadaszni kell a csirkemellet
Ha el kell engedniuk a rezsicsokkentest, akkor elkepzelni se tudom mi lesz az atlag netto 250-300-at kereso reteggel.
2 hónapja várok a banki hitelszerződésemre (nem zöld.) folyamatosan nézem, ahogy nő a jegybanki alapkamat és mellette gyengül a forint
Bízom benne, hogya az lesz amint mond a kormány hogy fél éven belül "észheztér" a helyzet..vagyis ----> hogy nem drágul tovább semmi ilyen oriási léptekben
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
2022-re eljutottunk oda, hogy konkret celja a kormanynak az egekbe loni az inflaciot. Kozben a nagyobb aruhazakban vadaszni kell a csirkemellet
Ha el kell engedniuk a rezsicsokkentest, akkor elkepzelni se tudom mi lesz az atlag netto 250-300-at kereso reteggel.
Ez kerte a nep, tiszteletben kell tartani.Faust írta: Akkora inflacio lesz itt, hogy meg a Holdrol is latjak majd, de Brusszelbol egeszen biztos.
Akkora inflacio lesz itt, hogy meg a Holdrol is latjak majd, de Brusszelbol egeszen biztos.