Asensio... Óriási fazon, mindent zsákol.babaking írta:Jujj. Van ott műanyag bőven. A Rodry Asensio Militao 3as párja elég kemény.
Valverde meg Courtois csaja is ajtócsapkodós. Mondjuk a belgának az origi felesége is komoly.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 3., kedd 18:23
Asensio... Óriási fazon, mindent zsákol.babaking írta:Jujj. Van ott műanyag bőven. A Rodry Asensio Militao 3as párja elég kemény.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 3., kedd 18:01
Jujj. Van ott műanyag bőven. A Rodry Asensio Militao 3as párja elég kemény.
HozzászólásSzerző: revolver » 2022. május 3., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: revolver » 2022. május 3., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 3., kedd 17:38
Hát még megye 3-ban is az kezd, akinek van kocsija vinni idegenbe a csapatot , vagy övé a labda (tehát valamivel több, mint a többi).. A Realba sem azért kezd Benz, mert nem szereti a padot, hanem mert JOBB..ANDS írta: Cserecsatár csak abból lesz, aki jól tűri a padot. Mariano ilyen. Morata nem.
LV, Nacho ilyen, Cama nem tudom mennyi ideig fogja tűrni.
Jovicnak sem tesz jót a padozás.
A Vini- Mariano - MBappe sort én is szívesen megnézném.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 3., kedd 16:25
De pont erről beszélek, hogy akkor Morata is megkapta a perceit bőven. Abban a szezonban 43 meccsen lépett pályára. Mariano 4 év alatt 57-en. BL-ben Morata is egy kula volt. Bajnokságban hozott sok fontos gólt.R. Carlos írta: Moratan sokat lehet nevetni, mert egy igazi bohóc, de a 2016-17-es szezonban odatette magát és nagyban hozzájárult a bajnoki címünkhöz. Ehhez képest Mariano és Jovic csak annyira voltak elegek, hogy 1-1 meccsen, amikor Benzema sérült volt beugorjanak. Pár (4-5) pontot ért idén is kettőjük teljesítménye-góljai, ezért nem éri meg itt tartani őket és sosem lesznek egyenlőek Morataval.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. május 3., kedd 16:21
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 3., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 3., kedd 14:47
Sierra írta: Tudom hogy a Mór Morientes, de pl Morata is egy falábú ügyetlen béna játékos, mégis sokat tett hozzá a 2017-es bajnoki címünkhöz beugrósként. Mariano is hozná azt a szintet, ha rendszeresen játszatva lenne. Tök mindegy hogy szerzi a gólt... felőlem pöcsével is szerezheti, a lényeg a gól.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 3., kedd 14:32
Tudom hogy a Mór Morientes, de pl Morata is egy falábú ügyetlen béna játékos, mégis sokat tett hozzá a 2017-es bajnoki címünkhöz beugrósként. Mariano is hozná azt a szintet, ha rendszeresen játszatva lenne. Tök mindegy hogy szerzi a gólt... felőlem pöcsével is szerezheti, a lényeg a gól.raul 4 ever írta: Pedig egy c kategóriás játékos. Az a gólja is pont arról szólt, amiről az egész ember. Üt-vág-fut 110%-ot beleadva mindig, ha kell a betonfalon keresztül..
Nem RealMadrid (cserecsatár) szint az ember, az kb. a Mór volt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 3., kedd 14:10
Pedig egy c kategóriás játékos. Az a gólja is pont arról szólt, amiről az egész ember. Üt-vág-fut 110%-ot beleadva mindig, ha kell a betonfalon keresztül..Sierra írta:Azért nem kéne túlzásokba esni.raul 4 ever írta:Milyen tudás? Mariano mit tud? a posztja Pablogarciája...
Mariano ott lett elcseszve, hogy visszahozták, teljesen felesleges volt. Azért ilyen szar, mert nem játszik. Ha meccsrutinban lenne, biztos vagyok benne hogy jobban szerepelne. De a tag 2018 óta 57 meccsen játszott összesen, aminek a nagy százélákában a meccs utsó 10 percére jött, vagy időhúzó cserének, így nehéz megváltani a világot. Más egy szezon alatt játszik annyi meccset mint Diaz 4 év alatt.
Szóval nem rossz focista ő, kiegészítő emberként szerintem kifejezetten jó lenne. De ilyen kevés játéklehetőséggel ne is várjunk tőle többet, mert annyira viszont nem nagy kaliber.
Abban a szezonban, amikor vissza lett hozva (2018-2019), 19/4-gyel zárt a szezon végén úgy, hogy szinte semmit nemjátszott. Akkor volt, hogy beállt barca ellen az utolsó perceken és gólt is rúgott nekik.Jim írta: hol?
itt 1 gólt lőtt a bajnokságban 2016-2017-es szezonban, mert Morata volt az elsőszámú cserecsatár, és ő lőtt sokat
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 3., kedd 13:57
ott van leirasomban copyzzatok onnanRemy írta: Ha jön a francia, kíváncsi leszek ki írja le először helyesen a nevét, FEJBŐL!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 13:29
Mendy + 15 millió lesz az.hehetheoriginal írta: 15 millio az, ha kazmer megy
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 3., kedd 13:25
Ha nem jon nekem akkor is Tchuameni, aztan h igy jo vagy sem azt nem tudomRemy írta: Ha jön a francia, kíváncsi leszek ki írja le először helyesen a nevét, FEJBŐL!
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 3., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 3., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 13:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 12:56
A klub nem akarja eladni, a játékos nem akar távozni.wZoLee7 írta: Casemiro szerintem senki kedvéért nem menne el, ha csak nem közlik vele, hogy eladó lett, de én ezt kétlem. Kroos és Modric bármikor visszavonulhat, okés h jül állunk a kp-n, de nem fogunk magunknak hiányposztot csinálni.
Zidane amúgy is hamarabb lesz válogatott edző, mint a PSG mestere
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 3., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 3., kedd 8:48
Ha varane annyiert ment el, akkor kazmer szinten nem tobb, ha a madridtol vesz valakiTheBull6 írta:+ Ha Zidane megy a PSG-be, szerintem tuti, hogy megy a brazil is. Szemmel láthatóan annyira nem fekszik neki idén a játék, meg a rendszer az olasz alatt, mint Zidane alatt. A franciával meg oda-vissza imádják egymást, nem hiába játszatta mindig akár mások kárára is. Viszont az 50 millió, az valóban egy kicsit kevés. De az is igaz, hogy ő az egyetlen a középpályán, akiből komolyabb pénzt lehet csinálni.Berti írta: Ősz óta fújom, hogy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, viszont ha nem kapunk érte 70-et, akkor inkább megtartanám.
Ja és ha Zidane megy a PSG-be, akkor remélem nem hívogatja telefonon Mbappe-t, mert akkor besz*phatjuk.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem