Kommentáld a híreket
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Moratan sokat lehet nevetni, mert egy igazi bohóc, de a 2016-17-es szezonban odatette magát és nagyban hozzájárult a bajnoki címünkhöz. Ehhez képest Mariano és Jovic csak annyira voltak elegek, hogy 1-1 meccsen, amikor Benzema sérült volt beugorjanak. Pár (4-5) pontot ért idén is kettőjük teljesítménye-góljai, ezért nem éri meg itt tartani őket és sosem lesznek egyenlőek Morataval.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Morata és Mariano közé egyenlőségjelet tenni merész
Ha így lenne, nem jött volna Jovic sem, mert évek óta lenne egy jó cserénk
Ha így lenne, nem jött volna Jovic sem, mert évek óta lenne egy jó cserénk
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sierra írta: Tudom hogy a Mór Morientes, de pl Morata is egy falábú ügyetlen béna játékos, mégis sokat tett hozzá a 2017-es bajnoki címünkhöz beugrósként. Mariano is hozná azt a szintet, ha rendszeresen játszatva lenne. Tök mindegy hogy szerzi a gólt... felőlem pöcsével is szerezheti, a lényeg a gól.
Tudom hogy a Mór Morientes, -> igen
de pl Morata is egy falábú ügyetlen béna játékos, -> igen
mégis sokat tett hozzá a 2017-es bajnoki címünkhöz beugrósként. -> igen
Mariano is hozná azt a szintet, ha rendszeresen játszatva lenne. -> nem
Tök mindegy hogy szerzi a gólt... felőlem pöcsével is szerezheti, a lényeg a gól.-> félig, mert szerintem nem szerezné/nem annyit és még rossz focista is.. bár küzd. de ennyi, a többit adom.. (mondjuk ha holnap ő szenvedne minket döntőbe, nem bánnám)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Tudom hogy a Mór Morientes, de pl Morata is egy falábú ügyetlen béna játékos, mégis sokat tett hozzá a 2017-es bajnoki címünkhöz beugrósként. Mariano is hozná azt a szintet, ha rendszeresen játszatva lenne. Tök mindegy hogy szerzi a gólt... felőlem pöcsével is szerezheti, a lényeg a gól.raul 4 ever írta: Pedig egy c kategóriás játékos. Az a gólja is pont arról szólt, amiről az egész ember. Üt-vág-fut 110%-ot beleadva mindig, ha kell a betonfalon keresztül..
Nem RealMadrid (cserecsatár) szint az ember, az kb. a Mór volt.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pedig egy c kategóriás játékos. Az a gólja is pont arról szólt, amiről az egész ember. Üt-vág-fut 110%-ot beleadva mindig, ha kell a betonfalon keresztül..Sierra írta:Azért nem kéne túlzásokba esni.raul 4 ever írta:Milyen tudás? Mariano mit tud? a posztja Pablogarciája...
Mariano ott lett elcseszve, hogy visszahozták, teljesen felesleges volt. Azért ilyen szar, mert nem játszik. Ha meccsrutinban lenne, biztos vagyok benne hogy jobban szerepelne. De a tag 2018 óta 57 meccsen játszott összesen, aminek a nagy százélákában a meccs utsó 10 percére jött, vagy időhúzó cserének, így nehéz megváltani a világot. Más egy szezon alatt játszik annyi meccset mint Diaz 4 év alatt.
Szóval nem rossz focista ő, kiegészítő emberként szerintem kifejezetten jó lenne. De ilyen kevés játéklehetőséggel ne is várjunk tőle többet, mert annyira viszont nem nagy kaliber.
Abban a szezonban, amikor vissza lett hozva (2018-2019), 19/4-gyel zárt a szezon végén úgy, hogy szinte semmit nemjátszott. Akkor volt, hogy beállt barca ellen az utolsó perceken és gólt is rúgott nekik.Jim írta: hol?
itt 1 gólt lőtt a bajnokságban 2016-2017-es szezonban, mert Morata volt az elsőszámú cserecsatár, és ő lőtt sokat
Nem RealMadrid (cserecsatár) szint az ember, az kb. a Mór volt.
Vannak azok az emberek, akik ha mondjuk kiesik a gálakezdődből egy valaki, berakod és megy tovább az élet (Nacho, Cama, nálam még MG is az ilyen fajta), aztán vannak az ilyenek, mint Mariano, Vallejo, Bodri, akiknél azért már rendesen rágod a körmöd, hogy TeAttyaÚristen mi lesz most?!
Nekem nincs bajom Marianoval, mert tényleg, a csávó 110%-ot ad MINDIG. 5 percre rakod be, 10-re, 20-ra, fullmindegy, nincs elveszett labda, minden párharcba belemegy, stb.. (de erre írtam, hogy kb. a 2 lába az egyetlen kapocs egy igazi focistához) Emiatt nagyon tisztelem, de ez arra nem elég, hogy egy komolyabb ellenfélnél cidri nélkül berakd, mert sérült az első számú embered. Nem hinném, hogy helye volna a jövő évi keretben. Se neki, se a(z állítólag) tojokbele stílus Jovicra.
Nyilván egy Vini-Mariano-MBappe sor se esne ki jövőre a másodosztályba, sőt.. De kell mellé másik 2, aki jobb focista, mint ő, kül. csak az izzadás, meg a nyakamszegem egy felugrásnál dolgok mennének.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
ott van leirasomban copyzzatok onnanRemy írta: Ha jön a francia, kíváncsi leszek ki írja le először helyesen a nevét, FEJBŐL!
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mendy + 15 millió lesz az.hehetheoriginal írta: 15 millio az, ha kazmer megy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha nem jon nekem akkor is Tchuameni, aztan h igy jo vagy sem azt nem tudomRemy írta: Ha jön a francia, kíváncsi leszek ki írja le először helyesen a nevét, FEJBŐL!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha jön a francia, kíváncsi leszek ki írja le először helyesen a nevét, FEJBŐL!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tücsökpocse ára 70 millió, a klub 50-60 körül fizetne, ezért bíznak az ügynöke munkájában, hogy sikerül ezt elerni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A klub nem akarja eladni, a játékos nem akar távozni.wZoLee7 írta: Casemiro szerintem senki kedvéért nem menne el, ha csak nem közlik vele, hogy eladó lett, de én ezt kétlem. Kroos és Modric bármikor visszavonulhat, okés h jül állunk a kp-n, de nem fogunk magunknak hiányposztot csinálni.
Zidane amúgy is hamarabb lesz válogatott edző, mint a PSG mestere
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Casemiro szerintem senki kedvéért nem menne el, ha csak nem közlik vele, hogy eladó lett, de én ezt kétlem. Kroos és Modric bármikor visszavonulhat, okés h jül állunk a kp-n, de nem fogunk magunknak hiányposztot csinálni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha varane annyiert ment el, akkor kazmer szinten nem tobb, ha a madridtol vesz valakiTheBull6 írta:+ Ha Zidane megy a PSG-be, szerintem tuti, hogy megy a brazil is. Szemmel láthatóan annyira nem fekszik neki idén a játék, meg a rendszer az olasz alatt, mint Zidane alatt. A franciával meg oda-vissza imádják egymást, nem hiába játszatta mindig akár mások kárára is. Viszont az 50 millió, az valóban egy kicsit kevés. De az is igaz, hogy ő az egyetlen a középpályán, akiből komolyabb pénzt lehet csinálni.Berti írta: Ősz óta fújom, hogy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, viszont ha nem kapunk érte 70-et, akkor inkább megtartanám.
Ja és ha Zidane megy a PSG-be, akkor remélem nem hívogatja telefonon Mbappe-t, mert akkor besz*phatjuk.
En se adnam el, kell a veroneger a kpra, tucsipöcs is ezert lenne fontos
thereisonly1ronaldo
+ Ha Zidane megy a PSG-be, szerintem tuti, hogy megy a brazil is. Szemmel láthatóan annyira nem fekszik neki idén a játék, meg a rendszer az olasz alatt, mint Zidane alatt. A franciával meg oda-vissza imádják egymást, nem hiába játszatta mindig akár mások kárára is. Viszont az 50 millió, az valóban egy kicsit kevés. De az is igaz, hogy ő az egyetlen a középpályán, akiből komolyabb pénzt lehet csinálni.Berti írta: Ősz óta fújom, hogy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, viszont ha nem kapunk érte 70-et, akkor inkább megtartanám.
Ja és ha Zidane megy a PSG-be, akkor remélem nem hívogatja telefonon Mbappe-t, mert akkor besz*phatjuk.
Azért nem kéne túlzásokba esni.raul 4 ever írta:Milyen tudás? Mariano mit tud? a posztja Pablogarciája...
Mariano ott lett elcseszve, hogy visszahozták, teljesen felesleges volt. Azért ilyen szar, mert nem játszik. Ha meccsrutinban lenne, biztos vagyok benne hogy jobban szerepelne. De a tag 2018 óta 57 meccsen játszott összesen, aminek a nagy százélákában a meccs utsó 10 percére jött, vagy időhúzó cserének, így nehéz megváltani a világot. Más egy szezon alatt játszik annyi meccset mint Diaz 4 év alatt.
Szóval nem rossz focista ő, kiegészítő emberként szerintem kifejezetten jó lenne. De ilyen kevés játéklehetőséggel ne is várjunk tőle többet, mert annyira viszont nem nagy kaliber.
Abban a szezonban, amikor vissza lett hozva (2018-2019), 19/4-gyel zárt a szezon végén úgy, hogy szinte semmit nemjátszott. Akkor volt, hogy beállt barca ellen az utolsó perceken és gólt is rúgott nekik.Jim írta: hol?
itt 1 gólt lőtt a bajnokságban 2016-2017-es szezonban, mert Morata volt az elsőszámú cserecsatár, és ő lőtt sokat
hogy akarnak venni? feloldottak a korlatozasokat? nem olvastam errol meg meg el sem adtak a klubotRealista24 írta: #Chelsea are still considering Jules Kounde. He is among three or four options at centre-back. Sevilla have always asked for his €80M release clause to be met.
[via @FabrizioRomano]
Jól beszoptak a Rüdigeres ügyet.
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én biztos nem adnám el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kizártnak tartom hogy eladják, 25ig van szerződése minimum addig itt lesz.
de szep volt jó volt, tőlem mehetne
de szep volt jó volt, tőlem mehetne
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
#Chelsea are still considering Jules Kounde. He is among three or four options at centre-back. Sevilla have always asked for his €80M release clause to be met.
[via @FabrizioRomano]
[via @FabrizioRomano]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema