en azt olvastam a napokban hogy o lehet mar a szezonban nem fog tobbet palyara lepnikodo írta: Walker hetvegen sem jatszott meg cserekent sem. Meglepne ha kockaztatna vele Guardiola.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Walker hetvegen sem jatszott meg cserekent sem. Meglepne ha kockaztatna vele Guardiola.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ez érdekes lesz.. CMK a középpályán és Cama meg a padon? Én úgy számolok, hogy Walker -Cancelo is kezd, és akkor nincs is nagyon más választás, Fede kell a szélre, mert Rodry testben, Ase melóban kevés jobbra..Realista24 írta:Nacho írja AS.raul 4 ever írta: Alaba felépül a bl-re?
Ha nem, nálam:
Dani, Eder, Case, Mendy
Modric, Kroos, Cama
Fede, B9, Vini
Ha igen, akkor nem tudom
Mindegy, hazai pálya, láttunk már tőlük csodát, bármi is lesz, jó lesz, együtt vesztünk-együtt nyerünk. Ez az idény mindenhogy egy csoda..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nacho írja AS.raul 4 ever írta: Alaba felépül a bl-re?
Ha nem, nálam:
Dani, Eder, Case, Mendy
Modric, Kroos, Cama
Fede, B9, Vini
Ha igen, akkor nem tudom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Alaba felépül a bl-re?
Ha nem, nálam:
Dani, Eder, Case, Mendy
Modric, Kroos, Cama
Fede, B9, Vini
Ha igen, akkor nem tudom
Ha nem, nálam:
Dani, Eder, Case, Mendy
Modric, Kroos, Cama
Fede, B9, Vini
Ha igen, akkor nem tudom
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- RealMadridFanatic
*utolso elotti.dzsi91 írta: Így,hogy utsó tétmeccs egy tök pozitív szezonban én most nem buziznék. Védelem eléggé szedett vedett lesz úgyhogy felküldeném a srácokat és 0ik perctől ami a csövön kifér lényeg,hogy legalább 1el többet rúgjunk. Ha meg hosszabbítás lesz azt behúzzuk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Így,hogy utsó tétmeccs egy tök pozitív szezonban én most nem buziznék. Védelem eléggé szedett vedett lesz úgyhogy felküldeném a srácokat és 0ik perctől ami a csövön kifér lényeg,hogy legalább 1el többet rúgjunk. Ha meg hosszabbítás lesz azt behúzzuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
CKMmel addig van esely, ha 60. percig nem vezet a City, utana cserelunk es dontozunkKAG írta:Yazid írta: cserékből ítélve city ellen:
courtois
dani_militao_alaba_mendy
ckm
fede_benz_vini
kiesünk szerintem, de lényegtelen, bajnokság volt prioritás és teljesítve, várjuk a nyári játékosmozgást, szabaduljunk meg jó néhánytól.
isco
bale
jovic
mariano
jön rüdiger, bappé (remeljük) meg a fran garcia. done.
kell egy csere csatár valami castillás ertelmesebb nem ilyen duro vagy ki, aki a padon elvan egész évben. bappé úgyis fog játszani cenyóban is rodry, vinivel.
Ha a CKM-el megyünk ki, szerintem sem hozzuk le.
Én annyit szeretnék látni, hogy az idegenbeli meccstől jobban dominálva, kurva szorosan essünk ki, ha esünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Yazid írta: cserékből ítélve city ellen:
courtois
dani_militao_alaba_mendy
ckm
fede_benz_vini
kiesünk szerintem, de lényegtelen, bajnokság volt prioritás és teljesítve, várjuk a nyári játékosmozgást, szabaduljunk meg jó néhánytól.
isco
bale
jovic
mariano
kell egy csere csatár valami castillás ertelmesebb nem ilyen duro vagy ki, aki a padon elvan egész évben. bappé úgyis fog játszani cenyóban is rodry, vinivel.
Ha a CKM-el megyünk ki, szerintem sem hozzuk le.
Én annyit szeretnék látni, hogy az idegenbeli meccstől jobban dominálva, kurva szorosan essünk ki, ha esünk.
