Naaa! Csillapodj, nem a világ vége. Majd ha az elődöntőben is (ha eljutunk oda) így fogunk játszani, lehet sírni. Most szerintem felesleges.zalkrisz írta:Bekaphatja Carlo.. nekem nagyon elegem van belőle... X-re játszunk az elejétől fogva.. mikor még ha úgy alakulna is, hogy kikapunk, hozni kell a két kötelezőt és kész. Meg mi akarjuk a 10.-et? Megint semmi küzdés nincs a csapatban... hát én nem ezt várom, nagyon nem ezt.
Értékeld a legutóbbi meccset
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Galacticos
te melyik adót néztzed,zalkrisz írta: Megint semmi küzdés nincs a csapatban...
a sport1en volt a meccs.
a játékosaink csúsztak, másztak.
cr a 90.percben visszasprintelt hogy labdát szerezzen, és akkor nem küzdöttünk?
ismétcsak: atyaég.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
írj neki egy e-mailtzalkrisz írta:Bekaphatja Carlo.. nekem nagyon elegem van belőle... X-re játszunk az elejétől fogva.. mikor még ha úgy alakulna is, hogy kikapunk, hozni kell a két kötelezőt és kész. Meg mi akarjuk a 10.-et? Megint semmi küzdés nincs a csapatban... hát én nem ezt várom, nagyon nem ezt.
Nem illik.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bekaphatja Carlo.. nekem nagyon elegem van belőle... X-re játszunk az elejétől fogva.. mikor még ha úgy alakulna is, hogy kikapunk, hozni kell a két kötelezőt és kész. Meg mi akarjuk a 10.-et? Megint semmi küzdés nincs a csapatban... hát én nem ezt várom, nagyon nem ezt.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De,kilehet,Di Maria remekül helyettesíti...Mert hát Khedirát nem lehet kitenni a csapatból. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mikor lezárult az átigazolási szezon, megnéztem a kereteteket, és egyértelműen azt gondoltam, hogy ez a hármas lesz rövid időn belül az alap, úgyhogy elég nagy meglepetés eddig, hogy Ancelotti nem próbálgatja őket.___Samy___ írta:de egyébként nem véletlenül szeretnénk már egy jó páran az illarra-modric-isco sort a pályán látni
Mert hát Khedirát nem lehet kitenni a csapatból.
- ___Samy___
ez nem is lehet kérdés
de egyébként nem véletlenül szeretnénk már egy jó páran az illarra-modric-isco sort a pályán látni
de egyébként nem véletlenül szeretnénk már egy jó páran az illarra-modric-isco sort a pályán látni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
Igen, erre nem gondoltam, akkor tényleg borul a dolog. Talán Modric lehet a megfelelő ember akkor oda.___Samy___ írta:nem is azzal van a probléma, hogy nem tudná onnan is elirányítani a csapatot
hanem azzal, hogy azon a poszton nem elég az, hogy osztogat, ott kell melózni is rendesen, amire szerintem xabi megint csak nem a megfelelő ember, még annyira sem, mint illarra
A végén úgyis arra fogunk kilyukadni, hogy Khedira az, aki minden létező poszton a lehető legjobb.
- ___Samy___
nem is azzal van a probléma, hogy nem tudná onnan is elirányítani a csapatot
hanem azzal, hogy azon a poszton nem elég az, hogy osztogat, ott kell melózni is rendesen, amire szerintem xabi megint csak nem a megfelelő ember, még annyira sem, mint illarra
akkor úgy mondom inkább, hogy a jelenlegi képességei nem ahhoz a poszthoz valóak
igazad van, rosszul fogalmaztam, csak egyszerűen nem jut eszembe a megfelelő szóAzért ez igy nem korrekt
akkor úgy mondom inkább, hogy a jelenlegi képességei nem ahhoz a poszthoz valóak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mert egyszerűen a képességei nem elegendőek hozzá
Azért ez igy nem korrekt.....varane sem fog úgy játszani soha mint Dmaria és nem azért mert nem elég a képesség,hanem mert nem az a poszt,más stilus.
Xavi és illarra már stilus,illarra mélységi irányitó,aki a legmélyebben játszó középpályás,xavi feljebb mozog,mint egy btb középpályás.Illarra soha sem fog a labda vonala fölé mozogni,mindig mögötte lesz,és mindig szemből "fogadja" a labdát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Ez így igaz, Illarra amúgy is teljesen más játékos, mint Xavi, de Alonsót ki lehetne próbálni ott, ahol Xavi játszik, szerintem tudja annyira jól szervezni a játékot, hogy alkalmas legyen nagyjából arra a szerepkörre, mint a hatosunk.___Samy___ írta:viszont ha megnézed a posztokat, akkor már nem fog passzolni az ötleted
nálatok buszkecc játszik közvetlen a védelem előtt, nálunk xabi, viszont illara soha nem fogja azt a posztot játszani, amit xavi, mert egyszerűen a képességei nem elegendőek hozzá
Illarra meg nekem számomra tiszta Busquets sokszor, nyilván képességekben még nem, de a stílusuk hasonló, szvsz Asier képes lehet azt a fajta játékot játszani, mint Sergio.
Persze nem biztos, hogy jó ötlet ezt a fajta szerkezetet alkalmaznotok (meg amúgy sem vagyok egy nagy taktikai zseni), csak egy ötlet volt.
- ___Samy___
viszont ha megnézed a posztokat, akkor már nem fog passzolni az ötleted
nálatok buszkecc játszik közvetlen a védelem előtt, nálunk xabi, viszont illara soha nem fogja azt a posztot játszani, amit xavi, mert egyszerűen a képességei nem elegendőek hozzá
- GT37
Nem biztos az, kipróbálhatnátok egy Barça-szerkezetű középpályát is akár.___Samy___ írta:ráadásul a xabi illarra duó szerintem tipikusan a "két dudás egy csárdában" helyzet lenne
Xavi Xabi
Busquets Illarra
Iniesta Isco
- ___Samy___
nem tudom, szerintem nem hozna jó teljesítményt illarra egy sorral feljebb, ő pontosan ugyanazt tudja játszani, mint alonso
khedira is azért nem él meg azon a poszton, hogy borzasztó lassú és darabos, ez illaránál meg hatványozottabban igaz lenne
a spanyolnak kell a hely, meg az idő, hogy felnézzen, és elossza a labdát, esetleg oldalt fordítson, ha meg kell mélyen visszajön labdákért
ezt nem tudná khedira posztjából megjátszani, oda egy dinamikusabb, brusztosabb ember kell, akinek nem idegen a kapu előtti eredményes játék sem
ráadásul a xabi illarra duó szerintem tipikusan a "két dudás egy csárdában" helyzet lenne
khedira is azért nem él meg azon a poszton, hogy borzasztó lassú és darabos, ez illaránál meg hatványozottabban igaz lenne
a spanyolnak kell a hely, meg az idő, hogy felnézzen, és elossza a labdát, esetleg oldalt fordítson, ha meg kell mélyen visszajön labdákért
ezt nem tudná khedira posztjából megjátszani, oda egy dinamikusabb, brusztosabb ember kell, akinek nem idegen a kapu előtti eredményes játék sem
ráadásul a xabi illarra duó szerintem tipikusan a "két dudás egy csárdában" helyzet lenne
Illarramendi szerel a legtöbbet a középpályáról meccsenként...
Tárátáttá. Én megnézném Illarramendit egy sorral feljebb is. Hátha jó. Alonso-Modric-Illarra. Ők legalább robotolnának.R.M.C.F írta:Nálunk a khedira alonso az összeszokott páros sajnos....lassan, de biztosan kell felépiteni a 3kp-ás rendszert,ami nem csak ott mutat különbséget létszámban,,hanem a támadómozgásban is teljesen más mint a korábbi poziciós(fix centeres) szerkezetünkben,most az egész támadórész elmozog,helyet cserél.Ezt még igencsak gyakorolni kell.Főleg hogy bale elkezdett beépülni,őt is be kell tudni fogadni a rendszernek.....meg kell szokni,ismerni kell. A kp-a a 3 kp-ás rendszerre áll át,ott is minden más,van helye benne alonsonak/illarrának és mellettük/előttük egy jobb és egy bal belső kp.ás a jó felépitmény,ezek a felfelé játékban mást kell mozogniuk mint a 2 vkp-s és 3 tkp-s rendszerben.
Alapjában véve egy gyökeresen más helyezkedési,mozgású játékfelfogás a mostani....szerintem egy bő fél év kell a stabilitáshoz optimális helyzetben,de a realnál ez lehet még hosszabb is,hiszen az elvárások sokkal magasabbak mint bárhol máshol.
A védők is más feladattal birnak,kivéve marcelot,aki maradt a régi. a jobb oldalt próbálják erősiteni,mert az egy nagyon gyenge részünk volt,itt bale és carvajal,vagy dm az aki megoldás lehet....bár carvajal utóbbi meccsen bemutatott játéka,finoman szólva sem győzött meg arról hk.ogy egy két év alapember lehet mint egy real madrid top jobb bekk,de majd meglátjuk.
A védelem sebezhetőbb,de a kp-a miatt talán,nem érzik a mozgásokat,most meg hogy alonso visszatért újra "be kell" igazitani az órát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nálunk a khedira alonso az összeszokott páros sajnos....lassan, de biztosan kell felépiteni a 3kp-ás rendszert,ami nem csak ott mutat különbséget létszámban,,hanem a támadómozgásban is teljesen más mint a korábbi poziciós(fix centeres) szerkezetünkben,most az egész támadórész elmozog,helyet cserél.Ezt még igencsak gyakorolni kell.Főleg hogy bale elkezdett beépülni,őt is be kell tudni fogadni a rendszernek.....meg kell szokni,ismerni kell. A kp-a a 3 kp-ás rendszerre áll át,ott is minden más,van helye benne alonsonak/illarrának és mellettük/előttük egy jobb és egy bal belső kp.ás a jó felépitmény,ezek a felfelé játékban mást kell mozogniuk mint a 2 vkp-s és 3 tkp-s rendszerben.
Alapjában véve egy gyökeresen más helyezkedési,mozgású játékfelfogás a mostani....szerintem egy bő fél év kell a stabilitáshoz optimális helyzetben,de a realnál ez lehet még hosszabb is,hiszen az elvárások sokkal magasabbak mint bárhol máshol.
A védők is más feladattal birnak,kivéve marcelot,aki maradt a régi. a jobb oldalt próbálják erősiteni,mert az egy nagyon gyenge részünk volt,itt bale és carvajal,vagy dm az aki megoldás lehet....bár carvajal utóbbi meccsen bemutatott játéka,finoman szólva sem győzött meg arról hk.ogy egy két év alapember lehet mint egy real madrid top jobb bekk,de majd meglátjuk.
A védelem sebezhetőbb,de a kp-a miatt talán,nem érzik a mozgásokat,most meg hogy alonso visszatért újra "be kell" igazitani az órát.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Alonso es Modric mar tavaly eleg sok meccset lehoztak egyutt, vmennyire mar "ismerik" egymast. Biztos, h szamit a csapat vedekezes....de a jatekosok kvalitasai is legalabb annyira fontos. Egy Kazmer szerintem tobb labdat tudna szerezni mint Khedira v Illa. Elobbinel labdabiztosabb es mozgekonyabb utobbinal sem sokkal marad el labdajaratasban, raadasul Illanal agresszivebben tud letamadni. Nalam Xabi v Illa-Kazmer v Modric v Khedira(legvegso Esteban- Modric v Isco osszetetelu lenne a kp. Ha ket hasonlo erossegu csapat jatszik egymas ellen ugyanolyan jol felkeszitett(megszervezett) csapatvedekezos taktikaval, akkor az a csapat fog dominalni ahol Pogbak v Yaya Tourek vannak, mert annyi pluszt meg hozza tud tenni vedekezesben a csapat vedekezes mellett.Kerlon írta:Jelenállás szerint nem az van, hogy Modric és Alonso mellett bárki játszhatna, mert ők rutinosak, hanem az, hogy bárki játszhat bárkivel, mert úgy is csak egy átjáróház a középpályánk. Pedig 3 kp van......
Ertem en a jelen allast. Azt is kinezem, h a spanyolok miatt van a partvonal melle Kazmer rakva.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Jelenállás szerint nem az van, hogy Modric és Alonso mellett bárki játszhatna, mert ők rutinosak, hanem az, hogy bárki játszhat bárkivel, mert úgy is csak egy átjáróház a középpályánk. Pedig 3 kp van......
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mondhatnak amit csak akarnak, h riziko a fiatalok jatszatasa a kp-n stb....ha van a kp osszeteteleben egy Xabi es egy Modric ne hogy mar riziko legyen betenni egy fiatalt mellejuk. Modric es Xabi elegnagy tapasztalattal rendelkeznek, ahhoz hogy egy fiatalt is elbirjon a kp. Azt lathattuk, h Kazmer mas szintet kepvisel teknikailag mint Khedira. Lathatjuk a meccseken, h ez a falabu sem tartja be teljesen a taktikai feladatat, mivel javareszt elol botorkal.
Kazmerra visszaterve, nalam elorebb lenne a sorban mint Illa v a Rambo. Az lenne a kerdes, h Isco jatszana Modric es Xabi elott, v Kazmer Modric es Xabi kozott.
Kazmerra visszaterve, nalam elorebb lenne a sorban mint Illa v a Rambo. Az lenne a kerdes, h Isco jatszana Modric es Xabi elott, v Kazmer Modric es Xabi kozott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Ide őt nem fogják beépiteni, különben már kapott volna lehetőséget. Az edzéseket nem látjuk,valószinű nem elég a srác,akkora jó lenne,akkor helyet követelt volna magának már.Hogy mi lehet vele a baja Ancelottinak,hogy inkább szenvedteti középen Ramost meg Di Mariat mint azt akinek a posztja?