Sierra írta:
raul 4 ever írta:Milyen tudás? Mariano mit tud? a posztja Pablogarciája...
Azért nem kéne túlzásokba esni.
Mariano ott lett elcseszve, hogy visszahozták, teljesen felesleges volt. Azért ilyen szar, mert nem játszik. Ha meccsrutinban lenne, biztos vagyok benne hogy jobban szerepelne. De a tag 2018 óta 57 meccsen játszott összesen, aminek a nagy százélákában a meccs utsó 10 percére jött, vagy időhúzó cserének, így nehéz megváltani a világot. Más egy szezon alatt játszik annyi meccset mint Diaz 4 év alatt.
Szóval nem rossz focista ő, kiegészítő emberként szerintem kifejezetten jó lenne. De ilyen kevés játéklehetőséggel ne is várjunk tőle többet, mert annyira viszont nem nagy kaliber.
Jim írta:
hol?
itt 1 gólt lőtt a bajnokságban 2016-2017-es szezonban, mert Morata volt az elsőszámú cserecsatár, és ő lőtt sokat
Abban a szezonban, amikor vissza lett hozva (2018-2019), 19/4-gyel zárt a szezon végén úgy, hogy szinte semmit nemjátszott. Akkor volt, hogy beállt barca ellen az utolsó perceken és gólt is rúgott nekik.
Pedig egy c kategóriás játékos. Az a gólja is pont arról szólt, amiről az egész ember. Üt-vág-fut 110%-ot beleadva mindig, ha kell a betonfalon keresztül..
Nem RealMadrid (cserecsatár) szint az ember, az kb. a Mór volt.
Vannak azok az emberek, akik ha mondjuk kiesik a gálakezdődből egy valaki, berakod és megy tovább az élet (Nacho, Cama, nálam még MG is az ilyen fajta), aztán vannak az ilyenek, mint Mariano, Vallejo, Bodri, akiknél azért már rendesen rágod a körmöd, hogy TeAttyaÚristen mi lesz most?!
Nekem nincs bajom Marianoval, mert tényleg, a csávó 110%-ot ad MINDIG. 5 percre rakod be, 10-re, 20-ra, fullmindegy, nincs elveszett labda, minden párharcba belemegy, stb.. (de erre írtam, hogy kb. a 2 lába az egyetlen kapocs egy igazi focistához) Emiatt nagyon tisztelem, de ez arra nem elég, hogy egy komolyabb ellenfélnél cidri nélkül berakd, mert sérült az első számú embered. Nem hinném, hogy helye volna a jövő évi keretben. Se neki, se a(z állítólag) tojokbele stílus Jovicra.
Nyilván egy Vini-Mariano-MBappe sor se esne ki jövőre a másodosztályba, sőt.. De kell mellé másik 2, aki jobb focista, mint ő, kül. csak az izzadás, meg a nyakamszegem egy felugrásnál dolgok mennének.