Egy jobbszélsőről is jöhetne már valami.
Sajnos az előbbi. Gnabry, Mahrez mindkettőről egy egy kósza hír, semmi komoly.petiamadridista írta: Erről a Gnabry-ról volt valami hírecske aztán annyi, és azóta irogatjuk, vagy tényleg komoly az ügy.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 30., szombat 13:14
Sajnos az előbbi. Gnabry, Mahrez mindkettőről egy egy kósza hír, semmi komoly.petiamadridista írta: Erről a Gnabry-ról volt valami hírecske aztán annyi, és azóta irogatjuk, vagy tényleg komoly az ügy.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 30., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 30., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 30., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 30., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 30., szombat 11:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 30., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. április 30., szombat 10:06
Ennyivel Mayoralt is visszahozhatnánk kölcsönből... Ő legalább nem kerülne semmibe. RdT szép számokat produkál, de ugyanúgy meghajlana itt mint Jovic és Mariano...flori írta: Ancelotti does not count on Jovic or Mariano. A back-up striker is required. @diarioas
Raul de Tomas is Real Madrid’s alternative to Haaland who seems on his way to Manchester City.
Raul de Tomas would cost €30-40m.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 30., szombat 10:01
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. április 29., péntek 21:38
Hmm, ki az a Miguel? Merthogy Fran Garcia jön a nyáron Mendy mögé, akit ha netalán eladunk, akkor Alana megy ki a helyére.Jim írta: Mendy eladásával megvárnàm, hogy beválik-e Miguel
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 29., péntek 21:30
Egy percig nem merül fel bennem, hogy Rüdiger érkezésével Militao a padra szorul. Pletykár Rüdigerről, majd fix infónak minősül, pár nappal később pletykák Mendy eladásáról...itt valami van ez biztos. Én csak annyit kérek, kérdezzék meg Alabat is, hogy mennyire volna gonjda azzal, ha neki a bal oldalra kellene ki mennie kezdőként.reeed_ati írta: Ha James-re csak akkor lenne esély, hogyha jó pénzért elpasszolnánk Mendyt, akkor eladnátok?
Baloson lehetne akkor egy Alaba/Fran Garcia páros, jobboson meg James/Carvajal.
Nagy kérdés amúgy, hogy kit szánnak majd Rüdiger párjának?
Ha Militaó-t, akkor Alabának a baloson jut csak hely, szóval adná magát Mendy eladása, mert egyik sem lenne második számú szerintem..
Viszont, lehet hogy Rüdiger mellé jobban passzolna egy Alaba típusú kh., akkor viszont feszkó lehet majd, mert Militaó sem hiszem, hogy megelégedne a 3. opció szerepével..
A fentit amivel kezdtem én egyébként adnám, csak azt nem tudom tényleg, hogy mennyire lenne működőképes két hasonlóan agresszív kaliber középre..??
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. április 29., péntek 21:24
Illetve ez azt a látszatot is kelti, hogy nem kell nekünk annyira az a francia gyerek, így az ára is lejjebb mehet.babaking írta:Egy épeszű edző sem mondja azt sorsdöntő meccsek előtt, hogy külső erősítésre van szüksége a csapatnak, mert nem árasztana bizalmat a keret felé. Camavinga önbizalmának ez sokkal jobbat tesz mintha az mondaná, hogy kell valaki, amikor ott van ő is arra posztra. Szóval ez nem jelent semmit.gutihaz14 írta: ancelotti azt mondta nem kell casemironak helyettes a csapatban mert ott van camavinga es kroos is. szerintem ezzel azt akarja mondani hogy csuhamonirol le is mondhatunk...
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 29., péntek 21:03
Egy épeszű edző sem mondja azt sorsdöntő meccsek előtt, hogy külső erősítésre van szüksége a csapatnak, mert nem árasztana bizalmat a keret felé. Camavinga önbizalmának ez sokkal jobbat tesz mintha az mondaná, hogy kell valaki, amikor ott van ő is arra posztra. Szóval ez nem jelent semmit.gutihaz14 írta: ancelotti azt mondta nem kell casemironak helyettes a csapatban mert ott van camavinga es kroos is. szerintem ezzel azt akarja mondani hogy csuhamonirol le is mondhatunk...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 29., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 29., péntek 20:28
Én el, simán.reeed_ati írta: Ha James-re csak akkor lenne esély, hogyha jó pénzért elpasszolnánk Mendyt, akkor eladnátok?
Baloson lehetne akkor egy Alaba/Fran Garcia páros, jobboson meg James/Carvajal.
Nagy kérdés amúgy, hogy kit szánnak majd Rüdiger párjának?
Ha Militaó-t, akkor Alabának a baloson jut csak hely, szóval adná magát Mendy eladása, mert egyik sem lenne második számú szerintem..
Viszont, lehet hogy Rüdiger mellé jobban passzolna egy Alaba típusú kh., akkor viszont feszkó lehet majd, mert Militaó sem hiszem, hogy megelégedne a 3. opció szerepével..
A fentit amivel kezdtem én egyébként adnám, csak azt nem tudom tényleg, hogy mennyire lenne működőképes két hasonlóan agresszív kaliber középre..??
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 29., péntek 20:06
HozzászólásSzerző: SzB » 2022. április 29., péntek 19:35
Mendy helyett Mendes - és én elégedett lennék.Jim írta: Mendy eladásával megvárnàm, hogy beválik-e Miguel
Arra azért jó esély van, hogy nagy fizetésű játékost nem a padra számunk
Vallejo helyett lehet találni használhatóbb olcsó padost, aki nem világsztár
Ha nem hosszabít Asensio eladjuk
És igaza is van a klubbnak, nem kell még 1 olyan cirkusz, mint Ramosnál…
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 29., péntek 18:01
RendbenKerlon írta: Neked nem tűnt még fel, hogy Valverde Modric helyén a legjobb csak teljesen más stílusban nyomja? Lukához hasonló meg lehet 20 év múlva se lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 29., péntek 17:48
Neked nem tűnt még fel, hogy Valverde Modric helyén a legjobb csak teljesen más stílusban nyomja? Lukához hasonló meg lehet 20 év múlva se lesz.Jim írta:Csak addig kell Ceba, míg nem tálunk egy elfogadható Modric utódotSierra írta: Most is látszott City ellen hogy mennyire körülményes Ceballos. Egész kis labdaügyes játékos, de gecilassú. mire átveszi, mire benyomja a cselt, mire szedi a virgácsait. Sajnos ez ide kevés. Sokadik számú opciónak meg kár itt tartani, akkor inkább pénzt kell csinálni belőle.
Egyenlőre ilyen irányú híreket nem hallottam
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 29., péntek 15:44
Csak addig kell Ceba, míg nem tálunk egy elfogadható Modric utódotSierra írta: Most is látszott City ellen hogy mennyire körülményes Ceballos. Egész kis labdaügyes játékos, de gecilassú. mire átveszi, mire benyomja a cselt, mire szedi a virgácsait. Sajnos ez ide kevés. Sokadik számú opciónak meg kár itt tartani, akkor inkább pénzt kell csinálni belőle.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem