Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Kommentáld a híreket
Vagy Kessie helyére Milan, az új pénzes tulajokkal. Ez jutott még eszembe. De szerintem marad.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az szerencsés lenne, ha a Párizs és a ManU elkezdene rá licitálni, de máshol nem nagyon tudom elképzelni. Mondjuk PSG.ben is ott van Veratti. Esetleg Juve, de nekik meg nem lesz rá 70 milliójuk.Berti írta:Ősz óta fújom, hogy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, viszont ha nem kapunk érte 70-et, akkor inkább megtartanám.Pad'em írta: Gondolom semmi alapja, de a brazil UOL szerint 50m-ért eladó Casemiro.
Ősz óta fújom, hogy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, viszont ha nem kapunk érte 70-et, akkor inkább megtartanám.Pad'em írta: Gondolom semmi alapja, de a brazil UOL szerint 50m-ért eladó Casemiro.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tamagocsi alapba kell a pénz, meg a hely.Pad'em írta: Gondolom semmi alapja, de a brazil UOL szerint 50m-ért eladó Casemiro.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Gondolom semmi alapja, de a brazil UOL szerint 50m-ért eladó Casemiro.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Depay is lőtt 20at tavaly, tehát Depay = BenzemaANDS írta:Mariano 18 gólt szerzett egy szezonban, amikor a Lyonban játszott. Benzema 20- al lett gólkirály ugyancsak a Lyonban anno.raul 4 ever írta:
Jó, de Vininek vannak olyan képességei, amelyekre lehet(ett) építeni. Marianonak meg van két lába és ennyi, ennyiben hasonlít egy futballistára..
…
Szerintem Marianoban van potencial, kérdés, hogy kijön - e valaha a tudása a Realban.
almát a körtével, az alapján, hogy zöld a fa levele, amelyiken terem..
Milyen tudás? Mariano mit tud? a posztja Pablogarciája...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hol?krisz24 írta: Amúgy tényleg lehetne jó kiegészítő ember. Emlékszem anno a 17es vagy 18-as szezonban mikor morata is itt volt még, mariano mindig úgy szállt be hogy gólt lőtt.
itt 1 gólt lőtt a bajnokságban 2016-2017-es szezonban, mert Morata volt az elsőszámú cserecsatár, és ő lőtt sokat
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Amúgy tényleg lehetne jó kiegészítő ember. Emlékszem anno a 17es vagy 18-as szezonban mikor morata is itt volt még, mariano mindig úgy szállt be hogy gólt lőtt. Nyilván azóta eltelt pár év, meg látom látjuk mi lett belőle, de pl espanyol ellen se sok kellett ahhoz, hogy betalaljon. Ha a hátralevő meccseken megkapna a lehetőséget évi 5-8 gól van benne cserecsatarkent szerintem. De nekem az is jó ha mayoral jön vissza őt is csípem és sajnáltam mikor kölcsön adtuk a romának legutóbb mert felkeszulesi meccseken jól mozgott, és azthittem őt tartjuk meg.Torquemada írta:Olyan Ancelotti a világon nincs. Veszett fejsze.ANDS írta: Simán kinézem Ancelottiból, hogy ahogy idén csodát tett Vinivel, úgy tesz jövőre Marianoval.
- Pad'em
Marca: Mbappe will personally announce his decision to join Real Madrid very soon. The decision has been made.
@Ramon_Alvarez
@Ramon_Alvarez
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jó, de Vininek vannak olyan képességei, amelyekre lehet(ett) építeni. Marianonak meg van két lába és ennyi, ennyiben hasonlít egy futballistára..ANDS írta: Simán kinézem Ancelottiból, hogy ahogy idén csodát tett Vinivel, úgy tesz jövőre Marianoval.
Vagy úgy értetted, meggyőzi vmelyik volt csapatát és eltakarítják innen?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Olyan Ancelotti a világon nincs. Veszett fejsze.ANDS írta: Simán kinézem Ancelottiból, hogy ahogy idén csodát tett Vinivel, úgy tesz jövőre Marianoval.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Hazi Pati Ali
Hazi Hali Bapi lesz jövőrePad'em írta: Mariano távozásával ne is kalkuláljunk, esélytelen. Eddig nem akart távozni ezután se fog. Neki az évi 3 meccs bőven elég, azon neki fut a betonfalnak ha kell ha nem, amúgy elvan. Szánnivaló gondolkodás egy élsportolótól de valahol érthető. Én is jól el lennék Madridban
Jovicsban csak van annyi ambíció, hogy elhúz legalább kölcsönbe.
Ami a nagyobb gond, hogy Hazard fixen blokkol majd egy-két igazolást a fizuja miatt ha nem tudjuk kitenni. Talán egy fele fizus kölcsönt ki tudunk majd sajtolni. Vagy ő lesz jövőre az új igazolás Haaland helyett a boka műtét után? Tuti lesznek ilyen hírek nyáron Reméljük hehének nincsenek összeköttetései a Madrid boarddal, mert rajta kívül sztem már senki nem hisz benne (a játékost is beleértve)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nagy kár Haalandért, Ő már soha nem fog itt játszani, sajnos...
KAK, de már kezd idős lenni és itt lett volna az alkalom majdhogynem tökéletesen pótolni.
KAK, de már kezd idős lenni és itt lett volna az alkalom majdhogynem tökéletesen pótolni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Expectation:
The transfer of Erling Haaland to Real Madrid is now DISCARDED. Real Madrid have completely ended their interest. @Ramon_AlvarezMM
Reality:
Raúl de Tomás: "Return to Madrid next season? That would be very exciting, of course, I'd like to return. Real Madrid is my home." @defcentral
No worries, a Vini Benz Mbappé mindenkit meghág jövőre.
The transfer of Erling Haaland to Real Madrid is now DISCARDED. Real Madrid have completely ended their interest. @Ramon_AlvarezMM
Reality:
Raúl de Tomás: "Return to Madrid next season? That would be very exciting, of course, I'd like to return. Real Madrid is my home." @defcentral
No worries, a Vini Benz Mbappé mindenkit meghág jövőre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kevesebb meccsel lett ugyanannyi bajnoki címe....csak mondom.Faust írta:Meg azt, hogy Hazard egy raklap fos.petiamadridista írta:
Ez a CR7 korszak ama ellentmondását hivatott leírni, hogy bár a világ egyik legjobb csapata volt, CR7 meg a legjobb játékos, a ligában kevésszer tudtak folyamatosan olyan jó teljesítmenyt hozni, hogy azzal egy stabil Messis Barcat lenyomjunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Mariano távozásával ne is kalkuláljunk, esélytelen. Eddig nem akart távozni ezután se fog. Neki az évi 3 meccs bőven elég, azon neki fut a betonfalnak ha kell ha nem, amúgy elvan. Szánnivaló gondolkodás egy élsportolótól de valahol érthető. Én is jól el lennék Madridban
Ami a nagyobb gond, hogy Hazard fixen blokkol majd egy-két igazolást a fizuja miatt ha nem tudjuk kitenni. Talán egy fele fizus kölcsönt ki tudunk majd sajtolni. Vagy ő lesz jövőre az új igazolás Haaland helyett a boka műtét után? Tuti lesznek ilyen hírek nyáron Reméljük hehének nincsenek összeköttetései a Madrid boarddal, mert rajta kívül sztem már senki nem hisz benne (a játékost is beleértve)
- Jim
Jovicra nagy pénzt tennék hogy megy
kölcsönben legalább
Mariano a kérdésesebb
Így hogy 1 év marad a szerződéséből, hátha meg lehet vele egyezni
kölcsönben legalább
Mariano a kérdésesebb
Így hogy 1 év marad a szerződéséből, hátha meg lehet vele egyezni
Túl szép álom, hogy Jovicot es Marianot egy nyar alatt elpateroljuk majd.
RdT offos nalam, penzbe kerulne, ha nem lenne jatekban szerintem nem tudna sokat hozzatenni padrol.
Mayoral jo lehetne, ha a mostani ketto cserecsatar tavozik. Viszont o eleg nagyot megy most ebben a fel szezonban a Getafeban, ha penzt latunk belole el kell adni.
A realitas valahol ott lesz hogy Benzema, Mbappe, Mariano/Jovic esetleg Rodrygo lesznek jovore a keretben akik tudnak jatszani ebben a pozicioban.
RdT offos nalam, penzbe kerulne, ha nem lenne jatekban szerintem nem tudna sokat hozzatenni padrol.
Mayoral jo lehetne, ha a mostani ketto cserecsatar tavozik. Viszont o eleg nagyot megy most ebben a fel szezonban a Getafeban, ha penzt latunk belole el kell adni.
A realitas valahol ott lesz hogy Benzema, Mbappe, Mariano/Jovic esetleg Rodrygo lesznek jovore a keretben akik tudnak jatszani ebben a pozicioban.
- Jim
Csak a közepesek közül válogassanakRemy írta: Odaadjuk nekik Mayoralt vagy valami Jim növendéket, aztán mindenki boldog.
A jobbakat hátha később használjuk
Aspast már én sem hoznám 35 lesz a nyáron…
+ az élvonalban marad a Celta Vigo, lehet nem is jönné
Mayoral vagy ha komolyabb kell RDT jó ledz cserének