ZIDANE
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Szép volt Mister!
cserékből ítélve city ellen:
courtois
dani_militao_alaba_mendy
ckm
fede_benz_vini
isco
bale
jovic
mariano
courtois
dani_militao_alaba_mendy
ckm
fede_benz_vini
isco
bale
jovic
mariano
Én semennyire ;) De a hírek errõl voltak, nem balhátvéd poziról.El Sie7e írta:És ha ezt a Bild írta meg mennyire hisszük el?!Halfkey írta:
Nem, pont CBt nem szeretett játszani a bajoroknál a hírek szerint, aztán látjuk hogy annyira nem zavarja itt ;)
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Aztán méginkább seggre esünk, mert szétpossessionozzuk Pepet a jó öreg trióval .KAG írta:Naiv vagy.reeed_ati írta:
Fede fog kezdeni szerdán, nem Modric szerintem.
Nem is baj, hogy nem a ckm kezd majd.. (vagy naiv vagyok??)
Modric beugrònak tökèletes lesz, ha bajban leszünk..
Szerintem úgy fel fogja dobni az öreg a CKM-et, hogy csak pislogunk.
Aztán majd az utolsó 20-30 percben jönnek a többiek és próbáljuk menteni a menthetőt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
vegre egy toko, tamado kezdohalamadrid írta: Kezdő:
Courtois
LV-Vallejo-Case-Marcelo
Ceba-Cama-Modric
Asensio-Mariano-Rodry
Modricot nem értem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Naiv vagy.reeed_ati írta:Fede fog kezdeni szerdán, nem Modric szerintem.halamadrid írta: Kezdő:
Courtois
LV-Vallejo-Case-Marcelo
Ceba-Cama-Modric
Asensio-Mariano-Rodry
Modricot nem értem
Szerintem úgy fel fogja dobni az öreg a CKM-et, hogy csak pislogunk.
Aztán majd az utolsó 20-30 percben jönnek a többiek és próbáljuk menteni a menthetőt.
ZIDANE
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fede fog kezdeni szerdán, nem Modric szerintem.halamadrid írta: Kezdő:
Courtois
LV-Vallejo-Case-Marcelo
Ceba-Cama-Modric
Asensio-Mariano-Rodry
Modricot nem értem
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kezdő:
Courtois
LV-Vallejo-Case-Marcelo
Ceba-Cama-Modric
Asensio-Mariano-Rodry
Modricot nem értem
Courtois
LV-Vallejo-Case-Marcelo
Ceba-Cama-Modric
Asensio-Mariano-Rodry
Modricot nem értem
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pad'em
Az AS várható kezdője:
Courtois, Vazquez, Vallejo, Casemiro, Marcelo, Camavinga, Ceballos, Valverde, Asensio, Benzema, Rodrygo.
Most nézem, hogy délután van a meccs, akkor mindjárt lesz official is.
Courtois, Vazquez, Vallejo, Casemiro, Marcelo, Camavinga, Ceballos, Valverde, Asensio, Benzema, Rodrygo.
Most nézem, hogy délután van a meccs, akkor mindjárt lesz official is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
Én ma így állnék fel:
Lunin
Lucas-Vallejo-Case-Marcelo
Cama-Isco-Ceba
Asensio-Mariano-Rodry
Isco helyett lehetne akár Gila is és akkor Case egy sorral feljebb tolódna, de ez kb. lehetetlen és fölösleges, főleg ha valami jó kis teknősfocit tol majd az Espanyol.
A mágnestáblán egyébként eddig Vallejo vezet 88%-al, több, mint 6-al a második Marcelo előtt .
Hehe 10+ fiókkal megcsinálta, szerintem .
Lunin
Lucas-Vallejo-Case-Marcelo
Cama-Isco-Ceba
Asensio-Mariano-Rodry
Isco helyett lehetne akár Gila is és akkor Case egy sorral feljebb tolódna, de ez kb. lehetetlen és fölösleges, főleg ha valami jó kis teknősfocit tol majd az Espanyol.
A mágnestáblán egyébként eddig Vallejo vezet 88%-al, több, mint 6-al a második Marcelo előtt .
Hehe 10+ fiókkal megcsinálta, szerintem .
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
És ha ezt a Bild írta meg mennyire hisszük el?!Halfkey írta:Nem, pont CBt nem szeretett játszani a bajoroknál a hírek szerint, aztán látjuk hogy annyira nem zavarja itt ;)NewZoo írta: Nem úgy volt amikor jött Alaba, hogy semiképp sem szeretne bal szélső védőt játszani? Sokan gondolják oda őt de szerintem inkább cdm-ként lenne jó amivel megoldaná Case cseréjét. Így mehetne Rudiger Militao hátul, ha meg Casemiro játszik, Alaba védelemben lenne. Rotáció szempontjából így szerintem ideális lehetne.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker